Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Espectro napisał:

offtopy w temacie .....

Tylko dlaczego te offtopy nie są ukryte?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

13 godzin temu, szymon1977 napisał:

Tylko dlaczego te offtopy nie są ukryte?

Ku przestrodze?

14 godzin temu, Espectro napisał:

to ja jeszcze raz...

Ja również:

46 minut temu, Tajitsu napisał:

@Espectro panie Kapitanie! Ataki przybierają na sile! Tym razem posty się dublują!

Przeglądarka Chrome „mieli” i efekty jak widać 😔

Post powyżej dodaje drugi raz. Za pierwszym się nie zapisał ku mojemu zdziwieniu…

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Śnieżynki są przepiękne.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Moderacja Proszona o sprzątnięcie spadającego śniegu

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
1 minutę temu, ASURA napisał:

Moderacja Proszona o sprzątnięcie spadającego śniegu

Zaspy się nie tworzą .... dajemy radę. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 minuty temu, Espectro napisał:

dajemy radę

To się uspokoiłem.....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

W dniu 3.12.2024 o 20:04, Espectro napisał:

pytanie

Panie Kapitanie, albo to kolejny atak, albo przewidzenia (omamy) ale na AS pada/sypie śnieg!

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Myślałem, że coś mi się z oczami dzieje. 😄

Parę pierwszych sekund też tak miałem.

11 minut temu, J4Z napisał:

Da radę wyłączyć

Można by na czas świąt to włączyć....już zaczyna mnie to irytować a co dalej....

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

12 minut temu, J4Z napisał:

Da radę wyłączyć ten śnieg?

uBlock Origin: panel sterowania -> moje filtry -> dopisać linijkę: www.audiostereo.pl##.snowflake

26 minut temu, soundchaser napisał:

coś mi się z oczami dzieje

Może to pomoże:   🙂

Edycja:
Świetnie współgra, dobrze się komponuje.    🙂

Edytowane przez Maju

Zostawić śnieg! Magia świąt zobowiązuje! Jest COOL! 😄 

Edytowane przez Tadeiro

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Godzinę temu, Tadeiro napisał:

Zostawić śnieg! Magia świąt zobowiązuje! Jest COOL! 😄 

Tadziu Racja 🙂

Teraz, costa brava napisał:

Mnie tez sie podobają,  tyle że na Wigilię powinny spaść a nie teraz 

To próba generalna!

Na Wigilię zawieje, zamiecie i będzie czysto! 😉 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

2 godziny temu, costa brava napisał:

To na wiwat mojego powrotu na Forum 

Skąd wracasz?

Oj tam,  coś napisałem na naszych sojuszników,  i tych zza Waszyngtona, i tych co chcą pomnik stawiać Jego Ekscelencji Szuch...w mieście Lwowie

Za taką zbrodnię 1,5 miesiąca urlopu to jak nic, zleciało jak z bata strzelił 

51 minut temu, costa brava napisał:

Oj tam,  coś napisałem na naszych sojuszników,  i tych zza Waszyngtona, i tych co chcą pomnik stawiać Jego Ekscelencji Szuch...w mieście Lwowie

Za taką zbrodnię 1,5 miesiąca urlopu to jak nic, zleciało jak z bata strzelił 

Tzn. napisałeś prawdę. Tak po prostu.

Patrz moja sygnatura. 

Do kompletu przy  odświeżaniu strony: sprawdzanie czy jesteś człowiekiem

www.audiostereo.pl

Weryfikacja powiodła się

Czekanie na odpowiedź www.audiostereo.pl...

4 minuty temu, mariusz05 napisał:

www.audiostereo.pl

Weryfikacja powiodła się

U mnie to samo. iOS i Chrome.

• Administratorzy

Już powinno być ok.

Temat 4 kółka wyłączony do jutra. 
Moduł Bookmarks wyłączony do jutra. 

1 minutę temu, Zbig napisał:

Czy ja mam omamy, czy wątek 4 kółka zniknął z Bocznicy?

8 minut temu, Zbig napisał:

Czy ja mam omamy, czy wątek 4 kółka zniknął z Bocznicy?

Nowy reaktywacja.

https://www.audiostereo.pl/topic/168699-4-kółka-nowy/

31 minut temu, mariusz05 napisał:

www.audiostereo.pl

Weryfikacja powiodła się

Kochane boty skanujące każdą szparę między meblami.....

49 minut temu, mariusz05 napisał:

Śnieg zasypał serwer ?

prawie....

11 minut temu, Espectro napisał:

Kochane boty skanujące każdą szparę między meblami.....

A nie masz możliwości potraktować i ich trzema fazami  400V ?

• Administratorzy
13 minut temu, Robsonik napisał:

A nie masz możliwości potraktować i ich trzema fazami  400V ?

i tak też traktuję... czasami niestety musze wprowadzać zasadę każdy przed drzwiami to wróg i dlatego to sprawdzanie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.