Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Oj jestem w Saloniku .Tam chyba warto być . Rozeznam się niebawem .

Dzięki

Edytowane przez czester15.30

Pytanie od forumowicza SVART do Nadredaktorra Maliniaka:

Dlaczego tylko SVART dostał punkty i bana, kiedy inni za to samo nadal mogą pisać i nie dostali punktów. I kiedy skończy się używanie forum do blokowania wyimaginowanych wrogów Turbo Testera?

Dzięki! :)

PS: Chyba strzeliłem sobie w kolanko, dzięki SVART`u, raz się żyje :)

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Moderatorzy

Bo svart to recydywa, tu nie ma co myślec - ban na dzien dobry + 3 punkty, a pózniej myślimy czym zawinił.

P.s. Gdyby sie przypadkiem okazało ze w ciagu najbliższych kilku godzin Twoje konto zostanie zablokowane, a potrzebowałbys wysłać zapytanie do uber redaktora o przyczynę (tak jak teraz svart) to służę pomocą, jakby co;-)

-----------------

Miałem tego Plastik nie pisać, ale proszę mnie nie namawiać do złego, jak jest ban to trzeba się zastanowić nad sobą i żałować czynu - innymi słowy grzecznie odmówić pokutę :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Myślałem, że jak dopisze się do klubu to przynajmniej nie będzie reklam. Na tablecie nie mogę korzystać z AS bo same reklamy. Jak to jest ?
Skorzystaj z tapatalk;)

Tak się zastanawiam kim jest ktoś, kto przeklina Salonik, sieje hejt i szyderę na tą ideę oraz uczestników po czym jak gdyby nigdy nic zgłasza się jako chętny uczestnik i czeka na rekomendacje? Gdzie godność i odrobina przyzwoitości? Można mieć różne przekonania ale jeśli się jakieś ma to rozumiem, że konsekwentnie, a nie jak chorągiewka.

(..........)

Edytowane przez vlado
wpis obraźliwy.
  • Moderatorzy

Szmaciarz to jednak zawsze będzie szmaciarzem!

Sly, Ty i te Twoje salonowe maniery rzucania szmaciarzami na lewo i prawo...

Edytowane przez plastik1989

-----------------

• Moderatorzy

Rozumiem, że taka postawa jest Twoim zdaniem w porządku? No cóż.

Pytasz o rzucanie o epitetami typu "szmaciarz"? Nie, nie uważam tego za cos w porządku...

-----------------

A kim jest hipokryta którego opisałem? Poza tym szmaciarzem określiłem nie konkretną osobę a postawę,

Edytowane przez sly30
  • Moderatorzy

Pytałem o zakłamaną postawę hipokryty opisaną w moim wcześniejszym wpisie.

Odopowiem Ci jak ustosunkujesz się do tego czy zasadne jest używanie określeń typu szmaciarz i w jakich przypadkach oraz który punkt regulaminu forum, netykiety i salonowej karty praw na to pozwala. Dla mnie hipoktyta to człowiek który ucieka przed "hejtem" a sam w najbardziej prostacki i prymitywny sposób obraza innych użytkowników.

-----------------

• Moderatorzy

A kim jest hipokryta którego opisałem? Poza tym szmaciarzem określiłem nie konkretną osobę a postawę,

A czy to ma znaczenie? Jest nim ktoś z użytkowników forum i to wystarczy. Co są równi i równiejsi ze jednych wolno Ci obrazić a inny nie? Pozatym nie zgrywaj głupka bo każdy wie o kogo Ci chodzi.

Nikogo nie obraziłem. Nazwałem postawę.

Zacytuj który słownik słowo szmaciarz uznaje za "postawę". Zacznij poszukiwana od słownika wulgaryzmów, bo w takiej konotacji ten wyraz tu występuje i nie udawaj głupka po raz drugi w ciagu jednej minuty.

-----------------

Każdy kto wyraził się negatywnie o saloniku, a ciekawi go co tam piszą to zaraz "szmaciarz" według Ciebie? Poza tym wiem, że określiłeś konkretną osobę i mam nadzieję że wyciągnie odpowiednie konsekwencje.

Żeby kogoś obrazić to trzeba napisać o kogo chodzi. Postawa to postawa. Dla mnie ogólnie każdy kto reprezentuje taką dwulicową postawę to szmaciarz. Można mieć wrogów, nawet zaciekłych, ale szanować ich za kosekwentną postawę.

Każdy kto wyraził się negatywnie o saloniku, a ciekawi go co tam piszą to zaraz "szmaciarz" według Ciebie? Poza tym wiem, że określiłeś konkretną osobę i mam nadzieję że wyciągnie odpowiednie konsekwencje.

Nie wiem co wiesz i mnie to nie interesuje. Opisałem pewną postawę. Nigdy nigdzie nie napisałem, że ktoś kto krytykuje Salonik jest szmaciarzem. To twój wymysł.

Edytowane przez sly30

Ale jaka to była postawa? Czy ta osoba napisała, że nigdy się tam nie zgłosi?

Edytowane przez malikali

Ja nienawidząc np komuchów i takiego ustroju nie zapisałbym się do ich partii. No ale ty możesz tego nie rozumieć. Poza tym nie bronię się komuś gdzieś zapisywać. Określiłem tylko czym jest taka postawa w takim przypadku, nie tylko dla mnie. Twoje prawo się z tym nie zgadzać. Ludzie mają różne poziomy godności. Ale jeśli sądzisz, że to tylko moje zdanie to na próbę zostań kibicem np Legii a potem przejdź do kibiców Lecha... :-) Szybko zrozumiesz te drobne niuanse.

Gość

(Konto usunięte)

Nikogo nie obraziłem. Nazwałem postawę.

A moze troche tolerancji:) Moze którys kolega zmienił zdanie i zapragnał byc w Waszym gronie, by zachłystnąc sie poziomem dyskusji:):) Sylwek myslisz ,ze wyrażając swoje oburzenie przeszkodzisz mu w jego planach? zawsze znajdzie sie ktoś kto da rekomendację:)

Wiem, ale wyraziłem tyko swój pogląd. Po prostu taka postawa świadczy o podejściu też do wielu innych spraw. Albo się ma klasę albo nie. Wroga też można szanować. Zmienić zdanie też można, bo i tak w życiu bywa, ale tu o niczym takim nie ma mowy.

Gość

(Konto usunięte)

Zmienić zdanie też można, bo i tak w życiu bywa, ale tu o niczym takim nie ma mowy.

sugerujesz ,ze ktos chce rozłozyć tę oazę wzajemnej życzliwości i poszanowania od środka? moze nalezy zwiekszyc ilość rekomendacji lub urządzać głosowanie :):)

Nigdy nigdzie nie napisałem, że ktoś kto krytykuje Salonik jest szmaciarzem. To twój wymysł.

Tak się zastanawiam kim jest ktoś, kto przeklina Salonik..................Można mieć różne przekonania ale jeśli się jakieś ma to rozumiem, że konsekwentnie, a nie jak chorągiewka. Szmaciarz to jednak zawsze będzie szmaciarzem!

Wiesz, jeszcze tak bezczelnego odwracania kota ogonem na oczy nie widziałem :)

Wiesz, jeszcze tak bezczelnego odwracania kota ogonem na oczy nie widziałem :)

Nie rozumiesz nawet prostego wpisu. Neguje nie kogoś kto krytykuje Salonik tylko kogoś, kto jest jak chorągiewka i aspiruje do czegoś czego nienawidzi czy krytykuje i obśmiewa. Jeśli nadal tego wpisu nie rozumiesz, to poproś tatę. Może tobie wytłumaczy.

Edytowane przez sly30
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.