Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Jak u Barei . Nie mamy Pana płaszcza i co nam Pan zrobi .

Brakuje tylko nakazu noszenia krawata bo jak wiadomo klient w krawacie jest mniej awanturujący się ;)

Życzę wesołych świąt i mokrego dyngusa . Nie ma się co spinać lepiej brać wszystko po Barejowemu .

Edytowane przez kawosz

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

To, co się tu dzieje jest żywą emanacją świata za oknem...

100/100

Bareja, Himilsbach i Maklakiewicz mieli by kupę roboty :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

No bo Stanisława Anioła to już chyba mamy ;)

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Jedna godzina i 13 punkciakow? Rekord? :)

To nie rekord to norma :)

A tutaj coś co pomaga :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jtvt4c

Dziękuję.

Slaj, możesz już odetchnąć...

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Niewiele zrozumiałeś. Jest mi objętne czy jesteś w Saloniku czy nie. Nie o to mi chodziło. Ale nie ważne. I tak już nie zrozumiesz.

Slaj, dałeś się podpuścić jak dziecko - nie masz nawet odwagi przyznać się do tego, że to mnie nazwałeś szmaciarzem. Jak w życiu... Jestem hipokrytą? Raczej kimś, kto ma z tego wszystkiego niezły polew :)

Nigdy nie napisałem, że nie chce być w saloniku. Napisałem tylko, że Salonik to taka oaza poklepywaczy - niestety, takiej wazelinki już dawno nie widziałem - może jak miałem 14 lat, szukałem akceptacji jak każdy w takim wieku, ale na stare lata raczej tego mi nie potrzeba... Także miłego klepanka, oby na pleckach się skończyło...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Prawdziwy audiofil nie zna słowa: skończyło :-)

Dużo - to jego ulubiona liczba, a dobrze - nieakceptowalny standard :-)

Edytowane przez audiograde

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Slaj, dałeś się podpuścić jak dziecko - nie masz nawet odwagi przyznać się do tego, że to mnie nazwałeś szmaciarzem. Jak w życiu... Jestem hipokrytą? Raczej kimś, kto ma z tego wszystkiego niezły polew :)

Nigdy nie napisałem, że nie chce być w saloniku. Napisałem tylko, że Salonik to taka oaza poklepywaczy - niestety, takiej wazelinki już dawno nie widziałem - może jak miałem 14 lat, szukałem akceptacji jak każdy w takim wieku, ale na stare lata raczej tego mi nie potrzeba... Także miłego klepanka, oby na pleckach się skończyło...

No widzisz, a ja właśnie tu widzę stadko poklepywaczy. Ty i jeszcze kilka osób. Żałosne. Stadko poklepywaczy widać, gdy ciagle lajkujecie swoje wpisy.

Edytowane przez sly30

Napisz śmiało.: żałosne stadko sznaciarzy poklepywaczy :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

O już koledzy klepią po pleckach za prowokowanie afery. Lubicie afery prawda? Czym większa awantura tym lepiej. Tu jakaś prowokacja, może punkty karne będą dla mnie, może dam się podejść i coś napiszę. To wam pasuje. W wątkach tematycznych nie macie za wiele do powiedzenia ale tu awantura to dla was woda na młyn.

No widzisz, a ja właśnie tu widzę stadko poklepywaczy. Ty i jeszcze kilka osób. Żałosne. Stadko poklepywaczy widać, gdy ciagle lajkujecie swoje wpisy

Wiesz po co na forum jest przycisk "lubię post"? Po to, żeby X kolejnych osób nie musiało pisać podobnie jeśli zgadza się z czyjąś wypowiedzią. A wazelinowych poklepywaczy znajdziesz we wątkach, gdzie wszyscy niewygodni adwersarze zostali dawno zbanowani.

W wątkach tematycznych nie macie za wiele do powiedzenia

sly30, nie czepiaj się innych, bo zadałeś w temacie - gdzie ludzie od strony technicznej opisywali zagadnienie - najbardziej lamerskie z możliwych pytanie:

To jaki wzmacniacz będzie najlepszy?

Na takim poziomie merytoryki mogę przykładowo odpowiedzieć:

Zagraniczny :-)

Niepasujące towarzystwo się opuszcza albo prosi, aby ono trzymało się z daleka. Na razie widać, że żyć bez tych niechcianych userów nie możesz. Zróbmy test i zobaczmy, czy my możemy wytrzymać bez ciebie :-)

O już koledzy klepią po pleckach za prowokowanie afery. Lubicie afery prawda? Czym większa awantura tym lepiej. Tu jakaś prowokacja, może punkty karne będą dla mnie, może dam się podejść i coś napiszę. To wam pasuje

A to rozumiem, że jeśli zgłosiłbym się do saloniku to będę Cię prowokował? Ale przecież pisałeś, że każdy może się zgłosić to nie czaje gdzie tu prowokacja?

To jaki wzmacniacz będzie najlepszy?

Pytanie nie było do ciebie, bo ty i tak nie wiedziałbyś co odpowiedzieć. Ktoś inny, kto ma dużą wiedzę w temacie odpowiedział konkretnie i precyzyjnie.

Niepasujące towarzystwo się opuszcza albo prosi, aby ono trzymało się z daleka

I też zgodnie z Twoją wolą trzymam się z daleka od Twoich wątków. Ale ten wątek na Bocznicy jest dla wszystkich.

Tak Slaj, twoja wiedza także jest porażająca, oto dwa przykłady:

1. Wszystkie winyle trzeszczą.

2. Lampy: prawdziwych NOS`ów już nie ma.

Nie mam pytań...

Właśnie słucham winyla, nic mi nie trzeszczy. Magia?

Edytowane przez neomammut

Niebawem zacznie. Z czasem trzeszczą wszystkie. Taki urok tego nośnika. Co do lamp NOS to spróbuj kupić np 2 kwadry do wzmacniaczy, spróbuj jako NOS kupić komplety lamp do Kondo Kagura. W każdym monobloku jest 9 lamp....powodzenia... :-)

Poza tym nie uzurpuję sobie prawa do wiedzy. Często czegoś nie wiem i wtedy pytam. A jak u ciebie z wiedzą o audio? Poza magnetofonami to słyszałem, że....już sam się domyśl... :-)

Edytowane przez sly30

Zboczeńcy!!!

:-)

Papa

Ale nie zachodź mnie więcej od tyłu, dobra?

Wyszedłem na chwilę tylko....

Edytowane przez audiograde

sly30, Twoje pytanie (o najlepszy wzmacniacz) w tamtym temacie zostało zignorowane.

A przy okazji, to odpowiem Ci, po co jest opcja "Lubię post". Podlicz ile masz wpisów o treści:

Tak, to cały niejeden Twój post, gdy ktoś napisze coś humorystycznego. Gdyby każdy poczuwał się królem forum i zarazem jedynym adresatem, to możemy sobie wyobrazić np. 2 tysiące postów pod sobą o treści ":-)".

To już chyba wiesz, dlaczego lepiej jest zalajkować post.

To już lajkować nie można?

To zależy, kto, kogo, w jakim towarzystwie...

Takie....funny games..

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.