Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

TOP - sam napisz do D. Skrzypczak na jego PW, dodaj ze Twoje PW do Admin1 pozostały bez odpowiedzi, zatem prosisz Prezesa o wsparcie.

Jaki jest mniej więcej czas oczekiwania na odczyt wiadomości PW przez administratorów?

pit80 serce Ty moje, mnie o to pytasz??? Pewnie dokładnie tyle czsu za ile administrator ci odpowie. A jak nie będzie miał powodów aby ci odpowiadac - to nigdy. Nie ma tego w żadnym regulaminie ani Prawie cywilnym. To forum prywatne. PW to korespondencja prywatna.

mnie o to pytasz???

Pytam ogólnie wszystkich. Ciekawi mnie statystyka, jaki średnio czas koledzy notują od wysłania PW do pojawienia się napisu, że wiadomość została odczytana. Jednej wiadomości żaden z administratorów nie odczytał od 15 dni, natomiast jeden admin nie odczytuje innej wiadomości od prawie 3 miesięcy i jestem ciekaw czy to długo w zestawieniu z obserwacjami kolegów.

Pytam ogólnie wszystkich. Ciekawi mnie statystyka, jaki średnio czas koledzy notują od wysłania PW do pojawienia się napisu, że wiadomość została odczytana. Jednej wiadomości żaden z administratorów nie odczytał od 15 dni, natomiast jeden admin nie odczytuje innej wiadomości od prawie 3 miesięcy i jestem ciekaw czy to długo w zestawieniu z obserwacjami kolegów.

Nie czytają bo nikt im za to nie płaci. To są programiści i muszą dostać czas na zajęcie się forum.

Uwierz mi, że nie chciałbyś być rozliczany z pracy tak jak koderzy - to jest akord i jak nie wklepiesz odpowiedniej ilości linii kodu w pracy, to klepiesz w domu :(

Napisze po raz ostatni. PW to korespondencja prywatna. Na nia nie ma obowiązku odpowiadania. Formy kontaktu użytkownik - administracja, podane sa w stopce forum i Regulaminie AS.

Jest również watek techniczny, ale na odpowiedx w nim niestety trzeba czekac bo administrator techniczny nie zaglada do niego regularnie z braku takiej mozliwości.

. A jak nie będzie miał powodów aby ci odpowiadac - to nigdy.

A czy za powód nie wystarczy zapytanie? Może potrzebny załącznik...?

. PW to korespondencja prywatna.

Z Admin1 też?

Zapewniam, że nie mam z nim żadnych prywatnych spraw. Chodzi o funkcjonowanie AS.

Nie ma tego w żadnym regulaminie ani Prawie cywilnym. To forum prywatne

No to co, że prywatne? To można sobie lekceważyć forumowiczów?

TOP - sam napisz do D. Skrzypczak na jego PW

A kto to jest D. Skrzypczak? Dlaczego mam do niego pisać na adres prywatny? Wolałbym raczej na firrnowy.

Wybaczcie ale to nie sa pytania do mnie. Ja napisałem co sadzę o formie PW. korespondencji. I tylko o tym. Nie odpowiadam za brak odpowiedzi od Administracji forum.

Ale czy pan D. Skrzypczak zajmuje się reklamą? Czy reklamacjami?

Dlaczego radzisz mi pisać do niego do domu?

To może jednak zawiadom tego Prezesa, jak obiecywałeś. ok?

W klubie AA pojawiła się nowa tradycja. Założyciel klubu robi sobie jawne jaja z właściciela portalu, spółki i sensu jego funkcjonowania. Stwierdza nawet, że przejęcie przez SITE to koniec rzetelnego, kulturalnego i obiektywnego forum. Tym samym kompromituje moderację, która złożyła bardzo uczciwą propozycję na temat funkcjonowania ich własnego klubu.

Co ciekawsze sam jest głównym naganiaczem na mierne wyroby AA i ścisłym współpracownikiem Q21 co dziwne też wciskającym te same cuda (nawet w sklepie audiostereo!!!). Oczywiście nic na tym nie zarabia :) Panowie z AA tym razem przesadziliście.

Pierwszy raz się spotykam, żeby branża tak obsmarowała portal który ją karmi. Na miejscu właściciela bym tego nie odpuścił.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na koniec jakby było mało dodaje:

"Jakość i poziom tego portalu jest po prostu żenująca"

Widać niektórzy bardzo się tutaj męczą. Serdecznie Współczuję Klubowi Audio Academy, Panu Michałowi i Q21, że muszą się tutaj tak męczyć.

post-58347-0-98858600-1485708836_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Szymon1
Gość

(Konto usunięte)

Moim zdaniem w przypadku wątku o Trumpie użytkownik Chicago został sprowokowany głupawymi prowokacjami użytkownika top20. Mam nadzieję, że ban ma krótki - jego zdanie jest o tyle wartościowe, że jest jedynym obywatelem USA piszącym w tym "amerykańskim" wątku.

Sprzeciw na decyzje moderatora nalezy wnieśc do Admina, badź napisac po ludzku do moderatora jesli ma sie wiedze który dał bana i porozumiec sie w kwestii cofniecia bana.

Przeciez wszyscy jestesmy tu uzytkownikami i ludźmi.

>Vlado

Nie będę wnosił żadnych sprzeciwów, ponieważ nie jest to w moim stylu. Nigdy nie miałem problemów z ostrzeżeniami i banami, jak konkretnie wiem za co. (wpis obraźliwy) Dowalił mi bana, a trolle które mnie atakują i prowokują spokojnie sobie dalej piszą. Nie będę więcej się tam udzielał i to wszystko. Pieprze wątek o Trumpie i tego (wpis obraźliwy)

Dodam jeszcze, że (wpis obraźliwy) This is the end of the story my friend.

Edyt Złośliwiec

Edytowane przez Vlado vel Vladomord
obraźliwe ataki na moderatora

Parker's Mood

>Vlado

Nie będę wnosił żadnych sprzeciwów, ponieważ nie jest to w moim stylu. Nigdy nie miałem problemów z ostrzeżeniami i banami, jak konkretnie wiem za co. (wpis obraźliwy) Dowalił mi bana, a trolle które mnie atakują i prowokują spokojnie sobie dalej piszą. Nie będę więcej się tam udzielał i to wszystko. Pieprze wątek o Trumpie i tego (wpis obraźliwy)

Dodam jeszcze, że (wpis obraźliwy) This is the end of the story my friend.

Edyt Złośliwiec

To jak najbardziej Twoje zdanie i masz do tego prawo. W temacie w którym dostałeś ban otrzymałeś już wczesniej ostrzeżenie, nie poskutkowało.

W sposób niewybredny odnosisz się do innych osób, nie potrafisz szanować ludzi, którzy mają inne niż Twoje zdanie w poruszonym temacie.

Twoja obecność na Bocznicy skłóca niepotrzebnie. Tym bardziej jest to dziwne, bo w tematach poza Bocznicą często potrafisz w sposób wyważony i kulturalny wyrazić swoją opinie - często trafną.

Napisze więcej, nawet w tematach na Bocznicy często robisz trafne spostrzeżenia. Tylko sposób (język) jak i zwykłe chamskie ataki nie pozostawiają innej mozliwości jak tylko upominanie. Ale i to nie było dla Ciebie lekcją żadną o czym wiesz, bo chwilę później i tak rzuciłeś "mięsem" w tak mało wybredny sposób, że nie akceptowalny nawet na bocznicy.

Oczywiście o czym każdy wie, nie mam w zwyczaju tworzyć w tematach skansenu, a Forumowiczów trzymać na uwięzi blokując im dostęp.

Tak bardzo ciągnie Cię do tematu w którym otrzymałeś ban, nie widzę żadnego problemu by go ściągnąć.

Forum AS jest dla Was, bez żadnych zastrzeżeń co do poglądów z lewej, prawej środka, dołu czy góry. Tylko szanujcie się wzajemnie na tyle, by nie leciały bluzgi, przyrównania do jakiś orientacji seksualnych i tego typu rzeczy.

Masz coś do napisania? Rób to na poziomie. Zostałeś zaatakowany w niewybredny sposób? Masz mozliwość raportowania, żaden moderator nie uchyla się od swoich obowiązków. Ale Ty wolisz brać sprawy w swoje ręce i rzucać bluzgami wobec wszystkich "innych".

Poruszane kwestie światopoglądowe, kwestie seksualności a tym bardziej rodzinne są sferą na tyle poważną, że obejmują w kodeksie karnym odpowiednie punkty i w związku z tym masz obowiązek przestrzegać te prawo nawet na Forum.

Nie jestem chętny do stałego banowania Forumowiczów na dane tematy. Kilka dni jak najbardziej - mają dać chwilę refleksji skoro ostrzezenia nie pomagająi nie przynoszą żadnego skutku.

Mam nadzieję, że te właśnie dni poza tematem dały pewien moment refleksji.

Oczywiście znów w swoim zwyczaju pod przykrywką "wyjaśnienia" nie odpuściłeś i musiało się wylać odrobinę złośliwości.

Wszystkie takie zachowania są określone w Regulaminie i to Regulamin wymusza ostrzeżenia jakie otrzymujesz, bo nie jest niczym przyjemnym zobaczyć kilka raportów od kilku osób na Twoje wpisy obrażające i budzące niesmak. Łamiące właśnie Regulamin.

Nikt nie będzie uczył Cię kultury zachowania, nie od tego jesteśmy na Forum - ale jest Regulamin i proszę byś zapoznał się z nim raz jeszcze. Może uda nam się uniknąć jakże nieprzyjemnych "nieporozumień" w przyszłości.

Ban ściągam licząc na refleksję z Twojej strony. Kolejny jednak wylew chamstwa bez żadnej kontroli jak to Ci się przytrafia skutkowac będzie całkowitym banem na dany temat.

I na koniec - post ten nie jest otwarciem jakiejkolwiek polemiki z Tobą. Uważam go za wyjaśnienie twoich zastrzeżeń co do banu. Temat uważam za wyjaśniony bez potrzeby dalszego rozwijania.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

nikt watku nie zamyka i nie zamknie nawet na prosbe Goliatpl jest to niemozliwe

trolle rozwalajace temat sa tutaj zablokowane- tyle fakty

reszta w rekach osób które sa sympatykami marki AA , nikt z nas nie wybiera nowych gospodarzy nigdy taka sytuacja nie miala miejsca

to wyłącznie Twoje odczucia

został usuniety offtop-wpis jest informacją dla autorów wpisów

Skoro odezwał tutaj się dskrzypczak, czyli osoba decyzyjna jeśli chodzi o forum Audiostereo, to pozwolę sobie również na małe pytanie w niby nic nie znaczącej sprawie, która jednak bardzo mnie razi.

Wiem, że obecnie szkoły są słabe i wypuszczają półanalfabetów, a potem oni błyszczą na forach swoimi wpisami, cóż takie czasy.

Jednak czy moderatorzy Audiostereo nie mogli by używać poprawnej polszczyzny ? Stosować właściwie wielkie i małe litery, polskie znaki, zaczynać i kończyć zdania, kropki, przecinki itp.

Niechlujstwo widać nie tylko w tym wątku, to nie jest wyjątek.

Na użytkowników niestety często nie mamy wpływu, ale moim zdaniem funkcja moderatora zobowiązuje, obsługa jest zawsze wizytówką forum/strony.

Dziękuję i przepraszam za offtop.

Edytowane przez omen

Jednak czy moderatorzy Audiostereo nie mogli by używać poprawnej polszczyzny ? Stosować właściwie wielkie i małe litery,

Oczywiście powinni, ale to chyba dotyczy wszystkich Forumowiczów?

Skoro odezwał tutaj się dskrzypczak,

To nie tylko błąd, to również brak szacunku do osoby.

Skoro odezwał tutaj się dskrzypczak,

Poproszę link do tego odezwania się dskrzypczaka. Edytowane przez toptwenty

Poproszę link do tego odezwania się dskrzypczaka.

Podziękowałem za link, ale podziękowanie zniknęło.

Skorzystalem z linka, odpowiedzi - brak.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.