Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
9 minut temu, Bobcat napisał:

To jest przemyślana taktyka tamtej strony: wprowadzić cenzurę prewencyjną i zamknąć usta oponentom metodą permanentnego zgłaszania wszystkiego co napiszą.

Działa wprost przeciwnie do zamierzonego. Bo w końcu ktoś z moderacji się zdenerwuje i wlepi punkty za trollowanie zgłoszeniami.

5 minut temu, argus napisał:

Widzę, że odblokowane.

Dzięki.

Ciekawiło mnie kiedy ktoś zauważy. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

11 minut temu, Maju napisał:

szkoda że masz tak niskie mniemanie o Moderacji czy Administracji że uważasz że na takie (niskich lotów) manipulacje faktami dadzą się nabrać.   ;(

Przestań , przecież nie dają się nabrać - wątek o instytucjach religijnych został odblokowany . Więc udowodnili ,że nie dają sobą manipulować . To jakim cudem miałbym ich oceniać nisko ? Najlepiej o moim stosunku do administracji wie Espectro bo czasem się kontaktujemy w sprawie zgłoszeń - ja proszę o wyjaśnienie , on odpowiada i wszystko gra . Tak powinno być . 

22 minuty temu, Maju napisał:

zamykanie wam ust a nie zaprzestanie obrażania mnie.

Maju , nie rób z siebie ofiary , wystarczy poczytać jak traktujesz swoich adwersarzy aby zrozumieć ,że nie jesteś wyjątkiem . Przykładowy twój wpis z wczorajszego dnia - ,, Gołosłowna "opinia".......trampkarza. 🙂 "

...there is no spoon...

• Administratorzy
4 minuty temu, arturp napisał:

Przestań , przecież nie dają się nabrać - wątek o instytucjach religijnych został odblokowany . Więc udowodnili ,że nie dają sobą manipulować .

Powoli. Powodem zamknięcie nie były zgłoszenia z strony Maju a z obu stron. I tego o co było proszone jakiś czas temu (post przypięty w temacie). 

55 minut temu, Jaro_747 napisał:

I to jest coś pięknego!!!

To jest właśnie samo sedno problemu.

Właśnie sobie strzeliłeś w kolano. No bo co z tego ile postów Maju zgłasza? To, że tu jesteś świadczy, że nie dostajesz punktów za każde zgłoszeni a tylko za faktyczne łamanie Regulaminu. Za to Maju dostaje punkty za trowanie panelu moderacyjnego nieuzasadnionymi zgłoszeniami. Zatem ten problem, którego sedno rzekomo przedstawiono słowami "przy każdorazowym takim leci zgłoszenie z tytułu "obrażanie wyznawców KK" jest wytworem Twojej bujnej wyobraźni.

-----

24 minuty temu, Bobcat napisał:

Nie może tak być że mała grupka fanatyków ustala kanon dyskusji na Forum i zakres dopuszczalnych wypowiedzi.

Ale do tego właśnie dążysz. Było ale z odejściem Vlado się skończyło.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

jego cień jeszcze snuł się po tym forum i banował mnie w temacie o Kk przez jakiś czas.....     :))))

12 minut temu, arturp napisał:

Najlepiej o moim stosunku do administracji wie Espectro bo czasem się kontaktujemy w sprawie zgłoszeń - ja proszę o wyjaśnienie , on odpowiada i wszystko gra . Tak powinno być . 

Szkoda że w moich kontaktach tak nie jest.....widać nie mam takich możliwości wpływania na ludzi.   :))))

wątek o instytucjach religijnych został odblokowany .

cieszysz się zapewne, zaczniesz od wmawiania że w kraju jest 30 % księży pedofilów czy masz inny pomysł?

:))))

41 minut temu, Maju napisał:

zamykanie wam ust a nie zaprzestanie obrażania mnie.

Maju , nie rób z siebie ofiary , wystarczy poczytać jak traktujesz swoich adwersarzy aby zrozumieć ,że nie jesteś wyjątkiem . Przykładowy twój wpis z wczorajszego dnia - ,, Gołosłowna "opinia".......trampkarza. 🙂 "

Jasne.....jako wytrawny manipulant nie zacytujesz adwersarza który coś o okręgówce do mnie pisał, nie podasz faktów dlaczego gołosłowiem nazwałem jego wypowiedź.....bo wiesz że tylko tak, takimi matactwami bez pokrycia w rzeczywistości potrafisz coś "udowodnić".
Musiałbyś przyznać że to on rozpoczął taka narrację.....a do tego nie lubisz się przyznawać.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
5 minut temu, szymon1977 napisał:

Za to Maju dostaje punkty za trowanie panelu moderacyjnego nieuzasadnionymi zgłoszeniami.

Nie dostaje. O ile nie przegina faktycznie. Często są zasadne.

2 minuty temu, szymon1977 napisał:

Właśnie sobie strzeliłeś w kolano. No bo co z tego ile postów Maju zgłasza? To, że tu jesteś świadczy, że nie dostajesz punktów za każde zgłoszeni a tylko za faktyczne łamanie Regulaminu. Za to Maju dostaje punkty za trowanie panelu moderacyjnego nieuzasadnionymi zgłoszeniami. Zatem ten problem, którego sedno rzekomo przedstawiono słowami "przy każdorazowym takim leci zgłoszenie z tytułu "obrażanie wyznawców KK" jest wytworem Twojej bujnej wyobraźni.

Kompletnie nie rozumiem tego wpisu, nie wiem o co chodzi, w przepychankach w omawianym wątku nie uczestniczę.

Maju nie zgłaszałem i nie podejrzewam, żeby ktoś mnie mógł w tym wątku zgłosić, bo niby za co?

Twój wpis traktuje w kategoriach zacietrzewienia zahaczającego o urojenia, ale szkoda mi czasu na jakies analizy.

Proponuje powrót do świata realnego.

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Maju napisał:

pisać o pedofilii to

5 minut temu, Maju napisał:

Nie pamiętasz że tak już bywało?? 🙂

Pamiętam, jak lata temu (i nawet pamiętam, że byłem wówczas na wakacjach w Hiszpanii, z zimnym piwem na leżaczku), pisałem w odnośnym wątku, że we Francji każdego pedofila nazywa się w mowie potocznej "proboszczem" (le curė), że kościoły świecą pustkami i że młodzież ma na kościół, jak to mówią - "wywalone". I że już niedługo w Polsce będzie dokładniutko tak samo.

Toś mi wtedy uśmieszki wstawiał, kpił, kombinował po swojemu, odwracając kota ogonem, gmatwając i mieszając wypowiedzi, cytaty i odpowiedzi tak, że sam diabeł sedna i sensownego początku by nie doszedł.

Kilka lat minęło jak z bata strzelił i wszystko się sprawdza. I te puste kościoły, i ta młodzież, która wami gardzi i nawet ci dorośli, którzy do tej pory jakoś tam uczestniczyli w życiu kościoła - odwracają się teraz z obrzydzeniem.

Jeszcze tylko pedofili ludek nie nazywa "proboszczami", choć "księdzem" - coraz częściej.

Zatem śmiej się dalej, wespół z Jędraszewskim, Rydzykiem, Nyczem i resztą tych urągających ludzkiej przyzwoitości czarnych i purpurowych oszustów.

Bo to jest wasze ostatnie dzwonienie.

• Administratorzy
6 minut temu, szymon1977 napisał:

Ale do tego właśnie dążysz. Było ale z odejściem Vlado się skończyło.

Teraz to już nic nie wiem. 🙂 To jak to bylo. Było lepiej czy gorzej ? Teraz gorzej czy lepiej ?

Jeden mówi że teraz nie daje się nic napisać a w ostrzeżeniach widzą tylko bluzgi. A drugi mówi wogle że za owego byłego moderatora było fajnie ale źle. Nic nei wiem.

Gość

(Konto usunięte)
25 minut temu, Bobcat napisał:

Zamykanie wątku tylko dlatego że pisze się w nim niewygodną prawdę, która jakimś fanatykom się nie podoba gdyż najchętniej zamietliby ją pod dywan - jest fatalnym posunięciem i nosi znamiona stalinowskiej cenzury. Nie może tak być że mała grupka fanatyków ustala kanon dyskusji na Forum i zakres dopuszczalnych wypowiedzi.

wątek wg mnie powinien zostać zamknięty w momencie wejścia w życie przepisów rodo

administrator danych osobowych powinien wiedziec jaką wagę prawo przywiązyje do danych wrażliwych

a każde odniesienie

typu "ty katoliku zgnilizno moralna" , musisz iść do spowiedzi " "miłosierny katoliku"... tylko z ostatnich godzin ... to w normalnym świecie potencjalny problem dla autorów takich treści oraz nieprzyjemności dla tych co takie treści upubliczniają

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Ale do tego właśnie dążysz.

Zupełnie odwrotnie . On nie dąży do blokowania informacji tylko ich udostępniania - wystarczy poczytać jego wpisy . Więc to ty sobie ,, strzeliłeś w kolano ". Opierajmy się na realiach bo czytać przecież umiemy .

...there is no spoon...

• Administratorzy
1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Pamiętam, jak lata temu (i nawet pamiętam, że byłem wówczas na wakacjach w Hiszpanii, z zimnym piwem na leżaczku), pisałem w odnośnym wątku, że we Francji każdego pedofila nazywa się w mowie potocznej "proboszczem" (le curė), że kościoły świecą pustkami i że młodzież ma na kościół, jak to mówią - "wywalone". I że już niedługo w Polsce będzie dokładniutko tak samo.

Toś mi wtedy uśmieszki wstawiał, kpił, kombinował po swojemu, odwracając kota ogonem, gmatwając i mieszając wypowiedzi, cytaty i odpowiedzi tak, że sam diabeł sedna i sensownego początku by nie doszedł.

Kilka lat minęło jak z bata strzelił i wszystko się sprawdza. I te puste kościoły, i ta młodzież, która wami gardzi i nawet ci dorośli, którzy do tej pory jakoś tam uczestniczyli w życiu kościoła - odwracają się teraz z obrzydzeniem.

Jeszcze tylko pedofili ludek nie nazywa "proboszczami", choć "księdzem" - coraz częściej.

Zatem śmiej się dalej, wespół z Jędraszewskim, Rydzykiem, Nyczem i resztą tych urągających ludzkiej przyzwoitości czarnych i purpurowych oszustów.

Bo to jest wasze ostatnie dzwonienie.

Z jednej strony to cała prawda jest co napisałeś. Zaś z drugiej obrazuje to tylko instytucję w Polsce która potrafi często być mądrzejsza od Papieża niestety. Jak się wierzy to nie potrzeba chodzić do kościoła i klęcząc błagać o wypaczenia a ludzi dobrych i prawych poznasz po czynach. Ja tego się trzymam. 

Zakończmy to bo w tym temacie się troche zaspamowało wpisami stricte o Kościele. 

6 minut temu, Espectro napisał:

Teraz to już nic nie wiem. 🙂 To jak to bylo. Było lepiej czy gorzej ? Teraz gorzej czy lepiej ?

Jest prawie doskonale.....    🙂

Wiem że ci którzy tęsknią za czasami vlado będą się bali napisać że jest dokładnie odwrotnie......piszę za nich.    

Już kończę......wracam (tak jakby o mnie napisali) do pracy   :)))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, slawek.xm napisał:

wątek wg mnie powinien zostać zamknięty w momencie wejścia w życie przepisów rodo

administrator danych osobowych powinien wiedziec jaką wagę prawo przywiązyje do danych wrażliwych

a każde odniesienie

typu "ty katoliku zgnilizno moralna" , musisz iść do spowiedzi " "miłosierny katoliku"... tylko z ostatnich godzin ... to w normalnym świecie potencjalny problem dla autorów takich treści oraz nieprzyjemności dla tych co takie treści upubliczniają

Co mają przepisy RODO do wpisów na forum ? gdzie każdy użytkownik używa nicku a nie swego Imienia oraz Nazwiska. 

Nawet jeżeli miałby używać imienia i nazwiska to w regulaminie świadomie o tym wiedział i zatwierdził takowy stan.

Zatwierdzenie regulaminu określa jak mają byc traktowane takowe dane a w wpisach nie są one używane poza nickiem.

Teraz, Maju napisał:

Jest prawie doskonale.....    🙂

Wiem że ci którzy tęsknią za czasami vlado będą się bali napisać że jest dokładnie odwrotnie......piszę za nich.    :)))))

Jak ktoś otrzyma punkty za wpis to prędzej czy później przyjdzie z tekstem "kolejny vlado mnie zbanował" 

Miłego dnia.

Po co ta młodzież ma do kościoła chodzić, ma inne ważniejsze zajęcia, pomalować po murach, pójść na imprezkę i zaśpiewać je..ć PiS. Uczestniczyć w naparzankach ulicznych, podrzeć się ‚ moje ciało , moja sprawa, itp.) 

To są teraz priorytety, a nie jakaś modlitwa, czy służba Bogu. 
Lewactwo narobiło więcej szkód przez kilka lat, niż kościół przez dziesięciolecia. Tak tę młodzież uformowało, że gdy zapytasz, w co wierzysz, to nie wiedzą, co odpowiedzieć.

EDITED !!!

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Modlitwa i służba Bogu jako hobby mogą być pożyteczne.

Ale wymaganie tego od innych to jednak przesada.

Jestem Europejczykiem.

• Administratorzy
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Modlitwa i służba Bogu jako hobby mogą być pożyteczne.

Pożyteczna ?

Myślałem że ma na celu nauczenia szacunku do drugiego oraz pokory przede wszystkim oraz aby człowiek miał przeświadczenie że ktoś jest nad nim i czuwa. A gdy stanie się źle to widać tak miało być.

Jeszcze sumienie. Ale to mało kto ma teraz.

18 minut temu, Espectro napisał:

Po prostu kilku etatowych troli tęskni za czasami, gdy moderator nie tylko im pozwalał, ale też aktywnie wspomagał pacyfikując tzw "ka.to.pi.sio.rów" narzędziami moderatorski. Ogólnie to wszystko w temacie, można co najwyżej zagłębić się w szczegóły. Tylko po co?

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

3 minuty temu, Espectro napisał:

Pożyteczna ?

Myślałem że ma na celu nauczenia szacunku do drugiego oraz pokory przede wszystkim oraz aby człowiek miał przeświadczenie że ktoś jest nad nim i czuwa. A gdy stanie się źle to widać tak miało być.

piszesz o czystym humanizmie nie-świeckim

niestety dla niektórych katolików religia to równiez natretne wciskanie sie w zycie innych

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

6 minut temu, Maju napisał:

Szkoda że w moich kontaktach tak nie jest.....widać nie mam takich możliwości wpływania na ludzi.   :))))

Nie wpływam . Do tej pory wszystkie decyzje moderatora i administratora w sprawie nałożonych na mnie kar zostały podtrzymane . Wyjaśnił jakie jest jego stanowisko a ja je zaakceptowałem bo uznałem ,że miał rację w ocenie moich wpisów i miał podstawę w regulaminie do nałożenia kary . Najważniejsze ,że gra fair . Nie chodzi o to aby postawić na swoim tylko uczciwie ocenić zajście .

...there is no spoon...

5 minut temu, Espectro napisał:

Pożyteczna ?

Jeszcze sumienie. Ale to mało kto ma teraz.

Sorry, nie znam się na tym.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, notoryczny napisał:

Do do francuzika*.

Dziesiątki razy pisałem, że z Francją łączy mnie tylko to, że tu mieszkam.

Mam wciąż polski paszport, obywatelstwo, polską babę i płacę w Polsce podatki.

......

Określenie "francuzik", jako postponujące, obraźliwe i chcące mnie zeźlić i wywołać kolejną pyskówkę - zgłosiłem do moderacji.

A miałem niedaleko.

• Administratorzy
6 minut temu, cir napisał:

piszesz o czystym humanizmie nie-świeckim

niestety dla niektórych katolików religia to równiez natretne wciskanie sie w zycie innych

MI tyle wystarcza. A człowiek może być kur** wyznając jedną czy też drugą wiare lub nawet nie wyznając nic tylko własne pseudo głupie przeświadczenia o wyższości i mądrości..

6 minut temu, Espectro napisał:

A człowiek może być kur** wyznając jedną czy też drugą wiare lub nawet nie wyznając nic tylko własne pseudo głupie przeświadczenia o wyższości i mądrości..

A ci co do tego się nie przyznają niechaj zlitują się nad innymi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Administratorzy
Teraz, xniwax napisał:

A ci co do tego się nie przyznają niechaj zlitują się nad innymi.

Narzucanie własnych mądrości innym to akurat norma.

3 minuty temu, Espectro napisał:

Narzucanie własnych mądrości innym to akurat norma.

Gorzej jeśli jest to interpretacja po swojemu "mądrości" innych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

22 minuty temu, szymon1977 napisał:

moderator nie tylko im pozwalał, ale też aktywnie wspomagał

Jak zwykle jesteś tendencyjnie jednostronny. Coraz gorzej idzie Ci udawanie "neutralnego".

• Administratorzy
1 minutę temu, xniwax napisał:

Gorzej jeśli jest to interpretacja po swojemu "mądrości" innych.

Też.

Jedno jest fajne "nie rób tego co tobie nie miłe" a i tak robią.

2 godziny temu, Espectro napisał:

Przy każdorazowym takim leci zgłoszenie z tytułu "obrażanie wyznawców KK" 

Pięknie ominąłęś, Pan, problem antysemityzmu na Bocznicy. 

Tak jak ja Tarczyn godzinę temu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.