Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

49 minut temu, Bobcat napisał:

Co innego usuwanie Waszych oponentów.

Moich? Nigdy o to nie postulowałem, pomysłów innych userów mi nie przypisuj bo nie wezmę ich na klatę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Moich? Nigdy o to nie postulowałem, pomysłów innych userów mi nie przypisuj bo nie wezmę ich na klatę.

Bezpośrednio nie postulowałeś. Pośrednio, metodą naciąganego uznawania niewygodnych merytorycznie wpisów za "naruszenie Regulaminu" - jak najbardziej tak. 

2 godziny temu, stench napisał:

To ja po starej znajomości zgłaszam jeszcze  @Bezlitosna Niusia  🙂

Co ta zła dieta, polityka i abstynencja robią z porządnych ludzi, to matkoboskojedyno...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
3 godziny temu, toptwenty napisał:

Czy regulamin pozwala wklejać teksty w obcych językach, nie przełożone na jęz. polski?

Nie powinien być aż tak szczegółowy.

Poezja, nazwy własne - czasem dla ich jednoznaczności powinny być w oryginale. Bywa, że inaczej się nie da.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

3 godziny temu, toptwenty napisał:

Czy regulamin pozwala wklejać teksty w obcych językach, nie przełożone na jęz. polski?

Jak ma jeden z drugim poliglota od siedmiu boleści zamieszczać osobiście wykonane tłumaczenie, to lepiej jak zamieści orginał i go nie zrozumisz.

Edytowane przez szymon1977

2 godziny temu, Espectro napisał:

A  i wrzucenia czegokolwiek z internetu bez własnej opinii i opisu mija sie z celem. 

Czy można by taką rekomendację przypiąć do paru tematów, gdzie często tylko przeklejanie obrazków się uprawia ?

Tak sobie fantazjuję.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

możecie spać spokojnie dzieciaki

Bez kołysanki na dobranoc nie zasnę. Takie zaniedbanie to brak kwalifikacji moderatorskich.

51 minut temu, szymon1977 napisał:

możecie spać spokojnie dzieciaki

Za zwrócenie się do rozmówcy per "synku" zarobiłem punkty karne. Tutaj inny użytkownik zwraca się do nas per "dzieciaki". Jeśli ja naruszyłem Regulamin  - to tutaj mamy identyczny przypadek. 

Proszę Moderację o ocenę.

3 godziny temu, Espectro napisał:

W takim razie szukamy jeszcze jednej osoby i leci głosowanie. 

🙂 

Ale Bobcat też się liczy?

1 godzinę temu, malikali napisał:

Punkty są słuszne jak oponent je dostaje, jak odwrotnie już płacz i zgrzytanie zębów 🙂

Dokładnie! Ale to jest jeszcze lepsze: najpierw wnioskowali o moda, który usawać będzie za "niewłaściwe poglądy", a jak wymyślili, że tym modem będę ja i to oni za "niewłaściwe poglądy" zostaną usunięci, to ich strach obleciał. A ja patrzę na tę hipokryzję z boku i pękam ze śmiechu, bo nie mam z tym nic wspólnego.

Dla jasności, na tę chwilę ani jednym słowem z administracją czy moderacją na ten temat nie rozmawialiśmy. To wszystko są ich fantazje. Przedszkole.

• Moderatorzy
9 minut temu, szymon1977 napisał:

to ich strach obleciał.

Raczej żałość.

9 minut temu, szymon1977 napisał:

Dla jasności, na tę chwilę ani jednym słowem z administracją czy moderacją na ten temat nie rozmawialiśmy. To wszystko są ich fantazje. Przedszkole.

Szymuś nie kłam! Wielokrotnie zgłaszałeś chęć bycia "kanarem".

A tak zupełnie prywatnie zapytam, czy naprawdę nie masz lepszych sposobów aby się dowartościowywać?

Za to"Vlado jednym z najlepszych był..." - a teraz napiszcie coś o podwójnych standardach.

• Moderatorzy
3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Za to"Vlado jednym z najlepszych był..." - a teraz napiszcie coś o podwójnych standardach.

Wszyscy z Ciebie "łacha drą" od lewej do prawej, z góry i z dołu, a Ty jesteś nadal przeświadczony o swojej wszechwiedzy i nieomylności.

Co z Tobą Szymon jest nie tak?

34 minuty temu, szymon1977 napisał:

, na tę chwilę ani jednym słowem z administracją czy moderacją na ten temat nie rozmawialiśmy

No pa...

Nie dostąpili zaszczytu.

Jak oni to przeżyją, to nie wiem.

15 minut temu, Marcinus napisał:

Co z Tobą Szymon jest nie tak?

Zaczekaj, sprawdzę poziom lajków... u mnie wszystko w porządku.

Tutaj już jeden półgłowek w moderacji był, było hmmm wesoło....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Administratorzy
6 godzin temu, xetras napisał:

Czy można by taką rekomendację przypiąć do paru tematów, gdzie często tylko przeklejanie obrazków się uprawia ?

Tak sobie fantazjuję.

memy ? 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Tak. Memy bez jakiegoś swojego wpisu w postaci komentarza do nich to po prostu robienie śmietnika. 

Amatorów techniki "kopiuj-wklej" bym za tę propagandę czymś potraktował (psikusem ?), ale widocznie to jakaś forma sportu w przerzucaniu śmiesznymi obrazkami (dziecinnie jak w przedszkolu).

5 godzin temu, malikali napisał:

Punkty są słuszne jak oponent je dostaje, jak odwrotnie już płacz i zgrzytanie zębów 🙂

Mylisz się. Ja dostałem słusznie, bo za bardzo dałem się sprowokować i od tego czasu już ignoruję zaczepki.

Nie ma przymusu, żeby odpisywać na agresywne dyrdymały. Zachowuję sobie również przywilej niereagowania, dla spokoju ducha.

3 godziny temu, electro napisał:

Tutaj już jeden półgłowek w moderacji był, było hmmm wesoło....

Kandydujesz, że przestrzegasz?

-----

1 godzinę temu, xetras napisał:

Tak. Memy bez jakiegoś swojego wpisu w postaci komentarza do nich to po prostu robienie śmietnika. 

Przesadzasz. Ale linki bez komentarza irytują: wchodzisz, akcpetujesz cookies, przeklikujesz reklamy, czytasz... a tu rzecz dla wklejacza odkrywcza dla Ciebie banałem. Strata czasu.

11 godzin temu, szymon1977 napisał:

Zaczekaj, sprawdzę

Nie ma sensu niczego sprawdzać.....to że przypisują nam swoje cechy, że niektórzy potrafią tylko bezmyślnie "drzeć łacha", wymyślać od najgorszych,  wiadomo nie od dziś.

Teraz mają gorzej, bo nie mogą tego robić na okrągło i wprost (muszą ataki kamuflować), stąd te "gorzkie żale".    🙂

A ci ich zgłaszani kandydaci do moderacji.....jeżeli to nie żart to chcą nam chyba zafundować powrót starego.  Takie vlado bis.....   :))

A,  jeszcze jedno, bo roi się tu od takich, byli już tacy którzy wmawiali że piszę tu "bo się pcham na stołek"......pomijając inne przeciw, nie ma takiej opcji bym rozważał kiedykolwiek taką możliwość, opcję, mam takie doświadczenia z nimi, obrzydzili mi tą funkcję aż tak mocno (dalej to robią), że na samą myśl o tym że ktoś mógłby mnie do takich porównać - dostaję torsji.     :)))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 godzinę temu, Maju napisał:

...na samą myśl o tym że ktoś mógłby mnie do takich porównać - dostaję torsji.     :)))

"Każdy sądzi według siebie". Nie kryją tęsknoty za moderatorem, który zchańbił powierzoną mu funkcję, używając jej do dyskryminacji userów o odmiennych poglądach, zapewne sami w tej roli zrobili by to samo, więc boją się, że ktoś to samo wobec nich może zrobić. A wystarczy mieć choć trochę rozumu aby dostrzec, że ja nie jestem oponentem w tej Waszej religijno-politycznej wojence, a ponad nią. Czasem na skrajną głupotę i buractwo odpowiem, co właśnie w tym wątku odbija im się czkawką.

W zasadzie trudno o lepszą rekomendację niż "nie" ze strony tej garstki sierot po duecie Vlado i Arkadowski. A durnowate porównania obnażają durnowatość porównującego.

Szymon, naprawde az tak ci sie nudzi, ze chcesz byc tutaj modem. No nic, nie moja sprwa, twoje motywacje. Ale jakby co jestem za.

Chociaz nie sadze zebys dostapil zasczytu:)

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

11 minut temu, szymon1977 napisał:

wystarczy mieć choć trochę rozumu aby dostrzec, że

Oni to doskonale wiedzą, dlatego z każdego kto mógłby zagrozić ich pozycji na tym forum (zanim coś mógłby tu zmienić) zrobią "PiS-owskiego pachołka" lub "katolickiego fanatyka", "nacjonalistę" lub przynajmniej "trefnisia".....nie oszczędzają nawet tych którzy już taką funkcję pełnią.....dlatego @bubusia ma rację, "nie warto kopać się z koniem".....zwłaszcza że "trzymającym lejce" dziwnie (i zbyt często) pasuje to niereagowanie.    
A to w konsekwencji oznacza stanie moderacji po jedynie słusznej ideologicznej stronie.  😉 

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

35 minut temu, szymon1977 napisał:

zchańbił powierzoną mu funkcję

Niektórzy za to hańbią (samo "h") do dziś ortografię ojczystego (?) języka.

37 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie kryją tęsknoty za moderatorem

Jednym z najlepszych w całej historii Forum.

32 minuty temu, bubusia napisał:

Szymon, naprawde az tak ci sie nudzi, ze chcesz byc tutaj modem

Chcę - nie chcę, to bez znaczenia. To Wy tworzycie to Forum, więc dopóki administracje nie przedstawi mi, że tak jest wola userów, sprawa dla mnie nie wyjdzie poza koszmar senny garstki bocznicowych troli. Ale gdy ktoś pyta odpowiadam, to wszystko.

38 minut temu, szymon1977 napisał:

ja nie jestem oponentem w tej Waszej religijno-politycznej wojence, a ponad nią.

Ty jesteś w ogóle ponad wszystkim i wszystkimi. Ach ta wrodzona skromność...

40 minut temu, szymon1977 napisał:

Czasem na skrajną głupotę i buractwo odpowiem

Ale gdy Tobie wykazać to samo - wtedy jest to "naruszenie Regulaminu".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.