Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

No nie wiem. Riposta owszem ale bez dozy humoru.

Lepiej niech się Kapelusz wypowie:)

Ja wypowiedż Jaro_747 zrozumiałem jako żart. A odpowiedź Admina trudno  zinterpretować, przez internet nie widać jego wyrazu twarzy ani nie słychać tonu głosu. Dlatego czasami dobrze jest używać emotek w postach.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jeszcze techniczne/funkcjonalne pytanie

Kiedyś można było sobie ustawić w profilu ile postów ma się wyświetlać na stronę danego tematu. Teraz tego nie widzę. 

Chyba 25 to za mało?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

29 minut temu, fox733 napisał:

Ja wypowiedż Jaro_747 zrozumiałem jako żart. A odpowiedź Admina trudno  zinterpretować, przez internet nie widać jego wyrazu twarzy ani nie słychać tonu głosu.

Obydwa wpisy były żartobliwe. Jaro zauważył, że moderator hurtem wyciął dużo wpisów, w których być może były też "ładne", a Admin dał do zrozumienia, że gdyby zostały to niekoniecznie uniknęłyby punktów karnych. 😉 

No proszę! A niektórzy nadal nie rozumieją, że piszę do ludzi inteligentnych.

A tak na marginesie- ja nie miałbym tam za co zarobić punktów karnych więc jeżeli Moderacja zrobiła komuś przysługę nie mnie. Tak przynajmniej uważam.

Jestem Europejczykiem.

13 minut temu, Jaro_747 napisał:

Moderacja zrobiła komuś przysługę nie mnie

No właśnie. Jestem inteligentny i to od razu zrozumiałem. 😉

Z mądrym człowiekiem to i pogadać ciekawie…

Dzięki , że ktoś przewietrzył departament ,,Humor i satyra stricte polityczna." , bo od wczoraj waliło onucami , aż mdliło .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

W dniu 18.07.2022 o 14:09, Espectro napisał:

200 wpisów. Tak jak kolega wyżej pisał. 

A widzieć trudno powiedzieć bo na 99% Branża nie może ustawiać takowej.

Dzięki - a te 200 wpisów muszę mieć na bocznicy, czy jak? Tu widzę 150, w ogóle widzę ponad 600. O oznaczenie "Branża" sam poprosiłem, aby jakikolwiek mój post nie został posądzony o "marketing szeptany" (o co posądzał mnie między innymi słynny @Vlado - ówcześnie tu panujący - zanim w ogóle nawet miałem własną firmę), choć moim docelowym rynkiem potem był, oraz jest tylko i wyłącznie rynek Wielkiej Brytanii... 
Nie rozumiem mimo tego dlaczego jako Branża muszę ponosić jakieś restrykcje związane z możliwościami konta. Może brzmiąc otwarcie - mimo wszystko branża chcąc być traktowana normalnie, tak jak zwykły User winna wywalić "hajs" i stać się "Partnerem Audiostereo" by posiadać darmowy dla innych status? Wytłumacz mi to proszę, jak czterolatkowi, czy blondynce - wszystko jedno...
A ja następnie porozmawiam z kim trzeba by wywalić u mnie status "Branża" na tej polskiej ziemi. I poczuć sprawiedliwość dla własnej satysfakcji 😉

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Trzeba było je Kocie wcześniej wyprać.

Kocie , to sobie możesz pisać do kolegów , jak Ci pozwolą .

Bycie wybitnym specjalistą od zgłaszania nie upoważnia Cię do takich tekstów . Może Adminowi i Moderacji się podoba , ale nie jest to zgodne z regulaminem . Jeszcze coś wyjaśnić zanim Admin mnie wytnie ? 

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Administratorzy
5 godzin temu, AudioAddicted napisał:

Dzięki - a te 200 wpisów muszę mieć na bocznicy, czy jak? Tu widzę 150, w ogóle widzę ponad 600. O oznaczenie "Branża" sam poprosiłem, aby jakikolwiek mój post nie został posądzony o "marketing szeptany" (o co posądzał mnie między innymi słynny @Vlado - ówcześnie tu panujący - zanim w ogóle nawet miałem własną firmę), choć moim docelowym rynkiem potem był, oraz jest tylko i wyłącznie rynek Wielkiej Brytanii... 
Nie rozumiem mimo tego dlaczego jako Branża muszę ponosić jakieś restrykcje związane z możliwościami konta. Może brzmiąc otwarcie - mimo wszystko branża chcąc być traktowana normalnie, tak jak zwykły User winna wywalić "hajs" i stać się "Partnerem Audiostereo" by posiadać darmowy dla innych status? Wytłumacz mi to proszę, jak czterolatkowi, czy blondynce - wszystko jedno...
A ja następnie porozmawiam z kim trzeba by wywalić u mnie status "Branża" na tej polskiej ziemi. I poczuć sprawiedliwość dla własnej satysfakcji 😉

Branża nie może ustawić opisu bo w 99.99% służy ona do reklamowania. 

Druga sprawa. Nawet bym może i uwierzył ale ma Pan nick oraz wszędzie wzmianki do sklepu audio. CO oznacza że jest Pan z branży a nie użytkownikiem. 

10 godzin temu, MV2 napisał:

Dzięki , że ktoś przewietrzył departament ,,Humor i satyra stricte polityczna." , bo od wczoraj waliło onucami , aż mdliło .

Onuce z tego co pamiętam powinno się prac. Co do tematu to nie wiem. Niepotrzebnie nakręcacie się wzajemnie takimi docinkami i stwierdzeniami a gdy moderator przyjdzie do tematu po zgłoszeniach to nagle jaki to niedobry jest wtedy. 

6 godzin temu, AudioAddicted napisał:

W sam tekst jestem w stanie uwierzyć ale nadal ma Pan nick zgodny z linkiem który reklamuje to samo w profilu. 

Ewidentnie nie przychodzi Pan tutaj do tematów aby porozmawiać z innymi a jednak możliwe że zareklamować przez co wprowadza w błąd innych polecając coś. 

----------------

OK no to może przetestujemy nową funkcjonalność na forum. 

Kto będzie testował ten się dowie o tym poniżej:

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

13 godzin temu, fox733 napisał:

Lepiej niech się Kapelusz wypowie:)

2 godziny temu, MV2 napisał:

Kocie , to sobie możesz pisać do kolegów , jak Ci pozwolą .

Bycie wybitnym specjalistą od zgłaszania nie upoważnia Cię do takich tekstów . Może Adminowi i Moderacji się podoba , ale nie jest to zgodne z regulaminem . Jeszcze coś wyjaśnić zanim Admin mnie wytnie ? 

Tak, że tak.

@Espectro, staram się nie śmiecić w tym wątku, ale chyba już się nie doczekam odpowiedzi na pw., zatem zapytam się tu,

odwolywać się mam za użycie słowa "prymitywny," czy "pisowiec", bo nie bardzo wiem, za które dostałem blokadę pisania?

Pytam, bo widzę, że za" prymitywny"  nie dostaje się blokady, więc od wczoraj, podejrzanym słowem jest raczej " pisowiec".

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Mam nadzieję, że ten wątek, to właściwe miejsce, do zadania tego pytania.

Edytowane przez jezz
  • Administratorzy
18 minut temu, jezz napisał:

@Espectro, staram się nie śmiecić w tym wątku, ale chyba już się nie doczekam odpowiedzi na pw., zatem zapytam się tu,

odwolywać się mam za użycie słowa "prymitywny," czy "pisowiec", bo nie bardzo wiem, za które dostałem blokadę pisania?

Pytam, bo widzę, że za" prymitywny"  nie dostaje się blokady, więc od wczoraj, podejrzanym słowem jest raczej " pisowiec".

Mam nadzieję, że ten wątek, to właściwe miejsce, do zadania tego pytania.

15 godzin temu napisał Pan. Spraw jest dość sporo i nie zawsze mogę pozwolić sobie na czytanie wszystkiego.

Co do odwołania to słowo  "pisowiec" nikogo nie obraża to samo "powiec". Różnica jest w "pisio r" "PO jeb" tak samo dopisek "prymitywny  pisowiec" "primitywny powiec" chyba sprawa jest jasna ? 

Wszystko opisane jest w samym opisie ostrzeżenia. 

"prymitywny" skierowane bezposrednio do innego usera jest obraźliwe zaś użyte bezosobowo już nie. (choć to kwestia samej wypowiedzi)

Druga sprawa to otrzymanie za poprzednie takowe przewinienie 0 punktów z prośbą o nie robienie tego przy drugim wystąpieniu niestety punkty sie należą.

58 minut temu, Espectro napisał:

Druga sprawa to otrzymanie za poprzednie takowe przewinienie 0 punktów z prośbą o nie robienie tego przy drugim wystąpieniu niestety punkty sie należą

Rozumiem, ze słowo "prymitywny" jest na tyle wulgarne, że również blokada pisania?

Nie, użycie tego słowa przez innego usera nie było bezosobowe.

Wystarczy tylko połączyć trzy posty dotyczace tego samego tematu. To akurat jest do sprawdzenia.

Szkoda, że nie chciał Pan odpowiedzieć na pw.

Druga sprawa, to nie pamiętam, żebym wcześniej używał zwrotu "prymitywny pisowiec"

Dzięjuję za odpowiedź.

Życzę miłego dnia.

Edytowane przez jezz

@Espectro i reszta drużyny: jak idzie wam walka z kacapską V kolumną? Dostałem 3 pkt. za treść zgłoszenia, w którym użyłem zwrotu "do k*rwy nędzy". Ile dostał autor zgłaszanego wpisu, który Ukraińców określił mianem odpadu genetycznego? Takie z was delikatne chłopaki, że przekleństwo was oburza, za to fakt, że temat o Ukrainie stał się folwarkiem dla ruskiej agentury, macie gdzieś?

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Godzinę temu, d-t-x napisał:

autor zgłaszanego wpisu, który Ukraińców określił mianem odpadu genetycznego?

ten wpis jeszcze tam jest?

Napisano mi w komentarzu do ostrzeżenia, że "został również odpowiednio potraktowany". Może dostał 1 punkcik na zachętę. 

Nie wiem, jak znaleźć ten wpis, wyszukiwarka kuleje. Ale wygląda na to, że go skasowali.

Edytowane przez d-t-x

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

• Administratorzy
13 godzin temu, d-t-x napisał:

Napisano mi w komentarzu do ostrzeżenia, że "został również odpowiednio potraktowany". Może dostał 1 punkcik na zachętę. 

Nie wiem, jak znaleźć ten wpis, wyszukiwarka kuleje. Ale wygląda na to, że go skasowali.

Czyli źle ? to przywrócę może ? Zgłaszać wpisy i tyle a nie lecieć z epitetami na pw do moderacji i administracji. 

Moderacja NIE CZYTA KAŻDEGO WPISU DODAWANEGO NA FORUM !!!!

Jedna wielka donosicielnia. A nie forum Audio.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
2 minuty temu, bubusia napisał:

Jedna wielka donosicielnia. A nie forum Audio.

Bocznica nie jest forum o audio. 

• Administratorzy
15 minut temu, stench napisał:

A może na weekendy zamykać bocznicę ?

I karać permami gdy ktoś napisze cos nie na temat w tematach AS ? 

16 minut temu, Espectro napisał:

I karać permami gdy ktoś napisze cos nie na temat w tematach AS ? 

Po dwóch tygodniach telefon od  właściciela Forum do moderatorów czemu oglądalność zmalała 🤫

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Administratorzy
10 minut temu, ASURA napisał:

Po dwóch tygodniach telefon od  właściciela Forum do moderatorów czemu oglądalność zmalała 🤫

To żart. Zaś bocznica właśnie powstała po to aby przenieść tematy inne niż audio w oddzielne miejsce.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.