Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie bardzo proszę przestańcie spamować ten temat bo polecą punkty i bany…

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Moderatorzy
Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

No cóż, nawet za komuny dawało się obejść cenzurę.

I uważasz, że komuś chce się z Tobą grać w ciuciubabkę na przemycanie bluzgów czy obrażanie innych ? W week, wieczory zamiast coś słuchać, oglądać, miętosić, pić to sprawdzać czy Jaro czegoś nie napsocił? Dziecinada.

Pamiętaj , że nie trzeba przeczytać całego forum, żeby znaleźć przewinienia. Wystarczy wejść w panel danego usera i wszystkie jego wypowiedzi są w jednym miejscu. 6 wpisów - 12 pkt . Szach i mat. Takie coś cię bawi ?????

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

4 minuty temu, stench napisał:

I uważasz, że komuś chce się z Tobą grać w ciuciubabkę na przemycanie bluzgów czy obrażanie innych ? W week, wieczory zamiast coś słuchać, oglądać, miętosić, pić to sprawdzać czy Jaro czegoś nie napsocił? Dziecinada.

Pamiętaj , że nie trzeba przeczytać całego forum, żeby znaleźć przewinienia. Wystarczy wejść w panel danego usera i wszystkie jego wypowiedzi są w jednym miejscu. 6 wpisów - 12 pkt . Szach i mat. Takie coś cię bawi ?????

To ty jesteś dziecinny z tym tekstem. Reagujesz jak pies Pawłowa na jedno zdanie. Moderujesz też w takich emocjach?

Jestem Europejczykiem.

To tylko wskazówka, o tym gdzie co jest i jaki, kto jest (czyli język wpisów, styl uczestnika forum), podany jak na tacy - scalona aktywność.

Każdy może też siebie i kogokolwiek tak sprawdzić.

Retoryczne pytanie nie wymaga odpowiedzi. Proste przypomnienie.

4 godziny temu, MV2 napisał:

Ten tekst jest kierowany tylko do Jaro , czy do wszystkich userów ?

@MV2,

To temat techniczny i @stench napisał akurat o sympatycznym technicznym udogodnieniu .

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Administratorzy

@sparton jak zwykle "za nic" punkty otrzymał.

Zapraszam z odwołaniem.

8 godzin temu, soundchaser napisał:

Ja nie wiem. Co to znaczy?
Może być na priv jak to coś brzydkiego. 😉

Jak by było 7+3 to bym wiedział.

Wiadomo. Nikt nie wie co gwiazdki oznaczają ale każdy pisze. 🙂 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Espectro napisał:

Wiadomo. Nikt nie wie co gwiazdki oznaczają ale każdy pisze. 🙂 

No ale jeśli pisząc ***** *** nie przedstawia się myśli własnej (o ile pisanie ***** *** jest efektem myślenia) a przytacza czyjąś, to chyba można?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Zapraszam z odwołaniem.

Jeszcze go może przeproście i kwiaty wyślijcie.

Jestem Europejczykiem.

W dniu 7.10.2022 o 08:37, Espectro napisał:

To odpowiedz na Pański wpis gdzie użył Pan słowa "stare przysłowie" i bronił tym samym poprzednika

Ciekawe kto zgłasza takie bzdury jak młodzieżowy skrót albo stare przysłowie o paniach lekkiego prowadzenia.

O, nie widzi pan, że odnioisłem sie tylko do dwóch wpisów, a nie wsztstkich. Naprawdę pan tego nie rozumie?

A pan twierdzi, że odniosłem się też do tego wpisu, który pan zacytował, a to jest nieprawda, co widać czarno na białym.

To może sprawdźmy, co o tym sądzi Joanna Senyszyn, osoba publiczna, na twitterze, który tego powiedzenie nie wykropkował i punktów jej nie dał za to.

Joanna Senyszyn

@Joanna_Senyszyn

Powiedzenie "k**wa k**wie łba nie urwie" sprawdza się wszędzie: w Kościele, w rządzie,w samorządzie, w zarządach firm.Przykre,ale prawdziwe."

Ma Pan jeszcze jakieś pytania jak nie to proszę nie spamować tutaj bzdurami. 

Yeż uważam, że punkty dostaje się tutaj nawet za bzdury.

W dniu 7.10.2022 o 11:32, Jacchusia napisał:

Panowie zbastujcie trochę, bo to że można tak pisać to zasługa tylko i wyłącznie administratora. 

Jakiś czas temu za taki wpis miałbyś bana, a sam post miałby krótki żywot.

Ten kto nie potrafi tego docenić jest...

A jak inaczej mam to nazwać?

23 godziny temu, Espectro napisał:

W temacie polityka każdy będzie wiedział 

"Lubię pis"

12345  678.

Miłego dnia.

Edytowane przez jezz
17 godzin temu, stench napisał:

Panowie, gwiazdki bez ładu, składu, astronomii to trolling (czyli punkty) to samo dziwne dodawanka albo cudactwa .

Jeśli jeszcze można, ostatnie zdanie.

Nie wiem czy wiecie, ale w Wsrszawie, w święta był taki plakat, a na nim, o zgrozo, 8 gwiazdek.

A co tam dostrzegł Patryk Jaki?

"Wszystko można, ale żeby ze świąt Bożego Narodzenia, zrobić JEB.. PiS to trzeba być barbarzyńcą. Upadek kultury i polskości w opozycji trwa w najlepsze" – napisał na Twitterze Patryk Jaki, europoseł Zjednoczonej Prawicy"

Nie idźcie tą drogą.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
10 godzin temu, xetras napisał:

@MV2,

To temat techniczny i @stench napisał akurat o sympatycznym technicznym udogodnieniu .

Dzięki , ale pytanie było do Moda. stench .

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:
10 godzin temu, Espectro napisał:

Zapraszam z odwołaniem.

Może to była ironia [?]

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

2 godziny temu, jezz napisał:

A jak inaczej mam to nazwać?

Ja tylko zaapelowałem o rozważniejsze wpisy. Ja na tym forum jestem od kilkunastu lat i wiem jak wyglądały "rozmowy" z moderacją wcześniej, a jak wyglądają dzisiaj. Rozmów z administracją nie było w ogóle. Admin to było określenie wręcz mistyczne, wszyscy wiedzieli, ze On/Oni są, ale nikt nigdy nie doświadczył kontaktu z nimi. To co jest teraz nie musi trwać wiecznie.

Edytowane przez Jacchusia

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Godzinę temu, Jacchusia napisał:

Ja tylko zaapelowałem o rozważniejsze wpisy. Ja na tym forum jestem od kilkunastu lat i wiem jak wyglądały "rozmowy" z moderacją wcześniej, a jak wyglądają dzisiaj. Rozmów z administracją nie było w ogóle. Admin to było określenie wręcz mistyczne, wszyscy wiedzieli, ze On/Oni są, ale nikt nigdy nie doświadczył kontaktu z nimi. To co jest teraz nie musi trwać wiecznie.

Eee tam. Ja osobiście doświadczyłem kilka razy kontaktu z moderacją.

Jestem Europejczykiem.

5 godzin temu, jezz napisał:

Joanna Senyszyn

niezły autorytet sobie znalazłeś 🙂

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

To co jest teraz nie musi trwać wiecznie.

każdy jest tylko czlowiekiem, może coś przeoczyć zapomnieć  a nawet pomylić się

jednak takiego kontaktu i rzeczowych rozmow tak na forum jak i na pw  z adminem @Espectro

nie było z nikim  na tym forum nigdy ...tak z  administracji jak i  moderacji

koledzy , nie zepsujmy tego

3 godziny temu, Jacchusia napisał:

Admin to było określenie wręcz mistyczne, wszyscy wiedzieli, ze On/Oni są, ale nikt nigdy nie doświadczył kontaktu z nimi

Trzeba jednak przyznać , że jak w dramatycznych sytuacjach dzwoniłem do Dawida Skrzypczaka to odbierał i rozmawiał, na PW z większą ilością użytkowników też prowadził dyskusje , mimo , że teksty , które padały nie były przyjemne to nie wycofywał się

ale były to bardzo jednostkowe przypadki

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

niezły autorytet sobie znalazłeś

Dla równowagi, zacytowałem też Patryka Jakiego.

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

jednak takiego kontaktu i rzeczowych rozmow tak na forum jak i na pw  z adminem @Espectro

nie było z nikim  na tym forum nigdy

Moje zdanie jest podobne.

• Administratorzy

Panowie na temat. 

6 godzin temu, jezz napisał:

Powiedzenie "k**wa k**wie łba nie urwie" sprawdza się wszędzie: w Kościele, w rządzie,w samorządzie, w zarządach firm.Przykre,ale prawdziwe."

Nadal wulgaryzm. 

13 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Pewnie. Czemu nie. Jak czytam to Każdy dostaje punkty i ostrzeżenia "za nic".

13 godzin temu, szymon1977 napisał:

No ale jeśli pisząc ***** *** nie przedstawia się myśli własnej (o ile pisanie ***** *** jest efektem myślenia) a przytacza czyjąś, to chyba można?

.... 

Gdyby były jakieś problemy techniczne zapraszam na PW.

Ostrzegam zawracanie gitary byle bzdetami będę karał.

• Administratorzy
22 godziny temu, jezz napisał:

O, nie widzi pan, że odnioisłem sie tylko do dwóch wpisów, a nie wsztstkich. Naprawdę pan tego nie rozumie?

A pan twierdzi, że odniosłem się też do tego wpisu, który pan zacytował, a to jest nieprawda, co widać czarno na białym.

Odniósł się Pan do wpisu i ostrzeżęnie którego NIE dostał zaś czuł się Pan pokrzywdzony jakoby ten wpis nie był Pański i ktoś Panu to wmawia. Dlatego przedstawiłem że wpisy nie były do Pana a do innego usera. 

Proszę o zakończenie tej zabawy. 

@electro - strasznie emocjonalny wpis. Biorąc pod uwagę fakt jaką wiochę robiłeś w wątku o koronawirusie, jakie bzdury i kłamstwa tam wypisywałeś, nie szczędząc chamskich wpisów i wulgaryzmów w stosunku do niezaszczepionych, to ten Twój powyższy esej wydaje się trochę śmieszny, nastawiony na poklask i pełen hipokryzji.

Akurat

" nie szczędzenie chamskich wpisów i wulgaryzmów w stosunku do niezaszczepionych"

jest w pełni uzasadnione, bo możesz nie robić mammografii, leczyć zębów, zapinać pasów,

nie używać kasku na rower, przechodzić przed pociągiem,

ale co do szczepień i to nie tylko covid, ale również innych trudno się dziwić.

Bo dotyczą nie tylko Ciebie; tak trudno to zrozumieć ?

Polska być trudna języka ...

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

10 godzin temu, audioburak napisał:

Akurat

" nie szczędzenie chamskich wpisów i wulgaryzmów w stosunku do niezaszczepionych"

...

ale co do szczepień i to nie tylko covid, ale również innych trudno się dziwić.

Bo dotyczą nie tylko Ciebie...

Tu napisałeś - tu zmuszony jestem odpisać: nie. A dlaczego "nie", możemy porozmawiać w wątku covidowym.

Ale do rzeczy: posiadanie racji nie daje nikomu prawa do łamania Regulaminu, a jeśli user wspomniał o obrażaniu go, to należy przypomnieć jak często sam za ataki personalne na oponentów siedział na banie.

• Administratorzy
Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Tu napisałeś - tu zmuszony jestem odpisać: nie. A dlaczego "nie", możemy porozmawiać w wątku covidowym.

Ale do rzeczy: posiadanie racji nie daje nikomu prawa do łamania Regulaminu, a jeśli user wspomniał o obrażaniu go, to należy przypomnieć jak często sam za ataki personalne na oponentów siedział na banie.

Czy ja czegoś nie zauważyłem ale @szymon1977 jest od pouczania wszystkich na forum i przepytywania z regulaminu ?

Tymczasem informacja wstepna dla osób wybierających sie na tegoroczną wystawę Audio Video Show 2022 będzie coś ciekawego już niedługo. Podam link do zapoznania się już nie długo.

16 minut temu, Espectro napisał:

Czy ja czegoś nie zauważyłem ale @szymon1977 jest od pouczania wszystkich na forum i przepytywania z regulaminu ?

Zakazu przedstawiania swojego zdania na temat chyba nie mam?

Przypomina to dowcip z brodą:

Sądzony za zamordowanie rodziców zwraca się do adwokata:

zaakcentuj mocno to, że jestem sierotą 😉 

Stwarza się wirtualny świat "anty" a domaga się jego rzeczywistej ochrony.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

• Administratorzy
7 minut temu, szymon1977 napisał:

Zakazu przedstawiania swojego zdania na temat chyba nie mam?

Oczywiście jak każdy. 

Godzinę temu, audioburak napisał:

Stwarza się wirtualny świat "anty" a domaga się jego rzeczywistej ochrony.

Co masz na myśli?

Może sprawa mało ważna, tym niemniej zgłaszam - w zakładce Muzyka jest taki wątek: 

Franek Zappa - już 10 lat bez Frania... 

Może by zmienić tytuł, który brzmi teraz śmiesznie, bo Zappa nie żyje już prawie 30 lat?
Autor wątku nieaktywny od 2016 roku.
Proponuję tytuł: Franek Zappa - już tyle lat bez Frania...
Kosmetyczna zmiana, a wygląda to dużo lepiej moim zdaniem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.