Skocz do zawartości
IGNORED

Ania Przybylska nie zyje...

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

była fajną laską , ciężko to zaakceptować

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Dowiedziałem się dość niedawno o jej nawróceniu i chorobie....nie sądziłem że tak to się skończy, miałem nadzieję że pokona chorobę a tu taki szok....widać tam również tacy piękni ludzie potrzebni. [*]

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Jedna z moich ulubionych polskich aktorek. Kino bez pięknych kobiet dużo traci. Pamiętam głosy krytyków filmowych, którzy zarzucali Jej kiepski warsztat aktorski. Dla mnie wystarczało, że była na ekranie. I dobrze, że pozostanie na nim na zawsze.

Byłem w szoku, gdy się dowiedziałem.

Imponowało mi, że nie aspirowała do bycia celebrytką i wydawała się mieć wszystko normalnie poukładane.

Mam natomiast prośbę/sugestię: nie wypada załatwiać swoich sporów w takich wątkach.

Powrót po dłuższej przerwie...

Ale swoją drogą to Dees postawił wcale nie głupie pytanie.

Ja również jestem zdania że ludzi pięknych, utalentowanych, mądrych, młodych, porządnych, czy w jakiś inny sposób wartościowych, jednak bardziej nam szkoda. I nie ma w tym niczego dziwnego ani niewłaściwego. Zwłaszcza jeśli mamy na myśli zupełnie obce dla nas osoby.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Mieliśmy być świadkami na ślubie kolegi, ale rozwaliłem sobie łeb na motorze, trafiłem do szpitala i w końcu nawet jej nie poznałem.

Aktorką była b. przeciętną, ale miała w sobie to "coś", co przyciąga facetów. No i ten głos. Szkoda dziewczyny i dzieciaków.

Polska Angelina Jolie.

[*]

Bo postacie serialowe są tak jednowymiarowe, że tam ciężko się aktorowi wykazać.

To co może zrobić, to wykazać się urokiem osobistym, co Przybylskiej wychodziło bardzo dobrze.

Ale już w Nikosiu Dyzmie była znakomita, i wręcz niezastąpiona.

Zal i tyle, bylem mocno pobudzony, bo nie sledze tabloidow i nie zanotowalem nawet, ze byla chora. Tym bardziej zszokowalo mnie, ze umarla. Istniala w koncu na naszych ekranach, miala niebagatelna urode i uwodzicielski glos. Szkoda dzieci, jak zawsze...... wszystkich zreszta szkoda, Ci co zostali zawsze cierpia i drecza sie myslami. Choroba jest straszna, wlasnie ta, widzialem na wlasne oczy...niestety. I nie wypada tu dyskutowac o zalu w funkcji urody.

Miałem okazję poznać osobiście jako młodą aktorkę aczkolwiek już znaną bardzo skromna i faktycznie unikająca mediów. . Bardzo silna osobowosć i zarazem bardzo delikatna. Jej uroda była powiązana z życiową mądrością co jest rzadkie u tak młodej osoby.

I panowie proszę naprawdę nie chodzi tylko o wyjątkową urodę . Jej osoba emanowała ciepłem dlatego natychmiast budziła ogromna sympatię. . Dlatego jest to bardzo niesprawiedliwe i nie mogę się z tym pogodzić. Łączyła w sobie wiele dobrych cech a uroda była wisienką na torcie. Zapewne jako partnerka życiowa i mama była najkochańszym człowiekiem..

Szkoda, fajna aktorka, ponoć dobry człowiek i tylko trzydzieści pięć lat! Zdecydowanie za młoda na ostateczną podróż. Z rakiem trzustki jeszcze chyba nikt nie wygrał. [*]

Parker's Mood

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.