Skocz do zawartości
IGNORED

Apel o przywrocenie szklaneczek pod postami !

fish75

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję zmienić nazwę na Pudelek.pl czyli forum dla każdego niedorozwoja i megalomana. I nie tylko jakieś tam szklaneczki ale od razu szklanice albo od razu pełne wiaderka sobie przyznawać.

Tak, Kubri. Prócz ciebie - same chamy.

To oczywiste, nie musisz sie tak poniżać.

Jestem za, być może limit tygodniowy to byłby dobry pomysł (funkcjonuje to dobrze na innych forach).

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Dyskryminacyjna propozycja. Bocznica jest pełnoprawną zakładką

Powiem więcej:

Bocznica jest najciekawszą zakładką tego forum.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Również chcę szklaneczki.

A jakiej objętości ?

Powiem więcej:

Bocznica jest najciekawszą zakładką tego forum.

Fakt.

Ale to świadczy tylko jak najgorzej o tym forum.

Skoro masz tak niskie mniemanie o sobie ?

Zgaduje że ty o sobie masz bardzo wielkie. Ale rozejrzyj się czy jeszcze ktoś poza tobą.

Przywrócić szklaneczki!

Chyba przewrócić - czyli obalić.

Bzdura, to zamach na demokrację. Ta teza zakłada że jesteśmy bezmyślnymi, wrednymi ludkami,

Na wolność słowa i świętą wiarę także ?

Teza niestety została już dawno potwierdzona.

Poczułem się zobowiązany do ujawnienia swojego stanowiska. Zarówno jako użytkownik forum jak i z pozycji moderatora, jestem i zawsze byłem przeciwny "szklaneczkom", które wprowadzały element zawiści, złośliwych ataków, kpin w postaci założonego wątku służącego specjalnie do przyznawania sobie hurtowo szklaneczek, czyli generowały zjawiska dla forum patologiczne. Jak również jestem i bylem absolutnym przeciwnikiem możliwości banowania prewencyjnego we własnych wątkach.

Jednak vox populi vox dei.

Jeśli zgłosicie oficjalnie większość zwolenników szklaneczek, zgłoszę to do przegłosowania przez moderatorów.

W.

Zgaduje że ty o sobie masz bardzo wielkie. Ale rozejrzyj się czy jeszcze ktoś poza tobą.

Jak na razie to Ty głównie prezentujesz tu megalomańską bufonadę.

;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Równie w złym tonie jest publiczne obrażanie , gdyż nie wszyscy , którzy optuja za przywróceniem szklaneczek są "tłuszcza"

Ja zostałem oficjalnie zakwalifikowany do grupy "tłuszcza" ;-) i jestem z tego dumny. W końcu "w kupie siła", że zacytuję klasyka ;-). Elity to zawsze słabiutka i anemiczna część społeczności ;-).

Chyba przewrócić - czyli obalić.

Tak od poniedziałku ? Nie uchodzi ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Doprawdy?

następny, który rozpoznał patrząc w monitor.

A małolata dała ci szklaneczkę :-) Chyba juz pije.

które wprowadzały element zawiści, złośliwych ataków, kpin w postaci

Powstawały całe wątki na forum tylko w celu sobie lajkowania. Poziom facezbooka.

Jeśli komuś tego brakuje celem dowartościowania przecież nie musi się udzielać na forum o tematyce audiofilskiej.

Niech sobie idzie na fb albo do onetu gdzie w dyskusjach będzie mógł sobie stawiać szklaneczki, plusiki i generalnie będzie reperował swoje wątłe ego tym że ktoś go pochwali jak pani psor w szkole.

Doprawdy?

następny geniuś który rozpoznał patrząc w monitor.

Raczej czytając to, co piszesz.

Niech sobie idzie na fb albo do onetu gdzie w dyskusjach będzie mógł sobie stawiać szklaneczki, plusiki i generalnie będzie reperował swoje wątłe ego tym że ktoś go pochwali jak pani psor w szkole.

Mnie jeśli nie odpowiada jakieś towarzystwo, lub to co się gdzieś dzieje -po prostu tam nie zaglądam. A nie wpycham się tam na siłę z samozwańczą misją zbawiania świata.

Może powinno być tak:każdy forumowicz dostaje pod nickiem "pasek życia",w miarę pisania postów poziom na pasku zaczyna maleć,nic nie piszesz-nic nie ubywa,w momencie kliknięcia pod danym postem przycisku-automatycznie doładowujesz konto autorowi posta.Posty nie miały by oznaczeń popularności.Piszesz dużo i same głupoty,nikt cię nie chce czytać,nie masz zwolenników swojej pisaniny:albo poprzestajesz na samym czytaniu albo pasek spada do zera i...to już koniec,dead,anihilacja.Możesz dalej jedynie czytać.

l'enfant sauvage

Mnie też.

Natomiast szklaneczki sa dziecinadą.

w miarę pisania postów poziom na pasku zaczyna maleć,nic nie piszesz-nic nie ubywa,w momencie kliknięcia pod danym postem przycisku-automatycznie doładowujesz konto autorowi posta.

Mam lepszy pomysł dla SITE.

Doładowujesz "pasek życia" za pieniądze :-)

płacisz - piszesz. Nie płacisz to cie kasują.

Prawdziwie elitarne forum :-)

A w zasadzie jelitarne.

Jestem przeciw szklaneczkom.

Od czasu gdy zniknęły jest widocznie mniej postów, które zostały napisane wyłącznie w celu otrzymania poklasku.

Mniej jest prześcigania się w najbardziej wymyślnych, niby dowcipnych obraźliwych aluzjach, epitetach. Mniej poniżania.

Aczkolwiek niektórzy nie przestali..... I może dlatego im brakuje takowego wątpliwego dowartościowania. A sprawę klonów lepiej przemilczeć. Nie mogę sobie wytłmaczyć co kieruje userem, który z klona sobie polewa....Żal mi go po prostu. Dlatego jestem przeciw.Kropka.

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Zarówno jako użytkownik forum jak i z pozycji moderatora, jestem i zawsze byłem przeciwny "szklaneczkom", które wprowadzały element zawiści, złośliwych ataków, kpin w postaci założonego wątku służącego specjalnie do przyznawania sobie hurtowo szklaneczek,

...toz to przeciez mie musi dzialac jak ostatnio, ze szklanki byly liczone i podawana ilosc w profilu( i tu niektorych bolalo ze jedni merytoryczni byli a drudzy na bocznicy zbierali)...lajk jest lajkiem przypisanym do posta a nie autora.........i juz....kto sie zgadza niech mi poleje...

Pamieta ktos...http://www.audiostereo.pl/klub-kolekcjonerow-zielonych-pozytywow-kkzp_93466.html/page__hl__kkzp

''Polacy maja wszystkie przymioty, oprocz zmyslu politycznego'' Winston Churchill

Ja ? Przecież to Ty wszystkich uczestników tegoż Forum nazwałeś " tłuszczą " i kto tu cierpi na megalomanię ?!

Nie dość , że jesteś swarliwy , to do tego cierpisz na amnezję , zgadywanie również nie jest Twoją mocną stroną - do nieusłyszenia .

Użytkownik 23031970 dnia 23.03.2015 - 15:52 napisał

nie wszyscy , którzy optuja za przywróceniem szklaneczek są "tłuszcza"

Wszyscy. _ Twoje słowa !

Piotr

a po co komu szklaneczki i co z tego wynika??

No najwidoczniej niektórym ego w spodniach od tego rośnie.

Vox populi vox dei.

Większość jest za.

To na wyborach presidenckich będziesz mógł poćwiczyć.

Tutaj jest prywatny biznes.

Ja zostałem oficjalnie zakwalifikowany do grupy "tłuszcza" ;-) i jestem z tego dumny. W końcu "w kupie siła", że zacytuję klasyka ;-). Elity to zawsze słabiutka i anemiczna część społeczności ;-).

Parafrazując klasyka , powiem tylko , że to piękne , gdy człowiek jest dumny ze swej przynależności grupowej , lecz jeszcze piękniejsze jet to , gdy grupa może być równie dumna ze swego członka , serdeczności panie Lechu36 .

Piotr

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Zarówno jako użytkownik forum jak i z pozycji moderatora, jestem i zawsze byłem przeciwny "szklaneczkom", które wprowadzały element zawiści, złośliwych ataków, kpin w postaci założonego wątku służącego specjalnie do przyznawania sobie hurtowo szklaneczek, czyli generowały zjawiska dla forum patologiczne. Jak również jestem i bylem absolutnym przeciwnikiem możliwości banowania prewencyjnego we własnych wątkach.

Jednak vox populi vox dei.

Mam odmienne zdanie i mimo że jestem przeciwnikiem powrotu "szklaneczek", to nie uważam że ten rodzaj "poklepywania po plecach" był zjawiskiem rodzącym jakieś patologie.

Zwłaszcza że od likwidowania jakichkolwiek patologii (regulamin) jest Moderacja. - "Macie tu burdel siostry" i dlatego jest jak jest.

I nie tylko ja, a nie mówiło się (jak do głuchego) o potrzebie likwidacji klonów ?

To taki sposób prowadzenia i administrowania rodzi te patologie - nie szklaneczki.

Na wielu forach w jakich uczestniczę "szklaneczka" jest określana mianem "pomógł" i w żaden sposób nie wpływa ta opcja na jakiekolwiek bytowanie i rozwój patologii.

Banowanie prewencyjne to sposób na pozbycie się nieproszonych gości - jestem za utrzymaniem tej opcji.

Bo skoro moderacja nie jest w stanie sobie z całą zawartością forum poradzić, to trzeba dbać (w ramach regulaminu) o swoje.

z ukłonami, Mirek.

Tak Mirku, w tym jednym drobiazgu dotyczącym forum pięknie się różnimy :-) Jestem zdania, iż banowanie użytkowników nieprzestrzegających regulaminu i netykiety jest funkcją należną wyłącznie moderatorom i Administracji Forum. I w tym jak widzę masz jednak takie samo zdanie (od likwidowania jakichkolwiek patologii (regulamin) jest Moderacja.)

Serdecznie jak zawsze pozdrawiam.

Włodek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.