Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Wojna nie rozwiąże wszystkich problemów, jednym da wolność drugich uwięzi, a przecież obie strony o nią walczą... to droga donikąd.
Walka o wolność, mówi Ci to coś

Nie pisz o sobie, tylko na temat.

Tak trzymać.

Nie licz na to.

Napisz za to - jak Chiny zwalczają bezrobocie. Może skopiujemy.

Nagrody Nobla zeszły na ideologiczne psy. Pasjonują głównie nagrodzonych, w końcu parę złotych piechotą nie chodzi.

Zapytaj Eurostatu co to znaczy żyć na dorobku, zeyby dogonić zgniły kapitalizm na Zachodzie.

W wolnej chwili możesz nam przybliżyć, jak te liczby wyglądają obecnie w Chińskiej Republice Ludowej, która według Ciebie nigdy komunistyczna nie była.

Na zaproponowanym przez Ciebie poziomie dyskutować nie mam przyjemności i nie będę. Z merytorycznymi argumentami prof. Stiglitza polemiki nie podejmujesz, na to jesteś za cienki w uszach. Dlatego próbujesz dezawuować samą Nagrodę Nobla. Żałosnie śmieszne. Za to autorytetem dla Ciebie jest tępy dogmatyk Balcerowicz, który za swoje "osiągnięcia" powinien siedzieć w pudle. Pokaż mi swoje autorytety, a powiem Ci kim jesteś.

Powtarzam, że to nie jest wątek o Chinach. Jeśli Cię tematyka interesuje - poszukaj sobie materiałów.

EOT

Powtarzam, że to nie jest wątek o Chinach.

Dlaczego o nich pisałeś, kiedy nikt Cię nie prosił? Zabrnąłęś w ślepą uliczkę.

Ty nad poziomy wylatUJ!

Dlatego próbujesz dezawuować samą Nagrodę Nobla

Zobaczysz, komu w tym roku dadzą Nobla - z ekonomii albo literatury, to się uśmiejesz. Widzę, że musisz mieć nad sobą autorytet, który Cię prowadzi donikąd.

Nagrodę Pokojową dostanie kto? Cha cha cha. Aż Ci się zajady zrobią.

Noblista o polskiej nędzy pisał tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Balcerowicz, Belka, Gilowska i inni doprowadzili polska gospodarkę do upadku, miszczu?

Nie kierowali się wskazówkami Noblisty, wręcz przeciwnie.

Ukryta Zawartość

• Użytkownicy+

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr Duda mówi publicznie, że rozstali się z Kukizem, bo Solidarność nie miesza się do polityki. Co robi Duda miesiąć później? "Duda popiera Dudę", a ten to poparcie przyjmuje. Wobec takiej moralności obu panów, jestem bezradny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

hm,piszesz,ze wobec moralnosci tych panow jestes bezradny,

a pamietasz jak mi wykladniczo dawales ostrzezenia ,jak mnie przesladowales za poglady,jak mnie w temacie polityka zblokowales na kilka lat.

to jak to sie nazywa co robiles???

• Użytkownicy+

Polityka i moralność...

"Trzyma" Cię po piątkowym wieczorze, palton?:-)

Nie licząc dwóch piwek nie piłem wczoraj.

Moralności nie było i ludzie mają tego już dosyć. Przewiduje duże zmiany, bo wrzód nabrzmiał i nie może rosnąć dalej. Pęknie to wkrótce, zapewne podczas jesiennych wyborów.

Niemoralność dzisiejszych zniesiona zostanie na jesieni przez niemoralność tłumu na rzecz niemoralności innych.

Toż to właśnie jest polityka i nie spodziewaj się niczego innego, bo to też jest niemoralne.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Użytkownicy+
Niemoralność dzisiejszych zniesiona zostanie na jesieni przez niemoralność tłumu na rzecz niemoralności innych.

Toż to właśnie jest polityka i nie spodziewaj się niczego innego, bo to też jest niemoralne.

Dużo w tym prawdy. Dużo, bo moralność dla ludzi nie zawsze oznacza to samo. Jednak są rzeczy, których podważyć się nie da. To fundamenty moralności, wolności i człowieczeństwa. Mam na myśli uczciwość, szacunek dla innych i ich wolność. O inne rzeczy można się sprzeczać, ba, nawet powinno.

hm,piszesz,ze wobec moralnosci tych panow jestes bezradny,

a pamietasz jak mi wykladniczo dawales ostrzezenia ,jak mnie przesladowales za poglady,jak mnie w temacie polityka zblokowales na kilka lat.

to jak to sie nazywa co robiles???

Pamiętam, że obrażałeś wielokrotnie kolegów. Właśnie przejrzałem status ostrzeżeń, Twoim ulubionym sformułowaniem pod kontem kolegów, było wysyłanie ich do psychiatryka. Uważam, że osoby piszące w tak plugawy sposób, powinny być eliminowane z forum. Odbębniłeś karę, pisz więc porządnie. Widzę jednak, że masz wielkie poczucie krzywdy, to mówi, że nic nie zrozumiałeś. Tyle w temacie offtopu.

Nie pytałem, czy dostawał, tylko czy dostał.

Niby za co teraz? Bo mam zdanie inne od Twojego? Na szczęście nie Ty o tym decydujesz. Tylko ludzie myślący.

Niby za co teraz? Bo mam zdanie inne od Twojego? Na szczęście nie Ty o tym decydujesz. Tylko ludzie myślący.

No widzisz, nie rozumiesz cienkości. Post #2253 pozostawiłeś bez odpowiedzi, a przecież dyżurujesz przy PC 24/7 i na wszystko masz odpowiedź... ;-)

Zresztą moje pytanie o ban nie było skierowane do Ciebie.

Duda kłamie:

Ukryta Zawartość

Abp. Gocłowski czyta Stiglitza?

Ukryta Zawartość

Zresztą moje pytanie o ban nie było skierowane do Ciebie.

Ale dotyczyło mnie.

Abp. Gocłowski czyta Stiglitza?

Spytaj arcybiskupa.

dyżurujesz przy PC 24/7

Przesada. Piszę niemal wyłącznie ze smartfona. Mam go stale przy sobie i co jakiś czas zaglądam na Forum. Tylko tyle.

Lecz choćby przyszło tysiąc hejterów i każdy wypił butlę zacieru, choćby spuścili lisa ze smyczy, kraske co teraz żałośnie kwiczy - choćby napinał się tu saleta, zjadłszy uprzednio sobie kotleta - i choćby jeszcze, ot, tak dla grandy, rzucili tutaj ze trzy hollandy - i choćby pińscset trzech karolaków krzyczało gromko: „pisior, atakuj!“ - choćby wybiórcze i tefałeny wciąż wyły głosem zranionej hieny - choćby monisia ścięła blond loki, wajdy, olbrychskie wciągnęli koki - choć na wściekliznę szczepią niesioła, on dalej pianą toczy dokoła - i choć balcerek z pertu rżną głupa, że NOWOCZESNA jest ich szalupa - choćby zatańczył na rurze kwachu to platfusiarnia Partią Obciachu - choćby pomagał im nawet Rambo - my dobrze wiemy, że PO to szambo

Lecz choćby przyszło tysiąc hejterów i każdy wypił butlę zacieru, choćby spuścili lisa ze smyczy, kraske co teraz żałośnie kwiczy - choćby napinał się tu saleta, zjadłszy uprzednio sobie kotleta - i choćby jeszcze, ot, tak dla grandy, rzucili tutaj ze trzy hollandy - i choćby pińscset trzech karolaków krzyczało gromko: „pisior, atakuj!“ - choćby wybiórcze i tefałeny wciąż wyły głosem zranionej hieny - choćby monisia ścięła blond loki, wajdy, olbrychskie wciągnęli koki - choć na wściekliznę szczepią niesioła, on dalej pianą toczy dokoła - i choć balcerek z pertu rżną głupa, że NOWOCZESNA jest ich szalupa - choćby zatańczył na rurze kwachu to platfusiarnia Partią Obciachu - choćby pomagał im nawet Rambo - my dobrze wiemy, że PO to szambo

Może jakaś ankieta, jak szybko wyborcy będą mieli dość PIS-u ? Ostatnio to było chyba coś koło 2 lat. Budowa ciemnogrodu nudzi się szybciej niż myślimy. Zwłaszcza młodzi są jak "chorągiewki" i lubią wierzyć w wyborcze obietnice.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

nie znasz faktow chyba i okolocznosci w jakich pis oddal wladze,chyba jedyny rzad ktory zachowal sie ok.

prosze nie siej propagandy popaprancow i lemingow.

Nagrody Nobla zeszły na ideologiczne psy. Pasjonują głównie nagrodzonych, w końcu parę złotych piechotą nie chodzi.

To lewicowiec też to dostrzega? Po raz pierwszy się z Tobą zgadzam.

Kuzyn murzyna

nie znasz faktow chyba i okolocznosci w jakich pis oddal wladze,chyba jedyny rzad ktory zachowal sie ok.

prosze nie siej propagandy popaprancow i lemingow.

Ponowna weryfikacja wyborcza wypadła wtedy negatywnie. To oznacza, że wyborcy w większości mieli po 2 latach dosyć. Ludzie chcą żyć w normalnym nowoczesnym państwie a nie w ciemnogrodzie odizolowanym od świata.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.