Skocz do zawartości
IGNORED

ANDRZEJ DUDA IDZIE PO ZWYCIĘSTWO!

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

myślisz,ze po 1 roku rządzenia po zostalaby ponownie wybrana????

może o tym podyskutujemy??

Zgodnie z wynikami badań jakie przeprowadziła amerykańska organizacja Global Financial Integrity, Polska jako jedyny kraj Unii Europejskiej zalicza się do dwudziestu najbardziej wyzyskiwanych przez obcy kapitał państw.

Rok rocznie z naszego kraju odpływają do obcych państw nawet nie miliony, a miliardy dolarów. Zgodnie z raportem amerykańskiej organizacji w latach 2003 - 2012 wytransferowano z Polski kolejno: 0,42 mld; 0,79 mld; 0 mld ; 3,3 mld; 12,16 mld; 10,04 mld; 10,46 mld; 9,92 mld, 4,06 mld. Przyczyną takiego stanu rzeczy jest zwolnienie przez rząd zagranicznych firm z płacenia podatku dochodowego. Zagraniczni przedsiębiorcy i właściciele dużych spółek wypłacają dywidendy spółkom-matkom, zlokalizowanym poza granicami naszego kraju przez ich satelickie firmy w Polsce. Przez taki proceder spółki-córki, znajdujące się w Polsce, otrzymują niewielkie sumy i nie przynoszą większych zysków.

Zgodnie z wynikami badań jakie przeprowadziła amerykańska organizacja Global Financial Integrity, Polska jako jedyny kraj Unii Europejskiej zalicza się do dwudziestu najbardziej wyzyskiwanych przez obcy kapitał państw.

Zawsze na początku jest się wyzyskiwanym. Żeby zbudować dobrobyt trzeba wielu lat wyzysku. Chyba że dysponuje się własnym kapitałem. Lepiej być tym wyzyskiwanym idącym w górę (rozwijającym się) niż zacofanym idącym w dół, spierającym się o historię, polującym na czarownice i wiecznie analizującym domniemany "zamach" smoleński.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ponowna weryfikacja wyborcza wypadła wtedy negatywnie. To oznacza, że wyborcy w większości mieli po 2 latach dosyć. Ludzie chcą żyć w normalnym nowoczesnym państwie a nie w ciemnogrodzie odizolowanym od świata.

Teraz żyjesz w nowoczesnym państwie. Dlaczego więc wyborcy zagłosowali na ciemnogród?!

Teraz żyjesz w nowoczesnym państwie. Dlaczego więc wyborcy zagłosowali na ciemnogród?!

Tak jak poprzednio, przez krótką pamięć. Ci z krótką pamięcią powielają wielokrotnie błędy. Szkoda tylko czasu, ale może się mylę, choć na budowę nowoczesnego państwa przez PIS bym nie liczył.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

a ty pewnie masz ...nadzieje??

dotad mialem go za chłopca na posyłki kiedy pracował u ziebry i w kancelarii..Ale teraz juz nie.......W czasie komunii świętej doszło do incydentu. Jak podaje Polska Agencja Prasowa, wiatr porwał hostię. Błyskawicznie złapał ją Andrzej Duda i zaniósł abp. Nyczowi.

a jak tak poleci ..mikrofon nyczowi???

albo kiecka opadnie??

gazeta.pl informuje o dzisiejszych uroczystościach w Świątyni Opatrzności Bożej w Wilanowie:

Incydent uchwycony przez fotoreporterów

"Pod koniec uroczystości doszło do incydentu. Ktoś najprawdopodobniej upuścił na ziemię hostię. Prezydent elekt zareagował jako pierwszy - podniósł ją i zaniósł Kard. Nyczowi. Moment uchwycili operatorzy i fotoreporterzy obecni na miejscu."

Prezydent-elekt akurat "przypadkowo" był tuż obok. Podobnie przed kilku laty (wtedy) premier Putin nurkując (w Morzu Azowskim) również "przypadkowo" znalazł zatopioną starogrecką amforę.

Którą poprzedniego dnia umieścili tam agenci FSB.

I jedno i drugie - tania propagandówka pod publiczkę.

Nie boję się gdy ciemno jest

Ojciec za rękę prowadzi mnie

Sanki są w zimie rower jest w lato

Mama to nie jest to samo co Tato

"To jest po prostu absolutnie genialne" - powiedział prezydent-elekt Duda.

Duda- tanczący z biskupami. widok bezcenny.

Biskupi - igrający z wyborcami Dudziatymi ...

To dopiero jest/będzie spektakl...

Idę na wódkę.....

Duda- tanczący z biskupami. widok bezcenny.

Biskupi - igrający z wyborcami Dudziatymi ...

To dopiero jest/będzie spektakl...

Idę na wódkę.....

"Duby", Wojciechu...:-)

Ej... Ciynszko patszeć co się wydziwia...

Dede rozliczać???

aha -

a kto mi odda moje lotniska i mosty???

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

To do Was mulsie kopaczu mówiła o potrzebie hejtu?

Daleko kopaczu za pomocą młotka nie zajedzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Tak nam ładnie Andrzejek śpiewał i pląsał z Arką Noego a Nyczyk paczał czy tańczy jak mu zagrajo :-)

11401383_1641480979419257_1373877153372240168_n.jpg?oh=f07529af51b21d429819e0e40ff2e2ab&oe=55ED2A31

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

To nie był mój kandydat, ale został wybrany i jest naszym prezydentem.

To najbardziej aktywny elekt w naszej historii, nie krył swoich poglądów i przekonań.

Myślę, że zasługuje na dłuższy okres czasu nim obiektywnie będzie można ocenić jego prezydenturę.

Mimo odmiennych poglądów z obrzydzeniem czytuję i oglądam sporą część naszych publicystów, tym bardziej, że z reguły te proroctwa się nie spełniają.

Jak to podsumowuje pewien użytkownik jednego z podobnych paneli dyskusyjnych / mimo wiecznych sporów lubię tam też przebywać / pozwolę sobie na cytat:

"tik tak tik tak tik tak"

:-)))

chłe, chłe, załozyli DudaWatch. będą sie przyglądać panu elektowi i rozliczać z obiecanek wyborczych.

Opłacani przez PO hejterzy już działają?

Są posłuszni i mądzrzy jaki ci carscy inżynierowie budujący kolej. Zapytali cara o jakiej szerokości zbudować tory: takie same jak w Europie, czy może szersze. A na ch..j szersze, odparł car. No i zrobili...

Kuzyn murzyna

Mimo odmiennych poglądów z obrzydzeniem czytuję i oglądam sporą część naszych publicystów, tym bardziej, że z reguły te proroctwa się nie spełniają.

slusznie i madrze tyle ze w tym wypadku to nie jest juz kampania dudy ale kampania wyborcza picu do sejmu.I tak nalezy traktowac ten hejt.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.