Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepszy interkonekt

mikel

Rekomendowane odpowiedzi

ale mogę " przylutować w zęby " jak ktoś sobie życzy ;)

....o właśnie, ja też przyłożę rękę do tego....mała piąstka ale duże guzy robi ;-)...pamiętajta

Tu jestem...

Manipuluj dalej, nie przeszkadzam...

....dlaczego manipulacja...tylko pomyłka...przepraszam...;-)

..i proszę odpuść ten ton oficera śledczego...

Ty nie jesteś Porfiry a ja nie ubiłem staruchy siekierą ;-)

;)))

Nie , ale mógłbym prosić zamiast użytkownika podpis np. " troll supremo ";)?

Kiedy uznamy że zasługujesz na to miano, takiego podpisu nie będzie pod czym umieścić. :-) Możesz mi zaufać :-)

Kiedy uznamy że zasługujesz na to miano, takiego podpisu nie będzie pod czym umieścić. :-) Możesz mi zaufać :-)

W sumie to moglibyście się uważniej przyjrzeć paru osobom, postąpić jak trzeba, to i zaufanie by wzrosło....

Swoją drogą tym Neotechom warto się bliżej przyjrzeć;-)

Przyglądamy się Drogi Witku. I jeśli widzimy że zbyt nachalnie forsują swoje racje, to grzecznie prosimy o stonowanie zachowań. Pacyfikować nikogo nie będziemy za to, że broni innego oglądu rzeczywistości technicznej niż wierzący wyłącznie uszom :-) Obie strony maja prawo do istnienia w zbiorze zwanym Audiofile.

My prosimy wyłącznie o kulturę dyskusji i choćby w podstawowym pojmowaniu, znaczenia określenia koleżeństwo.

Użytkownik wit-told dnia 27.04.2017 - 12:52 napisał

Przyglądamy się Drogi Witku. I jeśli widzimy że zbyt nachalnie forsują swoje racje, to grzecznie prosimy o stonowanie zachowań.

Jestem ciekaw jak Neotechy reagują na takie prośby :D

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Przyglądamy się Drogi Witku. I jeśli widzimy że zbyt nachalnie forsują swoje racje, to grzecznie prosimy o stonowanie zachowań. Pacyfikować nikogo nie będziemy za to, że broni innego oglądu rzeczywistości technicznej niż wierzący wyłącznie uszom :-) Obie strony maja prawo do istnienia w zbiorze zwanym Audiofile.

My prosimy wyłącznie o kulturę dyskusji i choćby w podstawowym pojmowaniu, znaczenia określenia koleżeństwo.

Vlado , chylę czoła .

Jestem ciekaw jak Neotechy reagują na takie prośby :D

Od tych, którzy nie reagowali na prośby moderacji, już się o tym nie dowiesz :-)

Od siebie zdradzę ci, ze najczęściej to wyrażają swoja opinie o vlado nazywając go psycholem z AS :-)

Vlado , chylę czoła .

Forum kochany Diogenesie to nie kościół, gdzie jeden wyznaczony przez korporacje propagandysta wymuszał na innych aby go słuchali i ślepo naśladowali wielbienie wskazywanych świętych i cudów jakie czynią :-)

Forum od zarania służy dyskusji oraz wymiany doświadczeń i poglądów. Ale takie otwarte wypowiadanie się uczestników w naturalny sposób generuje spięcia, i od tego abyście siebie nawzajem nie znienawidzili, jesteśmy my.

Dajemy wam w zamian możliwość znienawidzenia nas kilku. A mnie przede wszystkim jak wyraźnie widać na spamforum:-)))

dzięki życzliwości Wit-told dobra dusza ;-) mam przed sobą leżeć Transparent Ref (zwykły)

będę mógł zrobić porównanie z moim phono.....na deser dostałem również IC Tara Labs

....Witku wielkie dzięki ;-)

<br /> Panowie branża <br />

Nie no, ja sobie wypraszam :(

podpisano

Pan Branża.

(...) Parawan akustyczny (...)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A czego toto ma krzywe nogi?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

kulturę dyskusji

Tego niestety na forum brakuje...

dzięki życzliwości

Mirku, jestem na forum już wiele lat i poznałem tu wielu ciekawych, życzliwych i fajnych ludzi, od których otrzymałem dużo dobrego, niestety wielu z nich już tutaj nie ma....

Więc zwyczjnie robię to, co powinniśmy wszyscy tu robić - dzielić się tym co wiemy, mamy, bo łączy nas jedna wspólna pasja, nawet jak się trochę różnimy...

Więc - miłej zabawy - wnioski, jakiekolwiek by nie były, opisz tutaj, bo po to jest forum!

Pozdrawiam wszystkich, którym zależy;-)

wnioski, jakiekolwiek by nie były, opisz tutaj, bo po to jest forum!

Pozdrawiam wszystkich, którym zależy;-)

...Witku, oczywiście że tu opiszę swoje wrażenia ...

..i wiesz co...cokolwiek bym napisał o tych lub innych kablach to mam pewność że nie usłyszę

od Ciebie że jest to ''ustawka'' ''manipulacja'' czy '' hejt ''

jak również nie skwitujesz to..... '' skreślam cię z listy znajomych '' ;-)

Pozdrawiam wszystkich którym zależy ;-)

....a teraz zabieram się za słuchanie....

Bądź czujny, Wielki Brat nigdy nie zasypia!

Uuu... widzę kolega chyba z knajpki ''obok'' ;-) ....co dziś serwują ?....bo u nas Transparent i Tara Labs

....jeśli to nie problem to pozdrów ode mnie Stefka i Squad05 ;-)

od kilku godzin słucham IC Transparenta (zwykły)....na jakieś większe wnioski jeszcze przyjdzie czas

ale jedno jest pewne...nie muszę już więcej słuchać aby się upewnić....nastąpiła delikatna zmiana

na miejscu pierwszym w moim prywatnym rankingu ;-)

1. Transparent (zwykły)

2. Transparent phono

...za co dostał koszulkę lidera ?....jest lepszy i piękniejszy ;-)

ten kabelek po prostu pokochał się z Harbethem ;-)

domyślam się że Transparent sprawdzi się w wielu systemach ale z Harbethem m40.1 i Jadisem

tworzą naprawdę mocny zespół ;-)....kurcze jak to miło słuchać takiej muzyki

jutro albo pojutrze napisze coś więcej

....i jeszcze jedno...na końcu peletonu niezmiennie Sulek ;-)

teraz przyszedł czas aby golnąć sobie jednego ;-)

Jeśli mnie pamięć nie myli, to jest to Referencje MM z czarnymi puszkami ale Witek na pewno to sprostuje lub potwierdzi.

Pozdrawiam

Pygar

Z tego co kojarzę to jest to wersja Referencje MM a jak się mylę, to Witek z pewnością mnie poprawi :-) .

Pozdrawiam

Puchar

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.