Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Nasz bohater i kolejna rocznica stanu wojennego :,szczyt hipokryzji

Każdego 13 grudnia to musi być trauma dla małego. Dziś znienawidzeni przez niego ludzie działający wówczas w opozycji zostali internowani, byli szykanowani, ścigani a on nawet nie zauważył, że wprowadzono stan wojenny...

Okazał się tak nieistotny i niegodny zainteresowania, że nawet esbecja go olała.

Żeby tak choć najmarniejszy dzielnicowy, nawet pijany...

Nikogo, k**wa.

Nikogo.

Teraz - obciach za piątkę z rybokiem.

Okazał się tak nieistotny i niegodny zainteresowania, że nawet esbecja go olała.

Albo miał tam układy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ty Tomuś nie pier**l o artykułach tylko stawaj!

Ja byłem w wojsku i przysięgałem bronić wolnej Polski, a TY??

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Lech

TK zniknie, czy Tobie się podoba czy nie.

Tym bardziej po obecnej sztucznie nakręcanej zadymie, która działa na niekorzyść tej instytucji, ośmiesza wręcz ją.

To tylko świadczy o powadze TK.

Wiesz Tomuś, mimo wszystko uwazałem cie za faceta inteligentnego. Naprawdę nie widzisz tych matactw, tych kompletnie różnych wypowiedzi na ten sam temat, a za chwilę, po kilku godzinach jednomyślności, tych samych zdań powtarzanych w kółko?

Nie zastanowiło cie wyrażnie widoczne zdenerwowanie P. Witek na konferencji prasowej i jej kłamstwa na temat pisma Klępy?

Tak, kłamstwa, bo w piśmie jak byk jest coś innego, niż twierdziła Witek?

Dalej twierdzisz, że białe jest czarne?

Jestem Europejczykiem.

Pamiętajcie! Jutro SPONTANICZNIE i BEZINTERESOWNIE bronimy demokracji! :)

12348001_176300429390436_4671540285496697549_n.jpg?oh=3082a2f468143d3a7a0e74dc9579558f&oe=571D0EAE

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jarku, przy takim naporze, włącznie z Niemcami w Szczecinie :) zdarzają się błędy.

Zmiana jest potrzebna, transformacja ustroju, padło na PiS, trudno, mogło być gorzej. Nie obawiam się, to jak z chorobą, często się pogarsza przed wyzdrowieniem.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

HQ150 dnia 11.12.2015 - 14:55 napisał

"Coś wygląda na to, że Kempie trochę rura zmiękła. Najpierw było tak:

"Przedstawiając powyższe, uprzejmie proszę o zajęcie stanowiska w przedmiotowej sprawie. Jednocześnie informuję, że do tego czasu wstrzymuję publikację wyroku" - podkreśliła w piśmie Beata Kempa.

TOK FM skontaktowało się z rzeczniczką rządu Elżbietą Witek. Ta potwierdziła informację - wyrok uznany został za nieważny i nie będzie opublikowany w Dzienniku Ustaw.

A teraz już mówi całkiem coś innego:

,,W mediach publikowane są kłamstwa - stwierdziła rzeczniczka prasowa rządu Elżbieta Witek. Oświadczyła, że nieprawdą są twierdzenia, że KPRM "skasowała" wyrok TK. - Wyrok będzie opublikowany - zapowiedziała.''

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Chyba wystraszyła się prokuratury. Ale dlaczego?

Przecież prezydent z chęcią by ją ułaskawił. Oczywiście, żeby uchronić wymiar sprawiedliwości przed wydawaniem politycznych decyzji:-)"

Łgarstwo jest przypisane tym aparatczykom nie od dziś a od lat. Jednak ostatnie wydarzenia (przytoczone tu przez Ciebie) wskazują, że rozminęli się z rozumem prawdopodobnie bezpowrotnie. O godności i odpowiedzialności za słowo tych ludzi nie ma nawet co mówić.

Wygląda na to że co niektórzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem.....w pierwszym tekście nie ma słowa o bezterminowym wstrzymaniu lecz do czasu podania odpowiedzi. A dalej mamy słowo przeciw słowu.....TOK FM twierdzi że "wyrok uznany został za nieważny i nie będzie opublikowany w Dzienniku Usta" to miała podać pani Witek a ta twierdzi że to co podali to kłamstwo co jasno wynika z treści oficjalnych wypowiedzi.

Rzepiński zamiast pisać odpowiedź która faktycznie jest listem do prasy i udowadniać tym że działa na polityczne zlecenie powinien odpowiedzieć na to pytanie i byłoby po sprawie.

Ale tu nie chodzi o to przecież ten scenariusz judzenia i działania przeciw PiS-owi znamy, to już było w poprzednim okresie przerabiane.... ;(

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Stare dobre czasy... :) Teraz ta pani zapewne broni koryta, sorry, "demokracji". :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Doktorek wracaj i pomóż budować IV RP, nygusie.

Nygusie ? To zbyt łagodne słowo. Nie wiem czy zdrajca :-) już nie będzie pasować do zdalnego bojownika o wolność Narodu. W końcu Polska odzyskała "wolność" i nie ma żadnych przeszkód żeby Dottore wrócił.

Dottore czekamy. Dokończ dzieła rozpierduchy.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

jak t

W końcu Polska odzyskała "wolność" i nie ma żadnych przeszkód żeby Dottore wrócił.

Wrócę, ale nie mogę być stratny na przeprowadzce.

Znajdź mi przychodnię gdzie płacą 75€ za godzinę i jutro wracam. :)

No to nieprędko wrócisz. W żadnej przychodni jaką znam sprzątaczka nie zarabia tyle na godzinę.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

No to nieprędko wrócisz. W żadnej przychodni jaką znam sprzątaczka nie zarabia tyle na godzinę.

No to trudno.

Będę kibicował Prezesowi z daleka w chwalebnym dziele wycinania zdrajców Ojczyzny w pień. :)

Przewidziałeś to i dlatego siedzisz za granicą?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

"A więc wojna!" ;)

"Prezes PiS Jarosław Kaczyński, pytany w TV Republika o ocenę zagranicznych, w szczególności niemieckich, publikacji medialnych nt. sytuacji w Polsce:

"Jeżeli mi się to z czymś kojarzy, to z 1968 rokiem, czy nawet z 1956 rokiem, no ale gorzej go pamiętam (...), a 1968 rok oczywiście pamiętam świetnie, tj. interwencję w Czechosłowacji. To jest interwencja, dzisiaj stosuje się inne metody, ale to są tego rodzaju sytuacje. Oczywiście my się tutaj przed tym obronimy. Węgrzy, Czesi i Słowacy nie mogli się wówczas przed tym obronić, my się obronimy, ..."

"My naprawdę pomocy, jeżeli chodzi o demokrację, ze strony Niemiec nie potrzebujemy. Tu jest ciągle wielka, bardzo wielka kwestia rozliczenia naszych wzajemnych stosunków i tego wszystkiego, co Niemcy są nam winni, a są nam winni bardzo, bardzo dużo w każdym wymiarze, począwszy od moralnego, skończywszy na ekonomicznym."

"(...) Ja mogę powiedzieć tylko jedno - ten rachunek krzywd po polskiej stronie jest ogromny i powtarzam, w ciągu tych 70 już lat, które minęły od końca wojny, te sprawy nie zostały nigdy załatwione i w sensie prawnym są aktualne, bo jak wiemy, to zostało niedawno przez pana Kostrzewę-Zorbasa odkryte, ta nasza rezygnacja z odszkodowań nigdy nie została zarejestrowana przez odpowiedni organ rejestracji Organizacji Narodów Zjednoczonych, czyli w sensie prawnym tego w ogóle nie ma. Droga jest otwarta i w Niemczech też się powinno o tym pamiętać"."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"A więc wojna!" ;)

"Prezes PiS Jarosław Kaczyński, pytany w TV Republika o ocenę zagranicznych, w szczególności niemieckich, publikacji medialnych nt. sytuacji w Polsce:

"Jeżeli mi się to z czymś kojarzy, to z 1968 rokiem, czy nawet z 1956 rokiem, no ale gorzej go pamiętam (...), a 1968 rok oczywiście pamiętam świetnie, tj. interwencję w Czechosłowacji. To jest interwencja, dzisiaj stosuje się inne metody, ale to są tego rodzaju sytuacje. Oczywiście my się tutaj przed tym obronimy. Węgrzy, Czesi i Słowacy nie mogli się wówczas przed tym obronić, my się obronimy, ..."

"My naprawdę pomocy, jeżeli chodzi o demokrację, ze strony Niemiec nie potrzebujemy. Tu jest ciągle wielka, bardzo wielka kwestia rozliczenia naszych wzajemnych stosunków i tego wszystkiego, co Niemcy są nam winni, a są nam winni bardzo, bardzo dużo w każdym wymiarze, począwszy od moralnego, skończywszy na ekonomicznym."

"(...) Ja mogę powiedzieć tylko jedno - ten rachunek krzywd po polskiej stronie jest ogromny i powtarzam, w ciągu tych 70 już lat, które minęły od końca wojny, te sprawy nie zostały nigdy załatwione i w sensie prawnym są aktualne, bo jak wiemy, to zostało niedawno przez pana Kostrzewę-Zorbasa odkryte, ta nasza rezygnacja z odszkodowań nigdy nie została zarejestrowana przez odpowiedni organ rejestracji Organizacji Narodów Zjednoczonych, czyli w sensie prawnym tego w ogóle nie ma. Droga jest otwarta i w Niemczech też się powinno o tym pamiętać"."

Ukryta Zawartość

No proszę... Prezes coraz bardziej mi się podoba.

Gada naprawdę z sensem.

Ukryta Zawartość

No proszę... Prezes coraz bardziej mi się podoba.

Gada naprawdę z sensem.

Może z daleka tego nie widać ale tu, na miejscu widać bardzo dobrze, że dziś

prezes stoi tam, gdzie kiedyś stało ZOMO.

W sumie coraz lepiej zaczynam się bawić ta histerią.....

Za bilety na musical w Romie musiałem dać ponad dwie stówki, a tu darmo ( tylko parę groszy za prąd i mam cyrk za darmo)

Po tym jak pan Stonoga zebrał 70 tys. głosów, poparcie dla pana Petru już mnie nie dziwi.... Ciekawe czy frankowicze też do niego dołączyli - lol....

Tylko tą blondi z SLD ktoś by mógł nauczyć skaldować do megafonu - bo zombi miałoby większy zapał...

Ale spektakl jest zajefajny.... Kabarety z TVP2 przy tym to nuuuuda.

I panowie bez histerii demokracja dała radę PO da i PIS...

;P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.