Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Stanisław Janecki idol naszego PiSSmana.

Redaktor naczelny "Wprost" 2007-2010.

W roku 2008 nagrodę Człowieka Roku "Wprost" z rąk Stanisława Janeckiego otrzymał Donald Tusk.

W roku 2009 nagrodę Człowieka Roku "Wprost" z rąk Stanisława Janeckiego otrzymał Jerzy Buzek.

Znowu zrobiłes z siebie idiotę korner.

Jestem Europejczykiem.

Miałem wykonane badanie USG.

A mogłem nie mieć.

Lekarz, który przeprowadzał badanie powiedział, że łamie przepisy, ponieważ maszyna należy do oddziału noworodków.

Ta właściwa się popsuła i dobrze, bo ta dla noworodków jest najnowocześniejsza w całym szpitalu ponoć i widnieje na niej czerwone serduszko.

Zapytaj lampy. Lampa bucha to Cię wysłucha! - powiedzonko dziecięce

Press o Newsweek, własciwie powinno być w dziale brak humoru:

W październiku sprzedaż "Newsweek Polska" wzrosła o 16 procent. Było do przewidzenia, że media niepokorne zaczną zyskiwać kosztem prorządowych. Miłego dnia, Redakcja.

Ja też dam. Mam nadzieję że część środków z tegorocznej zbiórki trafi na potrzeby leczenia chorób psychicznych wśród rządzących ze szczególnym uwzględnieniem manii prześladowczych, urojeń i obsesji .

W ramach mojej prywatnej akcji pod nazwą "Na Pohybel su***synom!" - ja też.

I moi znajomi - takoż.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Popaprańcy - niedołęstwo i żenada. Byłoby to wesołe, gdyby nie było smutne

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Czyżby światełko w tunelu? Brawo, proszę księdza:

Ukryta Zawartość

Proszę się nie bać, piekła nie ma.

Ukryta Zawartość

Nowy Minister SW jakiś kiepski. Ledwo nastał, a tu od razu afera w resorcie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oglądałem fragmenty dzisiejszego posiedzenia Komisji Ustawodawczej Sejmu.

To, co wyprawia PiS to totalne kpiny. Zachowują się jak bolszewicy dokonujący rewolucyjnego przewrotu.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości jak studnią bez dnia jest Caritas, i to za nasze pieniądze w głównej mierze :/

Ukryta Zawartość

i dla porównania Drodzy Forumowicze:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oglądałem fragmenty dzisiejszego posiedzenia Komisji Ustawodawczej Sejmu.

To, co wyprawia PiS to totalne kpiny. Zachowują się jak bolszewicy dokonujący rewolucyjnego przewrotu.

Ktoś zginął, kogoś internowali?

O ile wiem, cała opozycja spała do dwunastej w południe.

Poza tym PiS siedzi po prawicy. Po lewej bolszewicy.

Edytowane przez YunnanTEA
<br />Ktoś zginął, kogoś internowali?<br />O ile wiem, cała opozycja spała do dwunastej w południe.<br />

O wiele gorzej. Ustawą która praktycznie paraliżuje TK zapewnili sobie brak kontroli nad tym co robią. Ufasz bezgranicznie Kaczyńskiemu ? Jesteś za dyktaturą a przeciw demokracji ? Bo oni teraz praktycznie mogą wszystko. Np. mogą za 4 lata przegłosować w sejmie ustawę o tym że następne wybory się nie odbędą ze względu na potrzebę kontynuacji "Dobrej zmiany" . Że taka ustawa jest niekonstytucyjna i będzie zaskarżona do TK przez opozycję ? Teraz to już bez znaczenia, skarżcie sobie ile chcecie , TK według nowych zasad rozpatrzy taką skargę wg kolejności wpłynięcia, czyli jak na dzisiaj po dwóch latach... No i zawsze jakiś sędzia TK, dawny senator PiS na przykład , może być chory albo zapomni przyjechać, a skład przecież teraz musi być pełny!

To jest w praktyce koniec państwa prawa i koniec demokracji . Nawet jeżeli nikogo nie aresztowali.

Edytowane przez skali

Bezmyślnie powtarzasz Kolego herbaciany propagandowe pierdoły.

Do dwunastej to śpi Prezes, opozycja ma do czynienia z kolejnym cyrkiem, tym razem w Senacie.

Senatorowie dostali projekt ustawy wczoraj o 23:57, posiedzenie Senatu rozpoczęło się o 8:00.

Przecież to kabaret. Poseł-prokurator nie raczył ruszyć swojej dupy.

Opinia prawników z biura legislacji i Prokuratury Generalnej jest negatywna.

Ale co tam prawnicy, Prezes postanowił i będzie klepnięte.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

PIS dokonał zamachu stanu, a zdaje mi się, że parta występująca przeciwko demokracji powinna zostać zdelegalizowana, zgodnie z ustawą o partiach politycznych.

To jest ostatnie wolne miejsce na forum na Twoją reklamę...

PIS dokonał zamachu stanu, a zdaje mi się, że parta występująca przeciwko demokracji powinna zostać zdelegalizowana, zgodnie z ustawą o partiach politycznych.

Możliwe ze powinna ostać zdelegalizowana, ale kto miałby tego dokonać ? Oni za chwilę nie będą mieć przeciwników. Ich bezmyślni wyborcy, którzy nawet zmienią zdanie będą musieli pomęczyć się minimum 4 lata z pisowską inteligencją w Sejmie i 5 lat z urzędnikiem na stołku prezydenckim.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

będą musieli pomęczyć się minimum 4 lata

Chyba że aktualna większość sejmowa uchwali 25 letnie kadencje sejmu i dożywotność rezdydentury.

"zdaje mi się, że parta występująca przeciwko demokracji powinna zostać zdelegalizowana"

Też dziwię się, że PO jeszcze oddycha, choć oddech cokolwiek nieświeży.

Przypomnijmy sobie, ile wyroków Trybunału Konstytucyjnego było zignorowanych przez PO? Ile miesięcy czekał TK na zajęcie się wyprowadzeniem 160mld z OFE? Więc proszę nie udawać obrońcow demokracji. Do tego demokracji na modłę tvn25.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.