Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobi karierę u Kurskiego. Przenosiny do TVP pewne. :)))

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Jak widzę Tobie w homoncie idzie znacznie lepiej, nawet czasu na otarcie czoła nie masz, o rozumieniu czegokolwiek

więc w Twoim przypadku nie może być mowy. Być może z braku czasu, a może z braku czegoś jeszcze...

A no idzie, widać homonto lepsze, lżejsze, wygodniejsze i w przeciwieństwie do Twojego nie ciśnie i nie krępuje przepływu krwi do głowy. Z prawdziwym smutkiem i autentycznym współczuciem widzę ostatnio że Twoje homonto tak Cię dociska i przygniata, że wpływa to wprost na jakość Twoich tu wypowiedzi...

Wyjścia są tylko 2. Albo musisz furmana poprosić o nowe, bo w tym lada moment się ochwacisz i żadnego już pożytku furman z Ciebie mieć nie będzie, albo zmienisz i furmana i tym samym homonto.

Ja mogę homonto zrzucić w ogóle, niestety wszystko wskazuje, że Ty się tak do jakiegoś przyzwyczaiłeś, że bez niego już żyć nie umiesz.

Że w moim homoncie mam wystarczającą swobodę ruchów to nie muszę i nie będę zniżać się od dyskusji o braku tego czegoś innego.

To u nich tak krótka ławka, że muszą sięgać po takie markietanki III i ostatniego sortu?

xniwax, masz hopla na punkcie GW,TV, PO itp.Skonfiguruj RTV i neta tak aby odbierały tylko Radyjo:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Panowie litości... Zgadzam się w pełni z wypowiedzią @Adalberta95 z godziny 16:20. Ale to się pisze "chomąto". Dwa błędy ortograficzne w jednym słowie. Gratulacje. Trzeba było nie wagarować w szkole na lekcjach języka polskiego.

Patrz: sjp.pwn.pl

Na szczęście w Pisie są też profesorowie, taki Legutko choćby...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Toć to rasowa Obrończyni Krzyża (Ewa Stankiewcz) wtedy gdy szatan zasiadał w pałacu prezydenckim

a teraz na pewno posadkę w Kurski TV Show dostanie za zasługi....na polu walki z antychrystem z PO

Edytowane przez asterix1

na punkcie GW,TV, PO itp.

Akurat nie foksiu drogi, gdyby nie te podmioty nigdy bym nie przypuszczał skąd tyle jadu i po co toczą.

Co do GW, zawsze trzeba mieć w odpowiednim miejscu coś co ma dwa przeznaczenia.

homonto lepsze, lżejsze, wygodniejsze

Wierzę Tobie na słowo skoro z autopsji, a jednak :)

Są mi obce doznania wynikające z noszenia homonta ale miło, że się dzielisz tą wiedzą i własnymi doznaniami w tym względzie.

Podziwiam wręcz i przekazuję pełen szacunek, że mimo pewnego zniewolenia odczuwasz z tego satysfakcję na co dzień

wtedy gdy szatan zasiadał w pałacu prezydenckim

Na szatana za głupi, a na drugą turę bujania żyrandola jeszcze bardziej.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Panowie litości... Zgadzam się w pełni z wypowiedzią @Adalberta95 z godziny 16:20. Ale to się pisze "chomąto". Dwa błędy ortograficzne w jednym słowie. Gratulacje. Trzeba było nie wagarować w szkole na lekcjach języka polskiego.

Bobcat, czemu psujesz zabawę? Sądzisz, że rzeczywiście nie wiem jak to się poprawnie pisze? Chciałem jeszcze napisać ohfacić, ale uznałem, że to już byłoby zbyt oczywistą wskazówką i aluzją...

Na szatana za głupi, a na drugą turę bujania żyrandola jeszcze bardziej.

"W rocznicę katastrofy smoleńskiej pod Pałacem Prezydenckim ksiądz Stanisław Małkowski (70 l.) odprawiał... egzorcyzmy."

to do pierwszej części Twego zdania

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a w sprawie żyrandola i bujania pokaż mi gdzie coś takiego wspomniałem ?

"Toć to rasowa Obrończyni Krzyża (Ewa Stankiewcz) wtedy gdy szatan zasiadał w pałacu prezydenckim

a teraz na pewno posadkę w Kurski TV Show dostanie za zasługi....na polu walki z antychrystem z PO "

Ukryta Zawartość

odprawiał... egzorcyzmy

Słusznie i szkoda,że tak późno.

a w sprawie żyrandola i bujania pokaż mi gdzie coś takiego wspomniałem

Ja wspomniałem, bo gdzie Tobie byłemu PBK takie rzeczy wytykać.

antychrystem z PO

Tak mocno bym durnia nie nazwał ale skoro tak uważasz...nazywaj dalej...

Dobra .....

Profesor zapewne nie pochwaliłby tylu byków w podpisie pod obrazkiem z jego osobą...

...kolega Asterix zaślinił się mimo tego i mimo wszystko.

Edytowane przez xniwax

W tym roku dam na Orkiestrę 2 x więcej

W tym roku dałem kilka razy więcej + herbata dla zmarzniętych wolontariuszy.

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Każdy kto

Cytat: "Tusk i rząd mają się do tej wizyty nie wtrącać"

No i nie wtrącali się.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Cytat: "Tusk i rząd mają się do tej wizyty nie wtrącać"

No i nie wtrącali się.

Powiem jak to nasza wyrocznia xniwax

Amen

Amen

Pobożne życzenie, będą drążyć temat aż kompletnego ośmieszenia Polski za granicą.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A myślisz, Lechu, że to kogokolwiek poza Polakami obchodzi i że ktokolwiek jeszcze pamięta?

Śmiem wątpić.

Świat ma zupełnie inne problemy.

No i nie wtrącali się.

Ważne, że w to wierzysz.

Amen

Jak to Szydło medale rozdawała .....

Kraków jest tym najgorszym sortem

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.