Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

29 minut temu, soundchaser napisał:

Spoko. Ja tylko słucham i wyciągam wnioski, a później idę słuchać Yes i dopiero idę spać. ?

Żebyś po tym nie miał jakiegoś odlotu, np. do Rzeszowa.:)

2 minuty temu, jezz napisał:

Żebyś po tym nie miał jakiegoś odlotu, np. do Rzeszowa.:)

Miałem ostatnio do Przemyśla...ale to był wypad rowerowy z kolegą. 
Mile wspominam. ?

23 minuty temu, przemak napisał:

To tak się mówi, ale to się kumuluje w organiźmie, to zło. Sam nie wiesz jak i co potem. 

I co? Jak Manson dokonam rzezi? ?

4 minuty temu, soundchaser napisał:

Miałem ostatnio do Przemyśla...ale to był wypad rowerowy z kolegą. 

Rzeszów jest bardzo ładny, często bywam.?

2 minuty temu, jezz napisał:

Rzeszów jest bardzo ładny, często bywam.?

Na Rzeszów nie starczyło czasu, ale był w planie.
Może następnym razem.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Na Rzeszów nie starczyło czasu, ale był w planie.
Może następnym razem.

Polecam, dużo ścieżek rowerowych, moja ulubiona wzdłuż Wisłoka, no i pomnik Nalepy;)

A, i Czeska Gospoda w rynku z pysznym piwem.

Właśnie pokazał się wykaz lotów Morawieckiego. 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak się okazuje kłamczuch tez uwielbia latać. Na przykład 26-29 lipca:

26 lipca, piątunio:

- Rządowy Embraer (ciekaw jestem czemu jeszcze bulą LOTowi skoro, za nasze zresztą, kupili 2 Gulfstreamy i 3 B737?) przywozi pinokio do Wrocławia.

- Rządowym Sokołem (który zresztą specjalnie przyleciał też z W-wy) pionokio leci z W-wia do Świebodzić i wraca do Wrocławia. Jak sądzę potem wraca na pusto do Warszawy.

- Embraerem kłamczuch wraca na Okęcie

- jeszcze tego samego dnia, pinokio wsiada w Casę i leci nią na Babie Doły w Gdyni. Jak należy przypuszczać Casa wraca na pusto na Okęcie.

Mamy weekendzik - sobotę i niedzielę 27 i 28 lipca które kłamczuch spędza w 3City lub okolicach, jak mniemam wykonując tylko i wyłącznie obowiązki premiera RP.

A w poniedziałek,  29 lipca Casa (która specjalnie przyleciała z W-wy) zabiera pinokio do Stolicy.

Loty miały status HEAD więc by kłamczuch mógł pieprzyć swoje kocopły o potędze uzdrowiskowej (sic!) w Szczawnie Zdroju i rzewne pierdy o niskoemisyjnej mobilności w Wałbrzychu, a potem udać się na jakże zasłużony weekendowy wypoczynek nad nasze morze, nie tylko trzeba było i Embraera i Casy (oprócz Sokoła którym mógł to "opędzić" wszystko), ale jeszcze 2 rządowych samochodowych konwojów bo jeden na Dolny Śląsk, drugi do 3City, o drobnostce w postaci zapasowego "kompletu" EMB, Casa, Sokół czekającego w odwodzie nawet nie wspominając.

Tanie państwo, k@#* jego mać...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Adalbert95

A ja właśnie jestem w Bieszczadach. W telewizorze Polsat i pełny wachlarz reżimowej. Ogórek z Ziemkiewiczem. A... jaka göbbelsowska propaganda!!!

Ja p... słów brak! Jak można się tak zeszmacić! Przy Ogórek każda dziwka to wzór cnót wszelakich!

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

23 minuty temu, Jaro_747 napisał:

ja właśnie jestem w Bieszczadach

Prawda, że ładnie?

24 minuty temu, Jaro_747 napisał:

W telewizorze Polsat i pełny wachlarz reżimowej. Ogórek z Ziemkiewiczem. A... jaka göbbelsowska propaganda!!!

Ja prdle, jesteś masochistą, że na wakacjach też oglądasz tv?

Ja lemingom nie daję tv?

A jak chcą to mówię, że odbiera tylko tvp.

11 minut temu, jezz napisał:

Prawda, że ładnie?

Ja prdle, jesteś masochistą, że na wakacjach też oglądasz tv?

Ja lemingom nie daję tv?

A jak chcą to mówię, że odbiera tylko tvp.

Ja prdle, jaki ty tępy jesteś.

Włączyłem i poszedłem pod prysznic więc zanim skończyłem musiałem słuchać tych szumowin.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Ja prdle, jaki ty tępy jesteś.

Tępy to jesteś  ty, o czym świadczy ten wpis.

Ciebie,  nawet jakby żart ugryzł w dupę to byś się nie zorientował.

Parafrazując Franka Zappę.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

poszedłem pod prysznic więc zanim skończyłem

Swoją drogą, to, że coś kończyłeś pod tym prysznicem zupełnie mnie nie interesuje.?

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Włączyłem i poszedłem pod prysznic więc zanim skończyłem musiałem słuchać tych szumowin.

W sumie to chore, włączyć tvp info i iść zabawiać się pod prysznicem, co nie chłopaki????

15 minut temu, jar1 napisał:

Byłem niedawno w Przemyślu. Same kościoły ?

W sumie tak ale ładne.?

No i kiedyś wpadł tu na chwiilę Szwejk a do dziś siedzi na ławce.

2 godziny temu, przemak napisał:

To tak się mówi, ale to się kumuluje w organiźmie, to zło. Sam nie wiesz jak i co potem. 

Też uważam, że kumulacja Yes w organizmie to zło.?

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Ale parówki tylko z byczych kutasów. Innych nie jadam.

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
8 godzin temu, jar1 napisał:

Byłem niedawno w Przemyślu. Same kościoły ?

Najciekawszy jest system fortyfikacji wokół Przemyśla, ale objechać wszystko można tylko rowerem. ?

14 godzin temu, jezz napisał:

A jak tam pogoda w Smoleńsku?

Domyślam się że czasem bywa mgła a czasem świetna pogoda, jak to w przyrodzie, choć wg "badań" komisji/zespołów Antoniego smoleńskiego  mogą to być sztuczne mgły prowokowane dla niepoznaki żeby ukryć następny planowany zapewne tam zamach ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ukryta Zawartość

Bardzo trafny komentarz do osoby z "dobrej zmiany" ;-):

"Ta "wskazana" palcem przez prezesa ale partii PiS nie kraju ,otrzymała życiową szansę, gdyż cała dotychczasowa kariera zawodowa pani Julii była delikatnie mówiąc" pełna zakrętów " i nierówności...nie zdawała pani egzaminów "dojrzałości zawodowej" ,nie potrafiła pani się "wybić i zasłużyć " na konkretny awans zawodowy ale ( nie)wiadomo dlaczego ,będąc tylko i wyłącznie magistrem ,została pani prezesem TK ......niesamowity skok zawodowy ,poparty niczym.....poza "posłuszenstwem" ,które się pani opłaca.....tyle na teraz ale niech pani pamięta o czymś takim jak "sprawiedliwość według prawa " .i...TS..."

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

5 minut temu, dulon184 napisał:

Czyżbym przegapił?

Załoba po marszałku?

Cisza taka u picunioków

Nie wiedzą co pisać. Czekają na wytyczne z centrali. Z własnej inicjatywy wolą się nie wychylać. Tam bardzo łatwo podpaść.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Nie wiedzą co pisać. Czekają na wytyczne z centrali. Z własnej inicjatywy wolą się nie wychylać. Tam bardzo łatwo podpaść.

Myślę że ostatni sondaż ich uspokoił. Notowania mimo licznych afer nie spadają.

1 minutę temu, Lech36 napisał:

Kilkakrotnie była okazja się przekonać jak zawodne bywają sondaże.

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Ten jedyny rzeczywisty z wyborów do PE też ich uspokoił. Jest pozwolenie na szaber byle odpalić dolę niektórym przedstawicielom suwerena.

Antypicunioki to niech lepiej martwia sie nastepujacym:

Ukryta Zawartość

Fragment:

.............................................................

Będzie mnie pan przekonywał, że wyprzedzicie Platformę?

Będziemy się starać. Nie wiem, czy to się uda, ale czuję, że polska lewica pierwszy raz od 1989 roku jest na tyle zintegrowana, że nie musi obawiać się prób niszczenia. Razem, Wiosna i SLD to są partie ze swoją przeszłością ale mają też przyszłość. Jest zgoda programowa, jest też zgoda personalna, czego od ponad dekady nie było.

Z tą integralnością lewicy jednak nie jest tak dobrze. Platforma przechwytuje waszych ludzi i umieszcza na swoich listach.

To jest właśnie prawdziwa twarz Platformy Obywatelskiej. Przez wiele tygodni Grzegorz Schetyna deklarował, że wyciąga rękę na zgodę. Przekonywał, że chce zjednoczonej opozycji wobec zagrożenia ze strony PiS. A dzisiaj kiedy widzi, że rośnie mu konkurencja po lewej stronie, kiedy mamy sondaże, w których przekraczamy 10-15 procent, zaczyna się podkradanie ludzi. Mam apel do Grzegorza Schetyny: nie atakuj nikogo po stronie opozycyjnej, bo sam mówiłeś, że wróg jest gdzie indziej.

Przecież to jest twarda polityka. Nie ma jednego bloku opozycji, jest kilka bloków, które będą ze sobą rywalizować. Zwłaszcza Koalicja Obywatelska z Lewicą, bo walczą częściowo o ten sam elektorat.

Ale to co robi Schetyna, jest wstrętne. Można to było robić dwa lata temu, rok temu, nawet trzy miesiące temu, ale nie teraz. Ja sam przecież odszedłem z SLD ale do innej lewicowej partii.

..........................................

Koment: takze tak sie chlopaki dogadali, i na kogo tu teraz bedzie trza glosowac, sie glosy podzieli i wygra znienawidzony Pis. I tyle. Ale zawsze mozna pobajerzyc o lotach-dla pocieszenia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Klasyczna zmiana tematu w wykonaniu Bubusi.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

14 minut temu, fozzie napisał:

A potem udaje zdziwienie że jest postrzegany jako tuba PiS. Przecież zmiany tematu celem odwrócenia uwagi od niewygodnych spraw to typowa metoda działania trolli na zlecenie mocodawców.

32 minuty temu, fozzie napisał:

W tym mistrzem jest Lech36 więc coś ci się poplątało.

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Przepraszam, ile ty masz lat, jeśli to nie tajemnica??

2 godziny temu, Lech36 napisał:

A myślałeś, że spadną?

Trzeba być naiwnym żeby tak myśleć.

Godzinę temu, bubusia napisał:

Antypicunioki to niech lepiej martwia sie nastepujacym:

Ukryta Zawartość

To ma być powód do zmartwienia. Ja ....dolę! 

Praktykował jako u ks. Sikory i został komunistą, a teraz jest w partii gejowskiej. Widocznie Sikora, patriotyczny cwaniak, musiał go mocno zdeprawować. I ta praca w młodości. Naprawiał telefony komórkowe czyli co? Zdejmował simlocki? Handlował też na warszawskim Jarmarku Europa czyli co? Uprawiał paserkę? Musi mieć super opinię w rodzinnym Wołominie, skoro przepadł nawet tam w ostatnich wyborach samorządowych. Kariery w SLD nawet nie ruszam, bo jest powszechnie znana. Teraz jest wiceszefem sztabu lewicy, którego szefem jest Biedroń.

To daje 4,89 % gwarantowane. Brakująca reszta to fuks albo wpadki PiS. 

Dobrze, że tacy politycy Lewicy znikną. Wreszcie.

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Zyzol napisał:

To daje 4,89 % gwarantowane.

Jeśli są tu tacy, którzy twierdzą że kolejne wpadki, afery i skandale PiS nie interesują elektoratu tej partii i nie mają przełożenia na wyniki sondaży - na jakiej podstawie zakładasz że insynuacje które napiszesz tutaj na temat Gawkowskiego zaszkodzą mu? Znasz na tyle dobrze elektorat lewicy że wiesz co będzie minusem w jego oczach? A może to tylko Twoje myślenie życzeniowe?

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Przeceniasz suwerena.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

W dniu 8.08.2019 o 23:57, jezz napisał:

Nk dobra Niuśka, bo jakoś widzę nie wyrywasz się. To znaczy nie, wyrywasz się oczywiście żeby opluć mnie albo przypieprzyc się personalnie.

Poproszę zatem o krótki komentarz krakowskiego intelektualisty.

Co się nie zgodziło z tym co napisałem wczoraj wieczorem i dziś rano a tym co pojawiło się .na konferencji i tuż przed nią.

Oprócz oczywiście tego, że łżesz tu na moj temat jak bura suka. Czyli jesteś zwyczajną....albo nie, zwyczajnym kłamcą.

No to jak, bo jakoś raptem przestałeś mnie zaczepiać.

Taki unik zastosowałeś?

Bo jeśli tak, to cienki bolek z ciebie.

Jak będziesz udawał głupiego to mogę ci przypomnieć o co pytam.

Dwa dni i dwie noce zapieprzałem ku chwale portfela i nie zaglądałem.

Żezik - o co ciebie idzie?

Dla mnie to mozecie kolejny tydzień o Kuchcinskim, nie sądzę jednak, żeby zmieniło to wynik jesiennych wyborów, roszady na lewicy i problemy ze Schetyna mają tu trochę większe znaczenie. Ale ok, nawijajcie dalej o lotach.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

12 minut temu, bubusia napisał:

roszady na lewicy i problemy ze Schetyna mają tu trochę większe znaczenie

Nie mają żadnego znaczenia. A już w ogóle nie myśl, że to, co Ty o nich napiszesz ma jakieś znaczenie.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.