Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, jamelo napisał:

Poglądy nie zwalniają z myślenia.

aa rozumiem tylko sekciarze z Poko potrafia "myslec"  ha ha

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Byli głęboko zakonspirowani.Tak głęboko,że nikt o tym nie wiedział.

W partii na pewno wiedzieli ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, ohmygod napisał:

naiwnosc z tego wpisu bije po oczach

to ze w polsce nastala demokracja to tylko wyniki zmian geopolitcznych i polska przeszla z obrity wplywow upadajacego mocarstwa w orbite wplywow drugiego - to tyle sami komunisci juz w latach 80 tych przygotowywali sie na wprowadzenie gospodarki rynkowej....

nikt normalny za  demokracje nie bedzie umieral jesli zmiany przyjda to zmiota porzadek rzeczy razem z pozytecznymi idiotami

i wola ludu nie miala tu nic do gadania - zobacz jakie postulaty gospodarczo socjalne miala solidarnosc w 81 a co dostali zwykli ludzie.....

Rzeczywiście komunizm, faszyzm, socjalizm i pisizm demolują mózgi. ?

Każdy totalitaryzm tym się żywi jak każda ideologia. Religia to też ideologia. 

Edytowane przez jar1
58 minut temu, bubusia napisał:

Ja tylko telefon na karte, i codziennie zmieniam.

Każda karta już jest rejestrowana imienni. Chyba, ze możliwe są takie zakupione przez przewodnią siłę narodu. ?

Inaczej, to, co wysłałeś w chmurę już tam jest i zostaje. Łaczn9ie z rozmowami telefonicznymi...

1 godzinę temu, ohmygod napisał:

przezywasz jak mrowka okres

Mrówki nie maja okresu. Pan Bóg im nie dał. 

Dodajmy jeszcze systematyczne niszczenie oświaty- krajem głąbów przecież łatwiej rządzić.

Acha, a wszystkie "reformy", a raczej deformy, robione są za cudze pieniądze- patrz oświata, gdzie praktycznie wszystkie koszty spadły na samorządy.

A ci polscy obywatele, co zarabiają ciężko pracując, muszą utrzymywać tłumy nierobów, żyjących z rozmnażania się dla 500+

9 minut temu, porlick napisał:

Acha, a wszystkie "reformy", a raczej deformy, robione są za cudze pieniądze- patrz oświata, gdzie praktycznie wszystkie koszty spadły na samorządy.

Zlikwidowanie niezależności finansowej samorządów jest oczkiem w głowie pisizmu. Tylko jedna władza, jedna partia i jeden cel.

To również metoda walki z miastami, które opierają się pisizmowi.

Edytowane przez jar1

Wojciechu,

Fajny temat, ale koniecznie musisz zbanować w nim ohmygoda, ixa, sławka, rafała i innych tego typu.

Wtedy ludzie mający coś do powiedzenia będą mogli podyskutować.

"Tynk pożera dźwięk" 747

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Proponuję zastanowić się co nas,Polaków czeka po ewentualnym zwycięstwie wyborczym PiSu ? Jaki obraz naszego kraju wyłania się z programu wyborczego tej partii?Do czego ona zmierza ?

6 sezon Opowieści Podręcznej to będzie dokument kręcony w Polsce ?

Takie rozdawnictwo może skończyć się kryzysem podobnym do greckiego, ale tym razem Europa nie pomoże, bo nie ma w tym interesu- u nas europejczycy nie odpoczywają- jak w Grecji.

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Tylko nie da się już spie..ć do Kanady ?

1 godzinę temu, ohmygod napisał:

jestescie tak ograniczeni ze nawet nie przyjmujecie do swiadomosci ze ktos moze miec poglady

Powtarzanie propagandowej papki wg gotowców z centrali nazywasz poglądami?

48 minut temu, Mysza 13 napisał:

Spoko - zaraz się zlecą - te ,,patryjoty analfabety bez polskiej klawiatury..

A może rosyjskie serwery nie łykają polskich liter?

41 minut temu, sly30 napisał:

Zauważcie państwo upadek wszystkiego w co PiS wsadził łapy. To, że jest ciagle niezła koniunktura, to nie jest zasługa pisu, tylko polskich przedsiębiorców! To innowacje, inwestycje, ciężka praca i myślenie daje efekty. Za to tematy zależne od pisu upadają. Szkolnictwo mega kryzys. Służba zdrowia w zapaści. Stadniny koni w upadku. NBP które zawsze miało potężne zyski i rezerwy, tym razem jak nigdy dotąd...bez zysków. Sądownictwo w paraliżu. Największa w historii ilość afer i defraudacji publicznych pieniędzy. Nepotyzm 100x większy niż za PO, gdzie też był nie mały. Na arenie światowej izolacja i pośmiewisko. A zapowiedzi budzą grozę.

Dlatego, nawet po czterech latach swoich rządów nie chwali się tym, czego dokonał, tylko wynajduje kolejnego, nowego wielkiego wroga, z którym musimy walczyć i  zwyciężyć. Tym razem (poprzednio emigranci) jest to zaraza LGBT i wszystko co stanowi zagrożenie dla tzw, polskiej katolickiej rodziny. 

A jak wiadomo z popularnego za komuny kawału, "Dlaczego w socjalizmie brakuje żarcia? . Bo jesteśmy na drodze do komunizmu a w drodze się nie je.".

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, jamelo napisał:

Poglądy nie zwalniają z myślenia.

Członkowie i sympatycy sekt zazwyczaj czują się zwolnieni z myślenia. Za nich myśli ich przewodnik duchowy.

2 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A obietnice wyborcze ( milion mieszkań,samochody elektryczne, port lotniczy,mierzeja ) oczywiście przechodzą na następną kadencję.Są przecież bardzo zaawansowane.

Wcześniej były 3 miliony mieszkań czy coś koło tego ;-). Obiecywać trzeba z rozmachem inaczej nie dotrze się do "ciemnego ludu".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Winni są zawsze "oni", a przywódcy dyktatury wskazują kolejnych wrogów, których trzeba pokonać. 

Na tej zasadzie działa tez propaganda pismańska dotycząca działalności hejterskiej zorganizowanej grupy przestępczej - to przecież sędziowie, kasta, my z nimi robimy porządek i …. oficjalnie dymisjonujemy, jak się już wydało... Nie ma znaczenia, ze to właśnie tych pismani sobie wybrali do walki o lepsze sądy... Mierny ale wierny....

Typowy pisizm :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
2 minuty temu, jar1 napisał:

Winni są zawsze "oni", a przywódcy dyktatury wskazują kolejnych wrogów, których trzeba pokonać. 

Na tej zasadzie działa tez propaganda pismańska dotycząca działalności hejterskiej zorganizowanej grupy przestępczej - to przecież sędziowie, kasta, my z nimi robimy porządek i …. oficjalnie dymisjonujemy, jak się już wydało... Nie ma znaczenia, ze to właśnie tych pismani sobie wybrali do walki o lepsze sądy... Mierny ale wierny....

Po wyborach zaczną się szybkie awanse i nagrody. Oczywiście o ile wygrają.

6 minut temu, Mysza 13 napisał:

No i się doigrałem - ban w ,,Skala ped. w KK"....Już po mnie.

Za co? Przecież w tamtym wątku byłeś praktycznie nieobecny. Złóż odwołanie do Administracji. 

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Tak poważnie , to ostro potraktowałem mojego ,,ulubieńca".

Ciężko mnie sprowokować do skrajnie wulgarnej treści , ale jednemu się udało...

Nie mam pretensji , bo obiektywnie , to brzydko napisałem , ale [!!!!!!!!] szczerze...

8 minut temu, Bobcat napisał:

Złóż odwołanie do Administracji. 

Nie mam pretensji o ten ban i nawet się go spodziewałem...

3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

A zapytam. Czy z tych broniących dobrej zmiany tutaj jest choć jeden ateista?

nawet bierzmowania nie mam

45 minut temu, Sine Metu napisał:

Nie wiem, może już było.

Ukryta Zawartość

Państwo wg PiS.

Nie, nie musicie iść na wybory. PiS was sam urządzi emoji867.png

o tak parowkowy portal na pewno jest bezstronny

Ukryta Zawartość

3 godziny temu, jar1 napisał:
3 godziny temu, Piękny Stefan napisał:

Tylko nie da się już spie..ć do Kanady

Ale będzie można do USA...podobno wizy niedługo zostaną zniesione.
Tylko tam znowu Gilead... ? 

Godzinę temu, ohmygod napisał:

parowkowy portal na pewno jest bezstronny

TVP za to jest bezstronna. Prawda PiS-owski propagandzisto?

4 godziny temu, EmilioE napisał:

Wojciechu,

Fajny temat, ale koniecznie musisz zbanować w nim ohmygoda, ixa, sławka, rafała i innych tego typu.

Wtedy ludzie mający coś do powiedzenia będą mogli podyskutować.

Pisior by tak zrobił.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.