Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, Bobcat napisał:

Nie wiem po co brniesz w nic nie wnoszącą dyskusję z członkami i akolitami PiS którzy w dyscyplinie rżnięcie głupa mają zaszczytne tytuły mistrzów świata i złote medale. 

Na forum są świetne próbki do badań nad fanatyzmem, trzeba je tylko rozkręcić ;-).

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Może HGW zbyt szybko chciała rozliczyć inwestycje?

Badać, badać nie pieprzyć, służby należą do PiS, więc wynik badania można z góry założyć, tak jak w przypadku Smoleńska zrobił zespół Antoniego.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Godzinę temu, Bobcat napisał:

Nie wiem po co brniesz w nic nie wnoszącą dyskusję z członkami i akolitami PiS którzy w dyscyplinie rżnięcie głupa mają zaszczytne tytuły mistrzów świata i złote medale. 

Oczywiście że wątek sabotażu powinien również być zbadany. Nie chodzi o wybuchające kupy czy to, że przed laty HGW przewidziała wynik wyborów i zaplanowała kiedy to ma wydarzyć. Na tych, którzy w taki sposób próbują dyskutować nie należy w ogóle zwracać uwagi, tego ich uczą na odprawach dla funkcjonariuszy frontu propagandowego w PiS-owskich szkółkach hejtu. 

Czytając takie bzdury aż niewiarygodne się staje, że jesteś osobą dorosłą:) A może jednak nie jesteś?

Uprzedzając stwierdzenie które z pewnością padnie (że skoro wiem co jest na szkoleniach PiS to z pewnością brałem w nich udział, więc również jestem PiS-owcem) odpowiadam: nie jestem, nie brałem udziału, ale mamy tam swoich kretów.

Nie martw się , nie padnie. Ośmieszaj się dalej.?

57 minut temu, Lech36 napisał:

Badać, badać nie pieprzyć

– Prawdopodobnie w czasie wykonywania kolektora dwa elementy były łączone bez zachowania należytej staranności – powiedział we wtorek prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski.

Sabotaż planowany kilka lat temu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na logikę: co za problem tu i teraz wysłać ekipę która to czy tamto uszkodzi? 

No pewnie. Jeszcze muszą się przekuć przez grubą warstwę betonu, no i zalać to znowu betonem, tak żeby nie został najmniejszy ślad. Koniecznie trzeba zbadać ślady trotylu.

"Kolektor zaprojektowano jako konstrukcję w zasadzie niedemontowalną. Żeby zdjąć betonową pokrywę, robotnicy muszą ją pruć piłami tarczowymi. Byłem w tunelu i widziałem, jak żmudna i czasochłonna to robota. Po kilku dniach udało się odsłonić zaledwie 12 metrów bieżących betonowej pokrywy. Tunel kolektora ma 1,3 km długości."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jezz
1 godzinę temu, jezz napisał:

– Prawdopodobnie w czasie wykonywania kolektora dwa elementy były łączone bez zachowania należytej staranności – powiedział we wtorek prezydent Warszawy Rafał Trzaskowski.

To nie zamyka badania to pewnie tylko jedna z wielu hipotez.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

3 godziny temu, Zyzol napisał:

po 4 latach rządów maja poparcie rzędu 40-45 procent

Czyli większość Narodu jest przeciwko PiS.

Ale to się zmieni, ponieważ Min.Zdrowia wstrzymuje program badań profilaktycznych dla seniorów z obawy przed "nadwykrywalnością poszczególnych jednostek chorobowych".

Babcie moherowe itp. zejdą ze sceny.

Edytowane przez toptwenty
13 minut temu, Lech36 napisał:

To nie zamyka badania to pewnie tylko jedna z wielu hipotez.

Oczywiście.:)

Ale takich bzdur o sabotażu w wyborczej chyba do tej pory nie było.

A staram się ją czytać jak tow. Wiesław Trybunę Ludu, od deski do deski.

5 minut temu, toptwenty napisał:

Czyli większość Narodu jest przeciwko PiS.

Zupełnie jak 4 lata temu, PIS 37,58%

2 godziny temu, jezz napisał:

"Kolektor zaprojektowano jako konstrukcję w zasadzie niedemontowalną. Żeby zdjąć betonową pokrywę, robotnicy muszą ją pruć piłami tarczowymi. Byłem w tunelu i widziałem, jak żmudna i czasochłonna to robota. Po kilku dniach udało się odsłonić zaledwie 12 metrów bieżących betonowej pokrywy. Tunel kolektora ma 1,3 km długości."

No pacz Pan. To chyba musi to dość sporo kosztować.

3 godziny temu, Lech36 napisał:

To że w Smoleńsku nie było zamachu wiadomo już od ładnych kilku a nawet kilkunastu lat. "Czernobyl" w Warszawie to świeża sprawa. Proponuję na szefa zespołu parlamentarnego który zbada tą sprawę posła Suskiego. 

Uważaj z takimi propozycjami bo Prezes w przypływie jakiegoś rozbrykania po oglądaniu rodeo może coś takiego klepnąć. I będą atrakcje jak z Katarzyną Wielką.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

No pacz Pan. To chyba musi to dość sporo kosztować.

Nie wiem, nie znam się na tym.

A ty jak szacujesz koszty, bo chyba wcześniej coś o tym pisałeś?

4 minuty temu, jezz napisał:

Nie wiem, nie znam się na tym.

A ty jak szacujesz koszty, bo chyba wcześniej coś o tym pisałeś?

Kolega tu jakiś podawał kwotę, wychodzi z 60tys./metr bieżący. Niby dużo, ale jak teraz czytam, że to wszystko tną tarczami to przestaję się dziwić.

Jak mi fachowcy robili ostatnio łazienkę na piętrze to za każdą dziurkę w płytkach liczyli bo płytki twarde były i wiertła padały. I wcale mnie to nie dziwiło.

Dziwi mnie sposób zaprojektowania tego kolektora i zatwierdzenia takiego projektu, ale już o tym pisałem.

Jestem Europejczykiem.

Myślałem, że nie można zrobić z siebie większego idioty niż ten PiSowski polityk który był chwilę temu w TVN. Ale po nim przyszedł profesor Paruch i pokazał, że tamto robienie z siebie idioty jest na poziomie magistra, on zaprezentował poziom mistrzowski, zachował się jak prawdziwy profesor bredzenia.

Facet naprawdę budził podziw, Bugaja kompletnie zatkało.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Myślałem, że nie można zrobić z siebie większego idioty niż ten PiSowski polityk który był chwilę temu w TVN. Ale po nim przyszedł profesor Paruch i pokazał, że tamto robienie z siebie idioty jest na poziomie magistra, on zaprezentował poziom mistrzowski, zachował się jak prawdziwy profesor bredzenia.

Facet naprawdę budził podziw, Bugaja kompletnie zatkało.

Proszę się nie dziwić. Wylezie taki z Woronicza i nie zdąży się zresetować w drodze do tvnu, więc gada tak samo jak w tvp, gdzie jest to język standardowy ?

Paruch nie jest głupi, to bardzo inteligentny facet. Jestem na 200% pewny, że prywatnie nie wierzył w ani jedno swoje słowo. Facet z żelazną konsekwencją powtarzał przekaz którego być może w jakiejś części sam jest autorem. I to trzeba mu przyznać - bredził jak profesor.

Jestem Europejczykiem.

8 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Ot polityka w pełnej krasie...

My tu gadu gadu, a Banaś nadal nie jest na urlopie, nadal nie ma żadnego pozwu z jego strony.

Podobno bracie K. nie są zainteresowani, nie potrzebują rozgłosu a ewentualny proces potrzebny im jak sierp w dupie.

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

My tu gadu gadu, a Banaś nadal nie jest na urlopie,

Już miał jechać a tu mu na złość Neckermann zbankrutował.. nie ma chłop szczęścia po prostu...

9 minut temu, Zbig napisał:

Już miał jechać a tu mu na złość Neckermann zbankrutował.. nie ma chłop szczęścia po prostu...

No tak, wszystko jasne! To znowu wina Niemców.

Jestem Europejczykiem.

Z wielkim smutkiem i żałością informuję Was, Drodzy - że odchodzę z Forum.

Skoro zegarek chiński jest ważniejszy, niż życie kotów bezdomnych i o nich rozmowa...

Żegnajcie.

Jacek.

Nie wiem. Ja nie mam chińskiego zegarka a wszystkie moje koty i pies były przygarnięte albo ze schroniska.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Jaro_747 napisał:

My tu gadu gadu, a Banaś nadal nie jest na urlopie, nadal nie ma żadnego pozwu z jego strony.

Musiał jeszcze zwolnić wszystkich dotychczasowych zastępców i powołać jedną, nową zastępczynię.

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Żegnajcie.

zrobię babci na złość i odmrożę uszy

nie odejdziesz!

po pierwsze masz tu jak pączek w maśle

po drugie wyżywasz sie na wszystkich, którzy mają odmienne poglądy i przyzwycziłeś się do tego, nie potrafisz bez tego funkcjonować

po trzecie nie jest łatwo usunąć konto

chyba ze nawywijasz i dostaniesz bana ale i tak wrócisz a konto zostanie

po czwarte załóż watek i pisz o kotach

No i nasz Lechu z krytyka teorii spiskowych stal sie ich zwolennikiem. Wystarczylo zmienic adresata.

Niedlugo pokocha tez elektryki, tzn fakt ich nieistnienia, wystarczy, ze zmieni sie ich promotor.

Mysle, ze i rozdawnictwo moze mu sie spodobac. Trzeba to tylko odp. opakowac.

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

8 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Skoro zegarek chiński jest ważniejszy, niż życie kotów bezdomnych i o nich rozmowa...

Żegnajcie.

Jacek.

Depresja czy odwyk?

Żegnajcie.
Jacek.

Odejdziesz w swoim czasie... teraz kontynuuj misję Miodka.

1e9d18f0a44bf430af1371abf883ab2f.jpg

No napiszcie cos naszemu BN w watku o kotach. Ja bym napisal, ale mam psa. A z psem nie ma tam wstepu.

Jak bedzie o lasce, tzn łasce, to uzyje naszych znakow, obiecuje

?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 godzinę temu, bubusia napisał:

No i nasz Lechu z krytyka teorii spiskowych stal sie ich zwolennikiem. Wystarczylo zmienic adresata.

Sądząc po lajkujących jest tu więcej zwolenników gównianego sabotażu.?

10 godzin temu, fozzie napisał:

Musiał jeszcze zwolnić wszystkich dotychczasowych zastępców i powołać jedną, nową zastępczynię.

Żona mi podpowiada, że ta kobitka która ma być zastępczynią Banasia to stara koleżanka Martusi Kaczyńskiej. Tyle lat była w NIK szeregowym pracownikiem, a tu nagle bęc!

Jestem Europejczykiem.

15 godzin temu, jezz napisał:

Ale takich bzdur o sabotażu w wyborczej chyba do tej pory nie było.

Bzdury to specjalność publikatorów PiS-owskich. Ja tylko próbuję je naśladować. Możliwe że nieudolnie w końcu PiS to mistrzowie propagandy a co za tym idzie ich środki masowego przekazu też. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.