Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, jezz napisał:

jak widać posłuchali populisty z PO i jeszcze dali.

widze ze nie czytasz jeezik wiec jeszcze raz.Schetyna wie to samo co ja zes ..motloch.Tak wiec nie ma INNEGO wyjscia.500+, 98% wychodek na podworku, wszystko jeezik dla motlochu.Czyli dla ciebie.Wszytko jeezik co zamarzysz.I nie placz juz ze daja tylko bierzjeezik bo to ci sie nalezy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls
5 minut temu, muls napisał:

widze ze nie czytasz jeezik wiec jeszcze raz.Schetyna wie to samo co ja zes ..motloch.Tak wiec nie ma INNEGO wyjscia.500+, 98% wychodek na podworku, wszystko jeezik dla motlochu.Czyli dla ciebie.Wszytko jeezik co zamarzysz.

Dla ciebie prosty człowieku też.

Pozostało zatem pytanie, weźmiesz?

98% z perspektywy mojej podkarpackiej wsi jest mało istotne.:)

jeezik jakby ci to  powiedziec....nie twoja sprawa.Jak juz wszyscy beda trawic, sr**, wydalac te konsumpcje co to ma rozwinac dobrobyt to musze miec jakas kase zeby spie...lic z tego kraju jak na ulicach zobacze rosjan.

Edytowane przez muls
42 minuty temu, slawek.xm napisał:

zainspiruj nas swoja analizą pozbawioną psychodelicznych odniesień do dwudziestowiecznej propagandy... jesli potrafisz:)

Po co? Do Ciebie i  tak nie dotrze. Jak do każdego betonu.

44 minuty temu, slawek.xm napisał:

jasne:)

masz cos przeciwko?:):):)

Szkoda mi takich.

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

Kaczor łyknął obydwu przed sniadaniem

Ale się nimi udławił i musiał oddać władzę. 

14 minut temu, muls napisał:

jeezik jakby ci to  powiedziec....nie twoja sprawa.Jak juz wszyscy beda trawic, sr**, wydalac te konsumpcje co to ma rozwinac dobrobyt to musze miec jakas kase zeby spie...lic z tego kraju jak na ulicach zobacze rosjan.

No widzisz,  taki sam motłoch z ciebie.

17 minut temu, jezz napisał:

dzisz,  taki sam motłoch z ciebie.

no widzisz jeezik tak myslalem ze niewiele z tej bajki  wymyslonej dla ciebie zrozumiesz .Musisz mniej sie fascynowac swoja inteligencja.I bajki czytaj tam zawsze jest jakas prawda..

tu masz taka bajke tez dobra dla ciebie.Zwroc uwage na slowa  pajaca..... NIEKONIECZNIE.Takie slowo u pajaca znaczy......   porazka.

jednym z celów, takim cichym marzeniem było to, żeby polskie, małe sklepy rosły w siłę. Pierwsze analizy pokazują, że niekoniecznie tak się stało - mówił w rok po wprowadzeniu ograniczenia handlu w niedziele premier Mateusz Morawiecki. Szef rządu nie wykluczył zmiany w przepisach. - Wyobrażam sobie różne rozwiązania - zaznaczył Morawiecki w "Faktach po Faktach" w TVN24.

1 marca minął rok od wprowadzenia ograniczenia handlu w niedziele. Przepisy, które miały wyjść naprzeciw oczekiwaniom pracowników handlu wciąż budzą duże kontrowersje. Organizacje zrzeszające pracodawców wytykają, że nowe przepisy przyniosły finansowe straty zarówno dla małych sklepów, jak i centrów handlowych. Z kolei związkowcy twierdzą, że wprowadzone zmiany przywróciły zatrudnionym w handlu godne warunki pracy.

Możliwe różne rozwiązania

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez muls

Morawiecki - Pani Janina dzięki nam pojedzie do Lwowa.

Czy jego całkiem popierdoliło? Do kogo te propagandowe teksty dla idiotów? Te PR-owe sztuczki?

No bo wicie, rozumicie - tekst musi być taki od siebie i mówić o kimś konkretnym a nie tak ogólnie. Wtedy ludzie wzruszają się i płaczą. Pani Janina statystycznie nie ma na lekarstwa pieprzony banksterze bo ten wasz program dopłat do leków to jedno wielkie oszustwo, a ty ją do Lwowa na wycieczkę wysyłasz?

K..., że mu te kłamstwa w gardle ością nie staną! Prawdziwy zawodowiec.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Morawiecki - Pani Janina dzięki nam pojedzie do Lwowa.

Dodał, że dzięki nim inna pani kupi sadzonki! Mistrz poezji politycznej:)

4 minuty temu, muls napisał:

To do bubusia jeeza slawusia.tomusia.A oni wtedy lzy wycieraja ze wzruszenia.

Haha. Ale tylko prawym rękawem. 

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

10 minut temu, zukzukzuk napisał:

Dodał, że dzięki nim inna pani kupi sadzonki! Mistrz poezji politycznej:)

Haha. Ale tylko prawym rękawem. 

Chciałbym dowiedzieć się co za ch... mu to pisze.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

wiosna idzie wszystko spod ziemi wyłazi...

a na wiosne kobitki dostaja hopla na punkcie ogródka pod oknem na balkonie parapecie , dzialce i polu

bajery sadzonkowe to nosny wiosenny temat i widac ktos mysli jednak w pisie

uczcie się:)

Kobieta jak już te sadzonki kupi to przy najbliższej okazji wsadzi je Mateuszkowi w dupę. I to głęboko!

Jestem Europejczykiem.

8 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Dobrze że zjadłem lekki obiad, bo chyba bym się porzygał.

Bredzi od rzeczy a nawet bezczelnie i w sposób oczywisty kłamie. pani dziennikarka przez grzeczność chyba nie przyszpiliła gada bo było to możliwe w dwóch zdaniach.

Nie oglądałem, ale tak sobie myślę, że zadaniem i meritum zawodu dziennikarza jest właśnie 'przyszpilenie gada, gdy głupoty gada'.

Promienne uśmiechy, suszenie zębów i lizanie D4 - to tylko w Kurwizji.

No, ale tam już dziś nie pracuje ani jeden dziennikarz z prawdziwego zdarzenia.

Same spady, odpady i mierzwa z mikrofonem i plakietką TVP.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
6 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie oglądałem, ale tak sobie myślę, że zadaniem i meritum zawodu dziennikarza jest właśnie 'przyszpilenie gada, gdy głupoty gada'.

Promienne uśmiechy, suszenie zębów i lizanie D4 - to tylko w Kurwizji.

No, ale tam już dziś nie pracuje ani jeden dziennikarz z prawdziwego zdarzenia.

Same spady, odpady i mierzwa z mikrofonem i plakietką TVP.

No tak i nikt tak nie dowala Schetynie jak za czasów Kraśki dowalano Kaczorowi. Taki Kraśko to nie mierzwa, wszak to wnuk Wincentego Kraśki:

"Został pochowany w Alei Zasłużonych na Cmentarzu Wojskowym na Powązkach[5]." wikicytata

Ukryta Zawartość

Oczywiście POsadę i buźkę frontmena DziennikaTV zawdzięczał tylko własnym zdolnościom i w/w klejnotom szlacheckim pt dziadzia Wincenty itd:

"Jest synem producentki filmowej Barbary Pietkiewicz[2][3] i dziennikarza Tadeusza Kraśki, a wnukiem Wincentego Kraśki. Jego macochą była Nina Terentiew[4]. Brat cioteczny dziennikarki Moniki Zamachowskiej." wiki

Tak samo jak sisters Młynarskie- tylko same zdolności, a nie tatuś co to brylował za PRL z nim walcząc zresztą.

Albo gwiazdor profi TV Mariusz Walter i jego ZDOLLLLNA córa ?

Ukryta Zawartość

Nie mówiąc o rekordziście w ilości paszportów panu Solorzu:

"Ma wykształcenie średnie techniczne. Nazwisko Solorz przyjął po zawarciu małżeństwa z Iloną Solorz, natomiast nazwisko Żak po rozwodzie z pierwszą żoną i poślubieniu Małgorzaty Żak. Wcześniej znany był także jako Piotr Krok i Piotr Podgórski.

W oświadczeniu przesłanym 16 listopada 2006 do Polskiej Agencji Prasowej Solorz-Żak przyznał, że w 1983 podpisał zobowiązanie do współpracy z Departamentem I MSW[2]; jako agent do współpracy z wywiadem został zwerbowany 18 października 1983 i do 26 czerwca 1985 był zarejestrowany pod pseudonimem TW Zeg. W latach 80. XX wieku został mu wydany paszport konsularny[3].

W 2013 otrzymał Perłę Honorową Polskiej Gospodarki (w kategorii gospodarka), przyznawaną przez redakcję Polish Market" wiki

Noooo fulprofeska a nie żadna mierzwa jak te Ziemkiewicze i tutti quanti...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez sterreydon
ortograf interpunkcyjny :-(

dieu est tres fin

26 minut temu, Jaro_747 napisał:

No i zgłaszają się następni ludzie oszukani przez Kaczyńskiego:

""3 tys. to nie jest żadna sprawa, to będzie załatwione. Zapłacimy" - deklarował pół roku temu Jarosław Kaczyński na spotkaniu w partyjnej centrali PiS. Dziś wiemy, że nie zapłacił tej sumy prawniczce, która pracowała przy projekcie drapacza chmur spółki Srebrna.

Przecież "pany" tak mają. Wszystko im się należy a dają, co łaska.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Po prostu oszust i złodziej, bo jak inaczej to nazwać?

Oj tam zaraz oszust, po prostu tej pani się to nie należało ;-).

12 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Kobieta jak już te sadzonki kupi to przy najbliższej okazji wsadzi je Mateuszkowi w dupę. I to głęboko!

Myślisz że coś wyrośnie ;-)?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, Lech36 napisał:

Oj tam zaraz oszust, po prostu tej pani się to nie należało ;-).

Myślisz że coś wyrośnie ;-)?

Na betonie kwiaty nie rosną ;-).

Jestem Europejczykiem.

ale sa spektakularne sukcesy,,,

Ukryta Zawartość

a i sa bardzo smutne wiesci,,

Ukryta Zawartość

Jak przypomina "Super Express", o Izabelli Kalisz było głośno w 2014 roku za sprawą doniesień, że żyła w fatalnych warunkach i syn oddał ją do przytułku. Ryszard Kalisz dementował jednak te informacje, a nawet sprawę zgłosił do sądu. Tłumaczył, że jego matka znalazła się w domu seniora na własne życzenie, a obiekt jest na wysokim poziomie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Biedny Zybertowicz skarży się u Morozowskiego że nie może się wypowiedzieć!

No biedny Zybertowicz prześladowany, reżimowa telewizja już go nie pokazuje???

Jestem Europejczykiem.

nowak ??/  numerek  musialbym byc nawalony n i nie miec co jesc.

8 minut temu, 747 napisał:

Pozdrawiam.

poza tym on powinien leciec 24 godziny w lesie zeby wilki wyły.

Edytowane przez muls
7 minut temu, 747 napisał:

Ukryta Zawartość

Pocałuj mnie w odwłok.

Nieskomentowanych wklejek nie oglądam, nie wiadomo jakiemu idiocie nabiję oglądalność.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

zeby jednak wiedziec co se straciło

każda władza deprawuje nie tylko politykòw ale o dziwo profesurę także. Braun, RJ Nowak, Michalkiewicz są przykładem prawdziwej postawy obywatelskiej. Reszta PiS i inne pomioty to tylko ludzie chciwi władzy i sławy.

a wilki wyja ze smiechu.

Olaboga!!! I 747 chce żeby oglądali to normalni ludzie?

Teraz rozumiem dlaczego nie było żadnego komentarza z jego strony - urządził zasadzkę.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, tomek7776 napisał:

ale sa spektakularne sukcesy,,,

Ukryta Zawartość

a i sa bardzo smutne wiesci,,

Ukryta Zawartość

Jak przypomina "Super Express", o Izabelli Kalisz było głośno w 2014 roku za sprawą doniesień, że żyła w fatalnych warunkach i syn oddał ją do przytułku. Ryszard Kalisz dementował jednak te informacje, a nawet sprawę zgłosił do sądu. Tłumaczył, że jego matka znalazła się w domu seniora na własne życzenie, a obiekt jest na wysokim poziomie.

Kalisza było stać na zorganizowanie opieki i małego szpitala w domu.  Ja w każdym razie nie podałbym mu ręki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.