Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym oni to "sprytnie" rozgrywają, powołując się na ochronę danych osobowych, co należy tłumaczyć:
Zobaczcie nasi drodzy. Chronimy dane osobowe. Kiedyś może i Ciebie to spotkać. Więc nie bój się. My stoimy na straży. I nie damy się zaplutym karłom reakcji i jakiś tam imperialistycznym sądom.
I myślę, że większość to kupi (niestety).

Ty tak na poważnie?
Poważnie to chodzi o to żeby wam nie dać tego czego chcecie,tak że wszystkim jest,maksymalnie wam utrudnić życie,wręcz zatruć, o to chodzi,tego domaga społeczeństwo, tego chcą ludzie po 8 latach zielonej wyspy,Kaczyński robi to co chce większość Polaków czyli uj***c opozycję mówiąc kolokwialnie .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Jeszcze jedno.

Nowe Zarządzenie w sprawie lotów Head. Konkluzja - rodziny mogą latać z politykami (tylko mają zapłacić jak za lot rejsowy!). Co to jest?

Kolejna niepomierna głupota i ŻENADA!!!

Z jakiego kraju brano tym razem wzór? Zyzolek zapewne zaraz znajdzie (jeśli tak gdzieś jest).

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

47 minut temu, caleb66 napisał:

Nie czytam wątku o zamachu smoleńskim,nie mniej uważam że kacapy powinni oddać wrak a że tego nie robią przyjaźni naszej nie wzbudzają i zaufania,należy oczywiście sprawę zamachu wyjaśnić a winnych zamachu ukarać. Za zamach.

A ja jestem za tym aby ukarać winnych wykorzystywania katastrofy dla celów politycznych.

A ja jestem za tym aby ukarać winnych wykorzystywania katastrofy dla celów politycznych.
Tam zginął brat Jarosława i prezydent wszystkich Polaków,ja rozumiem że możesz nie lubić Jarosława czy Lecha,nie oznacza to jednak że sprawa jest wyjaśniona i zamknięta. Ludzie chcą wiedzieć co naprawdę się wydarzyło.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Ludzie chcą wiedzieć co naprawdę się wydarzył

Słusznie prawi (aż dziw).

Dlaczego więc Jarek (i podległa, polityczna prokuratura) nie ujawni treści rozmowy z Lechem  tuż przed wyadkiem???

Też mi "śledztwo"... Groby kazano rozkpwać i profanować szczątki osób, które zginęly w poszukiwaniu wpajanej ciemnemu ludowi przyczyny. A zupełnie pominięto (rozmyślnie) treść ww. rozmowy, która mogła mieć bardzo istotny wpływ na decyzje dot. lądowania. Polityka... Dociera coś?

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Słusznie prawi (aż dziw).
Dlaczego więc Jarek (i podległa, polityczna prokuratura) nie ujawni treści rozmowy z Lechem  tuż przed wyadkiem???
Też mi "śledztwo"... Groby kazano rozkpwać i profanować szczątki osób, które zginęly w poszukiwaniu wpajanej ciemnemu ludowi przyczyny. A zupełnie pominięto (rozmyślnie) treść ww. rozmowy, która mogła mieć bardzo istotny wpływ na decyzje dot. lądowania. Polityka... Dociera coś?
Nic .

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

Moje rzeczowe argumenty przygniataja Ciebie, boba i dzambodzeta

Co takiego??? Gratuluję dobrego samopoczucia aby ten bezsensowny bełkot tak nazywać.

1 godzinę temu, caleb66 napisał:

potrafi jedynie zwyzywac od debili i niedorozwojow czy innych ulomkow

A czy któreś z wyżej wymienionych określeń jest niezgodne z prawdą i stanem faktycznym? Dlatego nie są to wyzwiska ale informacje.

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Nic .

Dlaczego to nie dziwi?

Wpis @zukzukzukbył adresowany do inteligentów. Bez przedrostka " pół-" czy "ćwierć-".

23 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Z jakiego kraju brano tym razem wzór? Zyzolek zapewne zaraz znajdzie (jeśli tak gdzieś jest).

Masz jakieś ograniczenia, np. w dostępie do Google albo i inne, że kolejny raz szukasz wsparcia.

44 minuty temu, caleb66 napisał:

Decyzja prezesa urzędu ochrony danych osobowych jest ważniejsza od sadu,nie znacie się na prawie . 

Może najpierw poducz się elementarnych podstaw prawa PiS-owski nieuku. Potem się wypowiadaj.

Dlaczego to nie dziwi?
Wpis [mention=7648]zukzukzuk[/mention]był adresowany do inteligentów. Bez przedrostka " pół-" czy "ćwierć-".
Śmiem twierdzić że na tym forum słowa prawdy nie napisałaś, a większość twoich wpisów odnosi się bezpośrednio do adwersarzy nie do przedmiotu dyskusji,za karygodne też uważam to w jaki sposób moderacja reaguje na twoje wystepki,już pisałem wielokrotnie o tym że nie jest to normalne . Nie jesteś tu żadnym guru ani autorytetem żeby oceniać innych wedle własnego widzimisię. Ja mogę pisać jak każdy co mi się podoba Ty o tym decydować nie będziesz.

27 minut temu, caleb66 napisał:

Tam zginął brat Jarosława i prezydent wszystkich Polaków,ja rozumiem że możesz nie lubić Jarosława czy Lecha,nie oznacza to jednak że sprawa jest wyjaśniona i zamknięta. Ludzie chcą wiedzieć co naprawdę się wydarzyło.

spadli i się rozdupcyli...jak wiele innych samolotów...

Druga rzecz istotna w tej sprawie (Smoleńska). Podkomisja Macierewicza. Kolejna wtopa i żenada. Niedawno Antek wypełniał sobie legitymację, przy okazji przesłuchania posłów. Kilka dni hałasu i sprawa (jak zwykle) zniknęła w natłoku innych afer. 

Niesamowite. Nastały rządy patii, która jedną aferę tuszuje... następną (w reguły jeszcze większą!). Równocześnie, poparcie ciemniaków wręcz rośnie!

Takie jajca, tyllko u nas. Tylko za (nie)rządów PiS-u!

17 minut temu, Zyzol napisał:

Masz jakieś ograniczenia, np. w dostępie do Google albo i inne, że kolejny raz szukasz wsparcia.

Na Ciebie zawsze było można liczyć. Czyli - NIE MA wzoru. Co nie dziwi - zważywszy na wielkość głupoty rządzących.

Edytowane przez zukzukzuk

2 minuty temu, caleb66 napisał:

pisałem wielokrotnie o tym że nie jest to normalne

Aby oceniać co jest normalnie trzeba najpierw samemu spełniać to kryterium. 

4 minuty temu, caleb66 napisał:

Ja mogę pisać jak każdy co mi się podoba

Ja również.

27 minut temu, caleb66 napisał:

Nic .

Choć jeden przyznał! Cieszy szczera opdowiedź:) Choć jednocześnie boli...

Reszta poplecznikków (nie)rządu jeszcze nie przetrawiła. Milczy. Nie ma przekazu...

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Decyzja prezesa urzędu ochrony danych osobowych jest ważniejsza od sadu,nie znacie się na prawie .

No pewnie, jakiś PICowski aparatczyk jest ważniejszy od NSA, to tylko PIC fanboj może napisać.

Wawrykiewicz już szykuje kolejne pytanie prejudycjalne, po którym po raz n! dostaną w ciry. W tym materiale, jest również podstawa prawna, mówiąca, że można udostępnić, czyli nie trzeba niczego badać...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

46 minut temu, caleb66 napisał:

Ludzie chcą wiedzieć co naprawdę się wydarzyło.

No jak, był zamach, sam to napisałeś. Jezzi też dotarł do tych rewelacji i tak samo twierdzi. A powiedz fanboju, kiedy wrak do Polski wróci. A może Macierewicz "wydukuje w 3D" i na tej podstawie dokończą śledztwo. Powiedz co znaczy PIC za granicą:

Ukryta Zawartość

Ja również.
Trzymaj się ram regulaminu i netykiety a nie pier**lisz jak lump po wypłacie 500+,tzn nie uważam beneficjentów 500+ za lumpow ,to porządni ludzie z którymi los nie zawsze łaskawie się obchodził.

56 minut temu, caleb66 napisał:

Skąd taki pomysł,że Lech był prezydentem wszystkich Polaków?

To niech pozwa prezesa urzędu ochrony danych osobowych,to on wstrzymał te publikacje a nie PiS czy Jarosław. Pisałem już że jarkowi to wisi i powiewa i nie ma to żadnego znaczenia dla PiS .

7 minut temu, caleb66 napisał:

niech pozwa prezesa urzędu ochrony danych osobowych,to on wstrzymał te publikacje

Prezes  UODO to miernota i PiS-owski spadochroniarz który swą karierę zawdzięcza partii. Nic więc dziwnego że będzie ślepym i posłusznym wykonawcą poleceń z Nowogrodzkiej.

3 godziny temu, Lech36 napisał:

To widać, słychać i czuć.

A gdzie?

W jakimś funduszu??

3 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Jezzik, słabo zareagował na mój apel.

Jaki znowu twój apel?

A gdzie jest ten moderator co pisał coś o przekręcaniu nicków.?

Edytowane przez jezz

500+

czuć cię małpkami i czteropakiem nawet bez ekranu 5G ?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

1 minutę temu, jezz napisał:

A gdzie?

W jakimś funduszu??

Wszędzie a w szczególności w Twojej odpowiedzi "był". Co? Pewnie się domyślisz.
To chyba fundusz PiS-owski, ten inwestujący w nienawiść Polaków.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 godziny temu, zukzukzuk napisał:

Co więcej - pójść do urn, co PiS-owi może przynieść ewentualną przegraną w nadchodzących wyborach. A

Czym skończyło się pójście do urn pokazały ostatnie wybory.

Godzinę temu, hi_aro napisał:

Jezzi też dotarł do tych rewelacji i tak samo twierdzi

A co niby twierdzę mędrcze?

18 minut temu, fox733 napisał:

500+

czuć cię małpkami i czteropakiem nawet bez ekranu 5G ?

No, ty jak zwykle inteligentnie i w temacie.

53 minuty temu, caleb66 napisał:

To niech pozwa prezesa urzędu ochrony danych osobowych,to on wstrzymał te publikacje a nie PiS czy Jarosław. Pisałem już że jarkowi to wisi i powiewa i nie ma to żadnego znaczenia dla PiS .

A ppodaj proszę podstawę prawną która pozwala prezesowi UODO zatrzymać prawomocny wyrok..

Tylko proszę .

Nie pie-------ol, tylko rzetelnie odpowiedz.

Na szybko znalazlem cosik takiego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na szybko znalazlem cosik takiego.

Ukryta Zawartość

Państwo produkuje przepisy oraz bandę nadetych papug do ich interpretacji,pytaj się tych papug nie mnie,ja uważam że takie twory systemowe jak papugi są całkowicie zbędne,a prawa można samemu się nauczyć i na dodatek do tego wcale nie trzeba mieć talentu jak do innych ważniejszych dla społeczeństwa zawodów jak np piekarz .

Ukryta Zawartość

7 godzin temu, jezz napisał:

Jesteś jednak strasznie prymitywny. To jak tu z tobą o finansach gadać:)

To nie gadaj, ktoś cię zmusza? Partia ci kazała czy co?

Jestem Europejczykiem.

Dzisiejsze 'Fakty po faktach" z Kaletą, wyglądały jak bocznica... Mamy tu nawet kilku Kalet-ów...

Jak pisałem wcześniej, tylko w państwie PIC fanbojów, można podważyć i nie wykonać orzeczenia NSA ? 

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Nie, to nie on wstrzymał publikację. On napisał absurdalne prawnie pisemko które ma być dupochronem dla Kuchcińskiego i Kancelarii Sejmu. Decyzja o niepublikowaniu listy sędziów zapadła wyżej i co do tego nawet ktoś niezbyt władający umysłem nie ma żadnych wątpliwości. Ale prawnie odpowiada za nią szef Kancelarii Sejmu i zapewne Kuchciński.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.