Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :)

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, bubusia napisał:

Nie obsesor?

Podobieństwa nasuwają się same. A ja będę pisał co uznam za stosowne. Jasne?

1 minutę temu, Bobcat napisał:

Podobieństwa nasuwają się same. A ja będę pisał co uznam za stosowne. Jasne?

Tak tow. Zdanow

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

6 minut temu, soundchaser napisał:

Nie wiem dlaczego, ale za każdym razem jak to oglądam, to aż płaczę ze śmiechu i mięśnie brzucha mnie bolą. ?

Zobacz jeszcze prezesa ?

Jaka musiałaby być walka wcześniej o to kto będzie mógł potrzymać dłoń prezia.

55 minut temu, jar1 napisał:

Czy taki człowiek powinien znajdować się na liście wyborców partii Prawa i Sprawiedliwości i to na pierwszym miejsc?

Są na tych listach osoby skazane nieprawomocnym wyrokiem, uniewinnione przez Dudę jeszcze przed prawomocnym wyrokiem co sugeruje że to jednak przestępcy, są też towarzysze z dawnych lat, PiS nie ma żadnych oporów w swoim działaniu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jaka musiałaby być walka wcześniej o to kto będzie mógł potrzymać dłoń prezia.

Kiedyś sowietolodzy z odległości ustawienia na trybunie pierwszomajowe danego dygnitarza od Breżniewa wnioskowali o jego aktualnej pozycji w aparacie władzy.

Jestem Europejczykiem.

38 minut temu, jar1 napisał:

Zobacz jeszcze prezesa ?

Hahaha...spacer.png
A jaki skoncentrowany... ;-) Ziober też śmisznie wygląda.

2 godziny temu, bubusia napisał:

Nie powinien, ale to jest polityka.

Otóż to.  Nie będą robili z szamba perfumerii.  Zresztą ich czołowy ekspert od etyki stwierdził że się nie da.

1 godzinę temu, Lech36 napisał:

Są na tych listach osoby skazane nieprawomocnym wyrokiem, uniewinnione przez Dudę jeszcze przed prawomocnym wyrokiem co sugeruje że to jednak przestępcy, są też towarzysze z dawnych lat, PiS nie ma żadnych oporów w swoim działaniu.

O to chodzi temu pisiu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Air Wawel. Rządowym samolotem na miesięcznice do Krakowa

Jak wynika z zestawienia lotów Mateusza Morawieckiego, które zostało opublikowane przez Kancelarię Premiera, samoloty rządowe i wojskowe z premierem na pokładzie aż 18 razy latały do Krakowa tego samego dnia każdego miesiąca: 18-tego. Dokładnie wtedy wypadały obchody miesięcznicy pogrzebu pary prezydenckiej Lecha i Marii Kaczyńskich na Wawelu.

Wątpliwości wokół prezesa PiS

Czy latał również prezes PiS Jarosław Kaczyński, tego na razie nie wiadomo. Zapytaliśmy KPRM, czekamy na odpowiedź. Interwencję poselską w sprawie listy pasażerów lotów premiera Morawieckiego złożył w ubiegłym tygodniu szef sztabu wyborczego Koalicji Obywatelskiej poseł PO Krzysztof Brejza. Odpowiedzi można spodziewać się w kolejnych dniach.

To właśnie Kaczyński uznał, że każdego 18 dnia miesiąca będzie pojawiał się na Wawelu. Zawsze towarzyszą mu członkowie rządu, kierownictwo PiS, a także szeregowi posłowie.

Przypomnijmy, krakowskie obchody miesięcznicy budziły od samego początku duże kontrowersje. Według przeciwników - angażowały one bardzo duże środki publiczne. Argumentowano, że są to uroczystości partyjne. A pieniądze m.in. wydawane na zabezpieczenie i ochronę tego wydarzenia powinny być zwrócone do budżetu.

Zapytaliśmy w poniedziałek przed południem Centrum Informacyjne Rządu o uzasadnienie lotów przez szefa rządu, w kontekście późniejszego uczestnictwa w uroczystościach, które nie mają służbowego charakteru. A także zapytaliśmy o prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego. Czy również latał rządową maszyną na tej samej trasie, a jeśli tak - to na jakich zasadach i ile razy?

https://wiadomosci.wp.pl/air-wawel-rzadowym-samolotem-na-miesiecznice-do-krakowa-6412740089276545a

90d828ed62b396ae834c3bff85fec488.jpg

5 minut temu, dulon184 napisał:

Pierwsze przesł;uchanie pokrzywdzonego przez wieżowego w Wiedniu.

Zaczyna sie .

Jeszcze się nie zaczyna. To było przesłuchanie na zlecenie polskiej panazbyszkowej prokuratury.

Jestem Europejczykiem.

Więc się zaczyna .

Nie sądzisz chyba że zerowy może coś Austriakom namotać?

Pewnie będą ciekawi dlaczego tylko ich obywatel był przesł;uchany.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

Więc się zaczyna .
 Nie sądzisz chyba że zerowy może coś Austriakom namotać?
 Pewnie będą ciekawi dlaczego tylko ich obywatel był przesł;uchany.

Nic się nie zaczyna, to jest tylko tzw. pomoc prawna - czyli Austriak odpowiadał na pytania polskiej prokuratury, z tym że w Austrii i po niemiecku.

Daleki jestem od wszelkich spiskowych teorii, ale w tej sprawie naprawdę śmierdzi:

Ukryta Zawartość

Ale zauważcie, że sięga to dalej, przed początkiem rządów obecnej władzy.

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Meloman napisał:

Daleki jestem od wszelkich spiskowych teorii, ale w tej sprawie naprawdę śmierdzi

Prokurator napisał: Dwa suchawe brunatne sTRUPki.

Kostecki mówił żeby go nie przenosić do Białołeki bo nie wyjdzie z tamtąd żywy i co robi służba Więzienna?

Według oficjalnej wersji prokuratury Dawid Kostecki powiesił się na pętli z prześcieradła, leżąc w łóżku pod kocem. Właśnie na ten nieprawdopodobnie trudny do zadania sobie śmierci sposób zwraca uwagę Paweł Moczydłowski, były szef Służby Więziennej.

Dlatego pisałem o śmiercionośnych więziennych kocykach.

13 godzin temu, jar1 napisał:

Religia w szkołach a takie skutki...

Dobrze w Polsce nie będzie. Prymitywne buractwo ustala reguły. Szok. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

19 minut temu, Lech36 napisał:

Czerwono-czarna zaraza opętana nienawiścią.

Lgbt w ofensywie jednak społeczeństwo jest ochrzczone i wraz z kościołem nie pozwoli na to by wynaturzenia stały się norma a normalni byli zepchnieci na margines,jeśli kochający inaczej chcą się afiszowac publicznie zgody społeczeństwa na to nie będzie,mogą chodzić za rękę pod osłoną nocy pod warunkiem że ulica nie jest oświetlona żeby nie siać zgorszenia wśród normalnych par które nie muszą na ta inność patrzec albo nie rzycza sobie tego,my tolerujemy was lgbt pod warunkiem że się z tym nie obnosicie publicznie i nie chwalicie tym bo nie ma czym,Polska to kraj tolerancyjny i normalny,dzięki dużej świadomości i kościołowi.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

21 minut temu, caleb66 napisał:

Lgbt w ofensywie jednak społeczeństwo jest ochrzczone i wraz z kościołem nie pozwoli na to by wynaturzenia stały się norma a normalni byli zepchnieci na margines,

Myśli Kolega że członkowie sekt bywają normalni?

23 minuty temu, caleb66 napisał:

,Polska to kraj tolerancyjny i normalny,dzięki dużej świadomości i kościołowi.

Tolerancję w Polsce widać na każdym kroku. Wystarczy wsiąść w samochód i od razu mamy przykłady tolerancji, na powyższym filmie też widać przykłady katolickiej, polskiej siermiężnej tolerancji.

53 minuty temu, caleb66 napisał:

społeczeństwo jest ochrzczone

ODLOT !!!
Anita Czerwińska rzecznik PIS: "Będziemy wyręczali media z zadawania pytań skoro media nie zadają takich jakie chcemy"

Z punktu widzenia natury oraz ewolucji człowieka i nie tylko lgbt nie ma racji bytu,to zjawisko jest eliminowane w zarodku,jednostki nie posiadające zdolności rozmnażania się są niepotrzebne i są likwidowane w naturze oczywiście. Człowiek próbuje zwłaszczac sobie prawo dotąd zarezerwowane wyłącznie dla natury i Boga,wymyśla 32 płcie,chce aby te 32 płcie wychowywały potomstwo,potem to potomstwo jak dorosnie ma wybrać sobie płeć,bo nie liczy się płeć z którą potomek się urodził a płeć mózgu której zgodnie z prawami natury nie ma. Tak sobie filozofuje w oczekiwaniu na kebaba od Turka.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Daleki jestem od wszelkich spiskowych teorii, ale w tej sprawie naprawdę śmierdzi:
https://koduj24.pl/dziwna-fala-samobojstw-wsrod-swiadkow-zwiazanych-z-afera-podkarpacka/
Ale zauważcie, że sięga to dalej, przed początkiem rządów obecnej władzy.
Bo Kuchciński gwałcił ukraińskie dziewczynki jeszcze jak był w opozycji?

Lgbt w ofensywie jednak społeczeństwo jest ochrzczone i wraz z kościołem nie pozwoli na to by wynaturzenia stały się norma a normalni byli zepchnieci na margines,jeśli kochający inaczej chcą się afiszowac publicznie zgody społeczeństwa na to nie będzie,mogą chodzić za rękę pod osłoną nocy pod warunkiem że ulica nie jest oświetlona żeby nie siać zgorszenia wśród normalnych par które nie muszą na ta inność patrzec albo nie rzycza sobie tego,my tolerujemy was lgbt pod warunkiem że się z tym nie obnosicie publicznie i nie chwalicie tym bo nie ma czym,Polska to kraj tolerancyjny i normalny,dzięki dużej świadomości i kościołowi.

85bda62db8977263c9d17db9f4713c1c.jpg

Z punktu widzenia natury oraz ewolucji człowieka i nie tylko lgbt nie ma racji bytu,to zjawisko jest eliminowane w zarodku,jednostki nie posiadające zdolności rozmnażania się są niepotrzebne i są likwidowane w naturze oczywiście. Człowiek próbuje zwłaszczac sobie prawo dotąd zarezerwowane wyłącznie dla natury i Boga,wymyśla 32 płcie,chce aby te 32 płcie wychowywały potomstwo,potem to potomstwo jak dorosnie ma wybrać sobie płeć,bo nie liczy się płeć z którą potomek się urodził a płeć mózgu której zgodnie z prawami natury nie ma.

Kler, swoim istnieniem, podważa Twoją logikę.

Kler, swoim istnieniem, podważa Twoją logikę.
Kler nie podważa istniejących norm,obyczajów i praw,kler to nie płeć. Do kleru należy 90% społeczeństwa polskiego i w większości ci normalni,Polska to kraj katolicki nie świecki.

Lgbt chce żeby społeczeństwo od jutra zaakceptowalo ich jako normalnych,lgbt chce narzucić sila swoje normy innym którzy ich nie akceptuja,lgbt chce ślubu kościelnego,lgbt chce wychowywać dzieci no i lgbt chce zdominować normalnych czyli doprowadzić do wymarcia gatunku .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.