Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Wolę mieć do czynienia z inteligentnym cwaniakiem niż nawiedzonym wariatem.

Taką wolą to w tym kraju nie wiele się zdziała na plus.

Tym bardziej, że inteligentny cwaniak może być nawiedzonym wariatem, a nawiedzony wariat inteligentnym cwaniakiem.

Być może w obu przypadkach to tylko kwestia czasu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja się nie opieram w ocenie rzeczywistości na tym co kto komu powiedział(zwłaszcza po wódce) ale na tym co sam widzę,czego sam doświadczam.I to jest zasadnicza różnica.Dla mnie głupek to jest ten,który chce zmiany dla samej zmiany.Zmiany na coś co nie gwarantuje,że będzie lepiej.

To nie była żadna biba tylko obiad za Twoje pieniądze. Wyluzowani powiedzieli co myślą a z racji pełnionych stanowisk doskonale wiedzą co mówią.

Ależ to zupełnie oczywiste, nawet dla pisdraków. Przecież te gęby były głęboko schowane w czasie kampanii i nikt nawet o nich nawet nie wspominał.

Prezes to nawet przegrał z Komorowskim w wyborach.

Stąd i Duda.

a żeby tylko gęby... Jarek powinien nosić tabliczkę z napisem mute

Ziobro został uniewinniony we wszystkich śledztwach było ich ponad 60. Macierewicz wygrał chyba wszystkie procesy z TVN (48). Itd. Dla mnie sprawa jest oczywista, jeśli PO mając możliwości i chęć zemsty ich nie pogrążyło to albo są czyści albo tacy skubani (raczej pierwsze).

Albo poszli na układ z PO, by szybko doprowadzić do ich powrotu do żłoba :)

Co, patrząc , w jaki sposób zaczeli wcale nie musi być zupełnie niedorzeczne.

Ze względu np na Smoleńsk wątpię.

wystartowali całkiem ok, mam nadzieje że tempo utrzymają.

Gdy oszołom sie spieszy to jego przydupas się cieszy.

Jestem Europejczykiem.

Nie mogę.

Bo Prezydent jest JEDEN więc nie może być ciemnogrodem.

Osoby popierające ciemnogród to ciemnogrodzianie. Obecny urzędnik zajmujący stołek prezydencki jak najbardziej się do nich zalicza.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Co z PO propaganda (top 20 muls) jakaś przerwa świąteczna?. Propaganda ciemniaków działa nieustannie ale bez konkurencji widzę sam bełkot na bocznicy. Za dużo ciemniaków. Za mało reszty.

chwilowy brak działalności w audio.

Co byśmy nie pisali przez najbliższe parę miesięcy sytuacja się nie zmieni.....

Bracia Niemcy nie przyjdą z bundeswerą ratować braci z PO, Nowoczesnej czego tam jeszcze - kpię. Ale jak obserwuje zachowania mediów i pewnych tzw. dziennikarzy to naprawdę napawa ich smutkiem. Nie dostrzegam u tych ludzi nawet grama patriotyzmu, przynależności narodowej nic.

Byle było głębokie koryto, nie ważne czy napełnia je żyd, nazista, Czech czy ksiądz.

Kiedyś to się nazywało prostytucją, ja nadal nazywam to skur...... (autocenzura), media nazywają to obroną demokracji....

Kasa i tylko kasa, zero moralności, zero wszystkiego. Człowiek nie świnia, dla szmalu zrobi wszystko to ich motto życiowe. W sumie dla nich dobre...

Sorry, od lat piszę iż PIS to nie moja bajka, a pana Kaczyńskiego szacunkiem politycznym nie darzę - jako obywatel mam prawo oceniać go jako polityka. takie prawo daje mi konstytucja, która nawet przy braku TK obowiązuje. Konstytucja kaleka, w moim odczuciu szkodliwa dla Polski - ale obowiązująca. Podobnie mogę oceniać pana Petru - dla mnie klona Palikota - naiwność rodaków nigdy mnie nie przestanie zdumiewać, dwa razy na ten sam numer to nawet blondi się nie da nabrać - rodacy - zawsze.

Jeśli ktoś kradnie kurę, to nie daje to prawa drugiemu zgwałcić dziecka..... bo tamten ukradł kurę....

Taką argumentację natomiast słyszę o miesiąca, dwóch. Z obu stron. Każda mówi: mamy prawo do łajdactwa, bo oni zaczęli....

Gó...no a nie prawo macie, ani PIS, ani KOD & spółka.....

Wracając do tematu, przez parę miesięcy nikt nas nie zaatakuje w obronie demokracji, liczba naiwniaków po obu stronach barykady jest określona - także sorry i jedni i drudzy: miliony nie wyjdą na ulicę, miliony mają Was ( i jednych i drugich) poniżej pleców.

Ja też wolę na spacer, z kobietą na kolację, a jak usłyszę że na ulicy że Petru z Kaczyńskim się tłuką - wybiorę objazd. Obejrzę kto wygrał w TV.

Podobnie jak nikt nas nie zaatakuje, nikt nie odbierze mi wolności, żaden obcy bank, czy biznes się z Polski nie wyprowadzi, bo gdzie oni znajda tak głupich i lojalnych murzynów ??? Pardon poprawność polityczna: Tak nisko opłacalnych, dobrze wykwalifikowanych pracowników ???

I nawet jak PIS podniesie podatki dla nich jeszcze dwa razy - nadal to będzie świetny biznes....

Pieniądz to pieniądz, zna tylko ekonomię, podobnie jak państwa mają tylko interesy... Pieniądz nie śmierdzi...

Także sugeruję poczekajcie parę miesięcy i okaże się że albo Petru, KOD i spółka to wielcy patrioci i bojownicy o naszą wolność swobodę, albo zwykli hochsztaplerzy którzy bronią obcej racji stanu za wcale nie małe srebrniki....

Podobnie z PIS-em, albo jasna, albo ciemna strona mocy....

Póki sytuacja się nie wyklaruje, ja wybieram wygodny fotel, kobietę, coś dobrego w szklaneczce i mogę co najwyżej kibicować jednej ze stron - po cichu. Poczekam aż kwik pobitewny opadnie i będzie widać co kto i jak....

Jedno mnie martwi - totalna głupota polityków.Wszystkich. Może i nawet obywateli - bo nie zauważają tego.

Nikt sobie nie chce zdać sprawę iż niezależnie kto wygra. Polska zapłaci straszną cenę za poparcie tzw. świata zachodniego, czy dla obrońców demokracji, czy za zaakceptowanie PIS.

W POLITYCE NIE MA NIC ZA DARMO

I tym razem też trzeba będzie za to zapłacić....

Może udziałem w kolejnej wojnie

Może milionem przyjętych emigrantów

Może setkami miliardów wydanych na złom wojskowy

Może kolejnym kawałkiem suwerenności

Nie wiem czym, wiem jedno - zapłacimy.

Ok czas się szykować na bal panie i panowie.

Hi, hi teraz każdy rozumie chińskie przekleństwo - obyś żył w ciekawych czasach...

Mimo wszystko, mimo polityki, kryzysu itd. życzę nam wszystkim żeby 2016 był dla każdego z nas lepszy niż mijający 2015

ciągle czekam..

Na co czekasz synku? Google ci odcięli?

Wczoraj na temat konstytucyjności działań PiSSmanów wokół TK wypowiedział się prof. Adam Strzembosz, były prezes SN. Strzembosz stwierdził, że "bez najmniejszej wątpliwości" zaskarżyłby nowelizację ustawy o TK autorstwa PiS, podobnie jak zrobiła to obecna prezes SN, prof. Małgorzata Gersdorf.

Jestem Europejczykiem.

Kto to jest ta Strzembosz albo Gersdorf...?

Tu jest sedno:

...

Jedno mnie martwi - totalna głupota polityków.Wszystkich. Może i nawet obywateli - bo nie zauważają tego.

Nikt sobie nie chce zdać sprawę iż niezależnie kto wygra. Polska zapłaci straszną cenę za poparcie tzw. świata zachodniego, czy dla obrońców demokracji, czy za zaakceptowanie PIS.

W POLITYCE NIE MA NIC ZA DARMO

I tym razem też trzeba będzie za to zapłacić....

Może udziałem w kolejnej wojnie

Może milionem przyjętych emigrantów

Może setkami miliardów wydanych na złom wojskowy

Może kolejnym kawałkiem suwerenności

Nie wiem czym, wiem jedno - zapłacimy.

Kto to jest ta Strzembosz albo Gersdorf...?

Kto to jest A. Duda albo B. Kempa ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Kępa to "prawnik z zamiłowania".

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Ze względu np na Smoleńsk wątpię.

Ha, ha

wystartowali całkiem ok, mam nadzieje że tempo utrzymają

Potrzebne jest jeszcze przyspieszenie, inaczej nie zdążą :)

Kto to jest A. Duda albo B. Kempa ?

To są ideowi i bezkompromisowi bojownicy o wolną Polskę.

A Pan Strzembosz był takim samym obrońcom demokracji za Polski Ludowej jak i obecnie.

A Pan Strzembosz był takim samym obrońcom demokracji za Polski Ludowej jak i obecnie.

I dlatego wlasnie kaczyński chciał aby Strzembosz został Prezydentem RP. Wtedy nie był obrońcą PRL a teraz juz jest.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Tak sobie z po nocach harcują i "walczą o wolna Polskę"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Przepychanie ustawy przez piotrowicza i kępę ma coś wspólnego z libido gowina?

To są ideowi i bezkompromisowi bojownicy o wolną Polskę.

Pomyliłeś temat kolego ten tekst w humorach bardziej pasuje

jak już sobie dowcipkujemy to też cos dorzucę

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W PiS też takich obrońców znajdziesz.

Byłem dzisiaj w hipermarkecie było ciężko ale bony od pracodawcy trzeba wydać. Co zaobserwowalem wysokie ceny ok 30% wyższe od tych co pamiętam sprzed miesiąca. Ludzi multum. I słowa mojej jak u nas ma być dobrze jak mamy za niskie zarobki więc nie da sie sciagnac za duzo a takie sklepy kosza większość tego co zostaje polakom i neszcze podatków nie chca placic nazwy zmieniaja na smieciowmi zatrudniaja. Z kad brać kase na budowe dobrobytu.

Na co czekasz synku? Google ci odcięli?

Ukryta Zawartość

Gdy oszołom sie spieszy to jego przydupas się cieszy.

normalnie idę na wróżkę...

dziennikarzy to naprawdę napawa ich smutkiem. Nie dostrzegam u tych ludzi nawet grama patriotyzmu, przynależności narodowej nic.

jak oglądam niektóre wywiady to mam wrażenie że dziennikarze boją sie zadawać pytania, nie wiedzą o co mają pytać bo odpowiedź zawsze jest dobra i zawsze bije w opozycje. Jedyna Olejnik sobie radzi, po prostu kończy program.

Podobnie mogę oceniać pana Petru - dla mnie klona Palikota - naiwność rodaków nigdy mnie nie przestanie zdumiewać, dwa razy na ten sam numer to nawet blondi się nie da nabrać - rodacy - zawsze.

Pan Petru od zawsze związany z bankami, od 20 lat w grze, doradca Tuska (notatka z 2009), Balcerowicza (1997-2000), jedyna na warszawę z uni wolności, współautor obecnego systemu emerytalnego itd.. jak to szło "nie będzie miejsca dla spadów partyjnych, ruch świeżości.. " ?

Ukryta Zawartość

Sami widzicie.

Po co więc swary...

Ze posługujesz sie głupim argumentem?

Po co więc swary...

no własnie, po co? PZPR liczyła ponad 3mln członków w 1980r, więc nie dziwota, że przynajmniej co 3 rodzina takiego byłego członka posiada.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Podobnie było na Węgrzech. Chyba PiS znalazł sobie wzór polityczny. Ale czy tez dobre rozwiązania z Węgier skopiuje czy tylko te złe?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.