Skocz do zawartości
IGNORED

Manifestacje KOD za żydowskie pieniądze...

jakub102

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Raz piszesz, że ignorujesz, drugi raz, że nie ;-) Ja wiem, że kobieta jest... zmienna, ale myślałam, że chociaż mężczyźni tak nie mają :-P

Wskaż gdzie?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

widać fałsz tych ludzi, tak szybko się nie dziadzieje po oderwaniu od koryta, a oni wyglądają jakby nigdy marynarki na grzbiecie nie mieli...

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

widać fałsz tych ludzi, tak szybko się nie dziadzieje po oderwaniu od koryta, a oni wyglądają jakby nigdy marynarki na grzbiecie nie mieli...

wyrównali poziom.

No cóż. większych bzdur dawno nie czytałem.

egrmh...

To tak jak z P.O premier ona widzi milion inni 3 osoby

Ale że co, nie cieszysz się że Szydło wydymała eurokratów i mają argument mniej żeby nam wciskać arabów?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Szydło wydymała eurokratów

Za cienka jest by kogokolwiek, tym bardziej eurokratów choć próbować dymać. O wydymaniu nie wspominając.

Za cienka jest by kogokolwiek, tym bardziej eurokratów choć próbować dymać. O wydymaniu nie wspominając.

No wmówiła im że Polska przyjęła 1000000 uchodźców. Łyknęli to jak pelikany, czy się może mylę. Dla kolegi widzę niedorajdy i darmozjady z unioparlamentu to rasowi "gracze" polityczni.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Aleś ty niemądry... W każdej następnej debacie, a będą następne dała przeciwnikom potężny argument pt. jeśli bezczelnie i publicznie kłamie w tej kwestii to nie jest wiarygodna i we wszystkim innym. Wmawiać to ona może próbować, że prezio to jest piękny i mądry, nie w kwestii twardych i błyskawicznie sprawdzalnych faktów. Trzeba być inteligentnym inaczej by sądzić, że jak polski Premier publicznie łże w PE to kogoś wydyma. Siebie i nasze Państwo tylko dyma, bo takie kłamstwo ma krótkie nóżki i zamiast przynieść mam jakiekolwiek korzyści przyniesie tylko straty. Mniej tej świniny wpierniczaj. To dobrze wpłynie na kondycję szarych komórek .

Aleś ty niemądry... W każdej następnej debacie, a będą następne dała przeciwnikom potężny argument pt. jeśli bezczelnie i publicznie kłamie w tej kwestii to nie jest wiarygodna i we wszystkim innym. Wmawiać to ona może próbować, że prezio to jest piękny i mądry, nie w kwestii twardych i błyskawicznie sprawdzalnych faktów. Trzeba być inteligentnym inaczej by sądzić, że jak polski Premier publicznie łże w PE to kogoś wydyma. Siebie i nasze Państwo tylko dyma, bo takie kłamstwo ma krótkie nóżki i zamiast przynieść mam jakiekolwiek korzyści przyniesie tylko straty. Mniej tej świniny wpierniczaj. To dobrze wpłynie na kondycję szarych komórek .

Człowieku, oni tam wszyscy kłamią.

Ręce opadają... Kłamią; o demokracji, dobrobycie, jedności i podobnych historiach, ale nie kłamią o faktach, które 5 letnie dziecko jest w stanie wygooglać w 5 minut.

Kłamać to też trzeba umieć. Lepiej odstaw tą świninę całkiem...

Oni , tam - owszem.

Ale my, tu - staramy się to albo obśmiać, albo - uzasadnić ich racje, albo - przyklasnąć tym ciulom bez krzty zastanowienia.

Lub - ciulicom; takie słowotwórstwo, wiesz...

Ty - wyłącznie klaszczesz.

Właśnie potwierdzasz to co wcześniej pisałem o KODzie - kompletne odrealnienie, "żeby było tak jaj było"

Co za niechlujny bełkot.

Ojtam Jaruś nie kryguj się.Pasuje jak ulał.

Bo jak już wiele razy potwierdzałeś - za mądry to ty modrzewik nie jesteś.

Ostatnio PiS buduje skutecznie świadomość społeczną. 10 lat temu zajęło mu to 2 lata.

Nasrać ludziom do głów można bardzo szybko i łatwo.

Wystarczy powiedzieć - dlaczego oni mają, a wy nie macie? Bo "oni" to złodzieje, okradają was.

Nie jesteście głupi i niezorganizowani, wasze problemy to wynik spisku. Ci bogaci są bogaci, bo nie dość, że was okradli, to jeszcze sprzedali obcym. A kto w Polsce jest obcy? Niemiec i Żyd.

No i gotowe!

Jestem Europejczykiem.

Ale że co, nie cieszysz się że Szydło wydymała eurokratów i mają argument mniej żeby nam wciskać arabów?

Trzeba być naprawdę kompletnym idiotą, żeby myśleć, że w Brukseli nie sprawdzą bajek opowiadanych przez Broszkę na temat imigrantów s Ukrainy. Przecież ta informacja jest ogólnie dostępna.

Jestem Europejczykiem.

Petru miał smutne dzieciństwo, coraz więcej się dowiadujemy, młodość w ZSRR, rodzice fizycy pracujący nad bombą mezonową dla sovietów..jaki pechowy los..teraz wspiera KOD, który w Brukseli przyjmowany był przez partie współfinansowane prawdopodobnie przez Putina..

Co za skomplikowana układanka, jak trudno domyśleć się o co w tym wszystkim chodzi, szczególnie po bitwie w Parlamencie Europejskim..

Ribbentrop - Mołotow.

Merkel - Putin.

Przecież ta informacja jest ogólnie dostępna.

O wydymaniu nie wspominając

Wszystko na marne, ludzie nadal popierają PiS.

Co za pech..

Czy wdarła się jakaś nieścisłość do mojej wypowiedzi..?

Pani Premier wysoko ustawiła poprzeczkę, komisarze przy niej wyglądali..w ogóle nie było ich widać..

Co za kompromitacja..

Kolega jakiś inny program oglądał. TVP, czyli telewizja PiS.

"Wydanie specjalne na antenie TVP Info rozpoczęło się długo przed wywiadem z Beatą Szydło, a przed godz. 19 na portalu stacji rozpoczęła się relacja na żywo z jej wizyty, zaplanowanej na godzinę 20.

Pół godziny przed wejściem na antenę, premier Szydło podjechała pod siedzibę TVP Info na warszawskim Placu Powstańców Warszawy. Wtedy na ekranach telewidzów pojawił się czerwony pasek z podpisem "Premier Szydło przybywa do siedziby TVP". Po pokonaniu kilkunastu metrów dzielących samochód i wejście do budynku, napis na pasku zamienił się na: "Premier Szydło już w siedzibie TVP".

Na wejściu z kwiatami oczekiwali m.in. dyrektor Telewizyjnej Agencji Informacyjnej Mariusz Pilis i wiceszef TAI ds. publicystyki Michał Rachoń.

Kilka minut po zakończeniu wywiadu napis na czerwonym pasku ogłosił: "Premier opuściła siedzibę TVP". Wydanie specjalne z kolejnymi komentatorami zakończyło się przed godz. 22."

Przy okazji nastepnej wizyty dyrektorzy rzucą sie na ziemię, żeby Pani Premier do studia przeszła po ich grzbietach.

Jestem Europejczykiem.

A kto w Polsce jest obcy? Niemiec i Żyd.

Tradycyjnie już od wieków :-).

który w Brukseli przyjmowany był przez partie współfinansowane prawdopodobnie przez Putina..

Istnieje też prawdopodobieństwo/przypuszczenie, że to samo źródło (w/w) finansuje obecnie siedzących w Polsce przy korycie.

Pani Premier wysoko ustawiła poprzeczkę, komisarze przy niej wyglądali..w ogóle nie było ich widać..

Żeby tylko umiała nad tą poprzeczką przeskoczyć bo inaczej będzie katastrofa. Na razie to tylko wiemy że Szydło i spółka to mistrzowie propagandy. Niestety propagandą dobrobytu i siły się nie zbuduje.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Niestety propagandą dobrobytu i siły się nie zbuduje

Jak to zbuduje ? Przeciez juz jest a PiS to tylko przyszedl ten dobrobyt niszczyc i juz sporo zniszczyl jak slyszalem. No i co te ludzie teraz poczna pozbawione dobrobytu ?Strach sie bac ;)

Przeciez juz jest a PiS to tylko przyszedl ten dobrobyt niszczyc i juz sporo zniszczyl jak slyszalem.

Działania destrukcyjne PiS będą widoczne po latach a nie po kilku miesiącach.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Jak to zbuduje ? Przeciez juz jest a PiS to tylko przyszedl ten dobrobyt niszczyc i juz sporo zniszczyl jak slyszalem. No i co te ludzie teraz poczna pozbawione dobrobytu ?Strach sie bac ;)

Ty cbyna tez imigrant to odsyłam do ostatniego mojego postu w zmierzu europy bo bardzo mnie niepokoja dzialania przeciw polsce emigrantow zarobkowych. Czy to tak na zlosc ze trzeba bylo wyjechac te poparcie PiS niech zniszcza Polskę?

Tradycyjnie już od wieków :-).

Istnieje też prawdopodobieństwo/przypuszczenie, że to samo źródło (w/w) finansuje obecnie siedzących w Polsce przy korycie.

Żeby tylko umiała nad tą poprzeczką przeskoczyć bo inaczej będzie katastrofa. Na razie to tylko wiemy że Szydło i spółka to mistrzowie propagandy. Niestety propagandą dobrobytu i siły się nie zbuduje.

Nie prawdopodobienstwo ale to pewne na 100. Przecież PiS to wzór działań dla Putina.epszej okazji nie mógł dostać. Jak dobrze to rozegra to jeszcze Polskę pod swoja strefę wplywu zgarnie. I będzie zle wam bylo na zachodzie to teraz do Rosji do armii i do dzieła.

chwilowy brak działalności w audio.

Nie prawdopodobienstwo ale to pewne na 100.

Mam tylko poszlaki więc na pewno nie mogę napisać. Te ich działania mogące wskazywać na takie powiązania mogą wynikać też z czystej głupoty.

Jak dobrze to rozegra to jeszcze Polskę pod swoja strefę wplywu zgarnie.

To bardzo możliwe, ale mam nadzieję że w działaniach PiS jest dużo propagandowego show pod wyborczy ciemnogród. PiS propagandę opanował już bardzo dobrze.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Niestety propagandą dobrobytu i siły się nie zbuduje.

Ale przecież dobrobyt już jest,budowano go mozolnie, głównie w reżimowych mediach i wmawiano,że jesteśmy 4 gospodarką świata,więc o co się martwisz?PO-ZSL zostawiło nam raj,to teraz chyba już można pouprawiać propagandę?

limono mnie ubiegł...

Wróżbita Maciej?

Wróżbita Maciej?

Nie Maciej tylko Lech ;-)

PO-ZSL zostawiło nam raj,to teraz chyba już można pouprawiać propagandę?

"Raj" buduje się przez długie lata a i tak potem okazuje się że nie wszystkim on odpowiada. Znam niezadowolonych Niemców którzy wyjechali z Niemiec bo byli niezadowoleni z pracy w Niemczech. Znam też Australijczyka który wyjechał z Australii bo mu tam było źle. Polakom zawsze będzie źle i tu i tam tylko tam nie będą się do tego przyznawać. Człowiek lubi sobie poleżeć i poczekać aż znajdzie się ktoś kto mu da.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Nie Maciej tylko Lech ;-)

"Raj" buduje się przez długie lata a i tak potem okazuje się że nie wszystkim on odpowiada. Znam niezadowolonych Niemców którzy wyjechali z Niemiec bo byli niezadowoleni z pracy w Niemczech. Znam też Australijczyka który wyjechał z Australii bo mu tam było źle. Polakom zawsze będzie źle i tu i tam tylko tam nie będą się do tego przyznawać. Człowiek lubi sobie poleżeć i poczekać aż znajdzie się ktoś kto mu da.

Twoja odpowiedź jest racjonalna,ja tylko pamiętam jak Rudy twierdził,że raj już zbudował,podobno teraz jest czas na ludzi,którzy jakimś cudem nie skorzystali,nawet Londyńczyków namawiał do powrotu.PiS uprawia propagandę,z tym trudno polemizować,ale dłuuugo się jeszcze będą musieli uczyć od PO,aby osiągnąć poziom mistrzowski.Jak ktoś przez 8 lat oglądał tylko telewizor,nie zaglądał do netu i nie wychodził z domu,to musiał mieć w sobie mocne przekonanie,graniczące z pewnością,że oto nie tylko przegoniliśmy Japonię,ale z całą pewnością USA i Chiny

,ja tylko pamiętam jak Rudy twierdził,że raj już zbudował,

Musiałbyś to zacytować, bo nie wierzę że ktoś mógł uznać na tym etapie rozwoju Polski, że budowa polskiego dobrobytu jest zakończona i trzeba go już tylko pielęgnować żeby się nie pogorszyło.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Musiałbyś to zacytować, bo nie wierzę że ktoś mógł uznać na tym etapie rozwoju Polski, że budowa polskiego dobrobytu jest zakończona i trzeba go już tylko pielęgnować żeby się nie pogorszyło.

Po kolejnej tajnej naradzie w Gdańsku,taką konkluzję przedstawiła Kopacz,to oczywiście była retoryka kampanii wyborczej,niemniej jednak opowiadanie takich pierdół,jest mocno ryzykowne,szczególnie w kraju,w którym dość spora grupa osób zarabia 3 zeta na godzinę a wysokość emerytur nieiwiele różni się od zarobków szwaczki z Bangladeszu.

Zsiadłego Keefira ;-)

Carramba, będzie mnie ognorował. Ja chyba seppuku popełnię - polityczne, specjalnie nie wejdę do .Nowoczesnej ;-)

Pamiętaj, trzeba ciąć żyły wzdłuż. Ja właśnie idę po żyletkę.

Dobre podsumowanie czego broni KOD (powino poszerzyć horyzonty Marysi, ze względu na ramy czasowe):

Ukryta Zawartość

Ale przecież to kretyn. Kretyn produkuje bełkot. Sam sobie odpowiedz. Jak nazwać kogoś Kto powołuje się na bełkot kretyna?

Ale jaki argument? Oni sobie włączą internet, zapytają swoich asystentów i już bedą wiedzieć, że mówiła

do nich idiotka.

Tak na bezczela? Tak to nie. Aby dobrze kłamać trzeba być inteligentnym.

A nasza p.o. premiera to niestety idiotka.

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Nie tyle kłamią co są niedoinformowani i zwyczajnie nie przygotowują się do debat.

Wymień owoce tych działań a wówczas zastanowimy się czy spowodują destrukcję?

"Zbudujemy państwo, gdzie polityk, sędzia, policjant będą tak samo ciężko pracowali jak tak zwani zwykli obywatele.

Władza musi znaczyć wyłącznie obowiązki i nigdy więcej przywilejów. "

"...moim zdaniem opozycja nie może popełnić błędu w myśleniu, uznając, że jak się teraz skrzyknie,

to na pewno ludzie wyjdą na ulice i zmienią scenariusz napisany na cztery lata..."

Kto to powiedział?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.