Skocz do zawartości
IGNORED

Klub Harpia usuwanie postów i banowanie użytkowników.

shotta22

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

wiecie, może dlaczego administracja usuwa niewygodne wpisy i banuje użytkowników którzy piszą prawdę? Myślałem, że forum jest od tego żeby sobie pomagać, doradzać i dzielić się informacjami, a tu wychodzi na to, że są równi i równiejsi. Może trzeba olać to forum skoro moderacja jest stronnicza.

Jak nie wiadomo, o co chodzi ...

Mnie też, ale przynajmniej wiem, za co ;-))

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Po tym co ostatnio Harpia wywinął, dziwię się, że ktoś jeszcze w tym klubie jest.

Są w nim posiadacze tychże bardzo dobrych kolumn. To Twoim zdaniem co mają zrobić ? Wyrzucić je przez okno, bo konstruktor nawywijał, skoro u nich grają wyśmienicie ?

Są w nim posiadacze tychże bardzo dobrych kolumn. To Twoim zdaniem co mają zrobić ? Wyrzucić je przez okno, bo konstruktor nawywijał, skoro u nich grają wyśmienicie ?

Na znak protestu wypisać się z klubu, chyba że ktoś nie ma zasad albo ma złamany kręgosłup moralny.

stereo-hifi.com

Poszukiwana nakładka kieszeni do TA-2570. W zasadzie to nawet dwie. Przedpanel też bym przygarnął (wystarczy sam plastyk).

• Moderatorzy

Na znak protestu wypisać się z klubu, chyba że ktoś nie ma zasad albo ma złamany kręgosłup moralny.

Moim zdaniem bardziej słusznym rozwiązaniem jest danie bana konstruktorowi.

Sympatycy i użytkownicy sprzętu mogą nadal wymieniać się spostrzeżeniami.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Moderatorzy

A najbardziej zależy mi na pozytywnym zamknięciu sprawy,

jakimś zadośćuczynieniu dla pokrzywdzonego i na dalszym rozwoju produktów Harpii bo są naprawdę dobre.

Niesyety z mojego doświadczenia i określenia przez Harpie że ma "problemy z plynnoscia finansowa" nie wroze tej firmie przyszlosci. Oplaty za wynajem za pracownikow a dlugi rosna. Nie ujmując kolumnom jeśli nie znajdzie się inwestor pewnie pozostaną kolumny z rynku wtórnego tylko.

Odseparował bym natomiast kontakty z Twórca z produktami.

Choć zakup nowych może być obecnie problematyczny. Czas, finanse może zastąpienie podzespołów tanszmi? To już było by na prawde zle.

• Moderatorzy

a szkoda bo wizualnie nowe linie prezentują się świetnie, a trójdrożność wielu konstrukcji obiecuje szersze możliwość vs konkurencja.

• Moderatorzy

na all pojawiła się korekta cenowa głośników, jeśli produkty utrzymają się w takiej cenie to mogą pozytywnie zamieszać w kolumnach poniżej 10 tys pln

na all pojawiła się korekta cenowa głośników, jeśli produkty utrzymają się w takiej cenie to mogą pozytywnie zamieszać w kolumnach poniżej 10 tys pln

Obniżył ceny bo kolumny przestały się sprzedawać.

• 2 miesiące później...

Nie można się wypisać z klubu, do którego nie ma zapisów.
  • 3 tygodnie później...

Doczytałem.

Konstruktor...

Co sądzisz o jego dziełach?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Co sądzisz o jego dziełach?

Spędzałem ostatnie dni na łonie natury.

To dopiero jest dzieło...

A zespoły głośnikowe, jak to zespoły głośnikowe; będą miały swoich zwolenników i przeciwników.

Kupujesz dwa lub więcej głośników, zbijasz jakąś budę, cewka, kondensator... gotowe.

Do wszystkiego można dorobić teorię...

Tutejsi (forumowi) geniusze są i tak lepsi.

Przerobią zwrotnice, pudło przynajmniej wypełnią piachem albo i dodadzą kilka poprzeczek a i głośniki zapewne wymienią na te o parę dych droższe...

Ale nie zawsze tak samo:)

Kupujesz dwa lub więcej głośników, zbijasz jakąś budę, cewka, kondensator... gotowe.

Do wszystkiego można dorobić teorię...

Niezły Konstruktor...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Cyt. producenta ZG: "Modernizacja nie zmieniła dobrze przyjętego przez Klientów i prasę charakteru brzmienia...".

Albo gra muzyka albo zespoły głośnikowe...

Po tym co ostatnio Harpia wywinął, dziwię się, że ktoś jeszcze w tym klubie jest.

Już niema Harpii i klubu Harpii na tym forum, i dzięki wam Bogowie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.