Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

NIE O TAKOM POLSKE WALCZYLIM

Nie o take Polskie...

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Szczery chłop :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

I dlatego Jarosław Kaczyński wysforował go na Prezydenta? Może obaj to Bolki.

Niewykluczone

Jak bys nie zauwazył osoba w Polskiej polityce (tej wysokiej) ktora nie jest "z układu" praktycznie nie moze sie wybic a nawet jak sie uda (Olszewski) to zaraz ja zgnebia.

Tak to działa od lat....i pod tym wzg nic sie przez ostatnie 30 lat nie zmienilo....

To (jak i wysokie emerytury dawnych Esbekow) jest zasługa Bolka.

To (jak i wysokie emerytury dawnych Esbekow) jest zasługa Bolka.

A gdyby nie TW Bolek? To byłby raj?

Chyba demokracji ludowej...;-))

Przeceniacie rolę Bolka

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Szczery chłop :)

To Kolegi nowe bożyszcze/idol ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Co do mego wcześniejszego postu:

"Hokus pokus czary mary i niechcący Lechu mówi jak to kpt. Grabczyk go zwerbował.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

a twojej wypowiedzi

A ty jak skomentowałeś, dziecko?

Bo tam jest wiele epitetów: " kapo, cwel, ch*j, sprzedawczyk, gnida" i takie tam inne...

Pytam, bo chciałbym wiedzieć, z którego akurat określenia jesteś dumny i za które Kaczyński cię po głupim łbie głaśnie?

.

Może w ramach terapii z introspekcji napiszę ci po twojemu :

A ty jak skomentowałeś mój post, dorosły dojrzały człowieku ?

Bo są epitety, że Kaczyński po głupim łbie głaśnie

Pytam, bo chciałbym wiedzieć, z którego akurat określenia jesteś dumny i za które Wałęsa cię po głupim łbie głaśnie?

1. Skąd wiedza że jakiś komentarz napisałem ?

2. Skąd powiązanie z Kaczyńskim ?

Jak widzę twoją reakcję na zamieszczone wideo to rozumiem że świetnie to tłumaczą dwa powiedzenia "uderz w stół a nożyce się odezwą" i drugie "prawda w oczy kole". Nie wstyd ci dojrzały inteligentny człowieku ? Nie muszę obrażać twojego idola otóż on sam doskonale się demaskuje i nie trzeba tego wyszczuplać epitetami, podobnież jak ty swoją wypowiedzią.

Ukryta Zawartość

arcam 23t > synthesis ensemble el84 > excite x16 (mod.)

A gdyby nie TW Bolek? To byłby raj?

Chyba demokracji ludowej...;-))

Przeceniacie rolę Bolka

Nie - raju nie bylo by.

Byl by inny podstawiony fircyk.

Ale pech chce ze trafilo na bufona, ktory swiata po za soba nie widzi. I jeszcze ma splendor na jaki nie zasługuje.

Nie - raju nie bylo by.

Byl by inny podstawiony fircyk.

Ale pech chce ze trafilo na bufona, ktory swiata po za soba nie widzi. I jeszcze ma splendor na jaki nie zasługuje.

Kogoś mi to przypomina...Balbine?

Ach jak ci fani PiS chcieliby splendor przenieść na jakąś inną osobę. Pewnie tą która spała jak wprowadzali stan wojenny i nigdy nie była internowana.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Kogoś mi to przypomina...Balbine?

Wszystko mozliwe...

Ach jak ci fani PiS chcieliby splendor przenieść na jakąś inną osobę. Pewnie tą która spała jak wprowadzali stan wojenny i nigdy nie była internowana.

Jeszcze raz zacytujesz mnie i przyklepiesz mi łatke fana PIS publicznie wyzwę Cie od ograniczonego umysłowo d...

I możesz podawać mnie do sadu - to powiem ze obrażałeś mnie przyklepując mi takie newsy KaPeWu?

Co do mego wcześniejszego postu:

"Hokus pokus czary mary i niechcący Lechu mówi jak to kpt. Grabczyk go zwerbował.

A widział Kolega co mówił Lis na zmontowanym przez pisowskich propagandystów filmie i porównanie z prawdziwymi wypowiedziami ? Gdzieś tu na forum jest to porównanie. Warto się zapoznać.

Jeszcze raz zacytujesz mnie i przyklepiesz mi łatke fana PIS publicznie wyzwę Cie od ograniczonego umysłowo d...

I możesz podawać mnie do sadu - to powiem ze obrażałeś mnie przyklepując mi takie newsy KaPeWu?

Fanów PiS na nic więcej nie stać. Już się do tego przyzwyczaiłem. Wal nie krępuj się.

Takie teksty obraźliwe moim zdanie muszą zostawać na forum bo znakomicie charakteryzują osobę która je wypowiada.

A widział Kolega co mówił Lis na zmontowanym przez pisowskich propagandystów filmie i porównanie z prawdziwymi wypowiedziami ? Gdzieś tu na forum jest to porównanie. Warto się zapoznać.

No i jego zeznania ze wygrywał w lotto tez PiSowcy pisali.

I wypowiedzi Danuty W. ze maż zawsze mial kase bo wygrywal co miesiac tez PiSali PiSowcy.

A wino i fajki w Arłamowie to PiSowcy pili i palili by na jego konto szlo. Tacy przebiegli byli...

I Wachowski tez byl z PiS.

A w ogóle to Wachowski to byl Kaczor ale w przebraniu....tylko nie wiadomo ktory.

A Grabarczyk to drugi Kaczor...ale tez nie wiadomo ktory i tez w przebraniu.

No i jego zeznania ze wygrywał w lotto tez PiSowcy pisali.

Ne wiem, możliwe. Pisowska manipulacja wypowiedziami Lisa, prezentowana tutaj i porównanie do oryginałów, wskazuje że w PiS jest dużo dobrych fachowców od manipulacji i prowokacji. Ciekawe gdzie się wyszkolili ?

Nie widziałem. Patrząc na to: ruch warg zwłaszcza kiedy się przejęzycza z dzwiękiem wypowiadanych słów, mimiką twarzy i mową ciała w stosunku do tekstu nie miał bym wątpliwości. Gdyby znać osobę która czyta z ruchu warg to byłoby super. Ogólnie to Lech Wałęsa ma nie ubogą mimikę twarzy i mowę ciałą dlatego tak ciekawie go się ogląda :)

Nie widziałem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już wiem o jaki film chodzi, oglądałem go jakieś 2 lata temu na stronie Uniwersytetu Warszawskiego, tam było jakieś 30 min Tomasza Lisa. Zaś skróconych filmów posklejanych urywków nie widziałem. Powiem tak z tego jak pamiętam hipokryzją wykładu T. Lisa nazwać nie mogłem ponieważ nie było tu zdemaskowania się, tylko obnażanie w szczery a zarazem bezczelny sposób środowiska pracy dla którego się pracuje, jakimi zasadami się rządzi i stosunku do widza. No chyba nikt nie podważy pewnej tożsamości z nim skoro się dla niego pracuje. Dla mnie jedną z ciekawszych rzeczy oprócz tego samego obnażenia było uwidocznienie jego pojmowania, otóż wychodziło na to że przy tak frywolnym sposobie mówienia i traktowania widza trzeba zauważyć w kontekście swojej pracy, musiał nie utożsamiać widza z publicznością uniwersytecką która by się przecież obraziła a więc utożsamiał się z tą publicznością która go słuchała, myśle w akceptacji bo inaczej by do takiej wypowiedzi nie doszło. Ale to juz off topic , choć nawiązując do tego że wcześniejszy filmik mógłby być manipulacją (ten z Lechem) to przycinanie filmiku to błachostka przy musi tak trudnej technicznie fabrykacji słów do wideo, gdzie wystepuje bogata mimika.

Ukryta Zawartość

Ale to juz off topic , choć nawiązując do tego że wcześniejszy filmik mógłby być manipulacją (ten z Lechem) to przycinanie filmiku to błachostka przy musi tak trudnej technicznie fabrykacji słów do wideo, gdzie wystepuje bogata mimika.

Specjaliści tez to potrafią. Wymaga tylko więcej czasu.

IPN u Jaruzelskiego, ciekawe czy coś jeszcze znajdą:

Ukryta Zawartość

Będzie akcja KODu w obronie pamięci Jaruzelskiego? :)

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

IPN u Jaruzelskiego, ciekawe czy coś jeszcze znajdą:

Ukryta Zawartość

Będzie akcja KODu w obronie pamięci Jaruzelskiego? :)

Skoro Kiszczak jest teraz bohaterem nr 1 dla niektórych to pewnie ci niektórzy będą też chwalić generała J. Oczywiście jak coś u niego znajdą. Ja spodziewam się akcji wspierającej ze strony rządzących. W końcu mają w swoich szeregach kolegów z organizacji obu generałów. Trzeba niektóre papiery unicestwić a inne zostawić w celu użycia.

Ukryta Zawartość

dla Michnika na pewno jest to człowiek honoru,,,

Kolega widzę byłby bardziej zadowolony i dumny jakby polska rewolucja z lat 80 ubiegłego wieku została utopiona we krwi. Mógłby Kolega chodzić na cmentarze i składać kwiaty na grobach rewolucjonistów. Towarzyszyłby mu Prezes, który rewolucję przetrwałby pewnie w piwnicy.

Nędzne to społeczeństwo, które szarga swoje dokonania...

Łudzę się, że historia będzie podawała, iż społeczeństwo polskie pod przewodnictwem robotnika ze Stoczni Gdańskiej Lecha Wałęsy zrzuciło brzemię komunizmu... i takie tam...

Niezależnie od tego czy przywódca nie do końca był czysty.

jak to w przypowieści o znakomitym architekcie,co zaprojektowal i wybudowal wiele pięknych budynkow,ale tylko raz dal dupy,i wszyscy zapamiętali go jako normalnego pedala.

Niezależnie od tego czy przywódca nie do końca był czysty.

Daj jakieś przykłady przywódców kryształowo czystych. Tacy co walczą zawsze są w jakimś stopniu kontrowersyjni. Wdepną w jakieś g. albo zostaną w nie wepchnięci. Polsce potrzebny jest spokojny rozwój a nie kolejna rewolucja. Oczywiście złe rzeczy należy poprawiać, ale polską rewolucję z ubiegłego wieku która pozwoliła przyłączyć nas do Europy należy szanować i cenić za to że nie była krwawa. Przywódców tej rewolucji też nawet jak nie są kryształowi.

Nędzne to społeczeństwo, które szarga swoje dokonania...

Pełna zgoda.

Wyniesli wiecej dokumentow niz z domu Kiszaczka.

Zapowiada sie znow na wesolo.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Daj jakieś przykłady przywódców kryształowo czystych. ...

Nie umiesz mnie czytać Lechu.

Chyba nie jestem pozwanym...? Taka ocena mojego postu nie może z niego wynikać z jego treści...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.