Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

gdyż beneficjenci programu 500+ pili wódę przy grylu

Nie dawaj się podpuszczać idiocie. To, że stawia swoją (wciąż tę samą) kupę w wielu wątkach, świadczy tylko o nim.

Szkoda czasu i sił na trolla.

Edytowane przez argus

Nie dawaj się podpuszczać idiocie. To, że stawia swoją (wciąż tę samą) kupę w wielu wątkach, świadczy tylko o nim.

Szkoda czasu i sił na trolla.

a tak sie dobrze zapowiadało gosc po długim niebycie ledwie sie pojawi i znów do pierdla ;)

recydywa....:)

• 2 tygodnie później...
Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Za czasów PO (2014) na zlecenie TVP powstał i był wyświetlany film fabularny "Pocztówki z krainy absurdu". Tą krainą absurdu jest Polska z roku 2014, w której nadal jest stary system. Film raz określany jest jako paradokumentalny, a innym razem jako fabularny. W gruncie rzeczy jest gniot wpisujący się w ówczesna politykę PO negacji PRL-u. Jednym z absurdów są... zamknięte osiedla mieszkaniowe.

Kilka dni temu ten film wyemitował kanał TVP - Historia. Już pod rządami PiS. Jak widać POPiS-owa telewizja publiczna trwa w najlepsze. Jeśli chodzi o transmisje sportowe też wyraźny... POPiS nastąpił.

Telewizja jest jakby (tak samo) ciekawsza.

Jest tak samo ciekawa jak i inne czyli już dawno mało ciekawa jak każda inna.

Ma jedną zaletę od lat jednak można coś wybrać wartościowego co raczej wykluczone w TVN czy Polsacie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pierwszy sukces TVP(is)

niestety nie byłem jego współtwórcą ...oglądałem mecz w Polsacie

Ja też. Nawet nie z powodów ideowych, ale dlatego, że Żewłakowa nie da się słuchać. To jakieś tragiczne nieporozumienie, nie jestem w stanie pojąć powodów dla których na siłę trzymają takie drewno.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ja też. Nawet nie z powodów ideowych, ale dlatego, że Żewłakowa nie da się słuchać.

No Jaruś zgoda pełna,tego durnia słuchać się nie da.Na Półsacie przynajmniej rzeczowy komentarz Haito.

Ale z tym drewnem przesadziłeś,wystarczyło by.... nawiedzony dureń.

Popaprańcy w działaniu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Właśnie po raz pierwszy od nie wiem kiedy oglądam TV publiczną , a konkretnie TVP info . Program nazywa się "W tyle wizji" i prowadzi go Ziemkiewicz i Wolski. To taki program satyryczno-informacyjno-publicystyczny w którym wyżej wymienieni komentują różne wydarzenia. Coś jakby odpowiedź na "Szkło kontaktowe" w TVN24 , formuła skopiowana wprawie dokładnie . Brak mi słów. To jest takie intelektualne i kulturalne dno z tak prymitywną propagandą że nie mogę uwierzyć iż to się dzieje naprawdę. Oczywiście o PiS wyłącznie z szacunkiem i podziwem. Wyśmiewane jest wszystko inne, na czele z głupią EU i cwaniakami z KOD ( a Kijowski nie płaci alimentów !!). PO to naturalnie banda złodziei i oszustów. Niemcom jeszcze pokażemy, i to nie tylko na boisku, nie będą nam tu kondominium robić.

A za komuny Wolski był całkiem niezłym satyrykiem, choć zawsze prawomyślnym wobec władzy. Co to się k...wyrabia.

W nawiązaniu do tematu TVP(is) coraz ciekawsza a i scena polityczna w szerokim zakresie prezentowana....

TVP zaprosiła do dyskusji w programie polityków. Jeden z PiS, drugi z... PiS!

Ukryta Zawartość

ten w srodku też jakby swojak ;)(Kukiz15)

Ukryta Zawartość

Po kiego znowu manipulujesz?

Marchewkę masz za to? Bo kija na pewno nie.

Oglądał Ty dzisiaj Forum?

Jeden Pis a drugi z Peło.

...a może to? Gdzie jest zawsze 4:2 dla opozycji + dziennikarz.

uid_51d909408ca052ed8ecfede9ff72cd7d1465118833299_width_750_play_0_pos_0_gs_0_height_560.jpg

Edytowane przez xniwax

at1.jpg

Aż tak zabolało ? na tym zdjęciu w tym programie tak jest ....a po drugie na tym co wkleiłeś to są ( nie widzę części)są tam przedstawiciele wszystkich sił zasiadających w sejmie

i prawdopodobnie jeden od . prezydenta, więc w czym problem ? PSL usuwamy czy kogo jeszcze żeby było ok (tzn dobra z(a)miana )?

Edytowane przez asterix1

Boli bo opozycja jest liczna (tzw pluralizm).

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

na tym zdjęciu w tym programie tak jest

...a o czym rozmawiali?

PSL usuwamy czy kogo jeszcze

Ależ Ty jesteś tępy*...bez zmian...

*(nie zapomnij donieść)

Edytowane przez xniwax

Może po prostu rzadziej patrz w lustro.

"Ja­kim cu­dem widzisz tak wiele, a jed­nocześnie nie widzisz niczego? "

"Wstyd mi za ciebie. Nis­ko upadłeś. Tańczysz, jak ci zag­rają. A kiedy mówią skacz, py­tasz, jak wysoko. "

Edytowane przez xniwax

A za komuny Wolski był całkiem niezłym satyrykiem, choć zawsze prawomyślnym wobec władzy. Co to się k...wyrabia.

Za komuny Wolski rżnął ile wlazło z rozrywkowych wzorców zachodnich, do których w przeciwieństwie do zwykłego Kowalskiego miał jako 1 sekretarz POP PZPR radia dostęp nieograniczony. I dlatego był niezły, co piszę z bólem, bo w latach 80 jego audycje w powtórce z rozrywki czy autorskich audycjach wydawały się błyszczeć oryginalnością i "zachodem". Po latach jak dla mnie obroniły się tylko co poniektóre antybaśnie, reszta niestety nie.

Edytowane przez trebliG

Po latach jak dla mnie obroniły się tylko co poniektóre antybaśnie, reszta niestety nie.

Jego polskie ZOO, czyli wyśmiewanie znanych postaci w TVP, zrobiło wiele złego, bo trafiało do prostaczków i meneli, którzy dzięki temu czuli się "lepsi".

Wiadomo że prawo do czucia się lepiej mają tylko ci którzy na to zasługują..... jak to opisał jeden z forumowiczów "ludzie o obiektywnym spojrzeniu i szerokich horyzontach intelektualnych" innym się to nie należy, bo znajdzie się taki który nazwie ich w najlepszym razie prostaczkami. ;(

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Wiadomo że prawo do czucia się lepiej mają tylko ci którzy na to zasługują..... jak to opisał jeden z forumowiczów "ludzie o obiektywnym spojrzeniu i szerokich horyzontach intelektualnych" innym się to nie należy, bo znajdzie się taki który nazwie ich w najlepszym razie prostaczkami. ;(

Natomiast prostaczek, nazywający każdego mądrzejszego od siebie wykształciuchem i lewactwem nie widzi, że w ten sposób wyłącznie potwierdza swoje prostactwo. Bo przecież pluć na odmiennych od swego prostactwa, jemu sie należy :-)

W.

TVPis cd....

czyli

Liberalny dziennikarz traci program w TVP. Chciał rozmawiać o aferze Macierewicza

Ukryta Zawartość

czasy słusznie minione wracają

i to się nazywają "Media Narodowe"

poniżej Bogusław Linda o tych lepszego sortu

"– Zrobić elity z frustratów? To niewykonalne. Co już widać po pierwszych przedsięwzięciach kulturalnych -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , programach telewizyjnych. Słabo idzie – mówi Bogusław Linda."

Ukryta Zawartość

"Aktor odniósł się również do hejtu, który nie omija nawet najbardziej zasłużonych aktorów. – Kiedyś mendy nie wychodziły na powierzchnię, teraz klikamy i mamy je pod ręką – skwitował. "

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.