Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zamieszanie wokół dymisji Jacka Kurskiego. Jednak wciąż będzie rządził w TVP

ufff nadal jest super...............

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

12742531_1732934753607212_9094287045971060134_n.png

Ukryta Zawartość

...a coś więcej zamiast czyjegoś zdania i rolki papieru w zanadrzu?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Fajnie że tvp nadają w HD i bez przerywania reklamami... Tylko to partyjniactwo i propaganda wszechobecna skutecznie zniechęca do ogladania.

chwilowy brak działalności w audio.

Zamieszanie wokół dymisji Jacka Kurskiego. Jednak wciąż będzie rządził w TVP

ufff nadal jest super...............

Ukryta Zawartość

12742531_1732934753607212_9094287045971060134_n.png

A przeczytałes tamtą wiadomość do końca?

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

A przeczytałes tamtą wiadomość do końca?

A czy napisałem że będzie na wieki wieków?

A dla tego z problemami gastrycznymi ...czas udać sie do lekarza może w tym pomoże

bo na to co na szyji ma( ten drugi lekarz dopowiem bo nie zrozumie) już pomocy nie znajdzie ....

Że można zostać odwołanym nieodwołalnie, to wiedziałem. Ale że można zostać odwołalnie nieodwołanym na czas nieokreślenie określony to cud normalnie jakiś. A czy natchniona duchem posła szeregowego Kaczyńskiego Jarosława rada medyjów narodowych odwołała poprzednia decyzję odwołującą, czy powzięła nową, nieodwołującą, bez odwoływania poprzedniej i mamy dwie równocześnie funkcjonujące decyzje wzajemnie się wykluczające? Bareja by tego nie wymyślił...

Edytowane przez trebliG

Wzorowali sie na Turcji to taki pucz w TVP:-D

Przy okazji igrzyska dla ludu.

Może celem odciągniecia uwagi od braku porzadku z banksterka w sprawie forumowiczów.

chwilowy brak działalności w audio.

Podła zmiana, rozdział: transfer gnid trwam do tvpis ... Dobrze robię że od przejęcia przez reżim nie oglądam tvpisuaru.

13879293_1817558748478145_8342452864469993471_n.png?oh=ea5bc1813bf6953050a828c36ca0d83e&oe=585C0E92

Qrwa, nawet tvp kultura zamienią w tvpis kulturwa...

13934748_1817546525146034_446781242648447563_n.png?oh=ce5cc8b2d18dc6c8c6ea9f38c0a1b380&oe=581187F2

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Po reakcjach (zwłaszcza ich "kulturze") widać że jednak zmiany idą w dobrą stronę.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Hamerykańscy właściciele TVN powinni wysłać szampana i kwiaty byłemu/obecnemu/przyszłemu prezesowi TVP Kurskiemu (niepotrzebne skreślić, właściwe podkreślić, bo czort wie jak tam teraz jest) - dzięki ucieczce reklamodawców z TVP przychody TVNu w tym i ubiegłym kwartale skoczyły w sumie o kilkanaście procent. To się Panowie nazywa dobra zmiana!

A to jeszcze nie wszystko na tematy telewizyjno dziennikarskie

kiedys to sie nazywalo kolesiostwo ,przekretactwo ,złodziejstwo a teraz.....

dobra zmiana

Skandal? To mało powiedziane! "Dziennikarz" Michał Karnowski robi biznesy z politykiem PiS Grzegorzem Biereckim

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1
  • 2 tygodnie później...

Dziś pierwszy raz od przejęcia sterów przez reżim obejrzałem Teleexspress... Tematyka: bozia, bozia, jakieś pierdolety o których żaden dziennikarzyna nawet by nie wspomniał, znowu bozia i w telehicie Simply The Best Tiny.... ja jebe :-) Prowadząca z krzyżykiem na szyjce jakaś koszmara chyba od ojca inkasenta importowana.

vladimir-putin-laughing.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Przynajmniej mówią trochę prawdy w wiadomościach a nie multi kulti i kolorowe geje

Tylko "trochę"?

To też do dupy. Kiedy będzie prawda, cała prawda i tylko prawda, proszę wikarego?

Hamerykańscy właściciele TVN powinni wysłać szampana i kwiaty byłemu/obecnemu/przyszłemu prezesowi TVP Kurskiemu (niepotrzebne skreślić, właściwe podkreślić, bo czort wie jak tam teraz jest) - dzięki ucieczce reklamodawców z TVP przychody TVNu w tym i ubiegłym kwartale skoczyły w sumie o kilkanaście procent. To się Panowie nazywa dobra zmiana!

"Dojna zmiana" będzie musiała nałożyć podatek wyrównawczy na TVN ;-).

Mam pytanie do założyciela wątku ( jeśli jeszcze czyta). Czy nadal podtrzymujesz tezę zawartą w tytule?

Kretynizmy w TVP są też ciekawe. Ich wzrastająca ilość zwiększa tą domenę. ;-)

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Dobrze robię że od przejęcia przez reżim nie oglądam tvpisuaru

Za to tam gdzie spędzasz wiele czasu (portale z głupimi wklejkami) bardzo cie potrzebują.

Tylko "trochę"?

To też do dupy. Kiedy będzie prawda, cała prawda i tylko prawda, proszę wikarego?

Lepsze trochę niż kreowanie rzeczywistości pt. TVN

A to jeszcze nie wszystko na tematy telewizyjno dziennikarskie

kiedys to sie nazywalo kolesiostwo ,przekretactwo ,złodziejstwo a teraz.....

dobra zmiana

Skandal? To mało powiedziane! "Dziennikarz" Michał Karnowski robi biznesy z politykiem PiS Grzegorzem Biereckim

Ukryta Zawartość

Konkurenci z prawicy zarzucają mu, że chciał się dorobić na zleceniach od TVP Jacka Kurskiego.

No tak, skoro konkurenci to musi być prawda.

ale zaraz! czy to nie portal niejakiego Lis-ka? Wypieprzonego z TVP wraz małżonką na zbity .... To chyba taaaa konkurencja, może być.

Ukryta Zawartość

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Za to tam gdzie spędzasz wiele czasu (portale z głupimi wklejkami) bardzo cie potrzebują.

fe63a57debb8.jpg

zakupiłaś już paniusiu? ;-)

0002Q27XG8SB8543-C411.jpg

13872646_1082603918482311_3447258017799098094_n.jpg?oh=5f6b68ccda4919611b9693be8f9ce9af&oe=58157B58

Znowu polska władza na kolanach. A mieli już wstać. Co się dzieje ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jak ktoś ma mentalność niewolnika to zawsze będzie na kolanach.

Zawsze możesz się przerzucić na prawdę prywatną, Jacku.

Po to się płaci abonament?TV publiczna jeszcze nigdy nie była tak zakłamana jak obecnie( od czasu PRL) i tak beznadziejnie nudna.

Chodzą słuchy, że Kurski wylata a niejaki Skowroński wlata na prezesi stolec.

Kolejny niezależny. A i bystry jaki!:-)

Podobno jeszcze ma szansę

Ukryta Zawartość

ale mamy nowe pokolenie fahowców

Kandydował z PiS, hejtował opozycję i bronił ks. Międlara. Teraz Ziemowit Kossakowski został zatrudniony w TVP INFO

po stażu w tej narodowej prawdziwej .....

Ukryta Zawartość

8702ada2c7938d9ce8f9c7b905ace0eb.png

"Trochę prawdy cała dobę " że tam przypomnę słowa zalożyciela tematu .....

temat ze stadnin ale jak wygląda przekazywanie prawdy w przekazach

na tej stronie jest jeszcze ciekawy tekst z doradczynią Antoniego ale tamto w dziale Humor i Żenada powinien być

Ukryta Zawartość

nowe logo jednej jedynej.......

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.