Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Tych bździn w TVpis nie oglądałem. Pocieszcie się jednak, że bzdety we francuskiej tivi były równie niestrawne. Choć wykonawcy jakby bardziej znani:)

Też wydawało mi się że to dno, dopóki nie zagościł na scenie jakiś discopolowy, ,,artysta śpiewający'' jak wykastrowany remizowy playboy.

No i pląsający pod sceną Kurski dopełnił całość.

Ale może TVP powinna iść w tym kierunku?

Może to ,, dobra zmiana''?

Poczekajmy na opinię naszych pisiorów.

To były dla nich zbyt silne wrażenia. Jeszcze się nie otrząsnęli. Trzeba być wyrozumiałym.

dopóki nie zagościł na scenie jakiś discopolowy, ,,artysta

Nie doczekałem. Ale te "hity" sprzed kilkudziesięciu lat wyznaczają obowiązujący trynd na 2017.

Gust Kurskiego gustem Narodu!

Jak za starych "dobrych czasów" powiem więcej jeszcze lepiej

szopka zwana noworoczną dla wyznawców dobrej zmiany

brawo wielbiciele jesli takowi się jeszcze do tego przyznają...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"U Wolskiego są zaprzańcy, sprzedawczyki, jest prezes Rzepliński z ch...m zamiast ręki (który oczywiście „staje”)"

"Ale, żeby nie było, że dostało się wyłącznie dzisiejszej opozycji. Przecież wiadomo, że pan Wolski potrafi i w stronę władzy skierować ostrze swej krytyki, jak prawdziwy niezłomniak, trzeźwy obserwator i kronikarz naszych czasów. Jest więc i element krytyki dzisiejszej władzy. Wyrafinowany rzecz jasna, ale mocny i bezwzględny. Oto on:

Może pora zakłócić ten obrazek fajny

Nie wszystko się udaje tej władzy, przyznajmy

Są kłopoty kadrowe i wpadki. Mój boże,

Prezes, choć niezrównany, wszędzie być nie może."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez asterix1

Masz na myśli odgrzewane i zapleśniałe kotlety jak np. popłuczyny po Boney M?

O Top..., oglądałeś :-)

Moja włączyła powtórki TVP i Polsat`u celem popatrzenia w niedzielne południe.

Takiego gó...a jak Boney M. to nawet przed laty kapela gminy Dobra w remizie nie grała, grała i śpiewała lepiej...

Niezły pasztet.

I wcale nie chodzi mi o kompozycję tylko o wykonanie.

Nawet Żona z kuchni pytała czy to nie Kurski z Brudzińskim śpiewają refreny...

A pan Zenek (czy jak mu tam?) powinien stanowić referencję w doborze kabli...

O Top..., oglądałeś :-)

Tylko żeby sprawdzić, co tam leci. Takiego chłamu dawno nie widziałem. Chyba znaleźli jakieś stare video na Betamaxie.

W młodości jako dyskotekowy chłopak absolutnie się nie zgodzę nt opini o Boney M..Mimo biegu wielu lat nadal ich uwielbiam .A nie jestem muzycznie disco polowiec

Ale to nie wątek o muzyce.

To do Grzegorza

Jak Wam się podobał koncert sylwestrowy w dwójce?

Pislamiści jak tam Wasz gust muzyczny? Nie ucierpiał?

wydawało mi się że to dno, dopóki nie zagościł na scenie jakiś discopolowy, ,,artysta śpiewający'' jak wykastrowany remizowy playboy.

No i pląsający pod sceną Kurski dopełnił całość.

Najfajniejsza była smutno-nudna szopka Marcina Wolskiego. Rzuciłem okiem z ciekawości. Tak jest jak pewne rzeczy robi się na kolanach.

Niestety z przykrością stwierdzam że szopka to tylko cień tych sprzed lat....teksty dość przyzwoite ale wykonanie i oprawa muzyczna delikatnie mówiąc nie wyszła....dwa razy próbowałem to oglądać i nie dało się. Codzienne "w tyle wizji" choć robione na żywo sprawia lepsze wrażenie.

Co do koncertów sylwestrowych, która telewizja wtedy nadaje coś co by można było zdatne do słuchania a przyzwoity gust muzyczny nie był narażony na cierpienie? :))

Darujcie ale w każdym z tych "koncertów" i nie tylko w tym roku można znaleźć takich wykonawców (Zenków) których kompletnie nie trawię.

Ale ludziska to kochają.....cóż nic na to nie poradzę, to że wstyd mi za ludzi mających taki gust nic tu nie da.

Panowie uczepili się Zenka i innej "upadających gwiazdy" a to tylko dwie tam byli też inni wykonawcy mniej kontrowersyjni a nawet przyzwoici muzycznie, tych nie słuchaliście?

A może nie zauważacie tylko dlatego że trzeba odwrócić uwagę od tego że oglądalność TVP na tych koncertach pobiła konkurencję?

Nędznie wypadają też próby sugerowania że fatalny gust muzyczny może mieć związek z sympatiami politycznymi.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Nędznie wypadają też próby sugerowania że fatalny gust muzyczny może mieć związek z sympatiami politycznymi.

Jaka sympatia polityczna, taki gust i morale.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Reżimowej nie oglądam.

ponad połowa materiału jest autorstwa PO, komentarza brak. Obejrzyj nabierzesz ogłady.

Fajna komedia sensacyjna leci na Jedynce

dla jednych komedia dla innych poważne konsekwencje. Zleceniodawca będzie bardzo niezadowolony.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez fetek

dla jednych komedia dla innych poważne konsekwencje. Zleceniodawca będzie bardzo niezadowolony.

Prezesowi nie spodobał się szit wyprodukowany przez ludzi PodPrezesa?

Jestem Europejczykiem.

To była Nocna zmiana 2

Pamiętacie jedynkę?

No i dobrze. Raz już katoidiotów spuścili z wodą w muszli, mam nadzieję, że kolejny raz też się uda.

Na dobre.

Kurwizja cd czyli manipulacje .....

"Wiadomości" WYMAZAŁY serduszko WOŚP. "Żenujące, niskie, małostkowe i zwyczajnie chamskie"

Ukryta Zawartość

Brawo brawo ...........

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.