Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Belzebuba w cudzysłów należało ująć, fakt.

To nie znaczy że ten który to sprokurował nie czerpał z tych mocy inspiracji. :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Fakt, ludzie od zarania dziejów, jak nie potrafili sobie wyjaśnić pewnych zjawisk oskarżali o to Moce Nieczyste.

Widać, niektórym zostało to do dnia dzisiejszego:-))

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Czy to prawda że aby zwiększyć oglądalność wiadomości TVPiS członkowie PIS mają obowiązek oglądania?

Tak samo zawoalowane są przekazy z SUGESTIĄ podawane w czasie mszy świętej w całej Polsce ?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

oglądalność inaczej się mierzy. Ale kiedyś była głośna sprawa "sugestii" oglądania Wiadomości i TVP Info przez żołnierzy. Były publikowane skany rozkazów itp.

Trzeba sobie wychować społeczeństwo, no nie:-)

Trzeba sobie wychować społeczeństwo, no nie:-)

Tak. To oczywistość.

Ja będąc dzieciną w wieku szkoły podstawowej, byłem tresowany przez media (radio tv) i w szkole, gdzie dzień zaczynał się apelem na którym omawiano nam świetlana przyszłość, którą osiągniemy poprzez działania dla dobra klasy robotniczej i wręcz ojcowska w tym rolę PZPR.

W klasach na ścianie obok orła, wisiały portrety dwu łysych panów, którzy aktualnie o owo dobro dbali z ramienia "społeczeństwa".

Teraz już w przedszkolach dzionek maluszków zaczyna się mszą, tak jak i w szkołach. Oczywiście również dla "dobra społeczeństwa" - CAŁEGO społeczeństwa!

Włodek.

Jaką propagandę generuje w takim razie TVN i kto to łyka?

Zapewne Jaro odpowie z powagą równą owej propagandzie bez szkody dla jego czasu.

Nawiasem pisząc czas nie jest Twój i w zasadzie ma każdego gdzieś.

TVN pewnie amerykańską. Zgodzisz się ze mną ?

Tak. To oczywistość.

Ja będąc dzieciną w wieku szkoły podstawowej, byłem tresowany przez media (radio tv) i w szkole, gdzie dzień zaczynał się apelem na którym omawiano nam świetlana przyszłość, którą osiągniemy poprzez działania dla dobra klasy robotniczej i wręcz ojcowska w tym rolę PZPR.

W klasach na ścianie obok orła, wisiały portrety dwu łysych panów, którzy aktualnie o owo dobro dbali z ramienia "społeczeństwa".

Teraz już w przedszkolach dzionek maluszków zaczyna się mszą, tak jak i w szkołach. Oczywiście również dla "dobra społeczeństwa" - CAŁEGO społeczeństwa!

Włodek.

Takie sytuacje zdarzały się i będą się zdarzać. Żyjemy przecież w systemie, który z założenia jest manipulacją. Chcemy to zmienić? zmieńmy siebie.

Tomek.

Edytowane przez TomekL3

ciekawe, czy tym także zajmie się komisja od hejtu. Można pozwać hejtertów i TVPiS:-).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie można, bo absolwenci szkoły Rydzyka mają w statucie:

Ukryta Zawartość

I gó.no im zrobisz ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez klecha

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Ogłasza na Twitterze, robi zbiegowisko w szkole a potem udaje że to nie ona winna, skoro nie utożsamia się z tym co tam zaszło dlaczego w trakcie rozróby nie wyszła, teraz po tej prowokacji się jeszcze dziwi że ją hejtują...żenada.

Były publikowane skany rozkazów itp.

Rozkazów?

A mnie się zdaje że to za dużo powiedziane....a może pomyliłeś słowo "polecam" z poleceniem, rozkazem?? :))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ty to z niczego newsa wykręcisz:-). Trochę prawdy, trochę emocji, trochę przypuszczeń i oskarżeń - i jest!

Polecenie w wojsku.....

Byłeś w wojsku tam nie można interpretować tak jak Ty dowolnie.....rozkaz to rozkaz, był rozkaz? :))

Nie można, bo absolwenci szkoły Rydzyka mają w statucie:

Ukryta Zawartość

I gó.no im zrobisz ;-)

Musza to zaktualizowac poprzez wykreslenie punktu trzeciego. Ta "uczelnia" nie prowadzi zadnej dzialalnosci naukowej! To sciema.

Ty to z niczego newsa wykręcisz:-). Trochę prawdy, trochę emocji, trochę przypuszczeń i oskarżeń - i jest!

Polecenie w wojsku.....

Rozkaz i polecenie to synonimy. Jedno i drugie oznacza nakaz wydany podwladnemu przez przelozonego. Tutaj nawet obie sprawy dotycza przelozonych umundurowanych (mundur - sutanna).

Wlodek.

Ukryta Zawartość

Rozkazów?

A mnie się zdaje że to za dużo powiedziane....a może pomyliłeś słowo "polecam" z poleceniem, rozkazem?? :))))

Oszuście, tutaj też kłamiesz ( kłamiecie z jednego konta)?

Też prowadzisz swoją propagandową działalność polegającą na zakłamywaniu rzeczywistości?

Nie odpowiedziałeś (odpowiedzieliście) dlaczego ze swojego konta piszesz o sobie w trzeciej osobie?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

To nie wystarczyło w temacie o Kk i dziennikarzach szmaciarzach wypisywać tych bredni?

Wszędzie gdzie coś napiszę będziesz z tymi insynuacjami wyskakiwał?

Po co te pytania skoro niczego co napiszę nie potrafisz przyjąć do wiadomości?

To nie są brednie i insynuacje, tylko fakt udokumentowany zacytowanym wpisem!

Zalecam zaniechanie nazywania bredniami i insynuacjami publikowanych faktów!

?????????????

Faktem jest tu tylko cytat, to że napisałem w trzeciej osobie.....to w żaden sposób nie uprawnia do takich domysłów i szkalowania mnie.

Mam przez to rozumieć, że muszę się zgadzać z błędnie wyciąganymi wnioskami z moich wpisów i przyglądać się temu biernie jak się mnie tu traktuje? ;(

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Fidelowi.

Ty nas traktujesz jak niepiśmiennych cymbałów, my cię jako oszusta i szalbierza.

Przepraszam - "was", Majowie.

?????????????

Faktem jest tu tylko cytat, to że napisałem w trzeciej osobie.....to w żaden sposób nie uprawnia do takich domysłów i szkalowania mnie.

Mam przez to rozumieć, że muszę się zgadzać z błędnie wyciąganymi wnioskami z moich wpisów i przyglądać się temu biernie jak się mnie tu traktuje? ;(

Mylisz się.

Traktują cie tak jak sobie na to zapracowałeś swą działalnością na tym forum. Cytowanie siebie jako wykładni i autorytetu we własnym wpisie, używając do tego zwracania się do siebie w trzeciej osobie, dokładnie świadczy o tym jak traktujesz interlokutorów! Potwierdza również podejrzenia, że za nickiem @Maju pracuje zespół a nie jedna osoba.

Cytowanie własnych wpisów po to by przypomnieć pewne fakty nie jest tu na forum żadną nowością i zbrodnią....a tam widnieje "Użytkownik Maju napisał"....jak sam napiszę w taki sposób o sobie przypominając wpis okazuje się to koronnym dowodem na to że nie napisałem tego osobiście.....darujcie (liczba mnoga celowo użyta, do wszystkich uprawiających tą narrację teraz piszę, muszę zastrzec by mnie znowu o coś nie posądzono), ale widzę tylko bezmiar nielogicznych uprzedzeń do mojej osoby.

Edytowane przez Maju

(....)

@jezz

Jaką TV masz na myśli i jakie programy?

Widzę w TVP to czego od dawna tam nie obserwowałem.....nie ustawia się tam przedstawicieli PiS w pozycji chłopców do bicia i można się wreszcie dowiedzieć czegoś więcej jak w POLSACIE i TVN-nie. Wcześniej wyglądało to jakbym kopie tych samych programów oglądał, jakby to jeden Radiokomitet wydawał. :))))

Co do reszty repertuaru.....wszystkie telewizje zeszły na psy, liczy się teraz ilość kanałów a co w nich obejrzymy, chyba już nie tak bardzo. ;)

Edytowane przez Vlado vel Vladomord
trolling

..nie ustawia się tam przedstawicieli PiS w pozycji chłopców do bicia

A kogo zamiast nich?

można się wreszcie dowiedzieć czegoś więcej jak w POLSACIE i TVN-

Czego dowiedziałeś się ostatnio?

.wszystkie telewizje zeszły na psy

Jakieś przykłady?

Top20 nie potrafisz nic innego wymyślić

Czy powyższe trzy pytania mogą być, ekscelencjo?

A teraz o tym.....a wiesz miło zobaczyć zdziwione twarze naczelnych zakłamywaczy rzeczywistości np. z PO gdy zauważają że nie przychodzą już do TVP jak do siebie i nie mogą już swojej propagandy głosić do woli, bardzo to pouczające. Chodzą się teraz wypłakiwać do "rękawa" TVN-u i innych "superstacji". :)))))

Edytowane przez Maju

nie przychodzą już do TVP jak do siebie

A kto teraz tak robi i dlaczego?

nie mogą już swojej propagandy głosić do woli, bardzo to pouczające

A kto może teraz ją głosić i po co?

Chodzą się teraz wypłakiwać do "rękawa" TVN-u

Ostatnio widuję tam tyle samo pisówców co kiedyś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Maju dnia 22.02.2017 - 09:21 napisał

"nie przychodzą już do TVP jak do siebie"

A kto teraz tak robi i dlaczego?

Wszyscy zaproszeni, bo być tak powinno.

"nie mogą już swojej propagandy głosić do woli, bardzo to pouczające"

A kto może teraz ją głosić i po co?

Wszyscy zaproszeni mogą się wypowiadać, nie wiesz po co?

"Chodzą się teraz wypłakiwać do "rękawa" TVN-u"

Ostatnio widuję tam tyle samo pisówców co kiedyś.

Pozory (by nie odstraszyć kandydatów na lemingów) tam się zachowuje.....ale ustawki (dwóch, trzech na jednego) z których słynie TVN nadal są obecne, nieprawdaż? :)))

Edytowane przez Maju

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.