Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mogłem się powstrzymać. ;-)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W TVP pewnie już pracują nad stosownym materiałem, Zaraz dowiemy się, że był zdradziecką mordą, komunistą i esbekiem.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nie uczyli was w Brygadach Sieciowych PIS używać wyszukiwarki?

Edytowane przez sittek

O co chodzi z tymi piecami Ampega ?

Uniwersalne przecież nie są.

To dyżurny sprzęt festiwalowy ?

Osobliwy twang sprzyja konsumpcji bo taki namacalny czy co ?

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Kto to był?

"...przyznając, zresztą w zupełnej zgodzie ze swoim sumieniem, że pięć dolarów za laskę jest ceną krzywdzącą."

Co ci poddaję pod rozwagę, podczas gdy Macier, myśląc o tobie, będzie po raz kolejny bił coina.

W TVP pewnie już pracują nad stosownym materiałem, Zaraz dowiemy się, że był zdradziecką mordą, komunistą i esbekiem.

i pijakiem bez krawata. Ergo - złodziejem.

Ech, merde... Aleśmy czasów dożyli...

A wystarczyło czcić i wielbić Wielkiego Budowniczego Polski i Pogromcę Wszelakich Zdradzieckich Mord - Jarosława Wielkiego Pierwszego.

Kto to był?

.

A wystarczyło czcić i wielbić Wielkiego Budowniczego Polski i Pogromcę Wszelakich Zdradzieckich Mord - Jarosława Wielkiego Pierwszego.

przecież inteligentni, oczytani i oświeceni. Ba, najlepsi.

A i mordy pełne niejakiego Pana Boga. By nie rzec o patriotyzmie.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Jak dla mnie największym patriotą, jakiego nosiła Ziemia, i niech bóg da, że wiecznie będzie nosić, jest Antoni. On tak zawsze przekonywająco i zarazem pięknie mówi.

Zmarł Janusz Głowacki.

Teraz to się już pisiesyny zaplują do imentu...

i pijakiem bez krawata. Ergo - złodziejem.

Ech, merde... Aleśmy czasów dożyli...

Rzeczywiście, nieoglądający TVP dwoją się i troją by tą telewizję oczernić, każdy pretekst dobry (nieszczęście, śmierć), wymyślają przy tym przeróżne kocopoły....może i kiedyś przyjdzie czas że prawdę o nim powiedzą, tym razem podano z taktem suchą informację o jego śmierci pisząc w skrócie o jego dokonaniach, to tak dla wiadomości tych z wybujałą wyobraźnią.....pominięto wprawdzie jego udział w "dziele" wielbiącym Bolka, ale myślę że to (zwłaszcza w kontekście ostatnich wydarzeń) wypadło z korzyścią dla twórcy. ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Gdyby umarł ktoś, kto wypisywał wcześniej peany na temat Prezesika, to oczywiście poświęcono by mu dużo więcej czasu, może jakiś dodatkowy program, a tak, sucha notka, z podtekstem, bo oczywiście wszystko jest w sieci. Bo oczywiście Wrogom Narodu PiS musicie przypierdzielić.

I tak jest oto wasz pisowski obiektywizm. Wbijacie z rozkoszą nóż w plecy, ale przy tym oczywiście z sarkazmem mówicie, że szanujecie. Mnóstwo ludzi zdążyło już sobie wyrobić zdanie na temat szmatławca Wiadomości TVP. Tak więc nie pierdziel farmazonów na temat dobrych intencji.

Nawet co ciekawe, ostatnio w danym wywiadzie dystansował się od tej waszej propagandowej papki znany dziennikarz z Panoramy TVP2. To było budujące i zarazem znamienne.

Edytowane przez sittek

Proszę mnie nie identyfikować z pisem.....zwłaszcza w kontekście insynuacyjnych wywodów o wbijaniu noża w plecy.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Proszę mnie nie identyfikować z pisem.....

Macie tak jakiegoś kreta w tym waszym wieloosobowym Zespole Maju, czy ktoś zwyczajnie przejął wam konto? Ostatnio w dziale technicznym jest głośno, że połączenia na AS są niezabezpieczone.

żenada....co wpis to gorzej....a wydawało mi się że już bardziej odjechanych wpisów być nie może.

Edytowane przez Maju

żenada....

Żenada to Twoja propagandowa działalność.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość glazior

(Konto usunięte)

Oczernić TVPis??? To tak, jak by powiedzieć, że pomówiono prostytutkę o rozwiązłość seksualną!!!

I tak jest o wiele bardziej demokratyczna niż za czasów PO ,kiedy PIS nie był nigdy jako jedyna opozycja zapraszany do programów publicystycznych.

A jaki jest Twój stosunek do TVN , w której przez osiem lat rządów Tuska i Kopacz w ogóle nie było PIS w programach publicystycznych , a zdanie Miecugowa "że teraz po wygranych wyborach nadszedł czas na patrzenie na ręce opozycji " weszło do kanonu myśli "obiektywizmu dziennikarskiego".

TVN , w której przez osiem lat rządów Tuska i Kopacz w ogóle nie było PIS w programach publicystycznych

Nie, no spadnę z krzesła!!!!

Niewiedza, głupota czy pomroczność jasna?

Ile ty masz lat? Bo sądząc po wPiSie ledwo co nauczył się klikać.

EDIT:

Już połapałem, piszecie no nowo historię...

Edytowane przez klecha

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

żenada....co wpis to gorzej....a wydawało mi się że już bardziej odjechanych wpisów być nie może.

Przez lata bronić i wychwalać PIS na tym forum, każdy ruch pis, każdą ich wpadę, po czym oznajmić, że się nie identyfikuje z tą partią, to dopiero jest odjazd.

Nie, no spadnę z krzesła!!!!

Niewiedza, głupota czy pomroczność jasna?

Ile ty masz lat? Bo sądząc po wPiSie ledwo co nauczył się klikać.

..

Sugerowałem, że ktoś przejął im konto. Widać, że to prawda, bo ten chrzani jak potłuczony.

@glazior to ty w sutannie biegasz?

"A na całe Kargulowe plemię i pole spuść, dobry Panie, wszystkie plagi egipskie. Tylko się nie pomyl i nas, Pawlaków, sąsiadów Kargulowych, nie doświadczaj, bo my się swojej miedzy trzymamy."

Gość glazior

(Konto usunięte)

W odróżnieniu do Ciebie , nie w głowie mi przebieranki.

Wampir , klecha-sutanna , no tak ale liczy się tylko Twoja erekcja.

Nie lepiej rozładować się w tańcu ?

Edytowane przez glazior

Nie lubisz kieckowych w koloratkach?

Jeżeli nie masz pojęcia do czego odnosi się mój avatar to się raczej nie ośmieszaj.

EOT

Edytowane przez klecha

Użytkownik Maju dnia 23.08.2017 - 10:36 napisał

Proszę mnie nie identyfikować z pisem...

O rzesz k**wa????!!! To i z rydzykowym kościółkiem również nie??? :-))))

Ma gość tupet!!!

A co ma robić jak im się grunt pali pod stopami?:)

Tak zarabia na życie broniąc wszelkiego ścierwa:(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.