Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

...nie kompromituj się już więcej.

Nie będę zabierał ci chleba....bardziej skompromitować się nie można jak pisząc o innych herezje nie znając faktów lub celowo kłamstwa rozgłaszać.

Masz odwagę podać do której grupy się zaliczasz???

Czy stchórzysz....szukać potwierdzenia na swoje słowa w temacie o Kk nie polecam jak nie chcesz się pogrążyć całkowicie i stracić ogrom czasu na szukanie tego czego tam nie ma. :)))

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ja to bym chętnie przeczytał, gdzie Maju zdanie/słowo prawdy napisał...

Choć jedno.

.

Tylko, który z was zasiadł przed klawiaturą?

Bo nie wiem, któremu odpowiedzieć.

Jest szesnasta z hakiem. Rozumiem, zmiana warty.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Mnożąc oszczerstwa pogrążasz się w kompromitacji....my obaj to wiemy że nie masz na to co mi wmawiasz ŻADNEGO dowodu i nigdy ŻADNEGO dowodu na to nie przedstawisz dlatego mi serdecznie ciebie żal, że chcesz w tym tkwić. ;(

Do jutra kłamczuszki....

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Kabaret "Hybrydy' którym kierował (1961-1967)rozwiązano za "wrogość wobec władz i deprawację młodzieży" a zaraz po tym powstał "Kabaret pod Egidą".

Padnij, powstań, jak w szkole kadetów LWP.

Walnij jeszcze, że żegnasz.

Nie żegnam się, gdyż jestem ateistą.:)

I nie pojmiesz łżąc jak najęty jakobym kiedykolwiek bronił tych których wymieniłeś

Oczywiście potępiasz pedofilię jako zjawisko ogólne. Natomiast każdy konkretny (z imienia, nazwiska, miejsca i czasu) przypadek podważasz i negujesz jako "niedostatecznie udowodniony". Cwana taktyka.

zacznij pisać prawdę ulżysz nie tylko tez własnemu sumieniu.

... rzekł notoryczny kłamca. Zajmij się swoim sumieniem.

nie powielaj bredni podawanych o nim.

Definicja bredni: niewygodna prawda.

Dobry "dowód" dla niepotrafiących czytać ze zrozumieniem i mających problemy z wyciąganiem samodzielnych wniosków.

Zeznania stron są pełnoprawnym dowodem sądowym. Inaczej uważają tylko notoryczni zakłamywacze rzeczywistości, za których wnioski wyciągają inni, oni tylko dowiadują się jakie jest ich zdanie w każdej sprawie.

Komu zaszkodził i w jaki sposób????

Podasz fakty czy zamierzasz nadal manipulować?

Było to podawane wielokrotnie w mediach. Nie zawrzeszczysz rzeczywistości działając metodą na bezczela.

I znowu sypie nam nasz Bobcat gołosłowiem i bezpodstawnie zarzuca mi kłamstwo.

Widzę, że jeszcze nie zmieniłeś płyty.

nazw nie wystarczy by uznać coś za fakt.

Tobie dla uznania za nie-fakt wystarcza niezgodność z Twoim punktem widzenia.

manipulacja dla ludzi wpatrzonych w TVN24 z klapkami na oczach! Nie stać ciebie na to by podać gdzie tych kłamstw się naczytałeś??

Coś takiego ma czelność powiedzieć osoba o mózgu totalnie wypranym goebbelsowską propagandą TVP oraz mediami toruńskimi.

Oczekuję poważnych informacji....na takim "poziomie" nie będę z tobą rozmawiał.

Uważasz się w ogóle za partnera do rozmowy? Co zdanie to ciekawostka.

bardziej skompromitować się nie można jak pisząc o innych herezje nie znając faktów lub celowo kłamstwa rozgłaszać.

Można. Kłamiąc notorycznie, nie przyjmując do wiadomości faktów i broniąc swoich na zasadzie sformułowanej przez prezydenta Roosevelta w odniesieniu do środkowo-amerykańskiego dyktatora: tak, jest on sukinsynem, ale to NASZ su***syn.

"Jako kabareciarz zasłynął satyrą polityczną komentującą ówczesną sytuację społeczno-polityczną i wymierzoną w ustrój PRL. W tych czasach jego twórczość była utożsamiana z etosem „Solidarności” i była głosem antykomunistycznej opozycji. Był twórcą do dziś bardzo znanych spontanicznych hymnów opozycji w czasach PRL-u (Taki Kraj, Żeby Polska była Polską)"

W latach 1980-81, kiedy cenzura na Mysiej odpuściła.

Przed 1980 i po 1981 nie wadził władzuchy.

Sam wpadłeś w pułapkę i przykładasz rękę do podłej oszczerczej kampanii rozpętanej przeciw mnie.....nie masz pojęcie że cytujesz chamskie podłe i bezczelne pomówienia!!!

I nie pojmiesz łżąc jak najęty jakobym kiedykolwiek bronił tych których wymieniłeś, zacznij pisać prawdę ulżysz nie tylko tez własnemu sumieniu. :(

Podasz fakty czy zamierzasz nadal manipulować?

A czy to ma znaczenie gdzie miał (rzekomo) znajomości....pomyłka do której przyznania się w przeciwieństwie do wielu mnie stać - to nie manipulacja

I znowu sypie nam nasz Bobcat gołosłowiem i bezpodstawnie zarzuca mi kłamstwo....znajomość instytucji państwowych tamtego okresu i wymienienie pełnych nazw nie wystarczy by uznać coś za fakt....manipulacja dla ludzi wpatrzonych w TVN24 z klapkami na oczach! Nie stać ciebie na to by podać gdzie tych kłamstw się naczytałeś?? :)))

To tylko wycinek z jednej odpowiedzi - dlatego ZMIEŃCIE PŁYTĘ braciszkowie, to znaczy zatrudnijcie kogoś nowego, poszukajcie nowego słownictwa, zatrudnijcie specjalistę, bo wieje nudą.

No i chyba przeceniacie się, KAMPANIA :-)))))))))))))

Gościu/e, po prostu mamy z was -oszołomki prawicowo kościelne -polewkę, niezłą zabawę, odskocznię od trudów życia.

Dyskusja z wami jest jak jazda na rollercoasterze, czasami niezła jazda, ale od czasu do czasu można się porzygać.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Prosze o powrot do tematyki watku. Psy nawet te wredne sa w swej wrednosci uczciwe.

Wybacz, że nie w temacie, ale muszę:

Nie ma "wrednych" psów.

Ich właściciele czasami i owszem. I tak nieraz te psiska chowają na swój wzór i podobieństwo.

Fajnie, że znów jesteś z nami, Włodku.

Jestem caly czas, choc z lozka i z telefonu, ktory doprowadza mnie do szalu.

Ale ciiii! Bo i ten cholerne konowaly mi odbiora:)))

Serdecznosci dla Wszystkich.

Wlodek.

przekażesz Ojcu Dyrektorowi w odpowiedniej kwocie d

jam przekaze Ojcu Dyrektorowi o ile bede wiedzial jaka to jest...odpowiednia.Serdeczne uklony dla jasnie wielmozego najjasniejszego jego eminencyji grubasa. Edytowane przez muls

dobry zart....masz mnie za idiote??

Jeśli chcesz konkretną kwotę to może być cię nie stać.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Boresk

Ktoś jeszcze ogląda reżimową? Chyba tylko emeryci, funkcjonariusze i ci, którzy nie umieją przełączyć sobie kanału. Ja ostatnio oglądałem dosłownie chwilę jak byłem w Bieszczadach. Masakra. Komuniści byli mniej nachalni.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.