Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ja napisalem ze poslugiwanie sie drwina jest zaleta!?!

Ja napisalem ze prawidlowe i celne poslugiwanie sie sarkazmem w dyskusji swiadczy o inteligencji rozmowcy.

Nigdzie nie pochalalem uzywania chamskich drwin.

To bardzo chwalebne ze preferujesz bezkompromisowa oparta na PS prawdomownosc i szczerosc.

Az poszukam potwierdzenis tego w Twoich wpisach.

W.

Czyżbyś Kolego był fanem disco polo ? To wiele wyjaśnia.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

I obecny:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Lubie @Caleb'a. To bardzo inteligentny i rozsadny chlopak. Do tego bardzo sprawnie poslugujacy sie sarkazmem, a Wy nakreceni wojennym nastrojem zwarci i natychmiadt reagujacy odwetowo, nawet tego sarkazmu nie potraficie zauwazyc a co dopiero odczytac:)

Niech więc piękny i inteligentny uważa, i się tak nie rozpędza, bo gdzie drwa rąbią, tam można i w mordę dostać.

Takie friendly fire.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Co innego posługiwanie się drwiną a co innego chamskie prowokacje.

Masz na myśli to wyżej? Masz rację.

Umiejętność posługiwania się ukrytą drwiną nie jest dla mnie żadną zaletą.

Wolę gdy ktoś kieruje się regułą "Niech wasza mowa będzie: Tak, tak; nie, nie. A co nadto jest, od Złego pochodzi"

Aleś znalazł towarzystwo i miejsce do głoszenia takich dewiz.....tego "nadto" nieprzyzwoicie tu zanadto. :)

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

GZR (Główny Zakłamywacz Rzeczywistości) każdy dzień rozpoczyna od napisania autolaurki i panegiryku na swoją cześć.

Masz na myśli to wyżej? Masz rację.

Nie, mam na myśli Ciebie i Twoich nowych satelitów.

Wczoraj generator mowy szydło w TV Trwam poinformowała Polaków, że Orły Górskiego z 1974 roku byli oprawcami i spotkała ich sprawiedliwość społeczna. Polowanie na Wroga Narodu w wydaniu PIS trwa dalej.

Kto następny?

Kiedy obozy pracy i miejsca koncentracyjne?

Edytowane przez sittek

Ja byłem w ZHP.

Wyprowadzić i rozstrzelać?

Czy może nigdzie nie wyprowadzać, tylko od razu kula w łeb?

Aaaaa! I ukończyłem podstawówkę, liceum i studia.

Ale mam przesrane... :(

PIS zapewne już szykuje po nocach kolejną ustawę odbierającą nam dyplomy zdobyte za czasów PRL-u, a co za tym odbierze nam emerytury. Nam, gdyż oni z uwagi na Dobrą Zmianę będą wyłączeni z ustawy przywracającej sprawiedliwość społeczną.

sittek jest was mniej czy to nie dociera ? Możecie co najwyżej naskoczyć Jarkowi i to z rozpędu,naród chce zmian i zmiany będą czy to się wam podoba czy nie,obniżenie emerytur ubekom to zawsze jakaś namiastka sprawiedliwości i pocieszenie dla walczących w ten czas na ulicach o wolność kumasz czy za trudne ?

Jarek i tak uważam ze jest człowiekiem niezwykle cierpliwym .

Jakich zmian? Już kiedyś pisałem, że trzeba być ciężkim debilem, żeby nie pojąć, że ograniczenie demokracji dotyczy każdego, w tym również PiSowski motłoch.

Są ludzie którzy lubią być trzymani za mordę, ale nie wszyscy tak mają.

Jestem Europejczykiem.

sittek jest was mniej czy to nie dociera ? Możecie co najwyżej naskoczyć Jarkowi i to z rozpędu,naród chce zmian i zmiany będą czy to się wam podoba czy nie,obniżenie emerytur ubekom to zawsze jakaś namiastka sprawiedliwości i pocieszenie dla walczących w ten czas na ulicach o wolność kumasz czy za trudne ?

Jarek i tak uważam ze jest człowiekiem niezwykle cierpliwym .

To znaczy, że piłkarze z kadry Górskiego byli ubekami?

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

To znaczy ze dziś Jarosław dzieli kasę wedle własnego uznania i co mu zrobicie ?

Weźcie się za uczciwa prace,na budowach poszukują pracowników,przy łopacie ,jak dobrze będziesz jeden z drugim z majstrem żył to nie będziesz miał źle,może nawet smiciowke na umowę o prace zamieni i urlop jakiś w zimę dadzą.

Co za bełkot.

To nie bełkot. To powtórka z lat powojennych, gdy komuniści dorwali się do władzy i to samo mówili różnym burżujom i inteligentom.

Wicie, rozumicie, skończcie te wasze inteligenckie rozmamłane rozważania o demokracji i weźcie się do konkretny roboty, bo cza mury murować i krowy doić!

Jestem Europejczykiem.

To nie jest żadna namiastka, i czego, na pewno nie sprawiedliwości. Gdyby tak było rozliczyliby wszystkich, byłych członków PZPR, prokuratorów i sędziów. A tak co? Wybrali sobie starych emerytów do kopania. Typowy populizm. Ich działanie to jakby wrzucić granat do autobusu pełnego ludzi, gdzie jest jeden stary SB-ek.

Weźcie się za uczciwa prace,na budowach poszukują pracowników,przy łopacie ,jak dobrze będziesz jeden z drugim z majstrem żył to nie będziesz miał źle,może nawet smiciowke na umowę o prace zamieni i urlop jakiś w zimę dadzą.

Te, piękny i najmądrzejszy, chyba nie kierujesz tego do nas? Taki tani populizm to raczej w TVP Info.

To znaczy ze dziś Jarosław dzieli kasę wedle własnego uznania i co mu zrobicie ?

Czyli nie jest zabierane ubekom, a po uważaniu Jarosława?

Uczciwa pracę to ja już mam; dzięki temu że płacę podatki, takie Jarosławy mają z czego żyć i dzielić.

To nie bełkot. To powtórka z lat powojennych, gdy komuniści dorwali się do władzy i to samo mówili różnym burżujom i inteligentom.

Wicie, rozumicie, skończcie te wasze inteligenckie rozmamłane rozważania o demokracji i weźcie się do konkretny roboty, bo cza mury murować i krowy doić!

Wy nie jesteście ani burżujami ani inteligentami ot forumowe trolle się zebrały jak przekupki na ruskim bazarze z bronią chemiczna i puszczają toksyczne baki,żeby tylko zatruć życie uczciwym ciężko pracującym ludziom .

Wy nie jesteście ani burżujami ani inteligentami ot forumowe trolle się zebrały jak przekupki na ruskim bazarze z bronią chemiczna i puszczają toksyczne baki,żeby tylko zatruć życie uczciwym ciężko pracującym ludziom .

Skoro jesteś taki czysty to podaj swoje REGON-y, stosowne służby w ramach zewnętrznego audytu, dogłębnie sprawdzą, czy faktycznie jesteś taki uczciwy za jakiego się uważasz, że żadnych przewałek na fakturach nie robiłeś, że niczym pisowski rewolucjonista rozliczasz się z VAT-u.

Proszę, piękny i bogaty, pokaż że masz jaja!

ty nie pracujesz ani ciężko ani uczciwie, sam się chwaliłeś, że za +500 kupiłeś w końcu szmelcvagena.

Celebe 66 . A Może tak Jarka zagonisz do normalnej roboty?

Niech pokaże jak ciężko pracuje na dobrobyt Kraju.

I mnie koniecznie na majstra.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.