Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Reklamy zawsze były i będą. Na plus - nie ma propagandy pisowskiej.
Na minus - coraz więcej muzycznego chłamu i sztywne playlisty.

ty chyba trójki nie słuchasz 🙂

Teraz nawet we wiadomościach jest propagandowy komentarz. Kiedyś we wiadomościach właśnie,  jakiś geniusz dziennikarstwa czytał wypowiedź polityka, że" orędzia Prezydenta nie powinien kometować premier" on od siebie dodał "a co miał zrobić?" i czytał dalej wiadomości :)))

Co pół godziny reklama telefon od słuchaczki, która mówi" Trójka? Dobrze żeście wrócili i jesteście z nami" :))))

Banda knotów, zrąbali to radio do końca.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Teraz przynajmniej można sobie w aucie czasami posłuchać i nie ma szansy, że się trafi na jakiegoś katabasa 😁 albo agenta GRU 🙂

9 godzin temu, Ajothe napisał:

agenta GRU 🙂

Zważ że jedynie wyższych oficerów, w tym eks-, dotyczy uwaga.

W dniu 23.05.2024 o 09:38, iro III napisał:

nowa lista przebojów,

Wiesz jak zrobić numer jeden

10 godzin temu, Jacchusia napisał:

Dobrze żeście wrócili i jesteście z nami"

Dobrze że dobrze wtedy coraz więcej dobra

11 godzin temu, soundchaser napisał:

coraz więcej muzycznego chłamu i sztywne playlisty.

Marsze?

🙂

Czy hymny?

Po sąsiedzku Legii kibicują?

(Stadion mają za ogrodzeniem)

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

34 minuty temu, xetras napisał:

Zważ że jedynie wyższych oficerów, w tym eks-, dotyczy uwaga.

Istotne, że tacy pełnią służbę publiczną i niszczą bezkarnie ten kraj, a ostatnio jedyne ich miejsce to muchomorskie media. 

1 godzinę temu, jezz napisał:

Co włączę trójkę, to ględzą.

Nie lubię ględzącego radia.

Bo nie wiesz, kiedy włączyć.

Audycje GH+ Hawryluka i H-Ch Hawryluk, Chaciński są OK. W czasie ok. 14-15 nadają taaakie rzeczy, że "włos się jeży" 😋

Edytowane przez iro III
8 godzin temu, jezz napisał:

Co włączę trójkę, to ględzą.

Nie lubię ględzącego radia.

Wolę to ględzenie niż pseudomuzykę, którą karmi nas Trójka jak jestem w pracy.

Mogli przynosić swoje śniadania polityczne, skoro prowadząca im nie smakowała. Po co od razu wyrzucać?

Uwielbiam brak egzaltacji u pani Michniewicz. Mogłaby gdzieś gadać dalej.

Ta od rezolutnych przedszkolaków i dużych dzieci chyba zostanie?

Edytowane przez xetras
Poprawka

23 godziny temu, iro III napisał:

Bo nie wiesz, kiedy włączyć.

Audycje GH+ Hawryluka i H-Ch Hawryluk, Chaciński są OK. W czasie ok. 14-15 nadają taaakie rzeczy, że "włos się jeży" 😋

Niestety między 14 a 15 jestem w pracy.

W audycjach Hawryluks i Chacińskiego z reguły była muzyka, która mi się podobała.

Dziś około pierwszej w nocy, z ciekawości porównałem co jest w trzech potrójkowych stacjach.

357 i Nowy Świat playlista, w trójce Margańskich i dobra muzyka.

Posłuchałem chwilę i wróciłem do tego, co sam sobie wybrałem, bo to było najlepsze 🙂

17 godzin temu, soundchaser napisał:

Wolę to ględzenie niż pseudomuzykę, którą karmi nas Trójka jak jestem w pracy.

Moja praca nie pozwala mi w czasie wykonywania, na słuchanie ględzenia.

Co by nie powiedzieć o poprzedniej władzy, ich wpływ na szeroko rozumianą kulturę był druzgocący..  

Ale mamy inny klimat i do trójki od marca wróciła najlepsza audycja muzyczna w naszym smutno-śmiesznym kraju..  HCH czyli czyli Hawryluk i Chaciński znów nadają 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W dniu 9.11.2024 o 11:32, iro III napisał:

Dopiero teraz ten wpis zauważyłem:)

Chaciński co prawda ma słabość do rocka progresywnego, no ale chyba rzadko się z tym obnosi 😛

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przed chwilą w Trójce:

"Rośnie ilość zachorowań na Covid. Są już nowe szczepionki, lekarze zalecają by się szczepić. Jeśli ktoś właśnie przechorował Covid to już po tygodniu może się zaszczepić. Jeżeli się już szczepił, to nową dawkę może wstrzyknąć po 3 miesiącach".

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

13 godzin temu, aster_ napisał:

Ale mamy inny klimat i do trójki od marca wróciła najlepsza audycja muzyczna w naszym smutno-śmiesznym kraju..  HCH czyli czyli Hawryluk i Chaciński znów nadają 🙂

Opowiadasz, najlepsza na świecie, powinni ja puszczać na okrągło. Tyle z tego radia zostało.

Obecna władza to notoryczny brak pieniędzy na wszystko, trwanie w błogostanie, nic nierobienie i głupie uśmiechanie.

I kuźwa non stop "gratulujemy powrotu" tej błazenady słuchać się nie da, reklamuja sami siebie we własnym radiu...debile radiowi.

45 minut temu, jezz napisał:

Ale za pisu trójka była suuuper.

Była zdecydowanie lepsza. Nie było tej nachalności i indoktrynacji. Wtedy ktoś kto był przeciw rządowi mógł słuchać i nie czuł dyskomfortu poprawności polityczne. Był po prostu zdrowy rozsądek.

4 godziny temu, andras napisał:

Była zdecydowanie lepsza. Nie było tej nachalności i indoktrynacji. Wtedy ktoś kto był przeciw rządowi mógł słuchać i nie czuł dyskomfortu poprawności polityczne. Był po prostu zdrowy rozsądek.

Dokładnie, a najwięcej uwag mieli ci, którzy sami przyznawali, że jej wtedy nie słuchali.. To takie polityczne oszołomstwo, bo skoro rządził PiS to wszystko co państwowe było złe i do tyłka. A teraz świergot lemingów w tej trójce, jak facet czytający informacje może swój komentarz wplatac w to co czyta? Jak po 20 razy dziennie można puszczać autorekalme, o której wyżej pisałem. Ci ludzie nie wiedzą co to żenada, to najgorszy dziennikarski sort. Zapłacili im pare groszy i robią z siebie durni. Pozwalniali dziennikarzy tylko dlatego, że nie odeszli razem z Manem i resztą z Trójki i dalej tam pracowali za rządów PiS.

4 godziny temu, andras napisał:

To taka ironia oczywiście?

5 godzin temu, andras napisał:

Jaja sobie robisz? 😆 Jest dokładnie odwrotnie.

Godzinę temu, bum1234 napisał:

To taka ironia oczywiście?

Też w pierwszym momencie pomyślałam, że on żartobliwie, ironicznie, ze stosunkiem jakimś takim żartobliwym do tematu i do samego siebie.

Ale nie. Oni tak poważnie chyba.

Dziwne to.

A może nie słuchał tych audycji politycznych prowadzonych np. przez Lisickiego, który był wtedy zindoktrynowanym pisowcem. Dziś już nie jest... 😉

Edytowane przez soundchaser
2 godziny temu, Jacchusia napisał:

A teraz świergot lemingów w tej trójce, jak facet czytający informacje może swój komentarz wplatac w to co czyta?

W telewizji też jest program o tym jak reagować na program. Teraz nie tylko tv ale i radio jest do odmóżdżania i lizusostwa. W kupie siła i jest pozytywnie.

Kultura pochwalna też może być. 

2 godziny temu, Jacchusia napisał:

Dokładnie, a najwięcej uwag mieli ci, którzy sami przyznawali, że jej wtedy nie słuchali.. To takie polityczne oszołomstwo, bo skoro rządził PiS to wszystko co państwowe było złe i do tyłka. A teraz świergot lemingów w tej trójce, jak facet czytający informacje może swój komentarz wplatac w to co czyta? Jak po 20 razy dziennie można puszczać autorekalme, o której wyżej pisałem. Ci ludzie nie wiedzą co to żenada, to najgorszy dziennikarski sort. Zapłacili im pare groszy i robią z siebie durni. Pozwalniali dziennikarzy tylko dlatego, że nie odeszli razem z Manem i resztą z Trójki i dalej tam pracowali za rządów PiS.

I wszystko jasne, najlepsza, niezależna trójka była za pisu.

Dziennikarze też wtedy byli najlepsi. 

Taki Kodymowski np. niezależny w trójce i niezależny jako komentator w tvp info.

9 godzin temu, andras napisał:

To już była jawna konkurencja dla radia muchomora 😄

11 godzin temu, jezz napisał:

Dziennikarze też wtedy byli najlepsi. 

Dla pisowców tak. Przecież to jasne.

A tak przy okazji - Piotr Baron wraca do Trójki:

Ukryta Zawartość

… w sumie to nie za bardzo go lubiłem jednak.

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, jezz napisał:

A gdzie i kto tak twierdzi? Czytać potrafisz, ale do zrozumienia daleko.

To właśnie ta kategoria oszołomstwa politycznego, o której pisałem, oceniają radio po tym kto rządzi, zamiast po tym jakie jest radio.

W dniu 11.11.2024 o 06:34, marek-1969 napisał:

Są już nowe szczepionki

Jesteśmy uratowani! 😀Dobrze, że ta reżimowa stacja uratowała nam życie.

Czy przyjęto tam z powrotem do roboty starych TW, co to samego jeszcze pamiętają Stalina? Sorry - Kiszczaka?

Czy teraz muzyczny gust Polakom już psuje ktoś inny?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

4 godziny temu, Jacchusia napisał:

A gdzie i kto tak twierdzi? Czytać potrafisz, ale do zrozumienia daleko.

To właśnie ta kategoria oszołomstwa politycznego, o której pisałem, oceniają radio po tym kto rządzi, zamiast po tym jakie jest radio.

A ja tak  twierdzę na podstawie tego, co pan pisze.

I co mi pan zrobi?

A jakie powinno być wedlug pana dobre radio, pan się na wszystkim zna, to i na tym się pan pewnie zna?

Bo ja wiadomo, nic nie rozumiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.