Skocz do zawartości
IGNORED

PiS ogarnia wszystko, TK, zamyka mi ochotę do dyskutowania.

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

skoro przebywanie z pisem prowadzi do fiksacji to do czego prowadzi przebywanie w pisie?

Do ubezwłasnowolnienia rozumu. Widać to było we wczorajszych głosowaniach w sali kolumnowej, ale "pecunia non olet". Czego nie zrobi się dla żłoba ? PiS zrobi wszystko.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ostrzegam! Pyskówek personalnych nie będę tolerował!

"Xniwax ma bana?a ta kanalia za takie wpisy ordery? "

Paweł, czemu szerzysz kłamliwa propagandę? A za atak personalny musisz jednak ponieść karę!

To ze kolega nie podziela Twoich preferencji światopoglądowych, nie jest wytłumaczeniem nazywania go kanalią. Jeszcze raz w ten sposób zaatakujesz interlokutora to właśnie Ty będziesz tym, który wyleci z tego wątku.

Zapytaj Schetyny co to wstyd...nie wstydź się.

Swoją drogą ten Schetyna wyrasta na czołowego wichrzyciela.

A tak w ogóle, to śmieszne to skandowanie wczorajsze było...przypomniały mi się szczenięce lata,

gdy chodziłem jeszcze na mecze piłki nożnej i tam często też skandowali...np. "sędzia - ch*j!" ;-)

Swoją drogą ten Schetyna wyrasta na czołowego wichrzyciela.

Chyba żartujesz. Schetyna przy PiS to pikuś a nie wichrzyciel.

A tak w ogóle, to śmieszne to skandowanie wczorajsze było...przypomniały mi się szczenięce lata, gdy chodziłem jeszcze na mecze piłki nożnej i tam często też skandowali...np. "sędzia - ch*j!" ;-)

Wcześnie podobne okrzyki wznosili wyznawcy i bojówkarze PiS. Już o tym zapomniałeś ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Wcześnie podobne okrzyki wznosili wyznawcy i bojówkarze PiS. Już o tym zapomniałeś ?

Ależ nie. Wszyscy politycy są siebie warci.

Hipokryzja posunięta do granic absurdu. Taplanie się w błotku przy korycie...najpierw jedni, później drudzy.

Jeden przyświeca im cel - zagarniać ile się da dla siebie, korzystając z przywileju władzy.

Jeden przyświeca im cel - zagarniać ile się da dla siebie, korzystając z przywileju władzy.

To prawda, ale tak jest na całym świecie. Polska się z tego nie wyłamie. Nawet za PiS. Za PiS nawet będzie gorzej bo to stado wygłodniałych wilków żądnych sukcesów finansowych łupiących ten kraj bez ograniczeń. Widać to choćby po premiach jakie sobie przyznają za "ciężką" pracę. Żeby chociaż nie byli Kiepskimi Misiewiczami, ale niestety są.

To prawda, ale tak jest na całym świecie

Jednak mam wrażenie, że nasz kraj pod względem korupcji polityków jest w ścisłej czołówce światowej. ;-)

Jednak mam wrażenie, że nasz kraj pod względem korupcji polityków jest w ścisłej czołówce światowej. ;-)

Myślę że to tylko wrażenie pompowane propagandą, ale kto wie może tak jest. Niestety nie mam danych na ten temat.

Prawo i Sprawiedliwość - to śmieszne. Wymyślili sobie tę nazwę chyba by zakpić z nas wszystkich.

Partia, która notorycznie łamie prawo i daleko jej do sprawiedliwości. ;-)

Przy "p-o" każdy wyrafinowany złodziej to pikuś do czego przyznali się "demokraci" w sówce i koleszkach, potem bronili wolności słowa walcząc o laptopa w pewnej redakcji ;-)

Aha, misiewicze po 200 tys zł rocznie razy kilkaset.

Pikuś

Afera z upadłością skok przy której amber gold jest mała. ale po to złodzieje. Zbyszek jest za tępy by doprowadzić do skazań. Tak kradli a dowodów brak.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Paweł, czemu szerzysz kłamliwa propagandę?

Vlado jakie kłamstwa?

Wytłumacz się z tego sformułowania.

Ostatnie czystki świadczą tylko o jednostronności moderowania.

Demokraci wkoło jak się patrzy. Obłuda i hipokryzja pełną gęba.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Już wcześniej prosiłem moderację o rozwagę.

Nie trzeba się zgadzać z poglądami interlokutorów ale ban dla Xniwax`a w Polityce to nie ten kierunek.

Nie jego wypowiedzi są tam naj spośród uznanych za obraźliwe...

Moderacjo, czy chcecie zrobić z Audiostereo TVP...?

Moim zdaniem xniwax słusznie ma bana. To pisior...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

To pisior...

Jeśli już to pro pisior ale z Kukizowa.

Nie wolno?

Znowu Wam się marzy jednomyślność zwieraczy i pały w ich obronie.

Nie tędy droga, w Polsce idzie i jedzie się po prawej.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Moim zdaniem xniwax słusznie ma bana. To pisior...

Za pisiarstwo ban? Dyskryminacja jak TVP. Za idiotyzm tak. Ale idiotów nie banują. Kuźwa, przecież trzeba rozeznać, kto tym idiotą jest. A to trudne bywa.

Przecież żartowałem:)

Ale racji Ci nie odmawiam...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Bereza Cie czeka:)

Piknie tam ;)

brbibiar02-41.jpg

Już niedługo tak.

O to przyszły z nahajką w gułagówku nowoczesnym z zakodowaną nienawiścią do świeżego powietrza.

Nie wolno?

Oczywiście, że nie wolno- to się nazywa tolerancja represywna: świeżej daty wynalazek komunistów Zachodu

Poza tym- jak niżej

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

O to przyszły z nahajką w gułagówku nowoczesnym z zakodowaną nienawiścią do świeżego powietrza.

Pisz, skoro musisz.

I jeszcze możesz.

Xniwax ma bana?a ta kanalia za takie wpisy ordery?

W ustach Skurzewskiego to prawdziwy komplement. Z pewnym opóźnieniem, ale jednak dziękuję!

Jak widze pogłoska o banie dla iksika okazała się nieprawdziwa, czyli standardowo jak wszystko, co wypisuje Skurzewski.

Jestem Europejczykiem.

Nie pogłoska. Kłamco.

Mam bana w zakładce "Polityka".

Powinieneś przeprosić Pawła Skurzewskiego.

Ciekawe czy Ciebie na stać.

TAK to właśnie wraca PRL- na razie na AS, boję się że w kraju czeka nas to samo

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Nie pogłoska. Kłamco.

Powinieneś przeprosić Pawła Skurzewskiego.

Ciekawe czy Ciebie na stać.

Odniosłem się chamskiego wpisu Skurzewskiego w tym wątku i przekonałem sie, że dalej w nim piszesz, co jak widać jest faktem. Napisałem wyraźnie o "pogłosce" gdybyś takich niuansów nie łapał.

Przy okazji - gdzie te ordery, jeszcze żadnego nie dostałem.

TAK to właśnie wraca PRL- na razie na AS, boję się że w kraju czeka nas to samo

PiS ma wszystko, a ten sie boi.

Rozumiem, że jesteś KODowcem?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.