Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Rafale , bez urazy ale cieszę się że system i adaptacja Made by Szymon spełniła Twoje oczekiwania co do dźwięku. Z Szymonem nie zgadzamy się

w wielu podstawowych kwestiach audio i mam duże wątpliwości co do jego rzetelnej wiedzy o dobrym dźwięku i adaptacjach akustycznych.Ale to tylko moje zdanie z którym nie koniecznie musisz się zgadzać.

Zgłoszone na panel do usunięcia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Piotr_57210

Wiem jedno że na pewno Cię to nie cieszy. Pisząc w ten sposób, obrażasz również kolegów którzy mnie odwiedzili . Jesteś w stanie im też wmówić że nie mają wiedzy , czy słuchu. Nie znam Cię osobiście , u mnie też nie byłeś, więc ;

Nie pisz więcej , bo w tym konkretnym wątku nie masz nic do powiedzenia.

Rafale, nie miałem takiego zamiaru aby obrażać kogokolwiek . Bywaj Zdrów i ciesz się dźwiękiem.

Nie pisz więcej , bo w tym konkretnym wątku nie masz nic do powiedzenia.

...do tego grona dokooptowałbym jeszcze tych co się dziwią że dywanu nie ma na podłodze

i tych co chcą widzieć rozliczenia finansowe ;-)

To, czy wyglądają lepiej to również kwestia gustu... są osoby które wolą bardziej stonowany design. Wow ale się w wątku ruch zrobił. .. moja odpowiedź dotyczyła kolumn yb

Edytowane przez kulek1

Rafale, nie miałem takiego zamiaru aby obrażać kogokolwiek . Bywaj Zdrów i ciesz się dźwiękiem.

mam nadzieję że nikt nie złapie się na ten twój sztuczny miód - ugrzecznienie

znasz przypowieść o żabie i skorpionie ;-)

Jedyny warunek to odsłuch Pańskiej referencji, wszystko załatwimy tego samego dnia. Chłopaki już są na sobotę umówieni.

.

Mnie do tego nie mieszaj. Ja do żadnego garażu nie jadę.

Ale jakby ktoś nie miał kasy to ja mogę te 7,32 zł na bilet pożyczyć.

A ja mam to gdzieś :-)

No to się wszystko wyklarowało.

Cua.

Czyli jak zwykle. Szymon odpowiada sarkazmem i widać, że boi się mojej opinii. No cóż, to trudna sztuka jest polemizować z drugą osobą i jak widać nie każdego na to stać, albo też druga strona ma niewiele do powiedzenia, bo z góry wie, że propaguje czyste oszustwo.

Chciałem się sprawdzić sam ze sobą, bo ze zdjęć już wynika, że pokój jest mocno ....zepsuty i muzyka w nim nie ma prawa grać poprawnie. Świadczą o tym nie tylko zdjęcia, ale i opisy osób, które uczestniczyły w odsłuchach.

Świadczą o tym nie tylko zdjęcia, ale i opisy osób, które uczestniczyły w odsłuchach.

Ty się już nigdy nie zmienisz. Podkładanie świni i publiczne obrażanie innych to Twój znak.

Nie znam drugiej takiej osoby z branży, która by zeszła do takiego poziomu.

Moderacja wie co robić. Bardzo proszę.

Czyli jak zwykle. Szymon odpowiada sarkazmem i widać, że boi się mojej opinii. No cóż, to trudna sztuka jest polemizować z drugą osobą i jak widać nie każdego na to stać, albo też druga strona ma niewiele do powiedzenia, bo z góry wie, że propaguje czyste oszustwo.

Chciałem się sprawdzić sam ze sobą, bo ze zdjęć już wynika, że pokój jest mocno ....zepsuty i muzyka w nim nie ma prawa grać poprawnie. Świadczą o tym nie tylko zdjęcia, ale i opisy osób, które uczestniczyły w odsłuchach.

Sorry za off-top, ale to dla mnie post roku :))) spadłem z krzesła jak czytałem :))))

PS. Wszyscy głusi koledzy, którzy byli u Rafałka i słuchali "tej tragedii dźwiękowej" może ufundujemy Panu Audio Academy jakąś nagrodę z tej okazji ;) co Wy na to ;) ????

Wystarczy zdjęcia pokazać Krzysztofowi P. a wszystko będzie wiadome co to jest za akustyka i jak to może grać.

Edytowane przez Magnepan

Brawo!!!!!. Proszę się skupić na strojeniu swoich produktów i tam się sprawdzać.

To nie jest podkładanie świni, tylko moja opinia o pokoju z którą nie każdy może się zgadzać.

Najlepsze jest to, że nikt nie ma na to przeciwargumentów.

Wystarczy zdjęcia pokazać Krzysztofowi P. a wszystko będzie wiadome co to jest za akustyka i jak to może grać.

Ha, ha . Uwiera Cię ten klub, ja gwóźdź w bucie.

Myślę, że nawet nie trzeba, zresztą Krzysiek nie chce nawet tego oglądać :)

PS. Wszyscy głusi koledzy, którzy byli u Rafałka i słuchali "tej tragedii dźwiękowej" może ufundujemy Panu Audio Academy jakąś nagrodę z tej okazji ;) co Wy na to ;) ????

Nie są głusi. Opisali poprawnie to co słyszą, tylko że nikt nie wie, czy to aby tak powinno być....

To nie jest podkładanie świni, tylko moja opinia o pokoju z którą nie każdy może się zgadzać.

Najlepsze jest to, że nikt nie ma na to przeciwargumentów.

Jak zwykle zapedziłeś się w kozi róg i obnażyłeś intencje oceniając cokolwiek przed odsłuchem a przyjachać chciałes żeby mieć mandat aby wypróżnić nieuzasadnioną krytykę.Teraz to już cie nikt nie zaprosi -żenada

tylko że nikt nie wie, czy to aby tak powinno być....

No w tym się zgodzę. Nikt wcześniej nie słyszał czegoś podobnego.

Nie są głusi. Opisali poprawnie to co słyszą, tylko że nikt nie wie, czy to aby tak powinno być....

Komentarz zbędny....poniżej pewnego poziomu lepiej nie z chodzić....

Jak zwykle zapedziłeś się w kozi róg i obnażyłeś intencje oceniając cokolwiek przed odsłuchem a przyjachać chciałes żeby mieć mandat aby wypróżnić nieuzasadnioną krytykę.Teraz to już cie nikt nie zaprosi -żenada

Mało tego. Ten człowiek niczego się jeszcze nie nauczył. Miał spore szanse wyjść z twarzą na prostą. Nawet tego nie potrafił wykorzystać.

I tu trafiłeś w 10.

No w tym się zgodzę. Nikt wcześniej nie słyszał czegoś podobnego.

Oczywiście, że nie, bo od czasów rozwoju sprzętu audio i akustyki, wszyscy dążą do uporządkowanej sceny, która jest przed słuchaczem.

I tu trafiłeś w 10.

Ja to wiem i Ty to wiesz, ale ci biedacy są chyba na straconej pozycji, skoro nawet nie interesuje ich zwykła polemika i przeciwstawne argumenty.

Oczywiście, że nie, bo od czasów rozwoju sprzętu audio i akustyki, wszyscy dążą do uporządkowanej sceny, która jest przed słuchaczem.

Zapewniam Cię, że u Rafała scena jest na miejscu. Ale Ty tego nie posłuchasz niestety....

Zapewniam Cię, że u Rafała scena jest na miejscu. Ale Ty tego nie posłuchasz niestety....

A co z czarnym tłem nie wspominając o dźwięku oderwanym od kolumn ?

Na miejscu? na którym miejscu? Na suficie?

Czy to nie twoje słowa z poprzedniej strony?

"Dźwięki słychać w całym pomieszczeniu. Na suficie za głową (choć kanapa jest od tylnej ściany około 30-40 cm), po bokach i co najważniejsze istnieje wiele planów w głąb."

Gdybym chciał mieć taką scene, to bym sobie kupił kino domowe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.