Skocz do zawartości
IGNORED

11 listopada

il Dottore

Rekomendowane odpowiedzi

Tobie jak widać wystarcza aby uznać WSZYSTKICH idących wczoraj w marszu za faszystów etc.

Zagranica jak widać na dostrzega co się w Polsce dzieje i właściwe to ocenia. Jedynie u nas minister odpowiedzialny za sprawy wewnętrzne (nazwany przez polityka wywodzącego się z tego samego obozu politycznego "Chodzącym Deficytem Intelektualnym") niczego nie zauważył.

Jak wspominałem: w Warszawie było zgłoszonych 12 manifestacji. Wybór był. Uczestnictwo w każdej z nich jest świadomym wyborem politycznym i publiczną demonstracją poglądów. Tak jest zawsze, nie tylko w tym konkretnym przypadku. Proszę mi nie wmawiać, że np. na pochód lewicy przyjdą skrajni prawicowcy, bo mieli ochotę się przespacerować.

@ten co mu nie staje i innych chce bić zamiast

normalny heteroseksualny facet jest zajęty swoją babą i seks innych facetów go nie interesuje. a to, że ci nie idzie i w związku z tym zazdrościsz innym i chcesz ich bić to twój problem, a nie inteligentów. nie obwiniaj innych za swoje porażki. nie staje ci nie z powodu inteligentów ani "pedałów".

Cóż to za wymyślone idiotyzmy zaczynasz mi tu wmawiać

Jeżeli lubisz być ogłupiany przez propagandę, której nie powstydziłby się Joseph Goebbels - oglądaj TVPiS. Twój wybór.

neoliberalne "elity" zaczynają kwiczeć

Cóż to za wymyślone idiotyzmy zaczynasz mi tu wmawiać

czyli reagujesz na "@ten co mu nie staje i innych chce bić zamiast". bardzo dobrze. aby pokonać problem musisz przyznać, że on istnieje.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Bo to taka barania logika. Zamiast się cieszyć, że mu gej upatrzonej laszczki nie poderwie, to taki cymbał będzie go prał poświęconą lagą z ukradzionym i pohańbionym emblematem Polski Walczącej.

Zresztą wśród nich co drugi to pedał (bo nie gej przecież). Typowe wyparcie; już staroegipscy psychologowie to wiedzieli.

barany jedne... podłapują za słówka żeby dalej aferę napędzać, aby dyskredytować ile się da.

neoliberalne wieprzowiny.

nadal widac typowe syndromy wyparcia.Jakbym widzial sasiada tez geja dwa lata temu.Dopoki sie nie zakochał w mezszczyznie i odszedl od zony..

arany jedne... podłapują za słówka żeby dalej aferę napędzać, aby dyskredytować ile się da.

pierwszy okres jest najtrudnieszy szczegolnie w kontakatach z rodzina.

neoliberalne "elity" zaczynają kwiczeć

Zawsze to mniejsze zło niż ogłupiająca propaganda, której jak widać stałeś się ofiarą.

barany jedne.

Rozumiem, że wolisz totalitaryzm?

P.S. Barany czy wieprze? Zdecyduj się. Przeczysz sam sobie.

barany jedne... podłapują za słówka żeby dalej aferę napędzać, aby dyskredytować ile się da.

ale ty się sam dyskredytujesz. żadnych słówek nie trzeba podłapywać. masz problem i powinieneś stawić mu czoła.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

alez natychmiast zglos sie do lekarza .Jest to powazny problem tzw gejow ukrytych.

sam się zgłoś... albo nie, cofam, to i tak nic nie da

Takich jak ty zdyskredytować się już bardziej nie da. Cóż jest głębiej niż dno?

nawzajem

P.S. Barany czy wieprze? Zdecyduj się. Przeczysz sam sobie.

no co ty? logika i pisdnięty? przecież logika jest lewacka bo jest na L więc

pisdniętych nie obowiązuje.

sam się zgłoś... albo nie, cofam, to i tak nic nie da

ale on nie ma problemu. zajmuje się swoim życiem seksualnym i nie chce bić tym,

którym się ono układa.

Wystarczyło na parę godzin odejść od klawiatury by normalnie spędzić niedzielę a tu masz-już z człowieka robią fana narodowców ,wręcz faszystę.Tylko dlatego że chciałem zgłębić genezę problemu bez wylewania jadu na organizatorów marszu.

O moją emeryturę proszę się nie martwić-to mój problem i nie pogłębią go narodowcy.Praktycznie nie ma ich nawet w parlamencie i nie zanosi się aby się dostali.Pisałem już że to ideologia obca naszej kulturze i zwyczajnie nie pada na podatny grunt.

Wystarczyło na parę godzin odejść od klawiatury by normalnie spędzić niedzielę a tu masz-już z człowieka robią fana narodowców ,wręcz faszystę.Tylko dlatego że chciałem zgłębić genezę problemu bez wylewania jadu na organizatorów marszu.

O moją emeryturę proszę się nie martwić-to mój problem i nie pogłębią go narodowcy.Praktycznie nie ma ich nawet w parlamencie i nie zanosi się aby się dostali.Pisałem już że to ideologia obca naszej kulturze i zwyczajnie nie pada na podatny grunt.

Z tym niebyciem w parlamencie to bym paru znalazł a i Ci co u Kukiza byli teraz bodajże do pisu sie przyklejają ( dla mnie te twory ciastka itp to i tak zaplecze Pisowskie) przyjdzie czas wyborów

i tworzenie tej tzw szerokiej prawicy ( mamy przyklejki Gowin,Ziobro)to będą sie podczepiać z list Pis-u....

Az prezesa zabraknie wtedy będzie sie działo....

Znamienne, że PiS-iarstwo wylewa na TVN i TVN24 identycznie takie same kubły pomyj (nawet słownictwo identyczne) jakie propaganda PRL wylewała na Radio Wolna Europa i Głos Ameryki. Nie od dziś wiadomo, że prawda jest głównym wrogiem wszelkiej maści reżimów.

Owszem,paru weszło przez Kukiza, ale żeby zaistnieć trzeba być politykiem chociaż średniego formatu a nie figurantem który nie potrafi się wysłowić.Ich cza jeszcze nie nadszedł-na szczęście??

a wiecie, że "pis nie mógł znieść prawdy w brukseli'? :DDD

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ściągneli do warszawy i wtedy facet został przedstawicielem KE w Polsce. nie mogli znieść prawdy w Brukseli, mają prawdę w Warszawie :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bobcat-kalumnie lecą w obie strony.Na szczęście mamy tę komfortową obecnie sytuację-chyba po raz pierwszy, że media są dość równo podzielone i każdy może wybrać.Ośmielę się stwierdzić że nawet kraje zachodu nie mają takiego pluralizmu medialnego.

a ile trzeba xynawx zeby uznac.

Jeden rzecznik kryminalistki Clinton i stado baranów z GieWu.

TVN i TVN24

Radio Wolna Europa i Głos Ameryki

Porównanie, że hoo, hoo.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Bobcat-kalumnie lecą w obie strony.Na szczęście mamy tę komfortową obecnie sytuację-chyba po raz pierwszy, że media są dość równo podzielone i każdy może wybrać.Ośmielę się stwierdzić że nawet kraje zachodu nie mają takiego pluralizmu medialnego.

Które media publiczne są po połowie"równo podzielone" ?(prywatnych do tego nie bierz pod uwagę)

Ośmielę się stwierdzić że nawet kraje zachodu nie mają takiego pluralizmu medialnego.

Oczywiście, że nie. Pamiętam, już "Trybuna Ludu" mówiła to samo.

Jestem Europejczykiem.

Media państwowe są państwowe.

Nie mogą być antypaństwowe, jak TVN24.

Przecież to oczywiste.

Które media publiczne są po połowie"równo podzielone"

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jeden rzecznik kryminalistki Clinton i stado baranów z GieWu.

Porównanie, że hoo, hoo.

Imponujący wkład w dyskusję. A jaki merytoryczny! Czapki z głów.

W zasadzie co mnie dziwi? Nihil novi.

Oczywiście że miałem na myśli wszystkie ogólnopolskie media.Czy niemieckie stacje państwowe nie mówią głosem Merkelowej?

Ile mamy wydawnictw prasowych?Ile z nich ma polski kapitał?Chcesz to kupujesz Gazetę polską,Wyborczą,itp.Do wyboru ,do koloru.

Nie mogą być antypaństwowe

Utożsamianie interesu państwa z interesem jednej (choćby nawet rządzącej) partii politycznej jest błędem.

jak TVN24.

TVN24 nie jest antypaństwowy choć akolici reżimu próbują go tak przedstawiać. To również nic nowego. Trybuna Ludu nazywała Radio Wolna Europa antypolskim. Nieprawda. Ono było tylko antyreżimowe. Natomiast bardzo propolskie.

Przecież to oczywiste.

Wyłącznie dla klakierów PiS-u.

Oczywiście że miałem na myśli wszystkie media.Czy niemieckie stacje państwowe nie mówią głosem Merkelowej?

Ile mamy wydawnictw prasowych?Ile z nich ma polski kapitał?Chcesz to kupujesz Gazetę polską,Wyborczą,itp.Do wyboru ,do koloru.

Jest jedna różnica za te z obcym kapitałem nie trzeba płacić a te tzw nowo-zmianowe tak i to bez wyjątku nawet jak tego nie mam zamiaru oglądać....

a propos niemieckich to chyba nie wyznacznik do obecnych czy i z tamtych nasza TV ma brać wzór

prezes tamto bierze za wszelkie zło.... ( nie wyobrażam sobie tak prymitywnej propagandy w w/w mediach jak u nas)

Nie mogą być antypaństwowe

Utożsamianie interesu państwa z interesem jednej (choćby nawet rządzącej) partii politycznej jest błędem-tu masz rację,ale pod tą szerokoscią geograficzną to niemożliwe,może nasze dzieci doczekają,,,

Dopiero przejrzenie wszystkich serwisów informacyjnych daje jakiś pogląd rzeczywistości po uprzednim ułożeniu sobie wszystkiego w głowie.Żaden nadawca nie zdobył monopolu na rzetelność.

został zdominowany przez skrajne grupy

A cóż jest skrajnego czy radykalnego w poglądach nacjonalistycznych? :)

Słowo "skrajne" to ważne określenie lewackiej propagandy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.