Skocz do zawartości
IGNORED

Ile jeszcze PW dostanę nt głosowania na zdjęcia?

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

temu kto ci takich wnioskow wysle najwiecej.

a tak na marginesie.Dla niektorych to moze byc wartosciowy przedmiot pozadania na ktorych ich nie stac.A tak jakos przypomina mi sie ze zachowywales sie podobnie....kiedys.

Wysyłałem do kogoś PW na temat...??? Nigdy nawet nie brałem udziału tutaj w żadnym konkursie.

I jaki to przedmiot jest? Bo nawet nie wiem co tam można wygrać? Samochód, dom?

?👈

Kochani, wysłanie PW do kolegów z forum o poparcie w konkursie nie jest sprzeczne ani z prawem ani regulaminem forum, czy regulaminem konkursu. Prosze zatem przestać zgłaszać takie PW na panel jako spam. Zwyczajnie poprzyjcie lub nie i koniec. Gdyby natomiast takie prośby wpływały lawinowo na wasze PW od tego samego usera - to wówczas jest to spam karany permanentnie i proszę zgłaszać.

Napisał do mnie forumowicz, z którym też nigdy nie gadałem. Grzeczny, nienachalny post.

Zagłosowałem, zwłaszcza że fotka fajna, z pomysłem.

Co mi to szkodzi? Niech se wygra.

Nawet i dom

w kwestii formalnej lata wstecz zgłaszalismy adminowi problem

w zapisach konkursu nic sie nie pojawiło więc problem jest niejako poza moderacją forum

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Kochani, wysłanie PW do kolegów z forum o poparcie w konkursie nie jest sprzeczne ani z prawem ani regulaminem forum, czy regulaminem konkursu. Prosze zatem przestać zgłaszać takie PW na panel jako spam. Zwyczajnie poprzyjcie lub nie i koniec. Gdyby natomiast takie prośby wpływały lawinowo na wasze PW od tego samego usera - to wówczas jest to spam karany permanentnie i proszę zgłaszać.

Dodajmy że ja nic nie zgłaszałem.

Ogólnie temat się powtarza co rok, ogólnie to mało mnie to obchodzi.

Ale dla mnie nieco wstyd by było wysyłac lawinowo do userów PW i prosić o głosowanie. Co innego do ludzi z którymi utrzymuje się jako taki kontakt. Czy też na PW czy ogólnie na forum. Czemu nie. Ale dostaję PW od ludzi, których nicków na oczy nigdy nie widziałem. Nawet czytając i przeglądając forum.

A na zdjęcie zagłosuję jak bedę miał chęć, i na te na które mam chęć. Nie trzeba się upominać na PW.

Napisał do mnie forumowicz, z którym też nigdy nie gadałem. Grzeczny, nienachalny post.

Nawet i dom.

Mi tam też nic nie szkodzi. Niech se wygra kto chce i co chce. Ale dla mnie poprostu dziwne jest otrzymywanie co róż PW od userów o których nawet nie wiem że istnieją. Dziwne to jest dla mnie trochę. Konkurs jest otwary, każdy może wejśc i zagłosować.

?👈

No można, ale nie o to chodzi żeby wszystko blokować. Chciałem tylko zapytać userow jak na to patrzą, bo dla mnie to dziwne.

?👈

mnie zaskkoczyly te wiadomosci, byly 2 wiec spoko, przy duzej ilosci bym sie czul jak Ty :)

swoja droga dwoch gosci wysyla i tylko na dwoch ludzie glosuja :)

Nawet i dom.

Uważam podobnie i również zagłosowałem .

P.S.

Mnie również cieszy , gdy mogę , tak zupełnie bezinteresownie sprawić komuś radość - najlepszego Jacku.

Piotr

Miałem oryginalny pomysł na zdjęcie , ale nie udało się mi go zrealizować . Pewnie bym wygrał . Na moich DT . Zakurzonej górnej części ( lakier fortepianowy ) miałem napisać Wesołych Świąt , ale kobieta wytarła kurz .

No można, ale nie o to chodzi żeby wszystko blokować. Chciałem tylko zapytać userow jak na to patrzą, bo dla mnie to dziwne.

No tak, ale jakbyś nie dostał wiadomości to byś nie zaglądnął na fotki a przecież konkurs polega na tym aby oglądać i głosować, więc jak nie będzie głosujących tylko sami wystawiający to ?

Taki konkurs powinien automatycznie do każdego usera wysłać info o tym na skrzynkę, byłoby więcej głosów, na tym to polega.

Można czasem nie być aspołecznym . ... . . no raz do roku w Święta nie wadzi.

Jeśli chodzi o sprzęt to mam tego troche ale brakuje czasu ...........a czas ucieka......

Szkoda tylko, że te "dzieła" w galerii konkursowej prawie w stu procentach są przejawem infantylizmu, braku wyobraźni a także niemocy estetycznej ich twórców.

Zdjęcie rodzi się w głowie fotografa, reszta jest tylko prostą rejestracją tego pomysłu.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Najlepiej komentować, a nie zrobić samemu fotki

Nie mam o czym opowiadać.

A po co komu kolejne poprawne technicznie fotki, które traktują o niczym?

Od lat nie robię zdjęć, pomimo tego, że jestem dyplomowanym fotografem.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

• Administratorzy

Odpowiedź w innym wątku:

http://www.audiostereo.pl/spam-konkursowy_136918.html/page__view__findpost__p__4277498

No tak, ale jakbyś nie dostał wiadomości to byś nie zaglądnął na fotki a przecież konkurs polega na tym aby oglądać i głosować, więc jak nie będzie głosujących tylko sami wystawiający to ?

Taki konkurs powinien automatycznie do każdego usera wysłać info o tym na skrzynkę, byłoby więcej głosów, na tym to polega.

Można czasem nie być aspołecznym . ... . . no raz do roku w Święta nie wadzi.

Była taka informacja wysłana na maile do wszystkich użytkowników forum. Do tego info na facebooku i ogłoszenie na forum.

Na pocieszenie dodam, że dziś ostatni dzień konkursu, więc spamowania więcej nie będzie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Miałem oryginalny pomysł na zdjęcie , ale nie udało się mi go zrealizować . Pewnie bym wygrał . Na moich DT . Zakurzonej górnej części ( lakier fortepianowy ) miałem napisać Wesołych Świąt , ale kobieta wytarła kurz .

Bym głosował na Ciebie przyjacielu.. ..ach ten kurz ☺

Witam,

też kiedyś brałem udział w konkursie organizowanym przez Audiostereo i nawet udało mi się go wygrać. Konkurs wymagał według mnie więcej pracy, bo trzeba było napisać recenzję i do tego można było zrobić zdjęcia recenzowanego przedmiotu. Zdjęcia były chyba mile widziane, skoro udało mi się wygrać. Rywalizacja była zacięta i do samego końca nie było wiadomo kto wygra. Emocje były wielkie, a radość z wygranej nieopisana. Była to nagroda za włożony trud i poparta uznaniem forumowiczów.

Wczoraj dostałem pierwszego maila z prośbą o głos i jakoś nie wyczułem tej ukrytej ignorancji tematu. Dzisiejszy mail od następnego "spryciarza" już wzbudził moją uwagę i po kilku minutach poszukiwania na forum moje wzburzenie na stosowaną praktykę. Uważam, że dla dobra konkursu powinno się zdyskfalfikować tych dwóch pracusiów i dać równe szanse pozostałym nawet gdyby, ich zdjęcia nie były najlepsze.

Pozdrawiam

Leszek

Na konkurs o recenzji też dostawałem PW. W sumie jaki kolwiek byl to zawsze dostawałem. I zawsze od nieznajomych.

Każdy z nas...ale, najwidoczniej, tylko Tobie to przeszkadza i zwracasz na to uwagę. Szkoda...czasu. Również dostaję takie PW, na żadne z nich nie odpowiadam, nie zamierzam też głosować - będę miał ochotę, to zrobię to dla własnej przyjemności, a nie dlatego, że ktoś o to prosi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.