Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Tak wyglądają wybory według nowych elit tych jedynych i prawdziwych po 2015 rIMG-20200411-WA0008.jpg

19 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Taaa... Nie prowadzi w państwowej TV za nasze pieniądze prowadzi kampanię na całego razem z PiSem bo to ich podopieczny.

Podpisanie deklaracji wyglądało jak obiecanie przedszkolakom, że wujek Andrzej nie pozwoli by źli ludzie zabrali im cukierki które im daje. 
Tego się nie da nawet skomentować, przesłanie kierowane do tak niskich pobudek i przedstawione tak stronniczo...
Masakra jakaś, gdybym miał jakiś honor i godność nigdy bym się na miejscu prezydenta na taki spot nie zgodził. Tym bardziej, że w spocie przemycili kłamstwo jakoby inni kandydaci mówili, że zlikwidują 500+. I wszystko to w TVinfo bez prawa konfrontacji innych kandydatów.

EWDBgsnX0AAvfoJ.jpg

Skoro powiedział że nie podpisze podniesienia  więku emerytałnego to znaczy że PIS brał taką opcję  pod uwagę . Bo nikt o tym nie wspomniał wcześniej . Cyrk panie 

Edytowane przez Riczi75
Tak wyglądają wybory według nowych elit tych jedynych i prawdziwych po 2015 r

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Skoro powiedział że nie podpisze podniesienia  więku emerytałnego to znaczy że PIS brał taką opcję  pod uwagę . Bo nikt o tym nie wspomniał wcześniej . Cyrk panie 
PiS was dyma aż was kukle swędzą. Szach i mat .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, caleb66 napisał:

PiS was dyma aż was kukle swędzą. Szach i mat .

Przyjdzie czas na ciebie . A za dymanie ludzi przez pis to wiesz co bedzie . Ty w pierwszym szeregu . 

Przyjdzie czas na ciebie . A za dymanie ludzi przez pis to wiesz co bedzie . Ty w pierwszym szeregu . 
Jak nie chcesz brać udziału w wyborach to nie bierz twoje prawo ,ja chce i wezmę to też moje prawo,z tego co mi wiadomo wybory to najlepsza skuteczna metoda w demokracji na danie kopa w dupe rządzącym jak nie pasuja,nie oddaje się meczu walkowerem .

Gość

(Konto usunięte)
18 minut temu, caleb66 napisał:

Jak nie chcesz brać udziału w wyborach to nie bierz twoje prawo ,ja chce i wezmę to też moje prawo,z tego co mi wiadomo wybory to najlepsza skuteczna metoda w demokracji na danie kopa w dupe rządzącym jak nie pasuja,nie oddaje się meczu walkowerem .

Wezmę na pewno . I wierze że wszyscy gremialnie wezmą . Ale wiesz że mój kandydat i tak nie ma szans . Niemniej i tak wezme to mój obowiązek .

O ile oczywiście teraz sie te wybory odbędą . 

Duda z ta swoją sztuczną szczerością i bredniami które opowiada trafia do takich jak ty . Coż począć . Naród durny jest i basta. 

No i lepiej dla Dudy żeby sie teraz odbyły bo w takim tempie zapożyczania sie może być pod znakiem zapytania następna wypłata 500+ . I co ty wtedy zrobisz ?? . Aż mi cię szkoda . A jak ci nie zapłaca to ty już z tą pała bedziesz gonił i porzadek z Pis robił bo przeciez tylko do tego się nadajesz. 

Edytowane przez Riczi75
Wezmę na pewno . I wierze że wszyscy gremialnie wezmą . Ale wiesz że mój kandydat i tak nie ma szans . Niemniej i tak wezme to mój obowiązek .
O ile oczywiście teraz sie te wybory odbędą . 
Duda z ta swoją sztuczną szczerością i bredniami które opowiada trafia do takich jak ty . Coż począć . Naród durny jest i basta. 
Każdy głosuje no kogo chce wedle własnego uznania .

Gość

(Konto usunięte)
22 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Nie przesadzaj . Czy Ty uważasz że któryś z z pisoholików w to uwierzy . Jak te k...wy połążą cały kraj to dopiero celeb66 i jemu podobni jakąś refleksje w końcu będą miec . Jak to 500+ ktore pewnie teraz z 200 jest realnie  warte im zabiorą to może ?. Teraz już pis ma swoich wyborców za takich debili , zresztą oni chcą być tak traktowani że w tej propagan8dowej sieczce a la spot wyborczy (tam powyżej można znależć) sam baran rzucił teze że PiS nie podniesie wieku emerytalnego .

A KTO GO CHCIAŁ PODNIEŚĆ k...a ?

500+ TEŻ NIE ZABIORĄ to samo , czy ktoś słyszałże opozycja mówiła gdzieś że to zlikwiduje. 

Ale tylko teraz czekać na stado tych inteligentnych inaczej  jak będą trzepać kapucyna jakich to obrońcow narodu maja. Mozna im wmówić wszystka a oni łykną wszysto jak pelikany bez jakiej kolwiek refleksji

Poziom tego spotu pokazuje dobitnie dla jakiego typu chorych został sporządzony 

Jak sie ta wĺadza skończy a skończy sie na bank to trzeba to towarzystwo rozliczyć . A przy takim podejściu to skończy się szybko .

I PAMIETAJ NA PRZYSZŁOŚĆ . MA IŚĆ W ETER ŻE OBNIŻAMY PODATKI a stan faktyczny w ogóle nie ma znaczenia 

Edytowane przez Riczi75
8 godzin temu, Riczi75 napisał:

Ja tez ?

Na pewno. I dlatego musiales skomentowac, ze tez, hehe

Chyba, ze sarkazm. Wtedy wiadomo, ze nie jestes:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Coraz wiecej popada w obled. Te wasze wieszczenia mozna sobie o d.... potluc. A jak bedzie. Sprawa prosta, ani tak zle, ani tak dobrze.

No ale to nie robi takiego wrazenia jak czolgi pod koniec roku, albo wieszanie wladzy. Koniecznie.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, bubusia napisał:

Coraz wiecej popada w obled. Te wasze wieszczenia mozna sobie o d.... potluc. A jak bedzie. Sprawa prosta, ani tak zle, ani tak dobrze.

No ale to nie robi takiego wrazenia jak czolgi pod koniec roku, albo wieszanie wladzy. Koniecznie.

Mamy amerykańskie czołgi w domu . 

A jak będzie czas pokaże . Raczej dobrze nie bedzie . 

No to co, wirus wyolbrzymiony, to tylko restart, jak chce Gowin?

Edytowane przez bubusia

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

Przede wszystkim to uczciwe wybory . Duda ma zostać wybrany legalnie a mie w takich podchodach . 

Ale jak restart, to i wybory wkrotce. Zla wiadomosc dla was jest taka, ze nawet jak zrobia na jesieni, a wszystko w miare zrestartuje, to i tak raczej wygra Duda. Nie ma z kim przegrac. I tyle.

Edytowane przez bubusia

Chyba, ze z Gowinem, chociaz watpie.

Teraz, Kalasanty Ciaputko napisał:

Chyba parodia, tego by nawet Bareja nie wymyślił.

To i na jesieni nie chcesz?

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, bubusia napisał:

Ale jak restart, to i wybory wkrotce.

Po co nam restart . Obecnie nie ma szans na inną ekipe niz pis chyba ze chodzi o wydłużenie kadencji pomijajac wybory . Nikt nie chce rzeczy niemożliwych . Ludzie chcą tylko zgodności z prawem tego co ma się wydarzyć 10 maja

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, bubusia napisał:

Ale jak restart, to i wybory wkrotce. Zla wiadomosc dla was jest taka, ze nawet jak zrobia na jesieni, a wszystko w miare zrestartuje, to i tak raczej wygra Duda. Nie ma z kim przegrac. I tyle.

No zapominasz o tym ze jak państwo nie bedzie stać na świadczenia to i wyborców pis będzie ubywac .

Ale masz racje do jesieni jeszcze można w ch..j kasy nadrukować i zadłużyć państwo

"Wprost" informował, że obecne kierownictwo partii zaczyna się dystansować od swojej kandydatki. – Podczas jednego z ostatnich spotkań kierownictwa PO Borys Budka oświadczył, że Kidawa nie jest jego kandydatką, tylko Schetyny. Kidawa jest teraz na Budkę obrażona – relacjonował informator tygodnika.

Niezli sa. Poobrazali sie, tym razem na siebie:)

PS cala opozycja  i jej zajebisty timing

Edytowane przez bubusia

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Fakty gościa denerwują. I to bardzo. Zabawne.

Nie fakty, dostosowałem język do tego jaki ty stosujesz.? przeciez ty be, słow debil, idiota, pier**lisz, nie umiesz posta napisać. A na te 1000 m3 to juz wiesz gdzie pisać zażalenie, Antonov Airlines.

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Z tym styropianem i cukrem to w ogródku sobie ćwiczysz? Sąsiedzi się nie dziwią?

No i widzę tyle masz do powiedzenia.

Oprócz personalnej przypierdalanki,nic.

No to jak jest z ta objętościa 1 tony?

Mi już się znudziło.

To na kogo bedziesz głosował?

Dobra, teraz w wolnej chwili muszę zająć sie tym @hi_aro, co to pisał, ze wielokrotnie opluwałem Owsuaka.

@Bobcat, jak myślisz, trzeba go zgłosić za hejt w internecie, prawda?

Edytowane przez jezz
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.