Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Coś dla Jarka ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Jarek się ucieszył bo plusiki dostał ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

tu  uwaga to ze gadamy nie znaczy ze cos zmienia sie politycznie ,ja nadal za PiSem ...

Moze sie okazac ze szybciej dogadamy sie muzycznie ........to tez moze byc wartosciowe .

Nie martw się , Jarek Cię na święta nie zaprosi ? ?

Bo muzyka ponoć łagodzi obyczaje...

4 minuty temu, Fashi napisał:

Nie martw się , Jarek Cię na święta nie zaprosi ? ?

Bo muzyka ponoć łagodzi obyczaje...

i dobrze ze mnie nie zaprosi. slow milosci by nie uslyszal .ale gadac trzeba

aj tam chrzanic jego , znaczy Jaro_747  , niech robi co chce .....nie moja sprawa ......

za blusik plusik:)

ale ja laze swoimi drogami ,blusa to sie nasluchalem przez wiele lat ....na zywo nawet :)

Rysio i Dżem. . .

Muza dla starych dziadków (poeta Patrykowski dodałby - w zapierdziałych kalesonach). Jak chcecie coś ładnego amerykańskiego to proszę:

I gitarki też ładnie chodzą - to moja słabość.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Jarek , to takie zachodnie no wiesz co ?

Już wiemy czym najłatwiej Jarka zadowolić ? riffem gitarowy ?

Jarek się nam otwiera . Pozwala się lepiej poznać , bardzo dobrze ☺

Lubię Korteza, ale okrutnie sepleni.

Aha, to może to:

Tu z kolei fortepian. Od kogo pożyczona solówka to Koledzy z pewnością wiedzą.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

n o r m a l k a

"... to jest normalne, że 20 letnia córka Kurskiego wpłaca na partie Ziobry 40 000 PLN, tak jak jest normalne, że jego asystenci Cymańskiego wpłacają po 70-100 tysięcy na partię Ziobry.

To jest normalne, że Szyszko zapomina wpisać do oświadczenia majątkowego stodoły wartej 400 tysięcy, a Dworczyk, bagatela, tyko dwanaście razy zapomina wpisać udziały w spółce.

To jest normalne, że Sakiewicz za postawienie portalu i dwóch kamer w lesie inkasuje 23 miliony PLN. Tak jak jest normalne, że pijarowcy premierki Szydło, zwalniają się, zakładając szybko spółeczkę i inkasują ponad 3 miliony za zleconą przez rząd i bez przetargu kampanie o sędziach kradnących kiełbasę.

To jest normalne, że trefne maseczki z kilkukrotną przebitką bez przetargu sprzedaje instruktor od nart Szumowskiego. Tak jak normalne jest, że Kaczyński zleca na gębę roboty za kilka milionów, a potem uznaje roszczenie, ale chce, żeby go „na niby” pozywać.

To jest normalne, że Morawiecki jednocześnie trzyma akcje banku mającego w portfelu kredyty frankowe i jako minister finansów decyduje o nie-pomocy dla frankowiczów. Tak jak jest normalne, że kupuje od księdza działkę poniżej jej wartości rynkowej i zastanawia się, jak dać ministrowi hajs poprzez fundację jego żony.

Wreszcie, to przecież normalne, że Szumowski zapomniał dodać, że żona ma udziały warte 12 milionów PLN. Tak jak normalne jest, że udziały warte 12 tysięcy przepisał na żonę w momencie wchodzenia do rządu, który to rząd, co też jest normalne, przyznał spółce żony granty na 140 milionów. 
Tak jak normalne jest, że w przerwach małżeństwo Szumowskich miało robić interesy z facetem od piramidy finansowej.

To wszystko jest, do k**wy nędzy, jak najbardziej normalne. 
Nienormalne w tej władzy byłoby, gdyby na jej szczytach ostał się uczciwy i nie był kłamcą, nie mataczył i nie pobierał 19 razy większych premii od poprzedników."

.
.autor: Galopujący Major

10 godzin temu, Fashi napisał:

Coś dla Jarka ?

Tylko, że to nie ZZ Top a George Thorogood and The Destroyers

„... nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!”

z sieci:

Szanowny Panie Mateuszu Morawiecki, Premierze mojego kraju. Napisał Pan, ewentualnie ktoś, kto prowadzi Pański profil na Facebooku, może jakiś dyrektor banku, że żeby być Polakiem trzeba odwiedzać groby z katastrofy smoleńskiej i czcić Jana Pawła II.
Chyba przejdę na ty, bo tak będzie łatwiej. Właśnie odebrałeś mi obywatelstwo polskie.
Nie odwiedziłem żadnego grobu, nie byłem na żadnej rocznicy katastrofy smoleńskiej, co nie znaczy, że nie jest dla mnie ważna, bo tam zginęli nie tylko politycy, ale po prostu ludzie. Każdy, kto umiera, jest ważny.
Uważam jednak, że groby nie są najważniejsze, a Twoja ekipa nadal nie potrafi wyjaśnić, co tak naprawdę się stało. Przecież nie przyznacie, że to wszystko się stało po prostu z powodu waszych błędów. Musi być zamach, bo to brzmi bardziej spektakularnie.
Na dodatek nie płakałem po śmierci Papieża Polaka. To dziwne, że tylko te dwa elementy ustaliłeś jako źródła tożsamości polskiej.
Twój Prezes sam łaził po grobach swoich bliskich, gdy Polacy nie mogli, bo cmentarze były w większości zamknięte. Obecnie Twój Prezydent paradował bez żadnych obostrzeń w Bieszczadach, gdy policja strzelała gazem w protestujących w Warszawie. To jest ta ciągłość narodu polskiego? Nasza wspólna kwarantanna?
Piszesz, że bez takich gestów państwo staje się grupą ludzi realizujących cele zredukowane wyłącznie do zapewnienia minimum egzystencji lub jakichś ekonomicznych interesów.
Mateusz, weź, Twoje ekonomiczne interesy, przepisane na żonę też się jakoś w to wpisują? Załapałeś się na Antykryzysową Tarczę dla małych przedsiębiorców?
Po czym piszesz dalej: a naród staje się tylko grupą osób posługujących się tym samym językiem. Staje się narodem bez ciągłości, bez wspólnego przywiązania do tego, co ważne, wielkie i co niesie ponadczasowe wartości.
To ja może wymienię Ci, Mateuszu, moje wartości, który nie ograniczają się do grobów i papieża:
1. Nie zgadzam się na pedofilię w kościele i na jego związki z państwem polskim.
2. Nie zgadzam się na bezkarność kościoła i Twoich urzędników, którzy robią wszystko źle, jak Sasin.
3. Nie zgadzam się na znikanie uczniów, bo nie wiem, czy wiesz, Mateuszu, ale bardzo dużo uczniów po prostu zniknęło z edukacji zdalnej.
4. Nie zgadzam się na kompromitację Ministra Edukacji, który nic nie wie. Tak dosłownie. Nawet nie podejrzewam go o żadne złe intencje, jest po prostu niekompetentnym idiotą. I między innymi dlatego ciągle większość w tym kraju nie rozumie ważności edukacji.
5. Nie zgadzam się na samobójstwa ludzi młodych i brak jakiejkolwiek debaty społecznej na ten temat. I ch*j z pandemią, wcześniej też nie wyszło.
6. Nie zgadzam się na przemoc wobec kobiet, dzieci, ogólnie domową, choć wiem, że uchwalono ustawę. Ale co konkretnie dzieje się dalej?
7. Nie zgadzam się na homofobię. Nie wiem, czy wiesz, ale Polska jest homofobem Europy. Pamiętasz, jak Arcybiskup Jędraszewski uczył Cię, że homoseksualiści są tęczową zarazą? Teraz jest po prostu zaraza biologiczna, a nie ma Jędraszewskiego. Ani chłopców od Boga, Honoru i Ojczyzny, co bili homoseksualistów w Białymstoku. Jest tylko chłopiec Bosak i Korwin-Mikke, czyli taka gwardia idiotów, którzy jednak jakoś nadal utrzymują społeczne stopnie nienawiści. W sumie Tobie i twojej władzy bliskie.
8. Nie zgadzam się na ostry cień mgły Twojego prezydenta, gdy rapuje na rzecz ochrony zdrowia, gdy wcześniej przyznał miliardy telewizji, która służy głównie kłamstwom, bo Twój Minister Zdrowia nie zrobił nic, żeby pracownicy ochrony zdrowia zostali docenieni finansowo. Klaskał.
9. Nie zgadzam się na wybory, które nie odbyły się z powodu ich nieodbycia, bo nie rozumiesz, co to jest Konstytucja.
10. Nie zgadzam się na niszczenie stadniny w Janowie, sądów, Trójki, wszystkiego, czego Twoja mierna władza się dotknie. Ileż można sp***dolić rzeczy w Polsce? Jak bardzo można być narodowo niekompetentnym?
Piszesz, że nie chciałbyś żyć w Polsce bez grobów i Jana Pawła II. Ja bez tego sobie akurat poradzę.
Ale nie chcę żyć w Polsce idiotów, miernot, nie chcę żyć w Polsce nienawiści, w Polsce przemocy, w Polsce rozkradania pieniędzy publicznych, w Polsce Polskiej Fundacji Narodowej, w Polsce IPNu, w Polsce Sasina, Terleckiego i pedofilskiego kościoła.
Jako nauczyciel i jako obywatel wierzę, że Polska i Polacy nigdy nie dadzą się zredukować do takiego poziomu.
Pozdrawiam serdecznie,
Paweł.

@sly30 Ty to napisałeś do Premiera Mateusza?

9 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Bijemy pianę, same Don Kichot-ty a Janosika ani jednego.

Nie bój nic , wiatrak tak czy siak wygra ?

z sieci:

Szanowny Panie Mateuszu Morawiecki, Premierze mojego kraju. Napisał Pan, ewentualnie ktoś, kto prowadzi Pański profil na Facebooku, może jakiś dyrektor banku, że żeby być Polakiem trzeba odwiedzać groby z katastrofy smoleńskiej i czcić Jana Pawła II.
Chyba przejdę na ty, bo tak będzie łatwiej. Właśnie odebrałeś mi obywatelstwo polskie.
Nie odwiedziłem żadnego grobu, nie byłem na żadnej rocznicy katastrofy smoleńskiej, co nie znaczy, że nie jest dla mnie ważna, bo tam zginęli nie tylko politycy, ale po prostu ludzie. Każdy, kto umiera, jest ważny.
Uważam jednak, że groby nie są najważniejsze, a Twoja ekipa nadal nie potrafi wyjaśnić, co tak naprawdę się stało. Przecież nie przyznacie, że to wszystko się stało po prostu z powodu waszych błędów. Musi być zamach, bo to brzmi bardziej spektakularnie.
Na dodatek nie płakałem po śmierci Papieża Polaka. To dziwne, że tylko te dwa elementy ustaliłeś jako źródła tożsamości polskiej.
Twój Prezes sam łaził po grobach swoich bliskich, gdy Polacy nie mogli, bo cmentarze były w większości zamknięte. Obecnie Twój Prezydent paradował bez żadnych obostrzeń w Bieszczadach, gdy policja strzelała gazem w protestujących w Warszawie. To jest ta ciągłość narodu polskiego? Nasza wspólna kwarantanna?
Piszesz, że bez takich gestów państwo staje się grupą ludzi realizujących cele zredukowane wyłącznie do zapewnienia minimum egzystencji lub jakichś ekonomicznych interesów.
Mateusz, weź, Twoje ekonomiczne interesy, przepisane na żonę też się jakoś w to wpisują? Załapałeś się na Antykryzysową Tarczę dla małych przedsiębiorców?
Po czym piszesz dalej: a naród staje się tylko grupą osób posługujących się tym samym językiem. Staje się narodem bez ciągłości, bez wspólnego przywiązania do tego, co ważne, wielkie i co niesie ponadczasowe wartości.
To ja może wymienię Ci, Mateuszu, moje wartości, który nie ograniczają się do grobów i papieża:
1. Nie zgadzam się na pedofilię w kościele i na jego związki z państwem polskim.
2. Nie zgadzam się na bezkarność kościoła i Twoich urzędników, którzy robią wszystko źle, jak Sasin.
3. Nie zgadzam się na znikanie uczniów, bo nie wiem, czy wiesz, Mateuszu, ale bardzo dużo uczniów po prostu zniknęło z edukacji zdalnej.
4. Nie zgadzam się na kompromitację Ministra Edukacji, który nic nie wie. Tak dosłownie. Nawet nie podejrzewam go o żadne złe intencje, jest po prostu niekompetentnym idiotą. I między innymi dlatego ciągle większość w tym kraju nie rozumie ważności edukacji.
5. Nie zgadzam się na samobójstwa ludzi młodych i brak jakiejkolwiek debaty społecznej na ten temat. I ch*j z pandemią, wcześniej też nie wyszło.
6. Nie zgadzam się na przemoc wobec kobiet, dzieci, ogólnie domową, choć wiem, że uchwalono ustawę. Ale co konkretnie dzieje się dalej?
7. Nie zgadzam się na homofobię. Nie wiem, czy wiesz, ale Polska jest homofobem Europy. Pamiętasz, jak Arcybiskup Jędraszewski uczył Cię, że homoseksualiści są tęczową zarazą? Teraz jest po prostu zaraza biologiczna, a nie ma Jędraszewskiego. Ani chłopców od Boga, Honoru i Ojczyzny, co bili homoseksualistów w Białymstoku. Jest tylko chłopiec Bosak i Korwin-Mikke, czyli taka gwardia idiotów, którzy jednak jakoś nadal utrzymują społeczne stopnie nienawiści. W sumie Tobie i twojej władzy bliskie.
8. Nie zgadzam się na ostry cień mgły Twojego prezydenta, gdy rapuje na rzecz ochrony zdrowia, gdy wcześniej przyznał miliardy telewizji, która służy głównie kłamstwom, bo Twój Minister Zdrowia nie zrobił nic, żeby pracownicy ochrony zdrowia zostali docenieni finansowo. Klaskał.
9. Nie zgadzam się na wybory, które nie odbyły się z powodu ich nieodbycia, bo nie rozumiesz, co to jest Konstytucja.
10. Nie zgadzam się na niszczenie stadniny w Janowie, sądów, Trójki, wszystkiego, czego Twoja mierna władza się dotknie. Ileż można sp***dolić rzeczy w Polsce? Jak bardzo można być narodowo niekompetentnym?
Piszesz, że nie chciałbyś żyć w Polsce bez grobów i Jana Pawła II. Ja bez tego sobie akurat poradzę.
Ale nie chcę żyć w Polsce idiotów, miernot, nie chcę żyć w Polsce nienawiści, w Polsce przemocy, w Polsce rozkradania pieniędzy publicznych, w Polsce Polskiej Fundacji Narodowej, w Polsce IPNu, w Polsce Sasina, Terleckiego i pedofilskiego kościoła.
Jako nauczyciel i jako obywatel wierzę, że Polska i Polacy nigdy nie dadzą się zredukować do takiego poziomu.
Pozdrawiam serdecznie,
Paweł.
Ja uważam że nam Polakom żyje się obecnie bardzo dobrze że rządzą nami w końcu kompetentni ludzie a jak ja tak uważam to znaczy że tak jest . Zdanie mniejszości niższego sortu nie jest i nie będzie brane pod uwagę, kierunek będzie utrzymany i nadal będę się bogacil waszym kosztem .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

@atmeg !

Teraz, caleb66 napisał:

i nadal będę się bogacil waszym kosztem .

"... weź mnie ze sobą , ja też chcę mieć nieźle..." 

Gość glazior

(Konto usunięte)
15 minut temu, caleb66 napisał:

kompetentni ludzie a jak ja tak uważam to znaczy że tak jest . Zdanie mniejszości niższego sortu nie jest i nie będzie brane pod uwagę, kierunek będzie utrzymany i nadal będę się bogacil waszym kosztem .

Będą za***rdalać na nas... jak pisowskie psy pociągowe.?

Cześć @glazior ,  jak się dziś czujesz?

40 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Bijemy pianę, same Don Kichot-ty a Janosika ani jednego.

Jak to ani jednego? A Morawiecki do spółki z Prezesem i Glapciem, zabiera tym co pracują żeby dać tym którym nie chce się pracować.  

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Kolejny szwindel PiS - Mateuszek już dziesięć dni nie publikuje uchwały PKW na temat wyborów. Nie bo nie.

Jak PiS przegra wybory to też nie opublikuje wyników?

Jestem Europejczykiem.

Jarek , plusiki by mi się przydały. Pomożesz? 

Godzinę temu, sly30 napisał:

wierzę, że Polska i Polacy nigdy nie dadzą się zredukować do takiego poziomu.

To jest najlepsze.

Uśmiałem się po pachy.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Kolejny szwindel PiS - Mateuszek już dziesięć dni nie publikuje uchwały PKW na temat wyborów. Nie bo nie.
Jak PiS przegra wybory to też nie opublikuje wyników?
Suweren jest ponad prawem a PiS to tylko narzędzie w rękach suwerena .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.