Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Dwa światy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Screenshot_2020-01-22_180229.jpg

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Lech

Ale może wyprzedziliśmy chociaż San Escobar ?

Tak się właśnie zastanawiam, a może my po prostu jesteśmy daleko przed USA i z zazdrości nie chcą nas pokazywać. Jak Jacuś z TVP-iS odpowiednio sprawę naświetli to pewnie "ciemny lud to kupi" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 minuty temu, Lech36 napisał:

Tak się właśnie zastanawiam, a może my po prostu jesteśmy daleko przed USA

Raczkująca amerykańska demokracja musi wejść na wysoki taboret , aby naszej [made in PiS] do kostek sięgnąć i nóżki całować...

Mam nadzieję że ktoś spisuje tych wszystkich PiSowskich skoorwysynów żeby wiadomo było kogo wsadzić do pierdla.

Jestem Europejczykiem.

Picowaci  dostaja sraczki na myśl o jutrzejszej decyzji S N w 3 izbach - 60 osób . Raczej trudno w takim gronie o pomyłkę ..

No . Chyba że u debili - to raczej pewne

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Sraczkę to oni mają ,,stan przewlekły" , ale jakie piruety będą wywijać , to stwierdzenie p.t. ,,nic mnie już nie zaskoczy" trzeba będzie uaktualnić.

5 minut temu, dulon184 napisał:

Picowaci  dostaja sraczki na myśl o jutrzejszej decyzji S N w 3 izbach - 60 osób

Nie wiem , co ich może ruszyć ?

11 minut temu, notoryczny napisał:

Jakie to prymitywne, ech ?

Powiedz coś o gumkowaniu. Lub o napletku może? W każdym razie o czymś, co tak mocno cenisz u swoich panów. Na pewno nie będzie prymitywne.

Odchamimy się trochę... Wspólnie.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Jak sobie wybraliśmy życie z prymitywami, to i świat staje się prymitywny. 

I będzie coraz bardziej prymitywny... destrukcja wszystkiego to amok prymitywów. 

Zgadzam się że wymyślone przez PiSowski reżim tłumaczenia zamachu na cały system prawa w Polsce jest nadzwyczaj prymitywny. No ale cóż, takich mamy obecnie rządzących.

Wiceminister Sęk vel Salceson kłamie w żywe oczy. Ciekawe co będzie opowiadał jak PiS wycofa się rakiem tak, jak z ustawy o IPN.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Ciekawe co będzie opowiadał jak PiS wycofa się rakiem tak, jak z ustawy o IPN.

Sa pod ścianą, nie wycofają się.  W końcu może się polać i krew...

1 minutę temu, jar1 napisał:

Da się do kaszanki dla PiSowskiego ludu.

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, jar1 napisał:

"Niniejszym oświadczam, że jeśli kolejnemu psychoprawicowemu świrusowi strzeli do głowy, aby od słów przejść do czynów to współodpowiedzialność za to ponosić będzie prezes Kurski i ten który dał mu instrument szczucia - poseł Kaczyński".

(wpis Sikorskiego na Twitterze po tym, jak Kurwizja pokazywała zdjęcia posłów w formie listów gończych. Zapisek sprzed kilku dni)

Wybory prezydenckie są dla nich sprawą życia lub śmierci. Idą na całość, niszcząc Polskę na arenie światowej. Wojują już z Rosją i  Europą .  Stajemy się, jako państwo znowu bękartem na kontynencie. Jeszcze trochę i znowu przestaniemy istnieć..

Hermeliński (były sędzia TK ze wskazania PiS) świetnie pokazał absurd decyzji Przyłębskiej. Chyba przekroczyło to możliwości intelektualne prezes TK. Może obiady wychodzą jej świetne, ale....

- Ten wniosek to było rażące naruszenie prawa, bezprawie po prostu (mowa o wniosku Witek). Nie wiem, co zrobi jutro SN, ale wiem, że tego rodzaju "radosna twórczość" rządzących jak składanie tego rodzaju wniosków powinna zostać powstrzymana. Tym bardziej że w mojej ocenie marszałek Sejmu mogła działać poza prawem, intencjonalnie wadliwie twierdząc, że Sejm i SN mają te same uprawnienia ustawodawcze. Tymczasem SN nigdy nie aspirował do roli twórcy ustaw - 

- Jeśli prezes TK chce zawieszać posiedzenie trzech Izb SN, to powinna literalnie stosować przepisy. Co oznacza, że na mocy art. 86 ustawy o organizacji i trybie postępowania przed TK powinna zawiesić także Sejm. Bo ten artykuł stanowi, że "wszczęcie postępowania przed Trybunałem powoduje zawieszenie postępowań przed organami, które prowadzą spór kompetencyjny" - podkreśla sędzia Hermeliński.

wydatki sztywne budżetu sięgają 80% wszystkich wydatków czyli możemy inwestować tylko 20%. Nie dziwię się, że nie budują tych mostów......... 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

3 godziny temu, Mysza 13 napisał:

Raczkująca amerykańska demokracja musi wejść na wysoki taboret , aby naszej [made in PiS] do kostek sięgnąć i nóżki całować...

Jesteśmy po prostu wzorem do naśladowania dla świata. Tylko czekać na Nobla dla zwykłego posła za wynalezienie/opracowanie jedynie słusznej drogi rozwoju ;-).

2 godziny temu, notoryczny napisał:

Odnoszę wrażenie, że w szambie bulgocze coraz bardziej ☺️☺️

Właśnie rozwijają się następne afery PiS, ale "ciemny lud" chyba lubi taplać się w szambie.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

1 minutę temu, Mysza 13 napisał:

Lech36 .....Mam już tak podwyższony poziom aluzji i ironii , że tabletki nie działają..

W kraju o tak dużym nasyceniu "ciemnego ludu" pozostaje tylko śmiech i humor. Za nieboszczki "komuny" też to pozytywnie działało. 

Godzinę temu, osimar napisał:

w mojej ocenie marszałek Sejmu mogła działać poza prawem,

Raczej pod wpływem. 

19 minut temu, Lech36 napisał:

"ciemny lud" chyba lubi taplać się w szambie.

Szambo to jego środowisko naturalne. 

18 minut temu, Lech36 napisał:

Właśnie rozwijają się następne afery PiS, ale "ciemny lud" chyba lubi taplać się w szambie.

Takie info o kolejnych aferach, np. GetBack nie robi żadnego wrażenia na "żelaznym" elektoracie PiS. Jednych to wcale nie obchodzi, bo mają swoje 500+ i nie oszczędzają, drudzy w ogóle nie "rozumią" o co chodzi, albo nic nie wiedzą, bo wciąż modlą się do Boga z różańcem w dłoni, a jeszcze inni - ci "inteligentni" - wierzą w to, że to fake newsy wykreowane przez znienawidzoną opozycję.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.