Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-24 8:14
https://dane.gov.pl/pl
59 minut temu, xniwax napisał:

Od której dawki zacząłbyś  i czy na siłę ?

Oczywiście że na siłę to chyba jasne tak jak z Odrą i innymi szczepieniami

13 minut temu, jar1 napisał:

Już niedługo będą przymusowe szczepienia Sputnikiem. Nie martwcie sie chłopaki. 

Chłopaki to u szewca...

Mam nadzieję że będą obowiązkowe szczepienia na wszystkie choroby łącznie z Odrą i rakiem, obyśmy doczekali takich czasow

21 minut temu, szymon1977 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wg mediów wśród zgonów 99:1 to nieszczepieni, a wg oficjalnych statystyk nieszczepieni wraz ze szczepionymi jedną dawką i do 14dni po drugiej to ledwie 2:1. Kto zakłamuje rzeczywistość, media czy oficjalne statystyki?

W salach leżą prawie sami nieszczepieni, czasem znajdzie się osoba szczepiona z innymi chorobami, ale nawet jak jest najstarszą to i tak ma największe szanse przezycia

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
8 godzin temu, zetempowiec napisał:

A Ziemia jest płaska.

Niech ci będzie . 

Godzinę temu, jar1 napisał:

Ale Sputnik jest bezpieczny? O żadncyh NOPach spowodowanych tą szczepionka nikt tu nic nie napisał. 

Bo tylko ty jesteś po nieodpowiedniej stronie granicy .

6 godzin temu, jar1 napisał:

To jest wątek dla ludzi bez empatii. To wątek o światowych spiskach wiadomo kogo i po co.

Ale nie wiadomo z kim .

6 godzin temu, Audroc napisał:

Panowie piszcie proszę wyraźnie kto jest za tym iż ziemia jest płaska, a kto że kulista bo ja juz nie wiem.

Nie wiesz czy płaska czy kulista ?

Dla nas kulista, to dla ciebie pewnie płaska. 

41 minut temu, Audroc napisał:

W salach leżą prawie sami nieszczepieni...

A ta rewelacja z tego samego źródła co twierdzi, że 99% ofiar to nieszczepieni? Zrobiono Cię w balona kolego i bzdury powtarzasz.

41 minut temu, Audroc napisał:

...czasem znajdzie się osoba szczepiona z innymi chorobami, ale nawet jak jest najstarszą to i tak ma największe szanse przezycia...

Nieszczepieni oraz szczepieni jedną dawką i do 14dni po drugiej to ledwie 66%, więc samych nieszczepionych jest około 50%. Czy 50% to "prawie sami"? Nie, 66% też nie. A proporcje nie odbiegają w znaczący sposób od średniej w żadnej grupie wiekowej, a nawet jeśli wśród schorowanych emerytów są nieco wyższe, to w innych  grupach muszą być niższe.

-----

Następnym tazem zanim coś palniesz to sprawdź

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Już niedługo będą przymusowe szczepienia Sputnikiem.

To straszne, ale zaprzestań propagować chociaż tutaj myśli i czyny putlera.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

7 godzin temu, szymon1977 napisał:

Ale to się nie stanie. Przejdzie bokim bo motłoch teraz zajęty machaniem żółto-niebieską flagą.

100000000% prawdy.

10 godzin temu, MV2 napisał:

Fajne hobby ma ten osobnik - wyzywanie i zgłaszanie

Jakie Ty masz hobby na forum Audiostereo to już wszyscy od dawna wiedzą.

8 godzin temu, Audroc napisał:

Co będzie u nas za kilka tygodni przy takiej ilości niezaszczepionych i przy tak małej ilości zaszczepionych trzecią dawką ?

Im mniej zaszczepionych, tym mniej chorujących na covid.
Przez 2 lata tej szopki nie połapałeś się jeszcze, że ten "eliksir" nie uodparnia, tylko niszczy system immunologiczny?

3 godziny temu, Audroc napisał:

Mam nadzieję że będą obowiązkowe szczepienia na wszystkie choroby łącznie z Odrą i rakiem, obyśmy doczekali takich czasow

Myślałem, że jar1 w tym wątku robi za Jasia Fasolę, ale widzę że przybył mu nowy konkurent. 😆

Nie da się pogodzić "walki z pandemią" z przyjęciem milionów uchodźców 

Trzeba było pkt 1 chwilowo odpuścić 

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, costa brava napisał:

E tam nie da się 😉.

2000000 mln uchodźców bez szczepionek a rankingi zachorowań spadają . Cud nad Wisłą . 

5 godzin temu, Audroc napisał:

Ty jesteś rakiem tego społeczeństwa . Jak się zaszczepić przeciw chorobie którą rozsiewasz ?

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Jakie Ty masz hobby na forum Audiostereo to już wszyscy od dawna wiedzą.

Jak masz się za reprezentanta ,,wszystkich na forum Audiostereo" , to już mój komentarz jest zbędny . Sam się określiłeś . 

Na zgłoszonko musisz trochę poczekać . Zdrówka życzę . Pa . 

p.s. Chcesz się z kotem drapać ? .. Proszę bardzo .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

36 minut temu, costa brava napisał:

Trzeba było pkt 1 chwilowo odpuścić 

Maski od 1 kwietnia out.
To tylko dowód na tę całą mistyfikację i próbę zniewolenia ludzi pod pretekstem fałszywej pandemii.

Nowa sytuacja, nowe wyzwania. 2 miliony uchodźców z Ukrainy, a będzie więcej, w tym wielu niezaszczepionych, a rząd znosi w tym momencie obowiązek noszenia masek.
Chyba tylko głupiec nie dostrzeże w tym kłamstwa, którym naiwnych karmiono przez 2 lata. I to się dzieje teraz...myślą, że ludzie w Polsce to idioci?

Edytowane przez soundchaser

Nowe warianty się czają.

Ciekawe czy jak się uspokoi na wschodzie to przestawią znowu wajchę?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Maska ma sens u tego, kto wydala.

Pisałem o tym tu wielokrotnie. Nie pamiętasz.

Przecież nie powiesz chirurgowi aby operował nie mając maski. Ma j ą po to aby nie nasmarkać we flaki pacjenta... 

No i jak chlapnie krew przy krojeniu skalpelem aby tego nie połknął...

11 godzin temu, Audroc napisał:

jak wszyscy wiemy nowa fala, nazwana u nas pięć i pół przynosi sporo zgonów w zachodnich zaszczepionych krajach.Co będzie u nas za kilka tygodni przy takiej ilości niezaszczepionych i przy tak małej ilości zaszczepionych trzecią dawką?

Ja rozumiem że 99% z forumowiczow nie ma pojęcia o medycynie, ale to tym bardziej nie powinni się na ten temat wypowiadać. Czy naprwdę każdy antyszczepionkoantymaseczkowiec pozjadał wszystkie rozumy ?

Ad. 1

Niestety mam dla Ciebie same złe nowiny:
- Nowa mutacja wytłucze wszystkich niezaszczepionych.
- Populacja Polaków mocno się zmniejszy.
- Będziesz musiał pracować po 12-14h na dobę, żeby zarobić na siebie i 2 mln Ukraińców w większości niezaszczepionych.
- To nie koniec. Ten wątek umrze śmiercią naturalną i będziesz się musiał przerzucić na forum ogrodnicze.

Wiem że to niesprawiedliwe. Najwyraźniej masz kiepską karmę. 😉

Ad. 2

Masz rację. Wszelkie dyskusje na temat zdrowia powinny być zastrzeżone wyłącznie dla zaszczepionych lekarzy, a zwłaszcza tych z nich którzy mają niespłacony kredyt. 😉

Pierwsze zgony już mają miejsce.

Zmarł ojciec przyjaciółki. Nigdy nie szczepiony. Prawdopodobnie na C-12 XYZ2. Nie zdążono jednak zrobić wymazu aby to potwierdzić... 

6 godzin temu, Audroc napisał:

Oczywiście że na siłę to chyba jasne tak jak z Odrą i innymi szczepieniami

Dobrze gadasz, tak będzie. Zero miłosierdzia. Jak spóźnisz się na szczepienie 5 min., zaprowadzą Cię do drugiego pokoju. Będzie w nim czekał kat. Za kark i głowy nie ma. Będzie pięknie. 🙂

18 minut temu, Grzegorz7 napisał:

Pierwsze zgony już mają miejsce.

Mnie to specjalnie nie dziwi. Polacy z reguły nie przestrzegają diety, przy każdej okazji aplikują sami sobie sporo chemii (żywność, lekarstwa przyjmowane nawet z błahych powodów), zażywają mało ruchu, natomiast profilaktyka kojarzy się im wyłącznie ze szczepieniami. Takie ciała muszą chorować. Druga sprawa przy tak spreparowanym wirusie ludzie starsi nie mają za dużych szans. Trzeci powód, 2 mln nowych osób z obszaru o zdecydowanie gorszych warunkach pod każdym z ww. względów. Słupki prawdopodobnie znowu pójdą góry.

Edytowane przez Mrok
16 godzin temu, jar1 napisał:

Ale Sputnik jest bezpieczny? O żadncyh NOPach spowodowanych tą szczepionka nikt tu nic nie napisał. 

Chińskich też nikt nie wymieniał sami agenci na forum. To strach powoduje takie myślenie i podejrzewanie każdego 🙂

A prawda jest taka, że po ch00j gadać o szprycach, które nie dotyczą naszego regionu, zresztą o nowych (trzech) szprycach też się nie mówi mało kogo już to obchodzi, ale niektórzy kręcą spiski widać 🙂

Edytowane przez malikali

Tymczasem mają już pomysł na nową pandemię, przy której covid to był pikuś.
W połączeniu z tym co się zaczęło w Ukrainie i może się rozlać na świat teoria spiskowa o depopulacji stanie się faktem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

24 minuty temu, soundchaser napisał:

Tymczasem mają już pomysł na nową pandemię, przy której covid to był pikuś.
W połączeniu z tym co się zaczęło w Ukrainie i może się rozlać na świat teoria spiskowa o depopulacji stanie się faktem.

Niezły odlot. Co bierzesz?

Medonet.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.