Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mówię - tylko kupy kocie pomogą w sromocie!!!

Mam jeno dylemat - czy Tykotowa, czy może jednak Dudusia...?

Tycinkowa bardziej capi, natomiast Duduś - jakoś tak przyzwoiciej chyba będzie, głosując na Dudę.

I jest dużo rzadsza, toteż łatwiejsza do rozprowadzenia, a czas się bardzo liczy przy tejże operacji.

Podpowiedzcież, kurna, bo się gubię z wyborem...

??

Jacek Sasin - wicepremier i minister aktywów państwowych - zapewniał publicznie, że karty do głosowania będzie drukować państwo a dokładnie Polska Wytwórnia Papierów Wartościowych. Tymczasem wszystko wskazuje na to, że zlecenie dostała  spółka, której większościowym udziałowcem jest niemiecka firma Gather Druck und Vertrieb GmbH

Rzecznik ministra Sasina, Karol Manys nie chciał nic wyjaśnić. Twierdzi że Ministerstwo Aktywów drukiem się nie zajmuje. Pytany, czy Sasin kłamał mówiąc, że PWPW drukuje karty wyborcze, Manys nie zaprzeczył, a po informacje wysłał nas do PWPW. Zapytaliśmy tam: na podstawie jakich kryteriów została wybrana spółka z Brodnicy? Ile kart ma wydrukować, za ile, i na kiedy? Oraz czy PWPW w ogóle nie drukuje kart? Nie dostaliśmy żadnej odpowiedzi.

(onet)

- Czegoś takiego nikt sobie nie wyobrażał, że można przez wicepremiera partii rządzącej przeprowadzać wybory. To może niech je przeprowadzą działacze partii, którzy zbiorą głosy, policzą je i ogłoszą nam wynik wyborczy – mówi profesor Adam Strzembosz w wywiadzie dla Magazynu TVN24. - (http://www.tvn24.pl)

11 minut temu, toptwenty napisał:

Adam Strzembosz

Strzembosz się nie zna, wszystko wie pan władca Prezes ? .

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Znając porywające zdolności Pizdractwa - moneta stanie kantem.

Zresztą nie ma (chyba? -  słabym w numizmatyce) takich monet - orzeł Duda i reszka Duda.

Może będą....

Godzinę temu, jezz napisał:

Straszna tu nuda.

To na kogo będziesz głosował?

Ja na Dudę.

Z Tykotka pomocą.

5 godzin temu, jezz napisał:

To na kogo będziesz głosował?

Nie nazywałbym tego głosowaniem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

9 godzin temu, jezz napisał:

To na kogo nie nazwałbym tego głosowaniem będziesz głosował?

Na pewno nie na Dudusia marionetkę.

11 godzin temu, jezz napisał:

A co to jest taniec z gwiazdami? 

Nie wiem.  Nie oglątam telewizji.  Zapewne jakiś ersatz turnieju tańca.

11 godzin temu, jezz napisał:

A co to jest taniec z gwiazdami? 

O, znalazłem.  Przeniósł się z polsatu do tvp info

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No, pisiorki, pozamiatane. 

"Nie będę uczestniczył 10 maja w procedurze głosowania (...) celowo unikam słowa "wybory". Nie mamy powodu, by zaufać dziś rządzącym, gdy mówią, że coś jest bezpieczne, a coś jest niebezpieczne - powiedział były premier Donald Tusk. "

W dniu 27.04.2020 o 20:04, Bezlitosna Niusia napisał:

Znając porywające zdolności Pizdractwa - moneta stanie kantem.

Chyba nie trzeba nic rzucać wystarczy przeprowadzić wybory tak jak chce PiS i jak chciał Rzepliński.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

4 godziny temu, jar1 napisał:

No, pisiorki, pozamiatane. 

"Nie będę uczestniczył 10 maja w procedurze głosowania (...) celowo unikam słowa "wybory". Nie mamy powodu, by zaufać dziś rządzącym, gdy mówią, że coś jest bezpieczne, a coś jest niebezpieczne - powiedział były premier Donald Tusk. "

ten osobnik,to nie jest jakikolwiek autorytet.wrecz przeciwnie.

47 minut temu, xniwax napisał:

Chyba nie trzeba nic rzucać wystarczy przeprowadzić wybory tak jak chce PiS i jak chciał Rzepliński.

Wysłałeś już swój głos ? Może SMSem ?

Wojtuś , a wiesz chociaż kiedy wybory?
Z tego co wiem zgodnie z Konstytucją muszą odbyć się do 26 maja br.
Pójdę kiedy będą i zgodnie zaleceniami niegdysiejszej wykładni Rzeplińskiego.
Ty, jak i ja, jak każdy możesz sobie nie zagłosować lub zagłosować, bo to są wolne wybory Polaków.
Na tym polega demokracja. 

To, że lewactwototalne i liberlewactwo ma w dupie Konstytucję tak jak ty nie oznacza, że pozostali nie muszą mieć w dupie was.
Mógłbyś jednak pójść i zagłosować, może Kidawie skoczy z 4% na 4,0000000000000000000000000000000000000000001%
właśnie dzięki tobie.

Edytowane przez xniwax

14 minut temu, xniwax napisał:

Ty, jak i ja, jak każdy możesz sobie nie zagłosować lub zagłosować, bo to są wolne wybory Polaków.
Na tym polega demokracja. 

PIS i demokracja! Bredzisz jak ślepy o kolorach....

16 minut temu, xniwax napisał:

To, że lewactwototalne i liberlewactwo ma w dupie Konstytucję tak jak ty nie oznacza, że pozostali nie muszą mieć w dupie was.

W PISie są dwie Konstytucje. Pierwsza to ta, którą się łamie pod pozorem reform państwa. Druga to to, której się przestrzega aby zorganizować nielegalne wybory. Którą wybierasz?

6 minut temu, Stream napisał:

o

Do niczego mi nie jest potrzebny stream wrażeń idioty.

18 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Prawiczki przypomniały sobie ,że jest coś takiego jak konstytucja ! Po 5 latach rządzenia .

To tak jakby faszyliberlewacy po ośmiu.
Szkoda tylko, że czytają ją zgodnie ruchem konia na szachownicy.

15 minut temu, xniwax napisał:

Do niczego mi nie jest potrzebny stream wrażeń idioty.

To tak jakby faszyliberlewacy po ośmiu.
Szkoda tylko, że czytają ją zgodnie ruchem konia na szachownicy.

Od czego ci się iksik pogorszyło? Pomidorki w Biedrze podrożały?

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.