Skocz do zawartości
IGNORED

Finansowa apokalipsa nadchodzi.

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, tomek7776 napisał:

arkadowski

poczytaj o Billu Geatsie,wszystko wokol niego sie kreci

A ja myślałem, że winny całej biedy jest Tusk. Dziś Gates. Macie w tym zakładzie jakieś inne książki, czy tylko te opisujące świat z perspektywy człowieka z urojeniami?

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

PS.

Trzeba przyznać, że 13/14 - z piątku na sobotę 2 tygodnie temu mało kto wyłapał te nocne zmiany. Doceniam skuteczność któregoś tam anonimowego ministra i jego rozporządzenia. Podobnie 24.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

Teraz, arkadowski napisał:

A ja myślałem, że winny całej biedy jest Tusk. Dziś Gates. Macie w tym zakładzie jakieś inne książki, czy tylko te opisujące świat z perspektywy człowieka z urojeniami?

na mnie to nie dziala co piszesz,to wasza propaganda,juz nie kryjesz sie nawet z tym.

1 minutę temu, tomek7776 napisał:

ale podzielili sie kasa ze spoleczenstwem

Tomuś już Ci pisałem, że na ekonomi znasz się dokładnie tyle ile świnia wie o atomie. Piszesz takie bzdury, że człowiekowi słabo się robi jak można być takim ignorantem?!

1 minutę temu, toptwenty napisał:

Wzięli 100% oddali 50% a resztę 150 % schowali dla siebie.

Reszcie głupich powiedzieli, że w 80% zaoszczędzili. Oczywiście reszta uwierzyła.

2 minuty temu, toptwenty napisał:

.

Masz, Gazeta wyborcza wkoncu tez sie doszukala info, dlaczego nasz rzad nie chce wprowadzic stanu nadzwyczajnego. 

A niedawno o tym pisalismy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

arkadowski

jestes wytworem indoktrynacji

Vlad byl

zacietrzewionym prymitywem,z rozdetym ego.

ci,ktorzy daja wam wladze na tym forum,

jaja z was robia.

2 minuty temu, arkadowski napisał:

Tomuś już Ci pisałem, że na ekonomi znasz się dokładnie tyle ile świnia wie o atomie. Piszesz takie bzdury, że człowiekowi słabo się robi jak można być takim ignorantem?!

Reszcie głupich powiedzieli, że w 80% zaoszczędzili. Oczywiście reszta uwierzyła.

miales napisac o swoim wyksztalceniu,ktore daje ci ,upowaznia do wypisywania opinii,

sluchamy,wstydzisz sie?

11 minut temu, tomek7776 napisał:

arkadowski

Vlad byl

Wieść gminna niesie, że w związku z obostrzeniami wynikającymi z obecnej sytuacji kraju (pandemia) niektórzy wymagają kwarantanny. Tym razem 10 dni powinno uspokoić sytuację.

Bluzgi wobec innych były nie do zaakceptowania, ale jakoś znosiliśmy je. Jak biłeś wobec mnie swoim chamstwem - puszczałem w niepamięć (mam to w "(X)". Ale atak personalny na byłego moderatora (bez względu na to, jakim by nie był w ocenie innych) i do tego perfidne obrażanie Administracji jest nieakceptowalne na żadnym forum w sieci (o realnym świecie nawet nie wspomnę!). Tutaj też nie.

Odpoczynek/kwarantanna 10 dni dla uspokojenia nerwów. Kolejny wyskok po powrocie i pożegnamy się na dłużej.

Edytowane przez arkadowski

1 minutę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No i masz ci los...

Czytam Was, czytam, czytam - i mi się makaron rozgotował.

Ten, co to go miałem zeżreć dopiero za trzy tygodnie...

Zrób dziś to, co miałeś zrobić za trzy tygodnie. Będziesz miał o tyle więcej wolnego dla siebie ? ... czy jakoś tak ?

Godzinę temu, soundchaser napisał:

..tylko nikt nie wiedział jak to się odbędzie...oprócz Maxa Kolonko w 2012 ? 

Może i tak, ale wcale mnie on nie obchodzi - w zeszłym roku osobliwie tworzył komitet wyborców. Zbyt dziwny. Mówi jak jest, a dla mnie jest nieco inaczej, bo on tam a ja tu.

Korwin o epidemii trajkotał chyba jeszcze w "Ładzie". Demograficznie to się układało.

Jak i kiedy  - nie wiadomo. Też nie mam złudzeń.

?

Mieszkam teraz u brata (po wypadku etc). Okno kuchenne wychodzi na zamknięte podwórko. Okna pootwierane, bo ciepło.

Caluteńki boży dzień we wszystkich kuchniach szczękają gary i wszyscy w pocie czoła kończą pożerać te zapasy, co to miały być na pół roku ??!

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Dla rozluźnienia dziś zasłyszany kawał:

Do małej mieściny przyjechała reporterka przeprowadzić wśród lokalsów wywiady jak są przygotowani do panującej w kraju sytuacji. Niestety nie zastała nikogo (pochowani w domach), jedynie "ksiądz dobrodziej" krzątał się wokół "swojego" domu.

Postanowiła z nim przeprowadzić wywiad i pyta go:

- Proszę księdza, czy parafia jest dobrze przygotowana do obecnej sytuacji jaka panuje w gminie?

Na to ksiądz:

- Oczywiście! Poczyniliśmy odpowiednie przygotowania już jakiś czas temu kupując od gminy 2ha ziemi za 1 złotych leżące obok cmentarza.

48 minut temu, tomek7776 napisał:

60 godzinny dzien pracy byl juz za komuny,zadna nowosc

Zawrotne tempo - a noc ile miała godzin , (hehe) ?

3 minuty temu, xetras napisał:

Zawrotne tempo - a noc ile miała godzin , (hehe) ?

Kiedyś to i godziny i dnie były takie, że ho ho! Toż i prezes Kaczyński wychwalał wyższość socjalizmu nad demokrację. Patrz Pan, doszliśmy do demokracji i nagle dzionek skurczył nam się do jedynie 24 godzin! Resztę jak zawsze: część ukradł Tusk, resztę zabrała dla siebie zła Unia. To co zostało - zabili "źli Ruskie".

1 minutę temu, toptwenty napisał:

Cmentarz się jednak zatkał?

?

nie ma jak dwuznaczność sytuacji, niezamierzona.

28 minut temu, arkadowski napisał:

pisanie jakoby Chińczycy świadomie wypuścili wirusa jest głupotą.

Wydaje się być nieprawdopodobne ale Chiny od dłuższego czasu dostawali ciężkie baty poprzez nakładanie sankcji przez USA .

Dyktatura może narobić wiele zła , jeżeli Chiny mają wczesniej wypracowane antydotum , to wcale nie jest takie niemożliwe by doj...bać USA i nie tylko .

KALIBER vel rydz .

3 minuty temu, KALIBER napisał:

Wydaje się być nieprawdopodobne ale Chiny od dłuższego czasu dostawali ciężkie baty poprzez nakładanie sankcji przez USA .

Dyktatura może narobić wiele zła , jeżeli Chiny mają wczesniej wypracowane antydotum , to wcale nie jest takie niemożliwe by doj...bać USA i nie tylko .

Tyle tylko, że puszczanie go wśród swoich byłoby głupotą niewyobrażalną. Nic nie jest wykluczone jak mawiają najstarsi ludzie - głupota ludzko jest większa niż najwyższe szczyty górskie, ale to byłoby nawet dla władzy Chin przesadą.

Tylko wytlumaczcie mi jedno.

Chocby nawet chinczycy puscili wirusa specjalnie.

To kazdy kraj na ziemi wiedzial ze jestvi jakim jest zagrozeniem. 

To USA nie ma wywiadu w chinach? Wiedza co i dla kogo Huawei wysyla, a nie potrafili policzyc ile chinczykow umiera na koronawirusa? 

Nie potrafili przyjac jakie to zagrozenie? 

Sami sobie winni. Oni wszyscy mysla ze sa bohaterami z kreskowek. 

27 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

No i masz ci los...

Czytam Was, czytam, czytam - i mi się makaron rozgotował.

Ten, co to go miałem zeżreć dopiero za trzy tygodnie...

A ja czytam i nic mnie nie zaskakuje.

Tyle Ci powiem kolego.?

1 minutę temu, arkadowski napisał:

Tyle tylko, że puszczanie go wśród swoich byłoby głupotą niewyobrażalną.

Wcale nie jestem tego taki pewien , nawet kilkadziesiat tysiecy ludzi w takim przypadku , to dla zmiany ładu na świecie jest pryszcz .

Zwróć uwagę co dzieje się obecnie w USA ..

KALIBER vel rydz .

57 minut temu, TomekL3 napisał:

Dla mnie wirus to celowe działanie. Kolejny element większej układanki.

Słyszałeś Tomek o brzytwie Ockhama?

56 minut temu, TomekL3 napisał:

Każdy ,,ma inną logikę,, różny pakiet danych. Każdy ma inaczej.

Ale rzeczywistość jest jedna.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

48 minut temu, Lolo2 napisał:

Masz, Gazeta wyborcza wkoncu tez sie doszukala info, dlaczego nasz rzad nie chce wprowadzic stanu nadzwyczajnego. 

A niedawno o tym pisalismy:

Ukryta Zawartość

Ale - zaraz, zaraz... Bo tak mi coś świta...

Przecież to już przerabialiśmy ileś (ile?) lat temu, przy okazji którejś z powodzi, czycuś...

Też się opozycja prała na kije z rządem (którym? - nie pamiętam) o wprowadzenie stanu nadzwyczajnego. No i oczywiście chodziło o to samo, czyli - pesos.

Sprostujcie, jeśli się mylę.

Ukryta Zawartość

49 minut temu, tomek7776 napisał:

arkadowski

Vlad byl

Jeżeli Vlad był prymitywem to gdybyśmy chcieli zachować proporcje ty jesteś pierdnięciem muchy idącej po stole bilardowym.

Jestem Europejczykiem.

16 minut temu, Moontan napisał:

Trzeba ufac moderatorowi , wie co mowi ma kontakt z administracja  to powiedzialem ja.......

Każdy musi ufać SOBIE. Kontakty w obecnych czasach są niewskazane (spec ustawa). Zalecane jest - spokój, wyciszenie i skupienie uwagi na najbliższych oraz swoim zdrowiu. Dla równowagi proponuje się dobra muzykę, ćwiczenia jogi, książkę lub jak Jacenty prawi - obżeranie się i wyżeranie zapasów. Jest w tym jakaś głębszą myśl. Jak masz szafy pełne - okradną. Jak zjesz - Ciebie nie ukradną, bo musieliby wykarmić. Nie należy się spinać - wskazany relaks oparty o wewnętrzne utrzymanie równowagi. 

Howgh!

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.