Skocz do zawartości
IGNORED

NOWY ŁAD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kw202

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Lech36 napisał:

Dokładnie. I jest jeszcze jeden czynnik korzystny, w momencie gdyby opozycja przejęła władzę i doszła do logicznego wniosku że np. "Baranów" tak jak w mniejszej skali Radom jest bez sensu i zatrzyma wydawanie kasy na idiotyczne inwestycje to wrzask propagandowy PiS słyszalny będzie pewnie nawet w Australii a "ciemny lud" uwielbia takie propagandowe uniesienia. 

Ciemny lud marnuje swój głos na na pseudo opozycję 

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

eżeli słyszałem o czymś innowacyjnym to dzieje się to w prywatnych firmach, co powinno dać do myślenia zwolennikom upaństwawiania i centralnie sterowanej gospodarki.

Problem w tym że zwolennicy upaństwowienia i centralnie sterowanej gospodarki nie myślą i do tego mają krótką pamięć bo tego rodzaju gospodarkę już na polskim "organizmie" ćwiczono z negatywnym skutkiem.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Ciemny lud zawsze wszystko marnuje. Taka karma. Dlatego od wieków jedynie co robi, to narzeka i nienawidzi świat i ludzi.

Edytowane przez jar1
2 minuty temu, Kw202 napisał:

Ciemny lud marnuje swój głos na na pseudo opozycję 

Lepiej zmarnować głos na demokratyczną opozycję niż wygrać z ekipą jedynie słusznej partii.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Gość Kw202

(Konto usunięte)
Teraz, Lech36 napisał:

Lepiej zmarnować głos na demokratyczną opozycję niż wygrać z ekipą jedynie słusznej partii.

Ani to demokratyczne ani opozycyjne 😂😂. Jeśli nawet głosują to korzystają z kartek z podpowiedziami, ile to już razy się przyznali że nawet nie czytają co głosują? 

1 minutę temu, Kw202 napisał:

Jeśli nawet głosują to korzystają z kartek z podpowiedziami,

W jedynie słusznych partiach to przywódca wyznacza jak głosować, takie centralne sterowanie. W przypadku Polski jest to chyba Prezes bo to jego słuchają PiS-owcy "jak świnia grzmotu".

Bo demokracja do d... jest.

Gdyby nie ona PiS by nie rządził.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gaz juz będzie tylko drożał 

Mówię wam to ja, Sasin

A wystarczyłoby tylko ogłosić koniec zielonego ładu,  powrót  do wegla, ceny by zapikowaly w dół 

Ukryta Zawartość

30 minut temu, notoryczny napisał:

Natomiast oświecony lud, ten z lewej, bez pomysłów, bez programów, tylko nieustanne brandzlowanie się wpadkami PiS . Taki mamy klimat( polityczny) he he.

Wzruszające że zauważasz wpadki PiS. hehe

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, costa brava napisał:

A tak tylko władca Kremla sie cieszy bo ma zielone błękitne  paliwo,  i może  robić  nim co chce z Jewropa

I cóż takiego "co chce" niby z nią zrobił?

Jestem Europejczykiem.

14 godzin temu, fan64 napisał:

Ład to im zaprowadzą już wkrótce....ci których tak chętnie sobie sprowadzili,w wolnej chwili zobacz jak dziśiaj wygląda Berlin.

13 godzin temu, costa brava napisał:

Niemcy mają  swój nowy niemiecki ład 😆

Ukryta Zawartość

Brak prądu wody ogrzewania 

Oni juz chyba w następnej fali są 😆

To początek nowego ładu,nie sądziłem że to tak szybko poleci,teraz czekam kiedy zamiast żółtych taksówek pojawią śię żółte ośiołki na ulicach Berlina.

Ukryta Zawartość

16 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wzruszające że zauważasz wpadki PiS. hehe

Wielokrotnie powtarzałem, że nie uczestniczę w wyborach( jakichkolwiek), a że staję w obronie PiS jest spowodowane raczej rozczarowaniem metodami rządzenia P.O.

I jak widzę gdy przegrańcy atakują cokolwiek ten PiS by nie robił, to trochę mnie nosi, bo sami również niewiele pozytywnych osiągnięć mają w swoim CV. Sam pomysł o staniu się „ opozycją totalną” doprowadził do wojny polsko-polskiej i choćby na tym forum widać to doskonale.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

1 minutę temu, notoryczny napisał:

Sam pomysł o staniu się „ opozycją totalną” doprowadził do wojny polsko-polskiej i choćby na tym forum widać to doskonale.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

12 minut temu, notoryczny napisał:

Wielokrotnie powtarzałem, że nie uczestniczę w wyborach( jakichkolwiek), a że staję w obronie PiS jest spowodowane raczej rozczarowaniem metodami rządzenia P.O.

I jak widzę gdy przegrańcy atakują cokolwiek ten PiS by nie robił, to trochę mnie nosi, bo sami również niewiele pozytywnych osiągnięć mają w swoim CV. Sam pomysł o staniu się „ opozycją totalną” doprowadził do wojny polsko-polskiej i choćby na tym forum widać to doskonale.

Kabareciarz z ciebie.

Po rządach PO trzęsie cię sześć lat z okładem a piramidalnych szwindli PiS i ich nieudolności nie dostrzegasz. Nie wspomnę juz o nieustannym bredzeniu na reżimową nutę.

Ale miło, ze dystansujesz się (trudne słowo) od reżimu. Widać że nawet najwierniejsi zaczynają dostrzegać, że się sypie.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, notoryczny napisał:

tylko nieustanne brandzlowanie się wpadkami PiS .

A co oni biedni mają robić skoro szeroko pojęta indolencja to ich prawdziwe oblicze.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

No widzę że PiSowcy wyleczyli kaca po serii wpadek reżimu i przystępują to kontrataku.

Już nie ma pierdzielenia, że Pegasus to konsola ze strychu.

Jestem Europejczykiem.

16 minut temu, Jaro_747 napisał:

a piramidalnych szwindli PiS i ich nieudolności nie dostrzegasz.

A to zależy co sie mieści w pojęciu "szwindel". Według cienie paszkwil we wyborczej to juz dowód na szwindel PiS. I przypomnę ci tzw. pałac Obajtka, czy parówki na stacjach Orlenu. Szwindle, ze jasna cholercia.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No widzę że PiSowcy wyleczyli kaca po serii wpadek reżimu i przystępują to kontrataku.

Już nie ma pierdzielenia, że Pegasus to konsola ze strychu.

O kolejny szwindel 🙂 Miszczu hasełek propagandowych.

Zastanów się dlaczego Berejza. Czy on tam w tym PO jest najważniejszy, ze akurat na niego padło?

Edytowane przez Jacchusia

Teraz, Jacchusia napisał:

A to zależy co sie mieści w pojęciu "szwindel". Według cienie paszkwil we wyborczej to juz dowód na szwindel PiS. I przypomnę ci tzw. pałac Obajtka, czy parówki na stacjach Orlenu. Szwindle, ze jasna cholercia.

No i zaczyna się pajacowanie i robienie z siebie głupka. I to lubię!

Fajnie, że Obajtka prypomniałeś, cos o nim cicho a Prezes szykował go na kilejnego zbawcę narodu.

"35 milionów złotych w samych nieruchomościach, w tym blisko 30 hektarów ziemi, dwa hotele, jeden pałac, jeden apartament, sześć domów, dwa mieszkania i osiem domków letniskowych. Dziennikarze Wirtualnej Polski przeanalizowali ponad 100 ksiąg wieczystych, żeby podsumować cały majątek, jaki zgromadził Daniel Obajtek wraz z najbliższymi."

Taki geniusz powinien być premierem, a nie ten chudopachołek Morawiecki.

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, Jacchusia napisał:

Zastanów się dlaczego Berejza. Czy on tam w tym PO jest najważniejszy, ze akurat na niego padło?

Przecież to nieprawda jest, nie był podsłuchiwany, tym bardziej czymś czego nie ma. 

nagrywamy.com

1 godzinę temu, Kw202 napisał:

Ani to demokratyczne ani opozycyjne 😂😂. Jeśli nawet głosują to korzystają z kartek z podpowiedziami, ile to już razy się przyznali że nawet nie czytają co głosują? 

Rozwalasz mnie facet tą reżimowa propagandą. Ty specjalnie te najgłupsze hasła wybierasz czy one dziwnym trafem najbardziej do ciebie przemawiają?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

37 minut temu, Neo44 napisał:

I opozycyjnymi lemingami, którzy narzekają na Polski  Ład.

Jakbyś cokolwiek wiedział o lemingach, to byś wiedział że jest to gatunek, który potrafi błyskawicznie adaptować się do wszelkich zmian, a przez to praktycznie niezniszczalny.  Natomiast pisowskie barany ryczą tak samo głośno i jednostajnie bez względu na to czy są akurat pędzone do wodopoju czy na rzeź.

31 minut temu, Jaro_747 napisał:

No i zaczyna się pajacowanie i robienie z siebie głupka. I to lubię!

...

"35 milionów złotych w samych nieruchomościach, w tym blisko 30 hektarów ziemi, dwa hotele, jeden pałac, jeden apartament, sześć domów, dwa mieszkania i osiem domków letniskowych. Dziennikarze Wirtualnej Polski przeanalizowali ponad 100 ksiąg wieczystych, żeby podsumować cały majątek, jaki zgromadził Daniel Obajtek wraz z najbliższymi."

...

I? To jest dowód na szwindel według ciebie? No własnie.

Jak wytrawny komunista 🙂

A, jeszcze napisz, że się z tego nie wytłumaczył 🙂

27 minut temu, przemak napisał:

Przecież to nieprawda jest, nie był podsłuchiwany, tym bardziej czymś czego nie ma. 

Ja go osobiście podsłuchiwałem. Pozdrawiam.

48 minut temu, przemak napisał:

Ilość debilnych paszkwili i przeróbek publikowanych w wątku "humor i satyra..." chyba przelała szambo u samego publikującego 😉

Najlepiej jak Ty( zachowawczo ) ni pies ni wydra. Trochę kąsnę ale tak, żeby nikt się skapnął.

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.