Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Za kilkanaście min Kanada gra z Belgia. Mamy niezła młoda drużynę grająca ofensywny football. Kanada gra po raz pierwszy na Mundialu od 36 lat. Będzie bardzo ciężko ale może to i dobrze bo ten mecz może zweryfikować ich umiejętności. Przyjechali po naukę pytanie tylko czy dzisiaj będzie lekcja nr 1? A wynik? Nie pytajcie ważniejsza jest gra, styl i zaangażowanie!

W dniu 23.11.2022 o 00:30, marecki marek napisał:

Zieliński podobno w życiowej formie to powinien coś grać.

Zieliński jest słaby psychicznie i nie potrafi udźwignąć ciężaru odpowiedzialności. Konsekwentnie zawodzi w kadrze a w meczach o jakąś stawkę staje się niewidzialny. Znika. Co z tego że ma umiejętności  skoro nie potrafi ich wykorzystać?

Przecież to widać jak na dłoni więc jakim cudem kolejni trenerzy tego nie widza i stawiają na Zielińskiego? Z wiadomym skutkiem skoro Lewandowski dostaje podania nie od niego tylko od Szczęsnego.

Jestem Europejczykiem.

1 hour ago, Jaro_747 said:

Zieliński jest słaby psychicznie i nie potrafi udźwignąć ciężaru odpowiedzialności. Konsekwentnie zawodzi w kadrze a w meczach o jakąś stawkę staje się niewidzialny. Znika. Co z tego że ma umiejętności  skoro nie potrafi ich wykorzystać?

Przecież to widać jak na dłoni więc jakim cudem kolejni trenerzy tego nie widza i stawiają na Zielińskiego? Z wiadomym skutkiem skoro Lewandowski dostaje podania nie od niego tylko od Szczęsnego.

Cały czas gra mecze o stawkę. Miał dobre występy przeciwko drużyną, które są lepsze niż reprezentacje narodowe i mają wielkie stadiony wypełnione kibcami. Myślę, że lepiej czuje się w niebieskim niż białym czy czerwonym kostiumie. Powinni go usadzić na ławie bo może jako wchodzący wykazywałby więcej ochoty do gry.

7 hours ago, Jaro_747 said:

Cały czas gra mecze o stawkę. Miał dobre występy przeciwko drużyną, które są lepsze niż reprezentacje narodowe i mają wielkie stadiony wypełnione kibcami. Myślę, że lepiej czuje się w niebieskim niż białym czy czerwonym kostiumie. Powinni go usadzić na ławie bo może jako wchodzący wykazywałby więcej ochoty do gry.

Dzisiaj 

4-0 (1-0) Lewandowski 3 bramki

Wywalic całą tą kadrę . Skompletować młodych zdolnych . Dać im 2-3 lata i może coś z kadry będzie .

USA- Anglia .

Jak pięknie młodzi amerykańcy latali.

Albion do kitu.

7 minut temu, Chicago napisał:

Zwycieżca będzie grał w finale z Buddą.

Nie oglądam. Brat, który zresztą też nie ogląda - zadzwonił i bardzo mi się to spodobało 😀. Zatem musiałem się podzielić.

To hołota, pragnąca wyłącznie pesos...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Skazani na szyderstwa

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No cóż, zwycięzców się nie osądza...

...ale oczy krwawią od oglądania takiej gry. Rozumiem, że Czesiu obrał taką taktykę ale z na prawdę lepszą drużyną taki pragmatyzm nie przejdzie. Skrzydła słabo pracują, zbyt duże dziury między formacjami. 

Argentynie zdarzył się wypadek przy pracy ale oni są technicznie i taktycznie wybitni i mogą być z Polską bezlitośni. Messi, Di Maria, Lautaro Martinez - to są piłkarskie "kocury" ale...zobaczymy co pokażą z Meksykiem. Wtedy będziemy mieli jakiś wgląd na to czego się spodziewać. 

Edytowane przez robert19091990
1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Jezus wygrywa z Allachem 1:0.

Dokładnie to samo powiedziałem żonie 🤣.

9 godzin temu, marecki marek napisał:

Dzisiaj 

4-0 (1-0) Lewandowski 3 bramki

Lewandowski z trzech okazji wykorzystał jedną. To i tak lepiej od Milika który potrzebuje pięciu.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Dokładnie to samo powiedziałem żonie

Ale mam nadzieję, że o naszej umowie pamiętasz?

Byle powoli...

😇

1 godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie oglądam. Brat, który zresztą też nie ogląda - zadzwonił i bardzo mi się to spodobało 😀. Zatem musiałem się podzielić.

Zatem pozdrów brata, bo to jest piękny tekst. Zespoły Jezusa i zespoły Allacha są kluczowe w tych pożal się jazzusie, rozgrywkach. Pomysł i wybór Kataru i dolegliwości z nim związanych, na gospodarza największej piłkarskiej imprezy na świecie, to  pomysł tak samo dobry, jak wybór Bidena na prezydenta US.

Edytowane przez Chicago
Edyt Ortograf

Parker's Mood

• Administratorzy

Ok, to typujemy teraz ile będzie z Argentyną. Zasady te same. Każdy kto trafi dostanie konto Premium.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Administratorzy
1 minutę temu, skynyrd napisał:

Jesteś mi krewny dużą paczkę Felixów.

Argentyna wygra 2:0

Wynik przyszły czy przeszły ? 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

15 godzin temu, skynyrd napisał:

Argentyna wygra 2:0

Messi jak Kempes, Lewandowski jak Deyna ?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

On 11/26/2022 at 8:35 AM, Jaro_747 said:

Lewandowski z trzech okazji wykorzystał jedną. To i tak lepiej od Milika który potrzebuje pięciu.

Z Argentyną nie będzie chyba tyle okazji do niewykorzystania.

1 godzinę temu, marecki marek napisał:

Z Argentyną nie będzie chyba tyle okazji do niewykorzystania.

Zgadza się.

I tu jest problem - z dobrymi drużynami trafiają się dwie-trzy okazje na cały mecz i trzeba je wykorzystywać.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.