Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, Lech36 napisał:

Czyli destrukcja PiS będzie kontynuowana. Wiedziałem że tak będzie.

Bez obaw, dzięki opozycji jest szansa, że po zmianie rządu nie j.bnie na drugą stronę.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

4 minuty temu, Maju napisał:

jest.....a myślałem że mnie tu nie znajdzie.....jak zwykle rzeczowo i merytorycznie zagaił jak to ma w zwyczaju znawca wszechrzeczy....   🙂

czas się zmywać bo tu już wesoło nie będzie...

Duszno ci się zrobiło w wątku o działalności korporacji dla niepoznaki nazwanej KK?

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Duszno ci się zrobiło w wątku o działalności korporacji dla niepoznaki nazwanej KK?

Tam to już nie ma czego bronić. Cała nadzieja już tylko w tym, by PiS nie oddał władzy.

zanieczyszczacie powietrze stąd te objawy.....   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

1 minutę temu, papageno napisał:

Ogólnie mówiąc o szczegółową hierarchię celów.

Zdaje się, że to PSL zaczął...

"Nie zgodzimy się na likwidację 13. i 14. emerytury ani na podnoszenie wieku emerytalnego czy likwidację świadczenia 800 plus — powiedział w środę w TVP1 szef klubu Lewicy Krzysztof Gawkowski. Zapewnił, że w sprawach światopoglądowych Lewica nie chce "przetrącać kręgosłupa" politykom PSL.

...Lewica nie chce przetrącać kręgosłupa (szefowi PSL) Władkowi Kosiniakowi-Kamyszowi ani innym politykom PSL. Ani, myślę, że u Władka nie ma perspektywy, żeby nam złamać kręgosłup. Wszyscy muszą z tej koalicji wyjść zadowoleni, więc na pewno się dogadamy — zapewnił Gawkowski."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jeśli o to chodzi?

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, cocacol napisał:

Biorąc pod uwagę ilość dawnych ubeków wśród hierarchów kościelnych...

Przypadek? Nie sądzę...

Cocacola, ile ty masz lat? Oczywiście, że to nie przypadek. To 90% księży ubabranych w skandale obyczajowe. Idealny materiał na ubeków. 

No i proszę 🙂

Jak pisałem zaczynają się tworzyć kolejki na świadków koronnych.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

8 minut temu, jar1 napisał:

Zdaje się, że to PSL zaczął...

"Nie zgodzimy się na likwidację 13. i 14. emerytury ani na podnoszenie wieku emerytalnego czy likwidację świadczenia 800 plus — powiedział w środę w TVP1 szef klubu Lewicy Krzysztof Gawkowski. Zapewnił, że w sprawach światopoglądowych Lewica nie chce "przetrącać kręgosłupa" politykom PSL.

...Lewica nie chce przetrącać kręgosłupa (szefowi PSL) Władkowi Kosiniakowi-Kamyszowi ani innym politykom PSL. Ani, myślę, że u Władka nie ma perspektywy, żeby nam złamać kręgosłup. Wszyscy muszą z tej koalicji wyjść zadowoleni, więc na pewno się dogadamy — zapewnił Gawkowski."

Ukryta Zawartość

Jeśli o to chodzi?

Też. Jeszcze handel w niedzielę i kwestie "światopoglądowe"

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Lech36 napisał:

Czyli destrukcja PiS będzie kontynuowana. Wiedziałem że tak będzie.

Destrukcja czego? Godnych emerytur ludzi ciężkiej służby? Kulturalny Mazgała zapłakał?

Powoli dochodzimy do prawdy...

6 minut temu, papageno napisał:

Też. Jeszcze handel w niedzielę i kwestie "światopoglądowe"

Akurat w tych "kwestiach " to bardziej bym się obawiał nie Lewicy, ale postawy PSL i całej Trzeciej drogi.  

PS. Jak dla mnie handel w niedziele powinien być dozwolony, tak chyba uważa większość społeczeństwa. 

Edytowane przez jar1
7 minut temu, jar1 napisał:

. Jak dla mnie handel w niedziele powinien być dozwolony, tak chyba uważa większość społeczeństwa. 

Raczej nie.

Godzinę temu, Maju napisał:

Bawcie się, mnie nudzić zaczynacie....

obyś tylko w apatię nie popadł 😄 

40 minut temu, Maju napisał:

w dąbrowie już przewietrzyli? 😄 

3 godziny temu, ASURA napisał:

ludziom za godzinę trzeba jednak uczciwie zapłacić- takiemu cieśli 50 a zbrojarzowi 70 złotych za godzinę i to jest właśnie równowaga i uczciwość w społeczeństwie

Nie bądź śmieszy, bardziej niż zawsze.

Porównujesz stawkę godzinową sprzątacza na "śmieciówce" sprzed 10 lat do dzisiejszej stawki poszukiwanego fachowca?

Naprawdę aż tak frustracja zalała ci mózg?

3 godziny temu, Maju napisał:

Obiecali przywrócić wysokie emerytury SB-kom.....to jedna z niewielu obietnic których dotrzymają.

Czyli w PiS znowu się nachapią.

25 minut temu, YunnanTEA napisał:

Destrukcja czego?

Państwa i rynku.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

3 godziny temu, ASURA napisał:

a nie płacenie przez PO_wskich januszy biznesu 3,50zł  za godzinę

Wcięło mi część cyt.  o tą kwotę chodziło.

50-70 zł vs  ...3,50zł 

Edytowane przez iro III
2 godziny temu, mariusz05 napisał:

Głów nie obcinają ,nie wysadzają się, nie latają za ludźmi z kałachem !!

Jeszcze nie , są na etapie szkoleń. Ale szczere chęci już mają.

...there is no spoon...

34 minuty temu, Lech36 napisał:
4 godziny temu, Maju napisał:

Obiecali przywrócić wysokie emerytury SB-kom.....to jedna z niewielu obietnic których dotrzymają.

Czyli w PiS znowu się nachapią.

Kolejny "znawca" tematu i historii?
Mam ci wkleić linki byś wiedzą uzupełnił czy sobie sam dasz radę?
Czasem tak piszą że nie wiadomo czy ma się do czynienia z kimś poważnym czy takim co napisze cokolwiek by tylko na chwilę zaistnieć.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

6 minut temu, Maju napisał:

Mam ci wkleić linki byś wiedzą uzupełnił czy sobie sam dasz radę?

Daj mu linki.

Najlepiej z Issakowicza-Zaleskiego.

Edytowane przez cocacol
15 minut temu, cocacol napisał:

z Issakowicza-Zaleskiego.

Twój wkład w ten temat zaczyna być wybitny.....pisz dalej bez sensu, nawet o Issssakowiczu-Zaleskim, moje szczęście będzie polegać na tym że tych kompromitacji nie będę oglądać.  
Pa....   🙂

2 minuty temu, Maju napisał:

Twój wkład w ten temat zaczyna być wybitny.....pisz dalej bez sensu, nawet o Issssakowiczu-Zaleskim, moje szczęście będzie polegać na tym że tych kompromitacji nie będę oglądać.  
Pa....   🙂

Hehe 🙂  czepialski.

Jak ci Isakowicz nie pasuje, to daj kogoś innego. Może Gulbinowicz coś pisał, może Jankowski?

Dawaj linki.

🙂

1 godzinę temu, Maju napisał:

Odpal kadzidło.

Jestem Europejczykiem.

No i po co to pokazałeś?

Koledzy z "prawa i sprawiedliwości" nie skończyli świętować zwycięstwa w Sejmie.

A Ty tutaj z Senatem...

5 minut temu, MSki napisał:

..trwającym w szoku przypominam o jeszcze jednym głosowaniu ..do Senatu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez cocacol
1 minutę temu, MSki napisał:
4 minuty temu, cocacol napisał:

No i po co to pokazałeś?

Koledzy z "prawa i sprawiedliwości" nie skończyli świętować zwycięstwa w Senacie.

..oni są daltonistami ?

Trudno powiedzieć, ale twierdzą, że wygrali w Sejmie.

Nie wiadomo jak zareagują na wyniki wyborów do Senatu.

Może za bardzo ich piecze?

47 minut temu, MSki napisał:

trwającym w szoku

W szoku to za kilka lat będziesz Ty, gdy za narastający syf w kraju nie będziesz mógł oskarżyć PiS, a będziesz musiał podziękować Tuskowi.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Pojawiają się skruszeni wyznawcy Dojnej Zmiany...

Ukryta Zawartość

Czekamy na samokrytykę Jana Pietrzaka absolwenta  Wyższej Szkoły Nauk Społecznych przy KC PZPR.

TONĄ!!!!

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, cocacol napisał:

..trwającym w szoku przypominam o jeszcze jednym głosowaniu ..do Senatu

Kolorek czerwony OK. Ale zaraz, zabierać mi tych lewaków na lewą stronę. 🤨

40 minut temu, szymon1977 napisał:

W szoku to za kilka lat będziesz Ty, gdy za narastający syf w kraju nie będziesz mógł oskarżyć PiS, a będziesz musiał podziękować Tuskowi.

Biedni będą pisowcy twojego pokroju gdy nie będzie tego waszego złodziejstwa, syfu, przekrętów i buractwa w stylu Czarnka.

I będziecie musieli za to wszystko podziękować Panu Przewodniczącemu Tuskowi.

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.