Skocz do zawartości
IGNORED

Lista spełnionych obietnic PiSu

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Z cpk to nie przesadzajcie, zaorali pole, no i były jarmarki wiejskiich kół gospodyńskich. 

Tylko świnie tankują na Orlenie 🙂

16 minut temu, Ajothe napisał:

Ja tylko przejeżdżałem....

1 i 2 w drodze na demonstracje w Warszawie -czy to może byc użyte w sądzie przeciwko mnie ?

Godzinę temu, papageno napisał:

Mam. Zrealizowali. Program "Niech jadą". Sukces.

O!

I proszę!

Serduszko w podzięce 🙂

Nie wiem, czy pamiętacie, ale ten program postanowił storpedować sam prezes zapowiadając program "Ich powrót". Mieli wracać wpław przez Odrę. "Ich powrót" nie cieszył się jednak uznaniem wyjechanych.

Edytowane przez cocacol
6 minut temu, asterix1 napisał:

1 i 2 w drodze na demonstracje w Warszawie -czy to może byc użyte w sądzie przeciwko mnie ?

Trzeba złożyć samokrytykę 😉

46 minut temu, Ajothe napisał:

Na orlenie dzisiaj Pb98 za 6.66pln 🤯

Aaaaa bo... to z racji chwilowych wahań na giełdzie, a 666 to... zwykły zbieg okoliczności. 😉

Edytowane przez Mrok
20 minut temu, papageno napisał:

Toć wczytaj się dokładnie w twórczość wyborców pisu tutaj.. wiedzę zyskasz, dziwić się nie będziesz, spokój zachowasz, biusty kobiet zawsze będziesz jędrnymi znajdował.

Muszę se Twój wpis zapamiętać...szczególnie w ten deszczowy wietrzny dzień ostatnie kilka słów mnie (p)obudziło ....😉*

Wiecie co dzisiaj pierwszy raz od długiego czasu siedzę sobie i słucham muzyki-tak po prostu...

Ps * Nie mówta o tym mojej żonie -to po łan a po tu (niżej)

tu już nie spoglądam do góry co napisałem mojemu zacnemu koledze o tamtym zdaniu 🙂

znów na chwile zmykam coś posłuchać  ale od czasu do czasu spoglondam na politykę gdyż hydra może łeb podnieść ...

Koledzy co do błendów -to jestem chłopak po zawodówce (należę do tej mniejszości co ma Pis wieta gdzie ) ale sie staram jakby co 😉

pozdrawiam

Edytowane przez asterix1
30 minut temu, papageno napisał:

biusty kobiet zawsze będziesz jędrnymi znajdował.

A juści!😀

.......

Powiadają, że Gare du Nord, to taka milionowa zbieranina. I jest. Wpadłem tam przypadkiem niedawno.

Jadę ci ja, przestraszony techniką, bo na wsi mieszkam, zatem się nie znam - schody ruchawymi, pacze na prześliczną kobitke spodełba... i se myśle "ale podobna do Maud"...  Mojej dawnej Przyjaciółki, jeszcze z Wersalu.

Nagle!!!! - Ona to baba rzuca mi się na szyję, duszonc mję, caujonc i wrzeszcząc tak, że aże się policyja okoliczna ruszyła nerwowo  -- -"Jacqueeees"!!!!

Okazało się - Maud.🌹

Małe to miasteczko, ten Paryż.

😀😘

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
9 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Rozumiem ,że ciąg dalszy nastąpił ?

Żaden ciąg.

Wypiliśmy po lufie w okolicznej knajpie i rozstaliśmy się z uśmiechem.

......

Szkoda tej ślicznej dziewczyny - narkotyki... ją zjedzą.

Prawie już zjadły.

Było ciężko, ale mam coś, co wg mnie pisowi się udało naprawdę.

Utworzenie WOT.  Pomysł dyskusyjny na początku, ale się sprawdził. 

Formację należy wyciągnąć spod bezpośredniego dowództwa ministra obrony a  wcielić w struktury i pod dowództwo WP

Godzinę temu, cocacol napisał:

Było ciężko, ale mam coś, co wg mnie pisowi się udało naprawdę.

Utworzenie WOT.  Pomysł dyskusyjny na początku, ale się sprawdził. 

Formację należy wyciągnąć spod bezpośredniego dowództwa ministra obrony a  wcielić w struktury i pod dowództwo WP

Ja trochę jestem fantastą ale kiedy tworzyli WOT to stwierdziłem, że są to bojówki PiS. I po przegranych wyborach wyjdą pacyfikować tłum, bo nikt normalny się tam nie zapisze, wyłącznie PiS-fani. Chyba się jednak pomyliłem i przesadziłem! Być może jest to inicjatywa skupiająca pozytywnych Polaków.

Piszę to ja, który po wybuchu wojny na Ukrainie od razu wykupił dla siebie i swojego 17-letniego ówcześnie syna szkolenie że strzelania z karabinka AR 15.

Nie mówiąc o tym, że we wtorek odebrałem medal od Ministra Zdrowia "Zasłużony dla zdrowia Narodu", który przysługuje dla krwiodawców, którzy oddali ponad 20 litrów krwi.

Więc pisowska miara patryjotyzmu jest dla .... blechhh...

"Tynk pożera dźwięk" 747

24 minuty temu, EmilioE napisał:

Ja trochę jestem fantastą ale kiedy tworzyli WOT to stwierdziłem, że są to bojówki PiS. I po przegranych wyborach wyjdą pacyfikować tłum, bo nikt normalny się tam nie zapisze, wyłącznie PiS-fani. Chyba się jednak pomyliłem i przesadziłem! Być może jest to inicjatywa skupiająca pozytywnych Polaków.

Bo faktycznie były takie obawy. Zwierzchnictwo maciora nie wróżyło dobrze.

Excuse moi, ale sugeruję, aby zakucie w kajdany i ciepnięcie o posadzkę karceru naszego Kolegi Niusia również zakwalifikować do spełnionych obietnic PiSu.

P.s. Już letem z fajkami...

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Godzinę temu, EmilioE napisał:

Piszę to ja, który po wybuchu wojny na Ukrainie od razu wykupił dla siebie i swojego 17-letniego ówcześnie syna szkolenie że strzelania z karabinka AR 15.

Do kogo chcesz strzelać?

we wtorek odebrałem medal od Ministra Zdrowia "Zasłużony dla zdrowia Narodu", który przysługuje dla krwiodawców, którzy oddali ponad 20 litrów krwi.

Za (dla) kogo tę krew przelewasz?

Ja trochę jestem fantastą

Chyba tak.

5 godzin temu, soundchaser napisał:

Do kogo chcesz strzelać?

5 godzin temu, soundchaser napisał:

Do kogo chcesz strzelać?

Dasz radę napisać coś w temacie wątku?

Widzę, że jesteś w formie.

3 godziny temu, cocacol napisał:

Dasz radę napisać coś w temacie wątku?

Hipokryto tu od wczoraj NIKT w temacie nie pisze, wszystkich pouczaj....dasz ragę?  

Nie odpisuj, od początku znałem odpowiedź.  🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Jedyna obietnica, jaką spełnił Pis, to umożliwienie okradania Polaków członkom tej organizacji przestępczej . Zabawne, że jedynymi, którzy zarobili w kryzysie, byli członkwie tej organizacji i kochany Kościółek , który ją wspierał .

Teraz pieski, które brały kasę za sianie propagandy w mediach zaczynają tu skamleć, bo właśnie zostały odcięte od miski . 

To teraz niech im Jarek spełni kolejną obietnicę pisu - zadeklarował, że ,,dziennikarze" z różnych ,,publicznych" szczujni jednak będą mieli robotę. No to niech im da.🤣

...there is no spoon...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.