Skocz do zawartości
IGNORED

Prezydentura Dudy. Czy może być jeszcze gorzej?

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Stream napisał:

Zostało jeszcze kilkanaście miesięcy prezydentury. Czy może być gorzej?

Może. Pan Prezydent Andrzej Duda będzie pełnił ten urząd do końca kadencji.

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

54 minuty temu, Stream napisał:

przyszłość może być związana tylko z Polską czyli de facto z PISem.

Z Polską wolną absolutnie nie. Jest przede wszystkim pisowcem i pisowcem pozostanie,  znajdzie jakieś miejsce tylko w PiS, nigdzie więcej. A w jakim stanie będzie PiS za rok? Tego nie wie nawet Ódz i Mastalerek.

Wszystko zależy od postępowania Pana Premiera Donalda Tuska.

4 minuty temu, papageno napisał:

A w jakim stanie będzie PiS za rok?

Ja wiem... Podzieli się na aldehydy i ketony.   Wygrałem lizaka?

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Cudownie mi się słucha tego bezsilnego wycia. WINCYJ! 🙂

wincyj.gif

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

W dniu 30.03.2023 o 08:18, Niepokorny napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Treść i forma przekazu dostosowana do odbiorcy 😄

Ukryta Zawartość

50 minut temu, il Dottore napisał:

Cudownie mi się słucha tego bezsilnego wycia. WINCYJ! 🙂

Ukryta Zawartość

Twoja samowystarczalność w kwestii wycia jest godna podziwu 🙂

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, Stream napisał:

Osiągnięcie przez prezydenta szczytu auto kompromitacji w sprawie Kamińskiego i Wasika, to jego problem. Problemem poważniejszym jest kompromitacja i ośmieszanie Polski na arenie międzynarodowej. Przechowywanie przestępców w Pałacu Prezydenckim, nazywanie prawomocnie skazanych "kryształowo uczciwymi", kompletny brak logiki w kwestii ułaskawienia... Zostało jeszcze kilkanaście miesięcy prezydentury. Czy może być gorzej?

Co Ty tak się egzaltujesz tym Dudą?
Ten prezydent jest przecież znany od 9 lat. Nie martw się, Tusk sobie z nim poradzi. 😏

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Co Ty tak się egzaltujesz tym Dudą?

Egzaltacja? Raczej zażenowanie i obrzydzenie. W polityce dzieją się różne cuda, ale mimo wszystko zaskoczony jestem, że przydarzył nam się prezydent na poziomie kacyka z jakiejś republiki bananowej.

Andrzej Duda to najlepszy Prezydent Wolnej Polski po Lechu Kaczyńskim. To nasza polska Duma i Nadzieja!

Zawsze nieugięcie na straży prawa i Konstytucji.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Osiągnięcie przez prezydenta szczytu auto kompromitacji w sprawie Kamińskiego i Wasika, to jego problem. Problemem poważniejszym jest kompromitacja i ośmieszanie Polski na arenie międzynarodowej. Przechowywanie przestępców w Pałacu Prezydenckim, nazywanie prawomocnie skazanych "kryształowo uczciwymi", kompletny brak logiki w kwestii ułaskawienia... Zostało jeszcze kilkanaście miesięcy prezydentury. Czy może być gorzej?

Ostatnio bylem u dentysty. Poniewaz wie, ze pochodze z Polski, zapytam mnie, co to jest za pajac ten Duda i co on wyprawia

Wstyd
Godzinę temu, il Dottore napisał:

Andrzej Duda to najlepszy Prezydent Wolnej Polski po Lechu Kaczyńskim. To nasza polska Duma i Nadzieja!

Trollowanie w takim stylu świetnie sprawdza się na forach dla uczniów podstawówek.

Godzinę temu, xajas napisał:

Ostatnio bylem u dentysty. Poniewaz wie, ze pochodze z Polski, zapytam mnie, co to jest za pajac ten Duda i co on wyprawia

Ukryta Zawartość

Wstyd

Mój bratanek w Holandii ma problem- jeśli tylko wspomni, że jest z Polski, zaraz zaczynają się śmiechy, jakiego to mamy porąbanego prezydenta...

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Nigdy nie zdawalem sobie sprawy ze bede wspominal Kwasnieskiego jako najlepszego przedstawiciela Polski jako prezydent, a najgorszy to byl Kaczynski; bo Krol Dudus Pierwszy to kazus dla komisji psychiatrii wiec on wypada z jakichkolwiek porownan.

W dniu 23.01.2024 o 18:04, papageno napisał:

Może i będzie. Kreatywność pana Dudy w tym względzie jest przeogromna i jeszcze w pełni niewykorzystana. Mastalerek czuwa, by pan Duda nie ustawał.

Proces rozliczeń dopiero ruszył. Takich Wąsików i Kamińskich będzie mnóóóstwo. Pałacowi grozi przepełnienie.

To się rozbuduje .

W dniu 24.01.2024 o 09:03, il Dottore napisał:

To może po zakończeniu kadencji by się sprawdził w Irlandii ?

Jaki piękny temat sponsorowany.
Sztafeta pokoleń.

image.png.13c6eb0a125528ff5b76e6ef02f0f7e6.png

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W dniu 24.01.2024 o 20:53, Mr.Jones napisał:

Nigdy nie zdawalem sobie sprawy ze bede wspominal Kwasnieskiego jako najlepszego przedstawiciela Polski jako prezydent, a najgorszy to byl Kaczynski; bo Krol Dudus Pierwszy to kazus dla komisji psychiatrii wiec on wypada z jakichkolwiek porownan.

Można by wnioskować dalej - do Prezydentów to my nie mieliśmy szczęścia. Zawsze jakieś mniejsze zło (z wyłączeniem obecnego aparatczyka).

7 minut temu, Allmr napisał:

nie mieliśmy szczęścia. Zawsze jakieś mniejsze zło

Poczet lepszych wg tutejszej znudzonej elyty.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kiedy zmieni się prezydent Duda ? Obiecujesz to nam już od lat . Nie zmieniaj tematu .

A porównanie Wałęsy do Bieruta wyjątkowo obrzydliwe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.