Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski - kandydat KO
    • Karol Nawrocki - kandydat PiS
    • Sławomir Mentzen - Konfederacja
    • Magdalena Biejat - Lewica
      0
    • Grzegorz Braun - KKP
    • Szymon Hołownia - Polska 2050
      0
    • Marek Jakubiak - WR
      0
    • Joanna Senyszyn - niezależna
      0
    • Artur Bartoszewicz - niezależny
      0
    • Krzysztof Stanowski - niezależny
      0
    • Adrian Zandberg - Razem
      0

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Nikt kto nie był mocno bity po głowie nie powinien głosować na obywatelskiego kandydata obywatela Kaczyńskiego.

Facet który nie umie zliczyć do dwóch (jedno mieszkanie, dwa mieszkania) ma zostać naszym prezydentem? Naprawdę nie stać Polski na nikogo lepszego?

🤣serio ? to że twój sr***cy kot nie ma swojego dania, co 5 minut gada co innego, nie ma z nim żadnego wywiadu, obraża się na każdego, nie odpowiada na żadne pytania.. Sponsoruje pedofila, na wice z pełną świadomością mianował człowieka mafii. 

O powiązaniach z Sorosem i całą resztą nawet nie będę wspomniał.

Ciebie nie bito, byłeś katowany.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Facet który nie umie zliczyć do dwóch

Za to umie świetnie manipulować:

"Kto naprawdę witał się z Karolem Nawrockim?

Podczas parady w Chicago, która odbyła się 3 maja, Karol Nawrocki, kandydat na prezydenta RP, witał się z grupą osób. Jak ustalił RMF FM, nie była to Polonia, lecz politycy Prawa i Sprawiedliwości. W skład delegacji weszli m.in. wicemarszałek województwa podkarpackiego Piotr Pilch oraz przewodniczący Sejmiku Województwa Podkarpackiego Jerzy Borcz.  - To delegacja z urzędu, odbywająca się cyklicznie, w ramach dobrych kontaktów z Polonią - przekazał radiu RMF FM Adrian Biernacki, rzecznik prasowy Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Teraz, fetek napisał:

O powiązaniach z Sorosem i całą resztą nawet nie będę wspomniał.

Jakie powiązania? Załatwiał Sorosowi panienki czy kupił od niego za grosze mieszkanie w zamian za opiekę?

1 minutę temu, fetek napisał:

od kiedy wy potrzebujecie dowodów ?

Od kiedy Kaczyński powiedział, że był zamach w Smoleńsku. I ciągle ich nie mamy...

9 minut temu, Stream napisał:

Za to umie świetnie manipulować:

Na jego profilu masz film ze spotkania, pokaż mi tam polityków pis. Rozumiem że przebrali się za te blondynczeki ?

Czemu w artykule nie ma zdjęć aż 3 pisiorów ?? znowu kłamiecie ?

7 minut temu, Stream napisał:

Jakie powiązania? Załatwiał Sorosowi panienki czy kupił od niego za grosze mieszkanie w zamian za opiekę?

Skoro nie rozumiesz podstawowych kwestii to po co się wypowiadasz ?

Edytowane przez fetek
1 godzinę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To nie ja robię sobie pośmiewisko. A tak na marginesie . Co spowodowało,że po 8 latach braku jakiejkolwiek aktywności na forum teraz taka erupcja ?

Tzw. pożar w burdelu.

Fajna szajka tak razem przy stole siedziała.

Operator szambiarki Kurski, przekręciarz Bielan i wykidajło Karol.

GqCvLy7XsAA2dBK?format=jpg&name=medium

Jestem Europejczykiem.

Naprawdę nic nie rozumiecie.

Dla mnie Nawrocki może  nawet w czasie wolnym od pracy pomagać Gizelle Mengele przy mordowaniu małych dzieci.

To nie ma najmniejszego znaczenia. Bo w 2 turze KAŻDY!!! KAŻDY, byle nie Ogór!

Pojmijcie w końcu: tu gra idzie o naszą niepodległość i o naszą wolność! Tu idzie gra o istnienie Polski na mapie a nie o zakichaną kawalerkę po jakimś dziadydze.

Więc jakich psów bodnarowska ubecja nie powiesi na Nawrockim - to absolutnie bez znaczenia.

I wygramy! Bo Polaków wciąż w Polsce jest więcej niż wynarodowionych unijczyków.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

🤣

14 minut temu, il Dottore napisał:

tu gra idzie o naszą niepodległość i o naszą wolność!

Taaa...

Niepodległość od wymiaru sprawiedliwości i wolność od karania systemowego pisowskiego złodziejstwa !!!

Edytowane przez argus
5 minut temu, argus napisał:

🤣

Taaa...

Niepodległość od wymiaru sprawiedliwości i wolność od karania systemowego pisowskiego złodziejstwa !!!

Dla mnie pisowcy mogą sobie kraść do upojenia. Byle tylko suwerenność ocalić.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Widać że u pisowców panika, bo tak chamskiej i prostackiej agitacji to już chwile tu nie było.

No i wraca pytanie - co im z tym Nawrockim do głowy przyszło? Kto go wymyślił?

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, jar1 napisał:

To są wybory na prezydenta Polski a nie na wikidajła i "opiekuna panienek" w jakimś klubie nocnym.

I uważasz że produkt Sorosa Bążur, który na debaty jeździ z własnym psychologiem (przepraszam - z psycho loszką) nadaje się na prezydenta Polski w tak trudnych czasach? Facet, który nie potrafi normalnie rozmawiać z ludźmi, ucieka przed niewygodnymi pytaniami  i ćpie coś przed meetingami, bo normalni ludzie tak się przecież nie zachowują.

Facet co stawia kible za... 600 tysięcy złotych i klocki do propagandy dewiacji za setki milionów??? Naprawdę?

Poważnie mówię: gdybym miał do wyboru Bążura i zafajdanego menela spod budki z piwem to bym głosował na menela.

KAŻDY!!! Byle nie Ogór!

9 minut temu, il Dottore napisał:

I uważasz że produkt Sorosa Bążur, który na debaty jeździ z własnym psychologiem (przepraszam - z psycho loszką) nadaje się na prezydenta Polski w tak trudnych czasach? Facet, który nie potrafi normalnie rozmawiać z ludźmi, ucieka przed niewygodnymi pytaniami  i ćpie coś przed meetingami, bo normalni ludzie tak się przecież nie zachowują.

Facet co stawia kible za... 600 tysięcy złotych i klocki do propagandy dewiacji za setki milionów??? Naprawdę?

Poważnie mówię: gdybym miał do wyboru Bążura i zafajdanego menela spod budki z piwem to bym głosował na menela.

KAŻDY!!! Byle nie Ogór!

Nie dziwi mnie u faceta który wychwalał mordercę Pinocheta. Teraz wychwala nam kombinatora i stręczyciela.

Ale jakoś bohatersko bez mrugnięcia okiem znosił fakt, że premierem kraju w którym zamieszkał był gej, potomek imigrantów. To mu nie przeszkadzało, nie uważał, żeby z tego powodu miał się świat zawalić. No i jakoś się nie zawalił. W Irlandii ktoś, kto histeryzowałby z powodu premiera-geja uznany by został za wiejskiego ćwoka a u nas przerażenie ma budzić fakt, że kandydat na prezydenta zna obce języki i nie wali innych w mordę.

To ja powiem tyle - olejmy prawackich histeryków i spróbujmy zrobić z Polski normalny kraj.

Jestem Europejczykiem.

Rumunia:

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Godzinę temu, il Dottore napisał:

Dla mnie pisowcy mogą sobie kraść do upojenia

Więc przyjmij ich pod swój dach i niech Ci tam kradną do woli.

Godzinę temu, il Dottore napisał:

KAŻDY!!! Byle nie Ogór!

Wygląda na to, że się za mało i w dodatku byle jak modliłeś 😜

37 minut temu, Zbig napisał:

Wygląda na to, że się za mało i w dodatku byle jak modliłeś

A to się okaże już niedługo. Zresztą mam wywalone.

Ja w PL nie mieszkam, więc jak zostaniecie niewolnikami u Niemca to co mnie to obchodzi?

Problem w tym, że w PL mieszka moja córka i ja nie chcę takiego losu dla niej.

5 godzin temu, il Dottore napisał:

Ja w PL nie mieszkam,

Na szczęście...

5 godzin temu, il Dottore napisał:

Zresztą mam wywalone.

To widać. Trzeba mieć wywalone, żeby popierać niezrównoważonego psychicznie przestępcę Brauna i kłamcę, manipulanta, marionetkę prezesa, sutenera Nawrockiego.

11 godzin temu, jar1 napisał:

Mam, bo kłamał, a ja nie nie chcę, by kłamcy rządzili moim krajem. 

I nie chcę, by tak samo się mną tak zaopiekował , zaopiekował, jak tym człowiekiem. To jest zwykła,  pospolita podłość. 

Ważne jest to że Nawrocki już teraz buduje relacje z najważniejszy naszym partnerem i sojusznikiem. Trzaskowski nie ma szans n takie relacje Z USA jak Nawrocki. Ja tez nieciłabym żeby kłamcy i oszuści z PO rządzili Polską, dlatego konieczne jest odsunięcie ich od władzy. Nawrocki mi zaimponował tym że wykupił zadłużone mieszkanie człowieka, że pozwolił mu tam mieszkać, że płacił rachunki za to mieszkanie, pomógł człowiekowi w potrzebnie, także opiekując się nim. 

Wielu ludzi w takiej sytuacji jak ten pan lądowało na bruku, Nawrocki uchronił człowieka przed bezdomnością, biorąc na siebie koszty i zobowiązania związane z tym mieszkaniem, aby ten człowiek mógł tam mieszkać.    

29 minut temu, Roman_66094 napisał:

zobowiązania związane z tym mieszkaniem, aby ten człowiek mógł tam mieszkać.    

A to mieszkanie nazywa się DPS, a te opłaty czyni Nawrocki z kasy państwowej. Zaiste imponujące. Dla amoralnych pisowców. I tylko dla nich. Dla innych jest to odrażający przekręt. 

9 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Widać że u pisowców panika, bo tak chamskiej i prostackiej agitacji to już chwile tu nie było.

Poważnie? To zapraszam na pokaz inteligentnej agitacji:

Ukryta Zawartość

GPBJ0KeWYAA54HT.jpg

Screenshot 2025-04-28.jpg

🤣😂😅

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

27 minut temu, papageno napisał:

A to mieszkanie nazywa się DPS, a te opłaty czyni Nawrocki z kasy państwowej. Zaiste imponujące. Dla amoralnych pisowców. I tylko dla nich. Dla innych jest to odrażający przekręt. 

Amoralni to są lewacy popierający zabijanie dzieci zastrzykiem w serce.  Lewactwo to ludzie obrzydliwi, oszczercy zakłamani, pozbawieni ludzkich uczuć. Oni nikomu by nie pomogli, potrafią tylko oczerniać tych którzy pomagają, żołnierzy strzegących granicy nazywali śmieciami. Kłamliwe oszczercze filmy o naszych żołnierzach, wszystko to co zakłamane w tym się lubują. W Rumunii robili to samo, oczerniając prawicowego kandydata, wymyślając przeróżne kłamstwa, wygrał pierwszą turę z miażdżąca przewaga. Czym bardziej atakują porządnych ludzi, tym większe obrzydzenie wzbudzają. 

6 minut temu, Roman_66094 napisał:

Amoralni to są lewacy popierający zabijanie dzieci zastrzykiem w serce.  Lewactwo to ludzie obrzydliwi, oszczercy zakłamani, pozbawieni ludzkich uczuć. Oni nikomu by nie pomogli, potrafią tylko oczerniać tych którzy pomagają, żołnierzy strzegących granicy nazywali śmieciami. Kłamliwe oszczercze filmy o naszych żołnierzach, wszystko to co zakłamane w tym się lubują. W Rumunii robili to samo, oczerniając prawicowego kandydata, wymyślając przeróżne kłamstwa, wygrał pierwszą turę z miażdżąca przewaga. Czym bardziej atakują porządnych ludzi, tym większe obrzydzenie wzbudzają. 

Wzruszyłem się. Prawie tak samo jak wtedy, gdy dowiedziałem się jak prawicowi politycy kradli, kłamali, manipulowali, realizowali cele Putina, szczuli i szerzyli nienawiść a potem tańczyli u Rydzyka. Jak można atakować tak porządnych ludzi? Skandal!

My o ohydnym, niemoralnym przekręcie Nawrockiego, a prawak o swojej oszczerczej wizji świata. I do tego tak prostej jak myśl Błaszczaka.

3 minuty temu, stench napisał:

Mamy finisz kampanii prezydenckiej .

Zgodnie z obietnicą sondę forum AS wyzerowałem i rozwinąłem o kolejnych kandydatów.

Zapraszam do głosowania.

Może raczej należy zrobić sondę, ile mieszkań posiada kandydat obywatelski?  Będzie ciekawiej.

3 godziny temu, Stream napisał:

niezrównoważonego psychicznie przestępcę Brauna

To nie Braun nie jest w stanie normalnie rozmawiać z ludźmi, to nie Braun ucieka od debaty i to nie Braun wozi ze sobą własnego psychologa (sorry! - psycho loszkę).

3 godziny temu, Stream napisał:

kłamcę, manipulanta, marionetkę prezesa, sutenera Nawrockiego

To dopiero w drugiej turze. Może być i Nawrocki. KAŻDY! Byle nie Bążur! Prędzej oddam głos na Kubę Rozpruwacza, niż na Bążura.

Przypominam bardzo ważny film Radka Pogody: kto nie oglądał, to polecam! Oto PRZERAŻAJĄCA wizja Polski jeśli Wysoki Kandydat wygra wybory:

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.